Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ajdå, haha skäms nästan över kvalitén på första bilden. Men men, dagens klädsel blev jag nöjd med så ville ha med den på bild oavsett. Solglasögonen var väl kanske allt annat än nödvändiga, men det ÄR vår nu, okej?

Likes

Comments

Sitter här med mitt experiment till iskaffe och pluggar, det blev mycket godare än det ser ut haha. Senare ska jag träna, ett cardiopass väntar på mig och jag kunde inte vara mer opepp. Det är verkligen inte min favorit typ av träningsform, men jag har bestämt med en kompis att vi ska springa ett lopp i början av sommaren så borde verkligen ta tag i det här nu..

Likes

Comments

I måndags var det studiedag och då blev det födelsedagsbrunch för Alice och Johanna. Var såå gott och otroligt mysigt, blir ju inte lite hungrig av bara tanken på allt gott vi åt...

Likes

Comments

Kvällen har spenderats med kalas för lillasyrran, hon fyllde 13 förra veckan så nu firades det. Som vanligt har jag på mig helsvart outfit, det kan aldrig gå fel med kostymbyxor och guldiga acessoarer till.

Likes

Comments

​Några bilder från både min och kompisars mystory dem senaste dagarna. Bra dagar

Likes

Comments

Förutom skola idag har jag fikat med en gammal vän och ska nu snart mot stallet

Likes

Comments

Hejsan hej denna tomma blogg. Nu hade jag, Clara Krause, tänkt att starta upp denna blogg. Som ett tidsfördriv mestadels, bloggen är i nuläget mest för min egna skull så lägger ingen stress på att lägga upp inlägg, det får bli när det blir. Men om någon hittar hit hälsar jag er välkommen och trevlig läsning!

Likes

Comments