blond nu..
jag är skit förvånad men jag gillar det lite 😂 det vill säga,nu när det inte är så pissgult längre 😥

Likes

Comments

tjenare!
Idag åker jag till pappa i lilla Jonslund och imorgon åker vi till kusten! ☺ *strömstad*
Lyssnar nu på Elvis Presley (don't be cruel) grym!
jag håller på och packar för fullt & dem som känner mig vet om att jag alltid packar i sista minuten & även att jag packar mycket!😅😊 så nu har jag packat en resväska full & har bara ca 2 väskor kvar 😉
och jag är ledsen men jag har inte skrivit recensionen på Babylon ad ännu och även inte på XXX men dom va grymma gamla filmer båda 2! 😅😆
Nu har jag att göra plus att jag nu bara har 9% kvar på mobilen 😠
Kyss hej ! 😘

Likes

Comments

Fan, varför har jag svårt för att sova? sova är ju asnice?! och nej det är inte för att jag fastnar vid mobilen och blabla för jag har inte ens kollat på mobilen på 2 timmar och 30 min så hold your tittis down guys 😉 im trying!
Jag tänker för mycket på allt,mina tankar ligger fan huller om buller, jag behöver rensa och sortera mina tankar 😅😎 Nu ska jag ta & skriva ett memo på allt jag behöver göra i morgon så att det är klart, Då behöver jag inte oroa mig för att jag kommer glömma någonting viktigt!
Vi hörs så länge!
(har inte kollat upp filmerna ännu.)
Ha tålamod!

Likes

Comments

Som ni antagligen ser på rubriken så har jag äntligen skaffat mobil igen, alltså surf & musik mobil. Jag hade en nokia förut typ som nödlur, men det som va grymt va att den hade enorm batteri tid! jag blev görförvånad när jag gick i en vecka utan att behöva ladda! 😅 aja fan, nu kollar jag ännu en film med vin diesel (dock känns det som att jag redan sett den) 😈
Ger er namn och personlig kort recension på filmen i nästa inlägg! grym ansålänge!
Morgoncigg nu 😮
hörs! 😇

Likes

Comments

Helvete vad fort tiden går!

Idag har jag legat med nackspärr och vart hemma hela dagen på grund av att jag hade feber igår, Så min dag har bestått av att jag mestadels slöat och kollat gamla x-men, då kanske ni undrar varför jag kollar på gamla x-men? jo för att jag kommer inte ihåg dem och det blir så fruktansvärt tråkigt att kolla den nya x-men när man ej kommer ihåg vad som hänt innan.

Men det jag syftar på med att tiden gått fort är då att jag vart sugen på bullar hela dagen och velat baka hela dagen trotts nackspärren, då tänker jag att jag har vart hemma hela dagen och inte gjort ett skit och sen först nu, började jag baka bullar, och klockan är 22.00!

Jag som har avsikt att åka till skolan imorgon börjar baka nu!

Detta kära folk kallas idioti på en låg nivå ;)

Aja men nu står iallafall degen och jäser och jag är astrött men aspigg på samma gång, om det verkar logiskt? Och förklaringen till att hästbilderna ifrån min mobil inte har kommit ut ännu är för att min mobil dampar sönder och jag kan inte göra nånting.. nu ska jag kolla degen och ta mig en cigarett.

Hade toppen & ni får inga bullar.

Likes

Comments

Hejsan!
jag är så arg på mig själv för att jag ej har haft tid till att blogga på det senaste, men det har vart så mycket med allt.
jag har haft en att göra lista som jag inte själv kommit ihåg, jag kommer inte riktigt ihåg vad jag nämnt och inte nämnt men jag och mamma har allafall haft planer på att flytta och så därför har vi nu vart på en del lägenhetsvisningar och vi har fått besked om att vi fått en lägenhet! wihoo.

Sen pågrund av att vi fick beskedet såpass tidigt så har vi flyttat vår häst som har stått på foder i vara till Ytterby! I know thats awesome! Men vi bor fortfarande i Bergsjön så än så länge tar det ca 2.5 timmar till stallet med spårvagn, buss och gångväg.. såsätt så är det ju asbra att både jag och mamma får motionen på 30 min x2 i gångväg men vi är så lata så vi ska skaffa oss en cykel!

