I detta inlägget kommer jag rada upp 6 stycken olika låtar som jag lyssnar/har lyssnat på hur mycket som helst! Tipsar alla låtarna för de som inte har någon direkt favoritlåt just nu<3

Five More Hours - Deorro, Chris Brown

Perfect Strangers - Jonas Blue

Golden Light - Madden

Galway Girl (Martin Jensen Remix) - Ed Sheeran

There's Nothing Holdin' Me Back (NOTD Remix) - Shawn Mendes

Lush Life - Zara Larsson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu är jag på ett musikläger i Virserum, som pågår i en vecka.

"Enligt schemat" finns det ingen fysisk aktivitet under veckan, men där emot finns det en hel del ledig tid. Idag förmiddags bestämde jag och några andra att vi skulle ta en liten springtur.
Vi började med en vanlig, lätt joggingsträcka. Sedan tog vi oss upp på ett berg i sitt eget tempo. Det var rätt skönt!Hoppa ni hittills har haft en bra start på sommaren!<33

Likes

Comments

I detta inlägget hade jag bara tänkt att skriva lite om 4 olika serier som jag kollar/kollat på. Jag själv tycker dem är de bästa eftersom jag inte har sätt någon annan serie. Men kommentera om du har tips!

13 reasons why
Denna serien såg jag senast, och jag har bokstavligen sträckkollat den på bara några dagar!
Seriern är baserat på ett självmord av en tjej i tonåren (tror jag). En stor del av handlingen kan man förstå genom att läsa titeln! 13 skäl varför hon tog självmord.

Riverdale
Riverdale är också baserat på ett mord, fast inte ett självmord den här gången. Jämfört med 13 reasons why, innehåller denna serien mer tonår/ungdomskärlek. Serien är samtidigt som ett slags mysterium, då de vill få reda på vem som var mördaren.

Skam
Skam tror jag många redan har kollat på och vet mycket om, men jag berättar ändå.
Den norska serien Skam finns i 4 säsonger och handlar om hur tonårslivet är. "Huvudkaraktärerna" är 5 st tjejer med olika stilar kan man säga. Varje säsong är utifrån en en av karaktärernas perspektiv. Serien innehåller mycket kärlek! Jag tror att det är en serie många kan känna igen sig i.

Vampire diaries
Vampire diaries består av 7 st säsonger men många och långa avsnitt i. Nu var det ett tag sedan jag såg den, men Vampire diaries är inte baserat på någon speciell händelse. Det är mer att det kommer övernaturliga varelser till en helt vanlig by. Eftersom serien är så lång sker det olika problem. T.ex om ett problem blir löst, kommer så småningom om ett nytt. Den är väldigt bra, och innehåller en del kärlek! (Kan vara lite småläskig ibland;)

Likes

Comments

Tänkte bara berätta lite om vad som hände mig igår..

Igår åkte jag in till stan hos min kompis vid lunchtid. Vi cyklade i det soliga, varma vädret och köpte med oss mat. Sedan cyklade vi vidare till en park, där vi åt.

Vi planerade också en del till midsommar, efter som vi fick uppdrag att göra en femkamp!

Vid 16.15, cyklade vi sedan in till en Dansstudio, och gick på en "sommarlektion". Vu dansade dansstilen House, och jobbigt var det!


Nu är ja påväg in till min pianolektion!

Likes

Comments