Hej,

Carara och Ville är riktigt söta ihop, igår släpptes dem ihop igen och fick beta 2 h så förhoppningsvis om allt går enligt plan så får dem börja gå ute dygnet runt om ca. 1-2 veckor. Jag är inne på en ny plan som inte kommer vara en riktig plan utan mer "får se vad som händer och sker"

Riktigt spännande faktiskt, tyvärr ni kommer få läsa om detta försen när det händer men kan ju ge er en liten ledtråd , fux är färgen men dock inte humöret😊

Inget är spickat och ska jag vara riktigt ärlig kan detta sluta i katastrof!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej!

Idag släpptes ju Carara och Ville ihop och det gick verkligen bättre än förväntat och jag förväntade mig ändå att det skulle gå riktigt bra, dem hälsade knappt på varandra utan började direkt beta som om dem hade gått ihop flera år.

Ville som hästen heter är ganska sprallig och busig men är väldigt trevlig mot andra hästar han var så söt för han bufflade på Carara och bara kom igen gammel tant vi springer , så han började trava ifrån Carara och så kollade han typ på henne och blev så besviken när hon inte sprang med honom, haha.

Sen fick hon också lite ryck och sprang , då blev Ville helt överlycklig att tanten sprang! 

Kolla gärna min intagarn för bilder+videos😊Likes

Comments

Hej!

Nu var dag ett tag sen igen..

Jag vill bara ha sommar och sol , hästar ute på gräs dygnet runt!

Är så trött på detta ruggiga,blåsiga och dåliga väder. Carara har vaifall fått beta 1h 30 minuter i hagen utan att jag hållit i henne , hon var såå lycklig och det värmer verkligen i mitt hjärta att se henne så pigg och glad med en riktig livs gnista.

Idag Onsdag 25/5- 16 ska vi släppa ihop Carara med hästen som hon ska gå med i sommar , Ville som han heter är ju skönheten själv och valack sen gick dem brevid varandra i halthagarna i 6 V så tror inte det ska vara ett minsta problem men man är ändå både nojjig och nervös.

Uppdaterar ikväll om allt och bilder!

Bjuder så länge på bilder på Carara från i Tisdags😊


Likes

Comments

Hej,

Idag ska jag till stallet och kolla läget med Carara och tempa,kolla knä. Hon ska även få beta lite i hagen igen så jag slipper stå och hålla henne.

Jag har fått en låt som fastnat på hjärnan

Lost boys med Ruth B

Am a lost boy from neverland

Usually hanging out with Peter Pan

And when we'er bored we play in the woods

Always on the run from Captain Hook

"Run,run,lost boy," they say to me, "away from all of reality".Likes

Comments

Hej, har haft lite dålig uppdatering här på bloggen men har faktiskt inte riktigt haft ork eller tid känns det som.

Idag har vaifall Carara fått beta i sommarhagen utan att jag hållit i henne, såå mysigt och blev så lycklig av att kolla på henne. Ibland var hon ett föl som skuttade hej vilt, men gräset lockade och hon betade som om hon aldrig fått mat förut, haha

Sedan fick hon en ordentlig hel duschning från tassar till mule , det var inte jätte populärt men gick bra med svamp i ansiktet.

Cararas skötare satt upp på henne idag och skrittade något varv i paddocken, hon såg ut att tycka det var kul att få röra på sig.

Min fina prinsessa 💕

Igår hade jag lite "lektion" för en super duktig tjej i stallet som rider en blivande lektions häst , han är super snygg och är antagligen korsning mellan friser/travare/halvblod. Dem två passar verkligen ihop som handen i handsken! Kommer upp ett inlägg imorgon om det och även mina planer på att börja ta lite betalt för lektioner m.m

Likes

Comments

Hej, Carara har nu gått i större hage i 2 dagar och hon är så glad!

Hon har rullat sig och bara njutit av att kunna gå fritt och härja, vi har löst sommarbete och det kommer nog bli riktigt bra. Hon ska gå ihop med en valack i en lite mindre hage än sjöhagen, valacken tror jag hon kommer trivas super bra med då dem gick brevid varandra i halthagarna i 6v och han gnäggade efter henne och delade med sig av sitt hö till Carara.

Nu längtar nog alla till sommaren, värme och hästarna till sitt gräs.

Betade Carara 1 h och 30 minuter igår och hon blev lite stressad på slutet att hon inte kunde gå runt och beta på egen hand.

Sen har jag en jätte glad nyhet!

Jag får skritta på henne!! Vilken lycka och glädje med så många känslor inblandade ,vi ska ta vår premiär ikväll tänkte jag.

Rörigt inlägg, förlåt!


