Header

Här sitter jag på solsängen och njuter av sista semestervecka första dag. Dylan sover i vagnen bredvid mig. Sebbe är på jobbet för första gången på ett halvår. Känns vemodigt på något sätt.

Om en timme har Dylan tid hos BVC för 18 månaderskontroll och vaccination. Det är inte på hans nya BVC, för dom har sommarstängt. Utan på grannbyns BVC. Aldrig varit där förut så det blir spännande.

Ser ut att dra in mörka regnmoln också. Olycksbådande.

Vi köpte en kaninunge i fredags. En dvärgvädur/lejonhuvad kanin. 7 veckor gammal och SÅ SÖT. Ska bli utekanin året runt är tanken. Han har ännu inte vågat sig ut ur innomhusdelen av buren, stackars liten. Nisse heter han.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag känner att det kan vara dags att ta upp bloggandet igen! Det är en del på gång som jag skulle vilja blogga om framöver. Just nu är jag inne på min tredje semestervecka av fyra och det är slappa dagar som gäller.

Dylan röjer järnet här hemma så det ser ut som hej kom och hjälp mig. Han har börjat få utbrott varje gång han ska äta, vilket ju alltid är spännande för vi förstår verkligen inte varför. Han ska på 18 månaderskontroll på BVC på måndag och den 7/8 börjar förskolan.

Jag känner mig lite isolerad här ute på landet och saknar mammakompisarna i Sigtuna.. Vill verkligen inte tillbaka till jobbet om en vecka.

Jag ska försöka uppdatera info och header på bloggen idag så det verkligen blir som en nystart!

Likes

Comments

Nu slog nervositeten in.

Gah!

Idag gifter jag mig!!

Om 15 min åker jag mot salongen där hår och smink ska fixas.

Likes

Comments

Idag har vi pyntat lokalen HELA dagen. Är verkligen helt slut! Men det blir förhoppningsvis bra. Här kommer lite sneak peaks.

Och tack väderguden för vädret imorgon!

Imorgon klockan 14 smäller det!! Nervös och såå glad!

Likes

Comments

I lördags blev jag kidnappad tidigt på morgonen och förd på en resa genom typ hela Stockholm! Det blev brunch och sen ArcheryTag! Så jäkla kul men galet varmt! Sen blev det picknick med champagne och efter lite dusch så käkade vi på vikingarestaurangen Aifur. Coolt! Jag fick gå klädd i jutesäck med "vikingahjälm". Pinsamt.. Speciellt inne på Aifur.. Dagen gick i historiskt tema med andra ord. Inne på Aifur däckade jag tyvärr ihop pga vätskebrist så det blev inte så långvarigt. Men kul! Tänk vad glad man kan bli av att ha 9-10 tjejer runt omkring sig som tänker så mycket på en att de planerar en hel dag bara för min skull! De hade alla köpt en varsin present till mig som skulle symbolisera ett minne med den personen och så skulle jag gissa vem det var ifrån. Sen hade de ställt en massa frågor till Sebbe som jag skulle gissa vad han hade svarat på. Fick 13 av 20 rätt haha! Känner honom visst inte så bra ändå efter 12 år.. Nu är det en vecka kvar tills det smäller. Magsår deluxe!

Likes

Comments

Idag är det TVÅ veckor kvar till bröllopet! TVÅ! Panik! Så galet nervös!

Idag klippte jag mig. Nästa vecka är det provuppsättning och provsminkning. Mår illa av nervositet.

Har en hel del småfix kvar. Dricka ska köpas och godis, kvällsmat etc.

Just nu har jag rast på jobbet. Slappar i soffan, kollar Youtube (de va länge sen!) och käkar toast. Min bröllopsbantning går inte så bra haha. Jobbar till 21.30 och sen är jag långledig bortsett från 17-24 på fredag. Längtar tills jag ligger i sängen på hotellrummet på bröllopsnatten och allt bara är över! Haha!

Likes

Comments

Där blev sebbe precis kidnappad till sin svensexa! Jag fick veta det för någon dag sen och har varit nervös sen dess. Haha varför?? Jag har ingen aning om vad dom har planerat eller när han kommer hem igen.

Dylan bara sover han. Han sov 1,5 timme ute i vagnen och fortsatte sova i min famn när vi kom in. Roligt sällskap. Känner mig plötsligt väldigt ensam.

Och fortfarande galet nervös..

Likes

Comments

Jobbig tid just nu. Fullt upp på jobbet. Ska planera hela sommarlovet för kommunens alla barn och ungdomar.

På det är det ju bröllop den 6 juni.. Så jäkla trött.

Mycket kaffe.

Läkarbesök imorgon.

Uppdatering följer.

Likes

Comments

God eftermiddag!

Idag jobbar jag 15-23 och har därför haft världens lugnaste och skönaste dag här hemma. Vi har busat, tittat på film, rensat rabatter och bara tagit det lugnt.

Nu sover Dylan och jag har precis gjort mig klar för jobbet. Testar en ny grej idag, fish nets. Vad tycker ni? Sebbe undrade om jag verkligen skulle gå så till jobbet haha! Jajamän!

En bulle och en kaffe på den!

Adjö!

Likes

Comments