Var självklart tvungen att ta med en bild där Neo var med, det är standard.

Idag är sannerligen en dag att fira- igen! Fast idag måste jag säga att det är året bästa dag! Idag fick jag för det första reda på resultatet från provet jag gjorde förra veckan och som jag trodde att jag skulle få underkänt på, det blev ett A och jag sk.äms faktiskt lite över min extrema (och i detta fallet helt onödiga) oro! Innan lunch gick jag dessutom på arbetsintervju, klockan 11:30, var väldigt nervös, men skärpt! Det kändes som att det gick hur bra sm helst dock! Efter det fick jag springa hem på en snabblunch och sedan tillbaka till skolan för att skriva prov i Hälsopedagogik, det tog mig två och en halv timma och 12 A4 sidor att skriva, jag hoppas på det bästa! När jag var klar väntade jag på att Allan skulle sluta jobbet 15:30, jag passade på att gå till Ica för att handla och då ringde telefonen, det var chefen på arbetsplatsen jag varit på intervju hos, de hade ringt mina referenser och sa att jag fick jobbet och att jag verkade som en bra kandidat till jobbet, lyckoruset var totalt!! Efter Påsk får jag mitt schema för sommaren! :D Jag är så lycklig! Allan gick med mig hem för att hämta Bianca, han stannade en stund innan tog med sig henne och gick, sen kändes det lite konstigt tomt och känslosamt ett tag, men allt gick bra och hon har det bra! Hoppas på att allt fortsätter så! :D Sen till det bästa av allt, dagens höjdpunkt, Mikaela kom över och vi bokade precis London!! :D Det lyckoruset är enormt! Så som vi båda har längtat!! Den 12 Juli 08:25 bär det åter igen av mot vår älskade stad! Denna gången väntar både London Pride och Wirelesss festival, samt många vänner vi längtat så efter! Jag hade i börja nav veckan bestämt mig för att det skulle bli en dunderbra vecka - och det blev det verkligen! Lever just nu i ruset från alla positiva händelser! Är så glad och taggad på livet, och speciellt på London!

Nu firar vi med (vegansk)chokladdoppade jordgubbar och tommasi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I Måndags åkte Gizmo hem och som tack för att han fick vara här fick jag fina presenter i form av en helt underbar sarong och en thailändsk handgjord borste, blev väldigt glad! :D Känns lite tomt nu när han åkt hem, men han kommer med största sannolikhet tillbaka igen när matte och husse är ute på äventyr!
Det kommer kännas ännu tommare på Fredag då Bianca ska prova på att bo hos Allan och Bulten över helgen och se hur det funkar. Tror dock det kommer gå superbra!

Igår rockades sockorna hela dagen! Det var internationella downsydrom dagen och den rockas med två olika sockar, jag tycker att det är ett superfestligt påhitt och ett superbra sätt att visa speciellt barn att alla är olika, men lika lika bra och lika mycket värda! Jag hade ju hemstudier igår, men fick förmånen att hoppa in som vikare på mitt gamla jobb under hela dagen, därför var det extra kul att rocka sockorna ihop med barnen som tycker det är dunderkul!

Fick även ett underbart buddhistiskt armband av mor i Måndags!

Har dessutom kommit igång bra med motionerandet (har ju motionsdagbok i skolan, där man minst ska motionera 1h/vecka). Jag har dock målet att motionera betydligt mer. Förra veckan kom jag baskemig upp i 4h 50min! Det kändes väldigt bra! Idag blev det en vända på 1h 10min på 8,8km :D Man känner att kroppen mår bättre av att röra på sig oftare och längre! :D

Likes

Comments

Post Malone, typ världens bästa. Nästan så han hamnar sida vid sida med min all-time favorit SonReal.

Idag har jag, sedan typ två veckor tillbaka, bestämt att det är spellördag. Idag ska bland annat alla banor på L4D och L4D2 spelas, men kvällen mjukstartas med några missions på Call of Duty: Modern Warfare 2, som jag för tillfället har uppstartat framför mig. Kvällen kommer, om det inte blir allt för sent, att avrundas med lite Skyrre, bara för att det är det bästa som finns på denna planet! :D