Likes

Comments

Hej,

nu kommer inlägget med dem olika löshårs metoderna jag rekomenderar och gillar,hoppas ni tycker det är något intressant!

vi börjar med clip on

denna metod är väldigt praktisk och super enkel om du inte är en löshårs användare vardagligt , perfekt till fest och när du känner att du vill få den extra volymen och längden. Det är hårträns med isydda clips som oftast är med 7 olika längder på tränsen för bästa passform, man kan givetvis köpa fler paket beroende på vilken tjockhet och fyllnad man vill ha. Dem sitter väldigt bra och du kan välja att tupera och ta lite hårspray för den extra hållbarheten om du är orolig att det ska glida av ditt egna hår, enkelt att sköta då man kan tvätta det i handfatet och hänga upp på tork till nästa användning.

Jag gillar verkligen clip on metoden men då jag alltid använder löshår så känner jag inte att detta är den bästa för mig.

Sedan har vi min favorit metod med keratin vax eller som det heter Nail hair

detta är en metod för dig som vill ha i ditt löshår varje dag, det sitter snyggt och blir som ditt egna hår, fästena är väldigt små så dem känns inte förutom kanske dem första timmarna om man inte är van, det är väldigt enkelt att sköta också du duschar som vanligt och sköter det exakt som ditt hår, man sätter in det med värmetång slinga för slinga och därför ser och blir det väldigt naturligt.

Denna metod är min favorit och den rekomenderar jag starkt!

OBS! bilderna är lånade av google

Likes

Comments

Hej,

Som ni såg igår så var ju Carara hos veterinären , jag är väll ändå ganska nöjd för hon var faktiskt inte halt. Men det är som veterinären säger, jag kommer aldrig kunna rida henne som en vanlig häst utan det går kanske att skritta på henne. jag var nöjd med det igår och kände att så länge jag kan skritta på henne några år till och hon är lycklig så får det bli så. Men under natten har jag inte kunnat sova och börjat tänka allt mer på hur jag ska göra, osäkerheten är så jobbig.

Men nu ska Carara börja få gå ut i stor hage och förhoppningsvis snart ut i sommarhage, där efter får vi se hur hennes knä reagerar och om hon kommer kunna vara häst, för jag kan inte stänga in henne i en halthage resten av hennes liv. Mina beslut får därför ligga vilandes och tiden får utvisa vad som händer med min älskade lilla prinsessa.

Men innerst inne känner jag mig ganska hoppfullt ännu , jag vill inte ge upp hoppet, jag vill inte ge upp henne.

Min dröm just nu är, flytta från det stallet jag står i nu och ta med Carara så hon kan bli pensionerad och gå lycklig i en stor hage och köpa en häst till som jag faktiskt kan rida på och utvecklas för det är nog det min hjärna skriker, för ta bort en till av det viktigaste jag har klarar jag nog inte, själviskt och egocentriskt kanske men tanken finns där på att aldrig mer våga köpa häst, aldrig mer kunna skaffa en häst till om jag förlorar det absolut vackraste och det mest godhjärtade djur jag mött.


Likes

Comments

Idag 17/5-16

Cararas återbesök och jag sitter på bussen med världens kramp i magen, min kropp känns så tom.

Jag vet inte vad jag ska göra för att släppa tanken på att hon kanske är sämre, hon kanske inte vill mer?

Hon är en kämpe det vet jag men tänk om jag missar/missat hennes signaler på att hon faktiskt inte vill. Tankarna snurrar och jag kan inte kontrollera dem, jag har verkligen inte tänkt något på dessa 3 v för har helt ärligt bara njutit av stunderna med henne. Stunderna av lycka, få pussa på henne och spendera min vardag med henne.

Återkommer med hur allt gått senare , håll tummar och tår för oss!Min fina prinsessa

Likes

Comments

Eller snarare bad hair day..

Jag har alltid mixtrat med mitt hår och experimenterat med olika hårfärger, olika hår längder. Men blir aldrig helt nöjd och vet inte riktigt vilket jag trivs med bäst. Jag har just nu svart uttvättat hår med clips och är så frustrerad av att behöva ta ut och in det varje dag då jag trivs som bäst med långt hår, jag vill kunna vakna på morgonen och känna mig färdig inför dagen och snabbt kunna ta mig ut. Jag gillar därför keratin metoden då det ser både naturligt ut och att det blir som sitt egna hår man tar hand om och därför anser jag att det håller sig både frächare och snyggare längre.

Jag har planer på att skriva ett inlägg imorgon om dem olika metoderna som finns och vilka jag testat och lite vad jag tycker om dem, vilken metod som passar vilket hår bäst som jag anser och av erfarenhet.

Ni får gärna ställa frågor och funderingar!

Några få bilder på min hår resa, då jag inte alltid fotat mitt hår tyvärr.

Likes

Comments