Förlåt för att det inte har blogg sen i fredags! :( Det har inte kommit något inlägg p.g.a tidsbrist och för att tekniken inte har funkat. I Lördags så tittade jag färdigt gossip girl. De hade kvar semlor på bageriet så jag tog en. Jag och Jonte tittade på reprisen av fångarna på fortet. Senare kom Hanna och då färgade vi varandras hår. Det blev typ ingen skillnad på mitt hår haha! Och Hanna lärde sig åka airboard hihi.

Likes

Comments

Heeeej! Idag har jag inte heller gjort så mycket haha! Jag började dagen med att göra lite espresso till mamma. Vid 2 tiden när min lillebror kom hem från skolan så började vi åka. Bilfärden tog ca 4,5 h. Under tiden vi åkte bil så gissade jag med Alvin,tittade Netflix åt yoggi och läste tidningar. Ända sen vi kom fram så har jag skypeat med Hanna och gossar med Alvin. Men nu ska jag sova så godnatt!<3

Likes

Comments

Heej! Förlåt för att jag inte har blogg på hela dagen men det är för att jag har inte gjort något speciellt idag så jag bestämde mig för att bara göra ett blogginlägg idag. Jag började dagen med att redigera och lägga upp en video. När jag var färdig med redigeringen så duschade jag. Jag använder dr.organics schampo och balsam. Jag tycker de är rätt bra och jag får ofta komplimanger att mitt hår är mjukt så jag antar att det fungerar haha :D Även idag åt jag jordgubbar med choklad. Jag nöjde mig inte med en gång utan åt det två gånger. Till jordgubbarna så åt jag även lite vindruvor. Annars har jag mest legat i sängen hela dagen.

Likes

Comments

Idag har jag bara tagit det lugnt men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag är sjuk. Chokladknapparna från Odense är så sjuk goda! De i vitchoklad är min favorit. Med tanke på att jag är sjuk undrande jag mig både jordgubbar med choklad och godis. Som sällskap har jag haft min pudel Alvin! Direkt jag kom hem från skolan stoppade jag på mig pyjamas. Hela dagen har jag typ legat i sängen och tittat Netflix. Idag kom min Justin Bieber tröja som jag fick med när jag köpte biljetter till hans konsert. Jag och Hanna ( min bästa vän) ska på Justin Bieber konserten den 30 september! Föresten vad tycker ni om Zayns pillowtalk? Själv tycker jag att den är rätt bra! :)

Likes

Comments

Heej! Det här är mitt först inlägg så jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag heter Linnea och är 11 år ( fyller 12 den 14 april ) Jag ÄLSKAR att filma och fota. Idag gick jag till skolan men åkte hem vid nio tiden. Jag tror att jag har fått influensan igen. När jag kom hem tog jag en semla och började med datorn. btw så kom min airboard från air-board.se i fredags! Det finns en video där jag åker airboard på min och min kompis Hannas youtube kanal! Vi heter kommerpabio där också!

Likes

Comments