Hejsan!!

Beklagar för dålig uppdatering! Vi har haft problem med internet men nu ska allt vara i ordning :)

Nu har vi vart här i USA, Los Angeles i 10 dagar å de är helt fantastiskt.

Lagom varmt väder, ca 25 grader :)

Vi bor just nu i Korea town och hittar på olika äventyr vardag. Nu har vi till och med en egen bil som vi glider runt i, en typisk amerikansk jeep!!

Här kommer massor av bilder ifrån dem senaste dagarna! :)

Ha de bäst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!!

Just nu befinner vi oss i Bangkok! Vi anlände hit imorse kl 9 efter en timmas flyg ifrån Koh Samui.

Jag har dessvärre inte kunnat blogga under vår vistelse i Koh Samui då internet har varit jätte dåligt.

Vi avslutade i vart fall vår sista dag i Patong med en utekväll på Bangla road, vilket var extremt kul!!

Efter tre timmars sömn spenderade vi hela dagen på minibuss och färja för att komma till Koh Samui.

I Koh Samui har vi haft 5 fantastiska dagar, verkligen en helt underbar ö som jag rekommenderar till alla. Vi solade och badade massor på Lamai beach, öns nästa största strand. Men besökte även Chaweng som är den största staden och stranden :)

Idag har vi här i Bangkok vart på en marknad men även badat i poolen här på hotellet som ligger högt upp bland alla skyskraporna på 12:e våning!

Hoppas ni har de bra! :) kramar

Bilderna nedan är en salig blandning ifrån den senaste veckan bestående av sol & bad, fest, mat, thai boxing, massage med mera! :)

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag har vi vart på en dagstur på Phi Phi Island. De var mycket trevligt att besöka denna fantastiska ö igen. Dock har de blivit en riktig turistattraktion om jämför med när jag var här sist, vilket är tråkigt men förståligt. Hela Patong är som en nöjespark fyllt med turister. Som tur är så var vi förbereda på detta och har nästan längtat till de efter några dagar i lugna Malaysia.

Imorgon har vi vår sista dag här och sen reser vi vidare till östra delen av Thailand, Koh Samui!

Ha de bra, kramar!!


Likes

Comments

Godmorgon!!

Jag har precis vart på gymmet å tränat lite grann, ganska svettigt i 35 grader!

I förrgår anlände vi hit till Patong. Resan hit ifrån Langkawi tog ca 8 timmar. 2 timmar med båt och sedan 6 timmar i en buss.

Igår spenderade vi dagen på Patong beach och tog därefter en öl på den ökända gatan Bangla road. Idag blir de samma upplägg :)

Hoppas ni har de bra, kramar! ❤️

Likes

Comments

Hejsan!

Igår spenderade vi några timmar på stranden. Trots solskyddsfaktor 35 och delvis molnigt så har vi lyckats bränna oss, främst jag.

Därför valde vi idag att besök en turistattraktion, Cabel cars. Man åker upp i gondoler 700 m över havet för en helt fantastisk utsikt!!!

Resten av dagen skal spenderas i skuggan vid poolen :)

Ha de bra! :)

Kramar Emma

Likes

Comments

Godmorgon :)

Igår anlände vi hit till Langkawi, Malaysia vid 16 tiden. På kvällen var vi på strand Cenang och åt god mat.

Nu ska vi gå och äta frukost för att sedan spendera hela dagen på stranden. Solskyddsfaktor 35 är på så vi får hoppas att vi inte bränner oss...

Nedan ser ni en bild på stranden Cenang samt en bild på mig och Amanda vid Little India station på väg till flygplatsen :) ✌️😛

Ha en underbar dag :)

Likes

Comments

Heej igen!!!

Glömde att berätta om vart vi bor här i Singapore, eller ska vi säga Indien...De är nämligen så att några tunnelbanestationer ifrån centrum finns ett område som heter Little India. Detta område bor vi i med ca hundratusentals indier.

Lite kul att uppleva den kulturen oxå, men vi känner inget behov av att resa till Indien, de är avklarat nu :)

För att förklara området kortfattat så är de extremt mycket liv och människor. Bland massa musik, dofter och små butiker. Kan även att man som svensk, vit tjej i detta området får tusentals blickar...

Låter bilderna nedan tala för sig :)

Likes

Comments

Hejsan allihopa!!

Just nu befinner vi oss i ett extremt varmt Singapore. Temperaturen under dem här 3 dagarna har i snitt vart 32-34 grader... :)

I fredags spenderade vi vår sista dag i Kuala Lumpur genom att åka upp i Södra Asiens högsta torn. Extremt fin utsikt blandat med en aning höjdskräck. 280 meter över marken kunde vi se stora delar av Malaysia, otroligt vackert!

På lördagen flög vi till Singapore och valde att stora runt i hamnen på kvällen. Där lyckades vi stötta på två bekanta tjejer ifrån Lidköping, hur stora är oddsen?!

Igår var vädret på topp och vi besökt Gardens by the Bay och Botanical Gardens, två av Singapores populäraste turistmål. På kvällen åt vi en god middag och såg sedan på livemusik i hamnen. Västligt trevligt med bra musik och fin utsikt.

Idag har vi vart på Universal Studios, temperaturen har varit ca 35 grader vilket resulterat i att energinivån inte blir så hög. Universial Studios var mycket trevligt men nu ser vi framemot sol å bad :) Imorgon åker vi vidare till Langkawi!

Nedan följer lite bilder ifrån dem senaste dagarna!!

Ha de bäst, kramar Emma!

Likes

Comments

Konichiwa!! :)

De känns dumt att börja den blogg med att ursäkta för en dålig uppdatering. Men faktum är att Tokyo var helt galet så vi har inte ens haft tid för ett blogginlägg.

Just nu befinner vi oss i Kuala Lumpur, Malaysia. Vi anlände hit igår och har idag spenderat dagen i Perdana Botanical Garden. Här har vi besökt världens största fågel & fjärilspark. Fågelparken var helt fantastiskt dock blev de en stor utmaning för både mig och Amanda i och med att vi båda är livrädda för fåglar. När vi gick in i parken trodde vi fåglarna skulle vara inburad men så var inte fallet. Runt oss hade vi ett hundratals olika fåglar som sprang runt och även ett helt gäng med araber som skrattade åt oss för vi var så rädda...

Planen för i kväll är att besöka China Town & The Twins Tower. Men vi får se hur de blir med det, just nu vräker regnet ner. Vädret under dagen kan man dock inte klaga på 34 grader och sol (rätt svettigt med andra ord) :)

Vill inte lova någon uppdatering men så fort vi får lite tid över ska vi berätta mer om älskade Tokyo!!!! :)

Kramar Emma <3

Likes

Comments