Idag är det onsdag, men ingen vanlig onsdag. Det är studiedag, vilket är superskönt! Dessutom är det soligt och klarblå himmel!

Igår tisdag hade vi bild som sista lektion. På bilden arbetar vi med foto, och att visa åsikter och känslor genom bilder. Då bestämde jag att jag skulle ta med mig mi systemkamera till skolan, så jag tog med den. Lektionen började och jag tog fram min kamera och skulle börja fota. Men då startade inte kameran, och jag kom på att jag hade glömt batteriet hemma. Så typiskt..

Nu får jag vänta tills efter påsklovet, för att jag är inte där de andra bild-lektionerna. <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag ha jag haft en suuperbra dag!! En orsak är att det har varit soligt typ hela dagen!? Vilket jag älskar. Men många klasskompisar har också gjort min dag ännu bättre. För mig betyder det mycket när personer i ens omgivning säger något snällt eller visar intresse. Det känns bra att känna att de vet "att jag är där" om man säger så. Ibland har jag känt mig lite sådär när det gäller kompisar, men jag hoppas det är på bättringsvägen!

Likes

Comments

^^^Asså omg, den bilden längst upp till höger var från sommaren 2016, då min familj var i Funäsdalen.

!Här är bilder som jag tog idag, då när det var sol. Jag tror de flesta håller med mig om att det är jätteskönt när det är sol och börjar bli vår. Jag blir dessutom mycket piggare.


Ikväll är det final i melodifestivalen!? Jag är så taggad på att se det ikväll. Till det ska jag eventuellt skära morötter och gurka i "stavar" och en dipsås till det.<33

Likes

Comments

Nu när det äntligen var sol passade jag på att ta lite foto med men kamera... eller kameror om man ska vara noga. Jag har använt både min Nikon-kamera, och Olympus-kamera. Men bara en av dem är min, den andra är hela familjens.


Har ni lagt märke till att jag har ändrat profilbild? B.l.a. den bilden är tagen med Olympus-kameran.

Likes

Comments

Idag vaknade jag av att solen gnistrade. På något sätt mår jag mycket bättre när det är soligt utomhus. Just nu har molnen täckt solen ett tag, men jag hoppas att det kommer mer. Tänker eventuellt jogga till gymmet, och sedan en runda utöver det. Men imorse hann jag ta några bilder på min katt med min kamera!


Jag funderar också på att köpa ett nytt objektiv till kameran, men en ny mobil behöver jag i förstahand. Just nu har jag en iphone 4s. haha^^^

Oj, han verkar morgontrött!

Likes

Comments