Vardag

Det är såå skönt när man har klarat av ett prov och känner att man har gjort sitt bästa. Idag hade vår klass fysikprov. Fysik tycker jag är ett av de svårare ämnena i skola. Men det var faktiskt hyfsat lätt! Hoppas det gick bra iallafall.

Nästa vecka är sista skolveckan innan höstlovet. Självklart har nästan alla lärare satt proven och inlämningarna samtidigt. Nästa väcka har jag kemi och biologi prov , kemi inlämning och biologi inlämning. Känner lite stress över det måste jag säga💞

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tips

Jag har länge velat kunna spela Sims 3 på min MacBook pro men har inte vetat hur man får igång det. Varje gång jag har försökt att spela kommer det upp att jag inte har cd-skivan i.
Några av mina vänner har också haft samma problem, men fått det fixat.

I helgen bad jag pappa kolla upp hur man gjorde, och han hjälpte mig.
För alla er som också har samma problem, gå in på Sims egna hemsida och läs där!

Nu med hjälp av ett annat program som heter Origin kan jag spela när jag vill utan skiva och internet. Tipsar verkligen att ladda ner det, men var noga och följ en beskrivning.

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Åhh vad jag saknar sommaren!! Nu när det bara är blåsigt och superkallt. Men det kan också vara mysigt att sitta hemma i soffan med varm choklad och en filt.

Idag är det den ända dagen jag verkligen vill ha sommarvärmen tillbaka. Jag har tänkt att jag ska ta mig en springtur när jag kommer hem, men inte i denna kylan. Speciellt för att jag inte har träningskläder för vinterhalvåret.

Jag tror det blir ett pass på spinningcykeln istället. Annars ska jag plugga en del på läxorna, så att jag har koll på läget.Kram💗

Bilder från Stockholm

Likes

Comments

Vardag

JAAA, Äntligen dags för dagen jag sett fram emot jättelänge!! Imorgon ska jag och några andra vänner se Justin Bieber i Tele 2 Arena. Det kommer bli så kul. För att komma i tid till konserten och checka in på ett hotell, har vi tagit ledigt från skolan imorgon. Så man kan nästan säga att det blir en långhelg för min del.


År 2013 såg jag honom när han var i Sverige. Och nu har det gått mer än 3 år sedan dess?? Det går så sjukt snabbt. Ärligt talat trodde jag inte Justin skulle vara lika aktiv längre efter det, men det ändrades.


Imorgon runt 10.55 går tåget vi ska åka till Stockholm med. Det innebär att jag får sova lite längre än vanligt. Jag vet inte hur lång tid tågresan tar men vi kommer kanske fram dit senast 15.30. Nu är det inget planerat, men förmodligen åker vi till hotellet och checkar in våra saker. Sedan kanske vi äter på restaurang och utforskar staden.

När det sedan börjar dra ihop sig, åker vi in till arenan.


Jag har hört att det kommer en speciell gäst till konserten, men det kan va så att den personen bara kommer idag då han har sin första konsert i Sverige denna gången. Då har jag en liten aning om vem det är..

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!! Kommentara gärna om någon av er var på någon av Justins konserter!!<3


Likes

Comments

Tankar

I detta inlägget tänkte jag berätta vad jag tycker och känner om trasiga/håliga byxor.

Jag har själv två par håliga byxor, och jag använder dem. Men jag är absolut inte van vid det. Håliga byxor är nästan det ända som finns att köpa bland jeansen i klädbutikerna.
Här om dagen kände jag att jag behövde nya, svarta jeans. Jag åkte in till stan och letade efter ett par nya. Det slutade med att jag köpte ett par jeans med hål i.


Hoppas ni har haft en bra dag hittills!💞💞

Likes

Comments

Vardag

Hej hej!
Just nu står jag och väntar på skolbussen som kommer 14.50. Det är varmt, men det blåser svala vindar. Samtidigt lyser solen.

När jag kommer hem ska jag plugga och äta något gott till mellanmål.
Var det någon som såg top model igår?? Jag gjorde det. Jag har inte direkt tittat på det innan, men jag tänkte testa och se vad det är.


Kram💞💞

Likes

Comments