Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter tio timmars jobb och storhandlat så säger jag godnatt! XO Daniella


Likes

Comments

Jag kickstartar denna måndag med träning, god mat och blommor

Laddar upp med en smoothie, havregurt och granola innan gymmet. Idag fokuserade vi på ben och axlar, jag gick på ett pass som heter shape på SATS! Vill verkligen rekomendera det till alla som gillar funktionell träning. Känns alltid lika skönt efteråt :)

Efter träningen köpte jag världens finaste blommor åt mig själv, pioner. Det är få saker som är så vackert som färska blommor :) nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska jag äta min falafellunch som jag förberedde igårkväll.
Hoppas ni får en fin måndag /Mikaela

Likes

Comments

At the moment!
I väntan på att det ska bli lite svalare så solar jag i detta underbara väder, love it!
Helgen för övrigt har varit bra, jag har sprungit Color run, som var helt brutalt kul! Jag har kollat på eurovision contest med de gamla grannarna, det var också helt brutalt bra, grattis Måns!! Ha en trevlig söndag! XO Daniella!


Likes

Comments

Go kväll!
Igår på Bootcampen så körde vi cirkelträning som faktiskt var sjukt jobbigt! Idag hoppade jag dessvärre över Bootcampen men körde egen träning på gymet istället och dessutom ett längre pass än vad Bootcampen är. Med andra ord så är jag nöjd med kvällens träning.Bild från Bootcampen!

Likes

Comments

Jag är för det mesta ledig på måndagar, så himla lyxigt att börja veckan på ett bra sätt. Vanligtvis kör jag ett tungt styrkepass på gymmet men den här morgonen så kände jag att min kropp behövde vila efter all träning i helgen. Så jag tvingade ut min vän på en promenad, vi gick en mil och det var så himla skönt för kroppen att få gå och inte belastas tungt. Nu sitter jag och dricker en kaffe och fikar på mina favoriter: raw snickerskaka!

Tre olika varianter på min goda kaka. En utan nötter (som topping på en lyxpannkaka), en som en chokladtårta med bär och en med nötter. Grundreceptet:
Lager 1.
Blanda 6msk kokosolja, 6msk agavesirap eller honung, 5msk rå kako + 4msk jordnötssmör på SVAG värme i en kastrull. Inte varmare en 37 grader. Häll upp i en form och ställ in i frysen ca 30 min.
Lager 2.
3-4 msk jordnötssmör, 1msk kokosolja + 1msk agave eller honung.
Ta ut formen och häll på det andra lagret, lägg i nötter eller vilken topping vi vill och ställ in i frysen ca 30 min till. Förvara sedan i kylen.

/Mikaela

Likes

Comments

Jag har haft en riktigt bra träningsvecka den här veckan men har helt enkelt inte prioriterat att blogga på ett tag då det är mycket runt om kring som har hänt och tagit min tid.
Men nu ska det bli ändring på det! Jag har verkligen bestämt att fokusera på träningen nu innan sommaren börjar. Jag mår så himla mycket bättre när jag väljer bort alkohol och sena nätter mot träning och härliga middagar med kompisar utan alkohol.
Fram till den 12e juni ska det inte bli något party för mig över huvud taget :) den 12 juni fyller jag dock år så då kommer jag göra ett undantag för att fira sommaren och gå på SUMMERBURST med Danni.

Hur som helst, igår sprang jag en mil. Det är helt otroligt att min kropp är så stark och orkar springa så långt.
Just nu vilar jag upp mina ömma ben och försöker njuta av att bara ta det lugnt i regnrusket. Senare idag ska jag gå på ett yogapass, jag behöver verkligen sträcka ut, andas och bara försöka koppla bort allt för en liten stund. /MikaelaLikes

Comments

Igår på bootcampen så körde vi olika tester på hur mycket vi klara under en viss tid och sen om 6 veckor ska vi se hur mycket vi klarar då! Ska bli spännande att se hur mycket man har förbättras, förhoppningsvis!

Imorse körde jag 30 minuters kondition och 30 minuters styrka, imorgon bitti blir det nog ett lugnt pass innan första jobbdagen på mitt nya jobb, nervöst och spännande!

Ha en bra helg! Kramis


Likes

Comments