Gratulerer med dagen fine fine deg!
Hoppas du får en helt awesome dag med massa presenter och kärlek!
Älskar dig Cecilie <3
Klem!!

Likes

Comments

Kjære Coolest fanbase on earth

I dag er det en måned siden Skam tok slutt. Jeg har vært så drittlei av å skrive at jeg ikke en gang har orket å skrive en instapost. Men I dag orker jeg, og dere fortjener en takkepost ass, for fyyyfaen - for en tsunami av kjærlighet dere laga på nettet i dagene etter finalen!! Det var så fantastisk å følge med på, og jeg ble så jævlig stolt og rørt. Tusen takk. Tusen takk for alle meldingene dere skriver til meg. Jeg klarer ikke å svare på alt, men jeg ser dere alle sammen. Og tusen, tusen takk for Thankyouskam.com - det er så inspirerende å lese historiene deres <3 *cries in norwegian*

Jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal gjøre videre, men jeg lover å holde dere oppdatert. Og uansett hva det blir til, så lover jeg å fortsette og fortelle historier til alle som vi høre på.
Håper dere har en deilig sommer og at dere aldri slutter å spre kjærlighet helt skamløst omkring dere. <3 (To all the international fans: Sorry for writing in Norwegian, it doesn't mean I dont love you, it only means I really LOVE that you are learning my tiny language and that you are helping each other translate. I think It's very beautiful <3

-----------

Kära coolaste fanbasen på jorden

Idag är det en månad sen skam tog slut. Jag har varit så trött på att skriva att jag inte ens orkat skriva en instapost. Men idag orkar jag och ni förtjänar en tackpost asså, för fy fan - för en tsunami av kärlek ni skrev på nätet dagarna efter finalen!!! Det var så sjukt fantastiskt att följa med på och jag blev så jävla stolt och rörd. Tusen tack. Tusen tack för alla meddelanden ni skriver till mig. Jag klarar inte av att svara på allt, men jag ser er allihopa. Och tusen tusen tack för Thankyouskam.com - det är så inspirerande att läsa era historier <3 *cries in norwegian*

Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra nu, men jag lovar att hålla er uppdaterade. Och oavsett vad det blir, så lovar jag att fortsätta berätta historier till alla som vill lyssna.
Hoppas ni har en trevlig sommar och att ni aldrig slutar att sprida kärleken helt skamlöst omkring er <3. (Till alla internationella fans: förlåt att jag skriver på norska, det betyder inte att jag inte älskar dig, det betyder bara att jag verkligen ÄLSKAR att ni lär er mitt lilla språk och att ni hjälper varandra att översätta. Jag tycker det är väldigt vackert <3)


Läs vad NRK skriver om det: https://www.nrk.no/kultur/_skam_-julie_-_-for-en-tsunami-av-kjaerlighet-1.13615225

Likes

Comments

Under dagarna 20-21 September 2017 kommer några av producenterna och skådespelarna från skam (och många andra från olika serier) till Nordiske Seriedagarna för att prata om hur det va att spela in, hur det va efteråt och allt där i mellan!
Ni kan läsa här upp vad det ska handla om och sen kan ni köpa biljetter
HÄR

Likes

Comments

Tarjei har ju varit på tinder sen han fyllde 18 (tror dock han har tagit bort det nu) och asså hans profil är ju bara för underbar haha!
Kommer lägga in hans profilbilder sen så ni kan spara och skriva ut!

Likes

Comments

Photoshoot från grease!

cred: greasenorge @ instagram

Likes

Comments