​...Och det är bara fredag. 

​Rubriken ovan tycker jag är en ganska vanlig fras som många slänger sig med på fredagarna. Jag tycker att det är tragiskt. Ni borde nog byta liv eller byta inställning. Livet är inte bara måndag-fredag och sen kom helgen. 

Varje dag ska väl vara fantastisk? Eller har jag fel? Jag vet att det jag skriver är så otroligt klämmigt men ibland är även det ord man behöver höra för att komma på sig själv med hur man själv tänker. 

Vilken inställning har du?

Mig behöver ni inte ens fråga, jag jobbar mina helger, så ja, jag tycker då att mina lediga dagar är fantastiska. Men jag försöker verkligen fylla varje dag med mening och att jag har fokuserat på mig själv och det jag vill göra. 

Lovely days, alltid. 

Likes

Comments

Det var måndag igår.

Jag hade en jättebra dag. Lugn och sedan ett perfekt benpass i gymmet. Hem ett bad och sedan lade jag mig i sängen vid 19.30.

Jag känner nu hur trött min kropp är. Utmattad. Knoppen lycklig men kroppen trött av senaste tidens för få timmar sömn och alldeles för mycket att göra, samt alla förändringar som sker.

Som en HSP-person kan du påverkas ganska mycket av sådant. Det är liksom aldrig lugn & ro i mitt huvud. Ska lära mig styra mina känslor och tankar mer.

Tänkte att jag ska börja måla, som ett sätt att slappna av och zooma ut från livet.


Likes

Comments

​Idag startar en ny kurs. 

​Formgivning & Layout. Jag har aldrig varit särskilt duktig på design men nu får jag både öva på det samt öva upp min kreativitet. Har jag nämnt att jag älskar min utbildning? 

Denna vecka är lite blank. Självklart jobb men jag måste fokusera helt på plugg denna vecka. Har jättemycket att göra. Ska även plugga upp Ma C och satsa så jag får läsa även ekonomi till hösten. 

Jag är fortfarande så himla taggad på 2017. Btw, hur sjukt är inte det att säga så 2 månader in på året? Har fortfarande en fantastisk känsla i kroppen. 

Startar iaf upp med att jag har.... en ny relation. Efter att jag och Sebbe gjorde slut i september har jag ju tänkt att jag ska vara singel ett tag, men det är svårt när du råkar ramla över en helt fantastisk person. Men det är nytt, inget officiellt än, men väldigt officiellt oss emellan. 

Jag flyttade till Luleå med min pojkvän, men fann en pojkvän i Luleå. Ironi när den är som bäst. 

​Hoppas ni får en fin första start på veckan. 

Likes

Comments

Jag har inte bloggat eftersom jag varit lite upptagen.

Med Alla Hjärtans Dag. Jag tycker inte att jag någonsin haft en riktigt bra Alla Hjärtans Dag. Möjligtvis med min första pojkvän och gymnasiekärlek. Men därefter...Aldrig!

Så jag har varit rätt klar med J att jag inte har så höga tankar om dagen. I tisdags jobbade jag på dagen och for sedan in till biblioteket för att plugga innan styrelsemöte, när jag får ett samtal om att jag har en blombukett att hämta ut. De önskar gärna att jag kommer per omgående. Packar ihop mina saker och beger mig mot blomsterbutiken.

Det är rätt lång kö när jag kommer dit så jag ställer mig snällt och väntar. När någon knackar mig på axeln. Jag vänder mig om och där står han!!! Den person jag verkligen saknar. Den person jag inte riktigt fattar hur jag ska kunna vara utan i 2 veckor, tills jag flyger upp till Luleå igen.

Den person jag tycker om så mycket att jag inte ens kan tänka mig att jag någonsin tyckt om någon lika mycket. Den person som jag helt enkelt tycker är bäst. Bättre än alla jag någonsin träffat. Den personen han är, är det finaste någon kan vara. Han <3

När jag vänder mig om och ser han stå där så kan jag inte fatta det. Jag är i chock. Total chock. Han har alltså flugit ner från Luleå, för att överraska mig på Alla Hjärtans Dag.

Och han gör det därför att jag aldrig haft en bra Alla Hjärtans Dag. Han gör det för att vi vet att vi har något unikt och fint. Att vi saknar varandra.

Och han gör något som är det finaste någon någonsin har gjort för mig.

Imorse flög han tillbaka och jag är åter i vardagen och en saknad man nästan kan ta på. Om mindre än 2 veckor får vi ses igen <3

Love, Alexandra

Likes

Comments

​Har varit hemma hos familjen denna helg. 

Fått lite pluggro. Nu är jag klar med uppgiften som ska in 23:55 idag. Inlämnad och färdig. Ska sätta i mig massa cheesecake nu och fira syster som fyller 17 år idag. Skulle egentligen befinna mig på årsmöte med Liberalerna Enköping ikväll men valde att stanna kvar hemma. 

Bilden nedan, det var nästan obeskrivligt skönt att få vara ute lite. Ta en promenad, prata med <3 Få ny energi inför lite mer kvällsplugg. 

Tänkte det att jag inte minns när jag senast inte hade något att göra. Att bara komma hem och inte...ha nåt! Att kunna läsa en bok med gott samvete eller se på en film. Umgås med vänner utan att hela tiden tänka på det man borde och måste göra. Att bara vara. Inte tänka nästa steg hela tiden. 

