Idag hade jag inget planerat, så jag tog mig en lång sovmorgon. Men när klockan började närma sig lunch funderade jag på om jag skulle hitta på något, och när klockan var kvart i två bestämde jag mig för att gå på bio. Helt spontant. Tio minuter senare begav jag mig mot busshållplatsen och tog bussen in till stan där jag mötte en kompis. Det blev faktiskt filmen "Dumma Mig 3". Ingen aning varför, men jag kände bara för att gå på bio med någon. Det har iallafall varit en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen efter att ha varit ett pat dagar hos mormor och morfar med mina kusiner. Vi har bland annat paddlat kanot, bakat och cyklat i det fina vädret. Men det har också regnat hen hel del.

Snart ska jag gå en promenad i solskenet. Men först ska jag njuta av jordgubbarna<3 (mjölk är en jättebra kombo!)

Likes

Comments

Vilken mobil har du?
En IPhone 6s i silver.

Hur länge har du haft den?
I ungefär 2 månader.

Har den sprickor/repor?
Nej, men om man tittar noga ser man att den är lite sliten vid kanterna. Det beror på att den inte var helt ny när jag fick den.

Vilket skal har du?
Ett svart "fake-läder/skin" fodral som är superbra om man vill ha sin mobil fri från sprickor och repor. Jag tror den är beställd över nätet.

Hur många installerade appar har du?
31

Vilka spel har du?
Jag har två spel just nu. Paper.io och Ice Cream Jump. Jag brukar inte direkt spela, men de är bra att ha om man blir rastlös.

Vilka 5 appar använder du mest?
Instagram, snapchat, youtube, Nouw och Spotify.

Vilken app redigerar du bilder med?
Whitagram

Hur många bilder/videos har du på din kamerarulle?
2011 bilder

Hur många mobiler har du haft i ditt liv hittills?
4 st. Den första var pappas gamla mobil och den fick jag någon gång i lågstadiet (knappmobil). Sedan fick jag en liten Sony. Efter det fick jag en iPhone 4s. Jag tror jag fick den i 4:an/5:an och hade den ända tills jag slutade 8:an!? Sen fick jag den mobilen jag har nu ;).
Vilka mobiler har ni? <33

Likes

Comments