Sen så har jag fullt upp med att bättra min närvaro i skolan, + plugga inför np + inlämningsuppgifter i svenskan.

Sen så för ca 3 dagar sen så var jag,mamma och min praktikledare på en handledarkurs i 3.5 timmar så snart och inom kort så får jag övningsköra!
ait KYSS bye!

Och jag tänkte att jag tar med mig en fulladdad mobil till stallet idag och försöker ta några fina bilder!


Likes

Comments

hejsanhejsan!

Nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt!
Jag har vart hemma ifrån skolan nu i tre dagar pågrund av att jag mått illa och haft feber,
febern har typ gått över men jag mår fortfarande illa som fan och jag har typ ångest över att jag inte vart i skolan eller praktiken.
Jag mådde illa och hade huvudvärk hela natten så jag har inte kunnat sova inatt, istället somnade jag typ vid 5 tiden och sov tills nu, eller till 1 typ.

Jag hoppas verkligen att jag inte spyr så att jag kan åka till praktiken imorgon!

Om ingen redan sett det så håller jag och mamma nu på och letar fodervärd till våran ardenner, deadline på tre veckor (stress) detta mest på grund av att vi har inte haft möjlighet att hitta stallplats nära Göteborg, Sen så ska jag och mamma åka och kolla på en lägenhet i Kungälv nästa fredag, så ska vi eventuellt flytta till Kungälv! längtar verkligen och hoppas att lägenheten är fin!

Det kommer bli mycket närmare till både skolan och praktiken om vi flyttar till Kungälv! pray for it!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva så, vi hörs! om en stund kan jag säkert lägga in nån bild på Piazza, men jag lovar inget!

Hare.

Likes

Comments

Tjenispenis bloggläsare!
Denna torsdagen har vart sjukt lugn & helt underbar!
Igår vart jag inte på praktiken eftersom jag kände mig svim & spyfärdig hela dagen, så jag sjukanmälde mig och tog en dag för mig själv och spenderade den i min säng.
Idag åandra sidan har jag vart på praktiken, hemma och gjort läxor, vart ute på promenad och så nyss precis innan jag kom hem så var jag hos en kompis/ granne och kollade ett antal avsnitt av gossip girl.
Och innan jag gick frågade jag vad klockan va och hon idioten svarar 01.00 och tro fan att jag fick panik när jag sagt till mamma att jag kommer runt 23!
Men inte bara det, jag fick mestadels panik över att jag har svetskurs imorgon! då menas det alltså att jag ska vara i skolan prick kl 8 för att vi får skjuts därifrån till Uddevalla!
Jag får inte missa denna kursen, jag har ingen aning om hur man svetsar & det kan vara kul att veta! Nu funderar jag på om det ens är värt att lägga sig..

Dock tror jag att jag behöver sova för jag är helt utmattad!
Sen blir d ju jättekul att komma i tvär smutsiga arbetsbyxor imorgon 😂😎

Likes

Comments

Spenderade denna underbara fredag så här,
först va jag på praktiken!
sen efter praktiken träffade jag en kompis & hennes kille i stan en kort stund och tog bussen hem med dem.
Sen var jag hemma tog ett bad, kollade film och myste & pratade lite smått med mamma ✌️
Efter detta gick jag över till mina underbara grannar och har spenderat kvällen med min sis from another miss, druckit lite och bara haft det underbart! sen när klockan var två, tog vi spåret in till stan och käkade max! Lyxshaken till efterrätt för min del 🙌
Nu är vi hemma hos min sis igen & är safe!
om inte min mamma läser detta iofs! 😂

Nu ska jag sova så skönt och hoppas på att morgondagen blir minst lika kul som denna dag/natt vart!
hare 🐰


ps. har tyvärr inga bilder 👎

Likes

Comments

Ber så mycket om ursäkt, men jag ljög när jag skrev att jag skulle ta en promenad och ett skönt bad igår. Jag promenerade varken igår eller idag, och inte heller något skönt bad utan det blev snabba duschar, 😢
så jag har heller inte fotat någonting, to bad.
Men jag LOVAR att nästa gång som jag är ute på promenad eller tar ett skönt bad, och har batteri & minne på mobilen, ska jag fota lite och ladda upp!
Nu måste jag verkligen sova!
Fredag imorgon, praktik till kl 4 & sen är det helg hela helgen! 😎❤️
hare 🐰

Likes

Comments