Header

Den veckan gick fort. På vög hemåt denna härliga fredag så tar det givetvis tvärnit i trafiken. Får njuta av solen så länge :) . Laddar för en helg i källaren, nu ska vi få iordning efter allt renoverande.

Kanske skulle byta lite däck med efter de kyliga nätterna som varit.

Sammantaget en mycket bra arbetsvecka som avslutades med besök från ett GBG företag. Kul när man sammanfattar våran verksamhet för någon annan och inser hur mycket vi gör och vilket momentum vi har :)

Nu lyckdes bilkön flytta 500 m.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en mycket bra arbetsvecka som avslutades med två dagar i Köping med ledningsgruppen så är det äntligen helg. Min underbara fru fick återigen sköta torsdagssysslorna ;) 

Familjemys med tacos på schemat (verkar vara flera enligt fb flödet). Imorgon har skeppet kvartalsmöte. 

Likes

Comments

Fantastisk undomsavslutning i söndags. SIF tog lite nya grepp o flyttade utomhus. Himla tur med vädret o glada barn.

Det närmar sig även slutet av karriären som ungdomsansvarig för klubben. Ska bli skönt att frigöra lite timmar framöver :)


Likes

Comments

Tvättstugan får sig en rejäl uppdatering.  Lite varje dag men snart är det klart.  Tvättmaskinen snurrade idag, det var ett tag sen :)

Likes

Comments

Då var det dags att ta trucken hemåt efter en underbar middag i Ulvåker. Frugan får nog köra så att jag kan ladda ordentligt för nästa matupplevelse ikväll :) Härligt med helg. ​

Likes

Comments

Likes

Comments