Jo tack! Mötet gick bra (tror jag).

Det blev i varjefall bestämt vad jag och min kollega ska prioritera nu under vårterminen. Tror jag var tydlig med vad jag klarar och vad jag inte klarar. Just nu är all körning till och från arbetsplatser med elever mer än vad hjärnan vill, och ja...min hjärna tycks ha en egen vilja. Inkommande besök fungerar bra, jag rabblar informationen med precision :)

Vi beslutade att kollegan ska koncentrera sig på elevernas praktik och jag på marknadsföringen och båda på fyrornas framtidsplanering. Alla våra elever har något planerat när dom tar studenten. Det kan röra sig om ett arbete med stöd, arbetspraktik, sysselsättning via daglig verksamhet eller folkhögskola. Sen finns det ju fler alternativ men dessa är de vanliga. Och det är mitt jobb att se till att så händer. Roligt med jäkligt stressigt, framförallt då planerna inte går i lås utan vi får börja om och ta in andra aktörer eftersom vi hamnar i tidsbrist. Vi varken kan eller får jobba med eleverna efter att de gått ut gymnasiet, vilket jag erkänner att jag då och då struntat i och varit behjälplig på det sätt som behövts :))))

Nu hoppas jag att jag orkar med och tar mig tid till mer kreativt arbete. Vill måla, kanske prova på att skulptera och gärna testa blandteknik i form av collage.

Så mycket man vill och så mycket som lockar!

Kanske även använda mer än jordfärger vilket jag tycks fastnat i ;)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det dags för mötet där det ska talas om vad jag ska lägga mina 50% på. Jag brukar inte klara sådana möten speciellt bra. Antingen blir jag arg eller tyst eller ledsen eller... ja ni förstår.

Så har ni krafttankar till över sänd dem mot Hässleholm. Jag tar emot!

Men men, jag håller lågan brinnande  :)


Likes

Comments

​Blir vi inte. Som ni ser ligger det just inget vitt fint täcke av snökristaller här i Skåne. 

Men helgen har varit god, vi har tagit det otroligt lugnt. Peppar peppar så fungerar det att småtärna lite nu. Träning i form av promenader och stavgång men det är ju träning det med. Och jag är betydligt snällare och lugnare när jag får pinna på lite. I fredags på morgonen var jag till och med på gymet vilket resulterade i ganska ömma muskler i går på kvällen. 

Men annars har det just inte hänt så mycket i det Åbarpska palatset. Mannen håller på med sina årsredovisningar för sitt god manskap och jag pysslar lite med mitt" julen är dock utstädad. Åtminstone tror jag att allt är borta, vi brukar nämligen ofta glömma något som hänger i framtill våren. 

Jag är inte helt bekväm med denna bloggen än men det kommer väl. Har ingen som helst aning om hur jag ändrar färgen från grå till svart på texten. Fast jag tänker att det kommer. 

Hoppas ni får en skön och kanske till och med en rolig vecka. 

Likes

Comments

Skåne är inte kul på vintern.

Idag har det varit råkallt och grått....alltid grått.

Bilden ovan är från Baska på ön Krk. Mannen och jag tillbringade flera semestrar där nere. Älskade att vara där i värmen även om vi till sist åkte hem just på grund av värmen. Det kan ju bli för bra.

Jag och rektorn hade ett samtal idag och tittade på mina kommande arbetstider. Kanske jobbar jag hel dag på måndagen och sex timmar tisdag och onsdag. Börjar halv nio på morgonen eftersom jag fullkomligt avskyr alltför tidiga mornar framförallt på vintern. Men sommaren är en helt annan sak, då går jag gärna upp tidigt.

Ja vi får se hur det blir. Nästa möte är på onsdag då vi ska gå igenom vad jag ska jobba med. Hans tanke var att jag ska hålla på som jag gör nu men det är inte min. Finns ju ingen mening med att dra ner på tiden men inte innehållet. Så där ger jag mig inte.


Likes

Comments

Denna texten skulle varit under förra inläggets bild men det sket sig så att säga. Vet inte riktigt hur det gick till men tjopp så var bilden publicerad :)

Kan ta ett tag innan jag får kläm på detta. Om jag överhuvudtaget får kläm på det.

Men....

Nu har hon åkt igen med sin ryggsäck. Dottern. Tänk att tiden går så fort. Just nu är jag lite trött på att hon försvinner hela tiden men sen är det ju inte jag som bestämmer. Hon är vuxen och klarar sig själv. Men jag längtar tills hon bor i Malmö och jag kan ta tåget ner för ett par glas vin på Lilla torg.

Om cirka en och en halv månad åker vi ochner och hälsar på i Melbourne. Ska vara på plats i två veckor och bo på ett riktigt schysst airbnb mitt i stan nära dotterns jobb. Så har ni tips om vad man bör uppleva så tipsa gärna. Vi har tänkt ta oss till någon vingård till Great Ocean Road och de tolv apostlarna.

Sen har vi förstått att skaldjur är maten för dagen och vem gillar inte det?


Likes

Comments