Dålig uppdatering, ber mycket om ursäkt men har jobbat hela veckan och varit helt slutkörd! Har spenderat mycket tid med killen här nedanför för den delen med! Har en jobbvecka kvar, sen är det skolan igen och jag har aldrig längtat så mycket efter att få komma tillbaka till skolan, att jobba på en förskola är verkligen ingenting för mig, har till och med börjat tvivla på om jag ens ska skaffa barn. Ska nu fortsätta skriva på min låt så vi höres
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haft två fina dagar i rad nu, igår träffade jag T efter skolan då hon varit i norge sen en vecka tillbaka, så hon bjöd på fika på förr och sen drog vi en reva i musikaffären också, favourite place on earth!
Idag så skulle min efterlängtade poparsyster Evelina komma till Skövde så mötte upp henne på stationen och spenderade någon timma med henne, saknat henne så! Plutten här nedanfär underhöll mig även i cirkus en timma idag och bara för att Du erkänt att du läser min blogg så kan du få se dig själv här :-)


Likes

Comments

Tillbaka i skolan, lugn dag idag då den innehåller tre(??) musiklektioner, min day of joy idag! Har egentligen idrott nu men får inte vara med pga min astma när jag är förkyld, så sitter och tittar på och väntar på att vi ska sluta så vi kan gå och äta!


  • 419 Readers

Likes

Comments

Haft en underbar dag på Katedral! Eller jag var ju inte på själva Katedral, utan Music Factory där MoP håller till största delen av tiden. Är säker på mitt val nu och det blir MoP, fast kommer säkert hinna ändra mig. Står mellan MoP och Estetiska Teater, rätt sugen på båda två! Klassen jag skuggade var jättebra, alla var jättesnälla och fick mig att känna mig "välkommen", jättehärlig stämning! Är nu påväg hem, ska försöka pilla i mig lite mat då jag inte ätit på hela dagen och ska även krypa ner med en rispåse på magen då jag har världens mensvärk, blö!


  • 432 Readers

Likes

Comments

Var hemma från skolan igår och är hemma från skolan idag också då jag inte mår så jättebra och måste samla krafter till imorgon då jag ska till Katedral imorgon för att skugga en Katedralare. Ser fram emot det jättemycket och jag är relativt säker på vad jag ska välja, detta gör jag mer för att övertyga mig själv om att jag gör rätt val!


  • 436 Readers

Likes

Comments

Idag är det farsdag och därför har min familj startat dagen med en stoor farsdag-frukost och paket! Ikväll ska familjen och en liten del av släkten iväg till en restaurang, ska bli jättemysigt! Egentligen är jag inte så mycket för dagar som dessa, varje dag borde vara fars dag, varje dag borde vara barnens dag och varje dag borde vara mors dag. Visst är det kul att ha en dag där man uppskattar sin far lite mer, men man ska uppsatta sin far lite mer varje dag!


  • 465 Readers

Likes

Comments

Trotsade min förkylning och spontancyklade till Lisa för lördagsmys så sitter på hennes altan med te, choklad och tända ljus! Ska väl hem vid elva nångång så ska inta sängen direkt ikväll igen!


  • 463 Readers

Likes

Comments

Chokladmuffins

Jag bytte ut ägg mot NoEgg-substitutet och jag använde Carlshamns bakmargarin!Oreofluff
4 port.

10 oreokakor
1 1/2 dl vispgrädde, t ex Alpro Airy & Creamy
1 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker

Mixa kakorna i en matberedare eller krossa dem på valfritt sätt. Vispa grädde, florsocker och vaniljsocker riktigt fluffigt (den får ej bli rinnig då den kommer sjunka ihop när du spritsar den på muffinsen). Vänd ner de mixade/krossade oreokakorna. Spritsa så mycket oreofluff du vill på muffinsen och till sist, njut och ät er inte till döds!

  • 492 Readers

Likes

Comments

Vaknade för cirkus en timma sen och är helt stenförkyld, usch säger jag bara. Nosen är täppt och rinner om vartannat och min andning är alldeles seg. Var ju hos Julia igår och hon har en kissekatt, jag är tyvärr en grav kattallergiker och har min astma på det så att vara förkyld är rätt standard när jag varit hos henne! Men gårdagen var i vilket fall jättemysig, måste verkligen hitta på grejer som dessa oftare! Idag ska jag även posta receptet eftersom det var efterfrågat så håll utkik!


  • 486 Readers

Likes

Comments