Hallåj!

Satt igår kväll och hade läsmode så började läsa massa bloggar och då blev jag helt plötsligt jätte blogg sugen. Så tänkte varför inte bara starta en blogg, lite spontant men aja vi får se vad detta leder till.

Jag har haft massa bloggar sen tidigare (pin hehe) men har ofta slutat med att jag inte pallar skriva mer och har också typ vart mindre vad jag är idag. Inte för att jag är så stor nu heller men men. Jag tycker vi kör igång med allt gött i gött stuff, liksom lite basic/ you know gurl.

Jag heter Olivia Axelsson (gillar w mer, ser bättre ut ahah) och är 13 bast. Så jag har alltså precis börjat 7:an. Jag trivs as ´bra i både klassen jag går i och bara i 7:an generelt. Alla mina kalss mates e fett sköna och min klassföreståndare e bäst, så än så länge är de jätte bra. Men det är nog också mycket för att jag går med många av mina bästavänner och alla är redan så jävla tajta. Asså kan inte se så många nackdelar med att börja 7:an.... Ser inte nån alls eller inte vad jag kan komma på i alla fall. Om ni vill att jag ska prata mer om skolan säg bara till!

Jag har ett liv som inte är skola också och de jag brukar göra då är att chilla på livet och vara med vänner. Jag är även med i en musikal som ¨Amts¨ (Alingsås musik och teater sällskap) anådnar, dom gör en musikal ungefär varje år. Förra året gjorde dom nått som hete "musikalafton" där dom spelade upp 4 olika musikaler tillsammans (legally blonde, Hair, Frost, Chess). Då var jag med och spelade lilla Elsa i frost då, ni vet i början av frost när Elsa är liten. Aa eftersom dom behövde 2 barn skådespelare fick jag och 2 tjejer till vara med. Egentligen är de typ 16 årsgräns eller nått för att få vara med och söka.

Iår sätter dom ihop "Jesus Christ Superstar" och fick även äran att vara med i år igen. Egentligen så skulle jag inte vara med men de uppgick några av hopp och dom visste att jag ville vara med och då kontaktade dom mig. Jag tackade såklart ja eftersom jag älskar att få stå på scenen och spciellt med Amts för alla där är så underbara. Iår är jag med som you know människa eller statist eller vad man ska säga och även vakt till Pillatus .

https://www.facebook.com/amtsnu/

Asså that's what happen in my Life now typ typ.

Jag har en härlig familj också så jag inte får glömma att skriva om. Jag har min mamma & pappa som ligger mig varmt om hjärtat som jag delar väldigt mycket med, älskar dom! Har även mina lilla systrar som är typ 10 och 11 år. Dom säger jag ALLT till men som dom sedan brukar använda i mot mig ahah... och vi har en typisk syskon relation. Ena sekunden pussar vi på varandra och sen skriker vi till varandra. Men älskar min familj som fan! puss puss på dom.

Men hörni klockan börjar bli mycket och har fett mycket att göra innan jag får sova eftersom det är skola imon. Men får väll skriva mer om mig om de är nått ni vill veta eller så... Har lite till saker jag vill säga till er hihi. Men puss och god natt så ses vi, hoppas ni kommer gilla min blogg!Likes

Comments