Jag minns det inte! Minns inte hur det känns. 

Likes

Comments

The Movement - Jag har en konstig känsla i kroppen.

Känslan är positiv och andas en enorm förändring. En känsla av att allt verkligen kan komma att förändras detta år. Som att en ny starkare kraft fått vingar. Jag vet, det är så alla känner början av året men detta är något helt annat. Ett mod! Ett självförtroende. Ett "jag har fått nog, nu kör vi".

Jag börjar känna alltmer att livet är skört. Vi vet aldrig när det kan komma att ta slut. Livet är så kort. Jag har inte åldersnoja, det har inget med det att göra...alls! Jag känner bara att TIDEN ÄR NU. Inte igår, inte imorgon utan NU.

Jag säger JA till livet detta år och redan har jag sagt JA. Jag vill fortsätta säga JA även om jag är rädd. Jag vet att högre makter hjälper mig just nu och därför känner jag mig ännu säkrare.

Jag kommer fatta rätt beslut i år. Och vi får se i slutet på året om det givit resultat.

Blev 2017 som jag trodde?


Likes

Comments

Gårdagskvällen dedikerades Birgitta Ohlsson.

En politiker i Liberalerna som haft många olika uppdrag genom åren. Hon har nu skrivit en bok och var på författarbesök på studentbokhandeln i Uppsala igår. Så jag for dit, köpte boken och lyssnade på Birgitta. Det var rätt många som var där för att lyssna. Sedan var vi några stycken från liberalerna Uppsala som tillsammans med Birgitta gick och tog en öl efteråt på terassen.

Det blev en mycket bra kväll, trots att jag var ganska trött efter resan hem från Luleå.

Veckan som kommer;

Blir jättelugn. SPA i måndags. Igår tisdag sov jag efter nattåget och Författarbesök på kvällen. Nu är jag på väg till jobbet och ikväll får det bli plugg. Torsdag och fredag jobbar jag kväll och ledig i helgen. Blir såklart massa plugg i helgen och årsmöte med Liberalerna Enköping på söndag.

(Har inte sladden till kameran med så kan inte ladda upp bilder från igår) Ni får min insta ist.


.

​Love, Alexandra

Likes

Comments

​Ännu en helg till ända. 

​I fredags stack jag iväg till Stockholm och födelsedagsfest. Ramlade hemåt 9.30 i lördagsmorse och tog det lugnt innan kvällsjobb. Mycket bra fredag. 

I söndags satte jag mig på ett tidigt flyg upp till Luleå. Checkade in på Clarion i världens finaste deluxerum med utsikt över norra hamn och spenderade kommande dygn där, samt i deras SPA. Massa kvalitetstid med ----- . Sedan till exet för att hämta min tavla och lite andra grejer innan jag igårkväll satte mig på nattåget hem. Tog tåget eftersom jag inte vågar åka på annat sätt med tavlan, eller frakta hem den. 

Luleå såg annorlunda ut, ca 2 månader efter min flytt därifrån. Vet inte på vilket sätt dock. Hur som så hade jag en fantastisk vistelse på Clarion med ----- . Ville aldrig att det skulle ta slut.  


Bild från Fridas födelsedagsfest i fredags.

Likes

Comments

Livet är allt bra.

Men jag går mest runt och oroar mig för när livet tar slut. Jag är livrädd över att bli mördad, vara med i en trafikolycka.. Alltså nånting som kan ta död på det liv jag känner till idag. Någon som känner likadant? Nu när livet är så fantastiskt och man har massa roliga saker att se fram emot.... Att det kan tas ifrån dig bara sådär?

Jaja, det är fredag och nu ska jag försöka att bara ta tillvara dagen, livet. FRIDA fyller år idag så jag ska snart mot Stockholm och födelsedagsfirande. Blir kul att träffa tjejerna!! Får se vad som sker. Är öppen för förslag ikväll. Antingen lugnt eller all in.

Bilden på mig och Frida nedan är från en riktigt rolig kväll på Café Opera för snart 3 år sedan. Eller rolig, den var galen.

Grattis Frida!!!

Love, Alexandra

Likes

Comments

Läste igår igenom kommentarer.

Då jag ska arbeta fram en strategisk sociala medier - plan så läste jag runt en hel del på Liberalernas sida på Facebook igår. Det var inga trevliga kommentarer. Herregud vuxna människor. Jag skäms å era vägnar. 

Det är ok att tycka olika och vara uppgiven, frustrerad, arg etc. Men tänk lite på hur ni formulerar er! Oftast äldre kvinnor som beter sig illa och bara spyr ur sig massa galla. Det är så synd om er, att ni ännu inte lärt er resonera normalt. 

Jag är inte heller världens bästa på det men på sociala medier ser jag verkligen till att skärpa mig samt att jag varje dag jobbar på att utvecklas. Men jag är 28 och ni är kring 60. 

Bara se på Iréne längre ner. Oj vad arg hon är. Och inte blir hon gladare i kommentarsfältet. 

Samma fenomen med alla småtjejer som cirkulerar på youtube. Tänk att NI bidrar till näthatet. Och jag köper inte att ni är små och barn, inte färdigutvecklade osv. Uppfostran börjar väl ändå inte när ni är myndiga? SKÄRPNING. ​

Likes

Comments