För att kompensera kvällen och inte låta allt för nördig, måste jag tillägga att jag faktiskt haft en väldigt aktiv dag och det var inte innan nu som jag faktiskt slog mig ner i soffan med, för ovanlighetens skull - en whisky! Dagen startade nämligen med lite självförhör på kommande prov i HP på Fredag nästa vecka (kände mig som världens tant igår kväll, somnade i soffan runt 22:00 med Hälsopedagogikboken i handen och alla hundar och katter på mig. CrayCray Petlay.). Jag tyckte dock det kändes som att jag hade ganska bra koll på vad som komma skall, och fortsatt pluggande i veckan (I lugn takt!), kommer tveklöst leda till goda resultat. Jag är för en gångs skull inte stressad, det känn skönt.
Efter mitt pluggande påbörjade jag min stora vårstädning, då jag läste i kalendern att det baskemig är vårdagjämning på Måndag! :D Tiden springer iväg! Storstädningen är dock inte helt klar ännu, ska putsa fönster och dylikt under morgondagen. Tog en paus på lite över timman i mitt storstäd då jag gick på en PW och kombinerade det med att träna intervallöpning runt Ullasjön, det var helt fantastiskt härligt! Jag har inte tänkt så mycket på att träna intervaller innan, dumt det, då det var fantastiskt roligt och man fick en sån endorfinkick av det! Dessutom är Ullasjön perfekt att löpa intervaller runt. Ska försöka sätta målet att träna intervaller minst en gång i veckan, kanske på söndagar, för att förbättra min kondiotion. Hela rundan blev runt 8km och jag var väldigt nöjd med det. Jag har Powerwalkat 1h (7km) vid tre ytterligare tillfällen denna veckan och det känns som att jag börjar hitta tillbaka till motivationen igen, skönt det när sommaren närmar sig!

Har även passat på att plantera lite olika sorters chili, Timo, Allan och jag ska försöka oss på att göra Chili Bonsaier, det ska bli superspännande! Har även planterat om min Skvätt-iväg, som jag köpte på tradera i Februari! :) Imorgon är det dags att plantera om min mangoplanta, som snart blir ett år.

Kom på att det snart är dags för snygg-Gizmo att åka hem igen, på måndag hämtar Raija honom igen. Det kommer kännas lite märkligt, man har vant sig så mycket vid hans närvaro! Men kan tänka mig att Raija längtat ihjäl sig efter honom, den underbaringen! :D Hoppas på att vi får berikas av hans sällskap vid andra tillfällen, har varit så mysigt att ha honom här! :D

Men nu har jag, som sagt var, äntligen landat i soffan med spelen både spelen redo, whiskyn på bordet och ölen på kylning. Trevlig lördag.

Var bara tvungen att dela med mig av bilden till höger. Jag råkade nämligen vattna ihjäl min enda kaktus i December, så i slutet av Januari tänkte jag att det var dags för att nytt försök, så köpte en ny kaktus. Kände mig väldigt stolt då jag upptäckte att den har börjat blomma! Tänk vad man lär sig av sina misstag! :D Det har aldrig hänt mig innan, så tycker det är superkul! :D

Tjusiga bilder på min nu omplanterade svätt-iväg, som även den börjat ta sig ordentligt.

Likes

Comments

Mina fina små. Bianca har har verkligen från första dagen hittat sin plats här hemma, hon smälte liksom in direkt och det känns verkligen som att hon alltid varit med och hör hemma här. Det kommer att bli så fruktansvärt jobbigt den dagen hon ska flytta till Allan. Visst, det är inte långt bort och vi kommer träffas ofta, men det kommer kännas lite som att lämna bort en bit av sin familj. Gogrisen. Kände för att idag lägga upp en liten mini-bildbomb på mina älsklingar, lite blandad kompott av bilder. Några har jag säkert laddat upp tidigare. Nåväl.

