Uppgift: Skapa en bild med hjälp av tre ord som man slumpmässigt tar. Man ska framhäva uttrycket. Jag fick orden "djur", "skräckslagen" och "närbild", alltså ett skräckslaget djur i närbild.

Jag är ganska nöjd med det jag skapat. Jag tycker att djuret ser hyfsat realistisk ut men jag skulle vilja ha mer kontrast då uttrycket skulle ha framhävts lite mer. Jag har lärt mig att skapa mig egen bild genom att hämta  lite information här och där (från bilder på ugglor i detta fall). Uttrycket som ugglan har och skuggningen, har jag själv kommit på hur jag ska rita, men just en ugglas "karriäristiska drag" har jag sökt upp. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Uppgift: Måla av ett föremål och framhäva dess skugga och olika toner.

Jag målade av en klase bär. Om jag fick förbättra något så skulle det vara att måla till bordets yta, alltså det som bären ligger på för då tror jag att man skulle mer tydligt se att det är en skugga.

Likes

Comments

Uppgift: Att skapa ett kollage med ett vitt papper och ett svart papper. Konstverket ska förmedla repsekt.

Mitt kollage föreställer människor som står under en klar stjärnhimmel. Människorna ska representera världens befolkning.

Respekt har man för många olika saker på många olika sätt, men det första som kommer upp i mitt huvud när jag tänker på ordet, är att varje individ, oavsett ålder, kön, nationalitet, åsikt, och läggning är speciell, och man ska respektera personen för vem den är. Och om man har någon sjukdom eller funktionsnedsättning, är man inte mindre värd.

Varje individ på jorden är olika och och vi alla lever under samma himmel, under samma stjärnor. På det sättet har vi en gemenskap och då ska man ta hand om varandra och visa respekt.

Likes

Comments