Dansuppvisning 2017 check! Eller ja, egentligen bara halva. Första föreställningen var vid 14.00, och den andra är 17.00.

Det har varit runt 20-30 grader varmt varje dag nu!? Hoppas det håller sig hela sommaren.

Nästa lördag, den 27, konfirmeras jag! Är så taggad. Då har vi bjudit ner en del från släkten, och ska då "fira det".
Just nu har jag lite klädpanik över vad jag ska ha på mig efteråt. Jag tänker mig något fint, men ändå inga stora detaljer.

Har någon tips på finkläder när det gäller t.ex. Jumpsuits och klänningar osv?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu, kl 01.45, är jag på hotellrummet och skulle typ sovit för mer än en timme sedan. Jag och några andra har nämligen varit på Shawn Mendes konsert i Globen.
Konserten var jättebra, och innehöll mest akustisk musik och liveband. En kul upplevelse iallafall!

Imorgon ska vi försöks leta upp Kjell och kompani, och köpa err batteri till kameran som jag råkade åka ifrån hemma. Vi har många fler planer, men det är bäst för mig att sova nu!

^^^ Kolla här vilka man träffar på Kungsträdgården och tunnelbanan. Anty, Samir och Sigrid från let's dance som tog en av bilderna.

^^^Så fint när folk tar fram ficklamporna!

Likes

Comments


Okej... Idag, måndag, blev en sämre dag än vad jag hade hoppats på. Mycket gick inte som det skulle, och jag har varit hängig hela dagen.

Bland annat var jag på pianolektion idag. Vi pratade lite om hur mycket tid man ska lägga på pianot. Och eftersom det inte var en så bra dag, kunde jag inte hålla kvar mina känslor.

Just nu är jag i en del av mitt liv där jag inte mår särskilt bra, och inte finner någon lycka. Det är både pågrund av mycket stress i skolan, och pressen jag lägger på mig själv, men också vänner.
I mer än ett år har jag mått såhär, och "DRÖMMER" just nu om att få denna perioden avslutad, och kunna ha vänner som är intresserade av att lära känna mig och inte bara tvärt om.Bortsett från det, hoppas ni får en bra och fortsatt trevlig vecka!<33

Likes

Comments

"Yes! I did it!"

Så kändes det för knappt en timme sedan. Idag klockan 10.15 gick starten för växjöloppet, 4,7 kilometer. Jag är nöjd över min insatts, och lyckades springa hela vägen runt växjösjön utan att stanna. Solen lyste under hela loppet, och det kändes verkligen som att det var vårväder!


Nu ska jag hem och duscha:)

Likes

Comments

Snart är det bara några veckor kvar tills det är dags för ännu en konsert. Denna gången ska jag och min syster se Shawn Mendes konsert i Globen i mitten/slutet av maj. Har redan börjat tagga inför den. Jag tror vi har platser på B-läktaren.... eller vad den nu kallas.

Hoppas iallafall konserten blir toppenbra!

Likes

Comments

I onsdags åkte jag och några andra på kryssning. Vi åkte med båten Birka, från Stockholm till Åland och tillbaka. Själv tycker jag det var jättekul för det fanns bland annat pool, spa, fina restauranger/bufféer och jättemånga andra aktiviteter man fick delta i. En bra sak är att alla får ett schema om vad som händer på båten, t.ex. om det är något liveband, eller godisbingo. Haha, jag var med i ett bingo, men vann tyvärr inte.

Ett bra tips till er som inte har några planer på loven!

Likes

Comments

I måndags spenderade jag flera timmar på stan, och gjorde en del ärenden som var akut. Jag kom bland annat hem med dess snygga skor, och jag är så nöjd!!
Skorna är rätt så vanliga, men känns ändå speciella för att det har silvriga ränder<33

Likes

Comments