Teckningen från förra veckan. Har ett rätt skönt flow just nu. Men snart är den här terminen slut och jag börjar känna att jag måste hinna med så mycket jag kan, den känslan kan ju vara både en motivation och ett hinder. Har i mitt huvud börjat med ett projekt om att starta en webshop och sälja prints i en liten utsträckning, vilket såklart är motiverande. Men det innebär också mindre tid för att rita och mer tid för att fixa. Det går bra! Och det blir bra. Men just nu: En stor hasselnöts latte och gratis wifi, tack så mycket.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ennu en go helg + dagar av vila och mys har passerat. Helgen bestod av plåtning i Gävle och det var ett grymt bra samarbete med Patrik Blom. Fått tillåtelse att dela en oredigerad bild jag fastnade för. Ha en fortsatt skön vecka ❄

Likes

Comments

Förra veckan hade vi pysseldagar med klassen. Vi hade olika stationer med kransbindning, ljusstöpning, pappersblommor, tillverkning av hängande kronor, tovning och vått i vått målning. Jag fastnade för pappersblommorna som en junkie. Vi satt i grupper och pysslade, pratade, lyssnade på julmusik, drack glögg och kaffe.. Jag skulle kunna leva hela mitt liv i ett enda flow av pysseldagar! Grymt skönt att få pausa det ensamma målandet och göra något tillsammans.

Likes

Comments

Nutidens projekt är den här, som jag länge undrat varför jag köpte till och börja med. Men det man inte är nöjd med kan man förbättra! Att förändra möbler är kul och en billigare "ny" möbel kan man inte få. Dess utom spar det på jordens resurser att anstränga sig lite, stället för att slänga och köpa en ny.

Likes

Comments

I stället för att åka till skolan för en dag med kroki och luciasång, sitter jag här och avnjuter en smoothie, cashewnötter och gojibär i mina pyjamasbyxor och stickade tröja.

Jag har så många projekt på gång, och efter en händelserik helg förra helgen med vinterkläders shopping, kyrksång, vernissage, skönt häng och ponnyridning för Hayley behöver mitt hem lite extra omvårdnad. Precis som min hjärna. Skriver ner allt som jag ska göra, ideér och planerade inköp. Det är ett måste, annars skulle jag nog sitta med varenda möbel, tavla och kudde på samma gång i en stor hög och inte förstå ett dugg vad helhetsbilden är. Det är dess utom skönt att sitta och drömma om mitt framtida hem, och vad något gammalt kan bli med lite kreativ insats.

Skålen är gjord av mig och jag är väldigt glad över den. Det fantastiska med att göra sin inredning och sina bruksföremål är att man uppskattar sina saker mycket mer, och därmed tar hand om dem med större glädje.

Likes

Comments