Likes

Comments

Veckan är till ända och jag blickar tillbaka på den med glädje! I Måndags skrev vi prov i Medicin, jag var väldigt nervös, som alltid, och hade suttit uppe till klockan 01 förra Lördagen och pluggat som en blådåre! Det kändes helt okej efter provet, men jag vågade inte känna efter för mycket! När jag kom hem väntade ett trevligt vykort från Holland, blev glad av att läsa det, så det lyfte verkligen hela dagen! I Tisdags var jag på återbesök hos läkaren och alla provsvaren var normala, så jag kunde inte varit nöjdare med den nyheten! I Onsdags hade vi redovisning, vilket vi i min grupp hade fått för oss var på Torsdag, så vi var inte i närheten av klara och blev superstressade! (som vanligt var alias den som stressade mest). Efter mycket slit och gott samarbete löste vi det faktiskt riktigt bra och presentationen blev faktiskt riktigt bra med tanke på tidspressen! Vi blev nöjda. I Torsdags var jag lyckligast på hela denna planeten, vi fick inte tillbaka proven vi gjort i Medicin ännu, då det var några som inte gjort provet ännu, men vi fick en lapp där vi fick reda på resultaten, på Anatomidelen kunde man få F-A, jag fick A och på sjukdomsdelen, som handlade om cancer, kunde man få högst C, jag fick C+ (!!), jag var så nöjd med min prestation!
I Fredags blev jag också otroligt lycklig! Jag hade fått hundvakt för första gången på evigheter och denna dag skulle utnyttjas till fullo! Jag skulle, tillsammans med underbara vänner, gå ut i Göteborg, på bussen in ringde telefonen och det visade sig vara från min praktikplats som jag var på i Februari och som jag ska tillbaka till i Maj, de frågade om jag hade lust att jobba på Söndag (idag), lyckan var enorm!! Tackade självklart ja, och denna lyckoboost gjorde utekvällen ännu roligare! Gårdagen spenderades på morgonen ihop med en kompis som sovit över efter utekvällen, när hon gått hem kom Baba och Allan över och vi kollade på Dope och åt pizza. Trots att utekvällen var superkul så föredrar jag kvällar hemma, som de med Timo och Allan, när man lagar mat och umgås! Samt att det är lite jobbitgt för matte-hjärtat att vara ifrån sina bebbar en hel natt.

Idag jobbade jag som sagt, från 8-18:30 och hade superturen att Allan kom över och passade hundarna igen, denna helgen har det vart superbra att ha en storebror! Nu har jag tänt lite rökelser och planterat mig i soffan med salta pinnar och te framför Morran & Tobias: som en skänk från ovan, tillsammans med hela djursquaden. Veckan kunde inte avrundas på bättre vis! Är så tacksam för så mycket i livet just nu!

Var tvungen att ta med bilderna jag tog på mitt hem i morgonskrud imorse. Tycker himla mycket om mitt hem!

Likes

Comments

Det har nog varit den stressigaste veckan på århundraden! I alla fall var Torsdags en dag av mannaminne! Jag har hunnit med en massa saker denna veckan dock, både Tisdag och Torsdag fick jag tummen ur och gick på vattengympa, däröver har jag dessutom hunnit powerwalka lite, skönt att ha kommit igång igen! Jag har dessutom 6 djur här hemma för tillfället. Gizmo kom i torsdags, han ska stanna här tills den 20e Mars, ska bli himla mysigt att ha honom här! Han var direkt mycket mer säker denna gången, så det var nyttigt att han var här på prov under förra helgen. Har dessutom Bulten här, han ska vara här i några dagar till, vart här sedan i Tisdags. Jag ska inte ljuga, det har varit kämpigt att ha fyra hundar att ta hand om, men det har funkat! Längtar dock lite tills det är i alla fall en mindre hund här hemma, känns som det blir lättare med promenader och dylikt. Mamma har beställt ett så kallat 3-koppel till mig, ett handtag och tre linor, hoppas att det är smidigt!

Jag har haft plugg upp över öronen denna veckan, och nästa vecka kommer nog vara ganska hektisk också på pluggfronten, prov på måndag och jag ägnade gårdagens kväll, som många andra kvällar tidigare under veckan, åt att plugga som en tok. Unnade mig dock fram åt slutet ett glas vin och lite choklad samtidigt som jag pluggade. Har alltså varit mycket djur, mycket plugg och mycket motionerande denna veckan, har varit helt död på kvällarna. Förhoppningsvis bokas London i nästa vecka, så jag har lite att se fram emot! Mormor och jag har pratat om att eventuellt ta en weekend någonstans i vår, men vi får se hur det blir. Nästa vecka ska dessutom Otis kastrering bokas, nästa månad är det Neos tur att gå under knivenIdag har jag, förutom pluggandet, ägnat lite kvalitetstid med mamma, vi tog med hennes hundar och alla mina små och åkte ut och släppte dem lösa på en promenad en bra stund. Som vanligt älskade de det! Bianca, som aldrig varit lös med mig innan, skötte sig superbra! Hon kom när jag kallade på henne och njöt för fulla muggar av att få springa på de öppna markerna! Man blir alldeles varm i hjärtat av att se den lyckan! Nu ligger alla hundarna utslagna i soffan och jag har tagit en liten paus i pluggandet. Snart ska jag fortsätta en liten stund till, sen får jag nog ha pluggat klart för idag! Önskar alla de som skulle råka läsa detta inlägg en fantastisk Lördag!

