Header
View tracker
View tracker
~Fotoblogg~, Vardag, Semester

När vi kom till Malmö besökte vi först Emporia. Vi hade inte mycket tid på oss innan det stängde, så det blev bara ett köp från Mango.

Tröjan på bilden är fruå Gina Tricot, men jag köpte den aldrig!? Ångrar mig i efterhand. Den hade en polokrage med så sjuukt skönt material.

Asså OMG!!? Drinken på bilden här över var typ den godaste drinken jag testat!? Och nej det är ingen alkohol i. Det är i smaken passionsfrukt och har en syrlig/fruktig smak.

Likes

Comments

View tracker
Tankar, updates

Oj vad tiden går fort!? Det har redan gått mer än ett år sedan jag opererades. Förra året, 18 november, opererade jag min rygg. Idag cirka ett år senare känner jag faktiskt inte av det. Det känns precis som vanligt. Det beror till viss del på att jag tränade en hel det den sommaren och hösten. Då blev ryggen starkare.

Jag skulle opererat hela ryggen, men läkarna ändrade sig och tänkte att det skulle funka med att operera bara halva ryggraden. Det har gjort att jag fortfarande kan röra mig ungefär på samma sätt som jag gjorde innan. Jag kan göra många saker t.ex. hoppa studsmatta, hjula osv.... 3-4 månader efter operationen började jag vara med på skolidrotten igen. Då var det viktigt att jag inte fick några knuffar eller liknande för min rygg hade inte riktigt läkt klart. Nu i skolan kan jag vara med på allt. Jag kan hoppa trampett, hänga i ringar, och jag tål att bli knuffad
.Men det finns bara småsaker jag egentligen får göra, men det är jag som får känna av om min rygg klarar av det, eller om det gör ont. Som t.ex. stå i brygga och göra en kullerbytta.

Innan jag opererades trodde jag att en stor del av mitt liv skulle förändras, t.ex. att jag inte fick dansa längre. Men som det ser ut idag får jag göra ungefär allt.

(Idag för ett år sedan kom jag hem från sjukhuset i Malmö)

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Hoppas ni har haft en skön helg hittills! Är SÅÅÅ AVIS på er som har snö. Jag längtar verkligen tills vintern kommer ner till södra Sverige.


Idag ungefär vid 13.00 kom jag hem efter att ha sovit borta en natt. Igår vid 17,00 var jag på en träff med konfirmationsgruppen. Där sov vi över och avslutade träffen idag lördag vid 12.00. De hade ett schema vi egentligen skulle följa, men det kom saker i vägen och gjorde att vi var uppe mycket längre än bestämt. Vi skulle egentligen börjat kolla på film vid 22,30, men vi började titta på filmen närmare 00.00.Lägret var iallafall jätteroligt, och hoppas det blir av någon mer gång!

Likes

Comments

Höstlov, Vardag

Igår bar ja på stan med en kompis på förmiddagen. Vi åt sedan lunch på "Condeco", i Växjö. Båda åt var sin stenugns-bakad pizza. Det var såå gott. De pizzorna är inte som vanliga, utan de har tunnare och knaprigare deg/botten.

Idag var jag också i ishallen i morse... Haha, blir nästan att jag åker dit varje vecka!

Likes

Comments