View tracker

Vilken jävla dag!
Jag minns inte när jag var så här lugn och utvilad senast, eller jo förra veckan i Karlstad, men september jobbar jag inte så mycket så det är semester. Och jag älskar det. Men jag känner att jag uppskattar att jobba, jag skulle aldrig kunna gå dagarna enda och inte göra något, nejnej! Jag har alldeles för mycket mål och drömmar för inte göra något.
Det som är lite jobbigt för mig nu bara är att: vad fan vill jag göra? Vad vill jag bli när jag blir stor? Och hur i helvete kommer jag dit?
Jag vill ju resa, jobba och plugga.. Men jag har inget dröm jobb och jag vet inte vad jag ska plugga.. Hur gör man egentligen.. Hur är man vuxen, eller nyfödd vuxen som jag skulle vilja kalla det.
Men tillbaka till idag, den har varit jävla underbar. Alsen har varit stilla hela dagen, lunch med farfar och långpromenad. Även lite fika med grannen. Det har varit så skönt.
Ja så nu ska tant Emma mysa sig ner i soffan och njuta av min sista kväll här, åker hem imorgon och jobbar i helgen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ser ni!!! Det här var klockan 8 imorse och jag kan säga sensommar förgyller verkligen mitt liv, det är så vackert. Men så som jag längtar till hösten just nu är helt galet. Har laddat upp med snygga höstplagg och har längtat hela sommaren på att kunna bära min Dagmar kappa.

Idag började jag och min mor med en lugn morgon, jag tog en långpromenaden strax efter bilden ovan togs och sedan bilade vi till Ikea med högsta volym av Krunegård på vägen dit. Jag fick även med mig en stickat tröja hem (dock inte från Ikea). Men nu blir det soff-häng och en film!

Likes

Comments

View tracker

Jag vet att jag absolut inte har varit ensam om att jobba hela sommaren. Så mycket jobb att man inte vet vad som är upp eller ner till slut. Men jag har faktiskt haft min semester nu, sedan i måndags då jag och Julia åkte upp till Karlstad för att just ha semester. Sov länge, goda måltider, prat om livet och bara njuta. Inte stressa.
Helt fantastiskt har det varit!
Tänk vad tre dagar kan göra för en, allvarligt, jag är pigg! Har inte hänt på säkert ett år!

Likes

Comments