Likes

Comments

Idag har det varit så fantastiskt fint väder! Dagen har spenderats åt hundarna, Allan och jag tog en promenad med alla fyra vovvarna i solen, mest för att de alla skulle bekanta sig och för att se hur bra Bianca gick i koppel, hon var dunderduktig! :D Hon är en omplaceringshund på 3 år som haft det tufft, så man måste ta det långsamt med henne. Jag beslutade igår att Bianca får stanna här hos mig ett tag och att Allan får komma så ofta som möjligt och hälsa på innan hon flyttar hem till honom. Hon har redan börjat visa förtroende för mig och det verkar som att hon ser mig som en trygghet, plus att hon kommer bra överens med mina två doodzingar :) Hon är himla go och snäll och jag är övertygad om att hon kommer bli vörldens bästa vän med Bulten och Allan :) Här kommer bilder från dagen


Likes

Comments

Idag har jag bestämt mig för att ha megamys med både popcorn, vin och lite karameller, för nästa vecka stundar allvarstider och sötebrödsdagarna är över! Vi har fått en motionsdagbok i skolan som ska följas under 13 veckor och då tänkte jag passa på att lägga om kosten till nyttigare, nu när våren ändå närmar sig! Mikaela hakar på mitt tåg, och på söndag har vi den sista "onyttiga" måltiden med masala och naanbröd :)
Idag har jag även hemma Allans nya vovve Bianca under eftermiddagen/kvällen, innan han kommer och hämtar henne :) och testar även på att ha hemma Raijas katt Gizmo :) Hon ska snart iväg till Thailand i 2,5 veckor, så han är här på prov för att se om han kan bo här under de veckorna de är bortresta, spännande! :D
Hörde att det var Big Cat Week, så får passa på att lägga upp en bild på mitt eget lejon :) Trevlig fredag!

Likes

Comments

Jag har dekorerat om en hel del det senaste, men som nästan alltid har jag aldrig blivit riktigt nöjd med resultatet. Sedan alla fantastiska inredningsdetaljer, doftljus och växter jag fick under min födelsedag tillkommit har jag fått nya idéer och funderingar kring hur jag ska dekorera mitt hem; är trött på det murriga och mörka- In med våren! Fast än att det är snöblaskigt och kallt ute ännu.. Ändrade i alla fall om ytterligare lite idag när jag kom hem från skolan, resultatet blev helt okej ändå, mycket ljusare och luftigare, det känns som att jag börjar komma någon vart! Jag måste göra mig av med lite gamla inredningsdetaljer känner jag, har hela källaren och mitt prydnasskåp fullt och köper ständigt ny inredning. Har erbjudit mig att en dag under helgen inreda lite nere på mammas klinik, där kan det också definitivt behövas ett litet vårtigt upplyft! Har lite tankar och idéer till hur jag kan fixa där nere också..

Före och efter. Ser på bilden väldigt tomt ut, ser trevligare ut i verkligheten.


Får passa på att dela lite bilder på mina fantastiska underbara varelser jag har här hemma, tänk att på söndag så har Neo bott här i en hel månad! Tiden går fort!

Likes

Comments

Jag hade en helt förträfflig födelsedag igår! Familjen kom över vid 14 och då bjöd jag på smaker från indien, det blev Gobi motor och Chana Masala, till det serverades ris och hembakat naanbröd. Jag blev väldigt nöjd med hur bra det faktiskt blev, min kära familj uppskattade också maten. :) Som efterrätt serverades banan och kokostårta, jag råkade glömma en av huvudingredienserna i kokosmoussen, så fick improvisera och byta ut den fyllningen mot nutella, funkade bra det med :)
Jag fick fantastiska gåvor, växter, som alla vet att jag älskar oerhört mycket och lite inredningsdetaljer. Pappa köpte vita ljilor till mig, min favoritblomma och mor och andrers köpte massa underbara krukväxter! :D

Allan stannade kvar efter att övrig familjen gått hem och två timmar senare kom även Timo över för att spendera kvällen med att spela brädspel, det var himla roligt. Vi spelade även soul calibur VI och hade det himla trevligt och tiden flög som vanligt iväg! Jag är så nöjd med dagen, fantastiskt sällskap!


Idag kom mormor och morfar över en svänga och vi åt tårta och hade det trevligt. Efter det kom Mikaela över, fick världens finaste present med världens finaste kort till! Har verkligen en fantastisk vän i henne, tveklöst en av de bästa och värdefullaste jag har!

Min underbara, fantastiska Mikaela! Blev så rörd av kortet. Jag är blessed som har en sån vän, hon är bäst!

Likes

Comments