Godkväll alla undebara!

Det var så härligt att komma iväg till skolan idag, klappade mig själv på axeln, för det är viktigt att göra det ibland. Fick gjort ganska mycket bara på dag i skolan och det känns skönt.

Efter svenskan och matten var det lunch och sedan idrott. Ett favvo ämne verkligen! Även om inte kroppen fungerar så himla bra är det så otroligt härligt att röra på sig. Men det blev nog litte för mycket av det goda..

Jag och en till tjej i klassen som är med och ska dansa på Bäckäng vs Teknis gick lite tidigare ifrån lektionen för att hinna till dansen. På vägen dit springer vi i väldans fart, jag säger till Alva att ta det lugnt i trappan så inget händer, men då självklart ska jag själv snubbla till och rulla nedför trappan. Lyckades stuka foten också, men sån som jag är ger jag fortfarande 110% på dansen och skiter i den stukade foten. Det fick jag lida lite extra för efteråt.. men det går nog över snart får vi hoppas. Så ta det lugnt i trapporna folk, ibland faller man..tyvärr haha

Kvällen fick i alla fall ett härligt slut med "Dansafton" då alla danseleverna på Bäckäng visar upp lite dans för dom som vill komma och kolla. Super kul var det, och där satt jag i publiken med mitt ben högt upp i taket och skrek bl. a ."Vi älskar dig Hugo" Ja om ni hade varit där hade ni förstått!

Får be ena brorsan komma och släpa runt mig i skolan så jag kommer i tid till lektionerna som han gjorde på flygpalsen hem från London! Låter som en toppen ide tycker jag! 

Ha en fortsatt trevlig kväll folket så hörs vi ses igen! Glöm inte att SPRIDA KÄRLEEEK!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej världen

"It's called fall because everything is falling... leaves, temperature, bank account, grades, motivation..."

Ja ni känner nog igen er själva det gör i alla fall jag på citatet ovan. Men nu är ju den kalla regniga månaden November snart slut. Hösten går över till härliga vintertider. Då är det dax att motivationen kommer tillbaka också har jag bestämt.

De är alltid enkelt att säga vad man ska göra eller vad man vill göra, men att faktiskt ta tag i det är en helt annan historia. Men egentligen är det bara du själv som kan ta tag i det, göra något åt det eller ändra på det hela. Absolut kan man ju få hjälp från familj, nära & kära om man har sån tur men man måste själv vilja det såklart. Jag har bestämt mig.

Jag har alltid varit sån som om jag gör en läxa, spelar ett spel, tränar fotboll eller vad som helst egentligen, då ger jag ALLTID 110%. Det är bara sån jag är, men skolan har verkligen inte varit en enkel sak att fokusera på det senaste. Grejen är den att jag älskar på riktigt att vara i skolan, lära sig något man är intresserad av & träffa sina vänner. Det som har varit svårt är att ta sig dit. Jag vill till skolan, men det hela är fysiskt. Min kropp gör något helt annat. Det är lite svårt att förklara, men att vakna varje morgon och rulla sig ner från sängen och massera varje muskel för att väcka kroppen, att vara så utmattad i muskler som att man precis sprungit 3 mil, det tar på en varje morgon. Jag har kämpat med detta över ett helt år nu redan men jag tar mig fortfarande upp ur sängen och jag är långt ifrån från att ge upp.

Jag har inte "kollapsat" på mer än 4 månader, men idag gjorde jag de. Kollapsat kallar jag det när faller ihop och blir medvetslös. Efter några timmar blir allt nästan som vanligt igen. Det är de värsta timmarna jag vet. Men jag klagar inte, Jag blir så fruktansvärt besviken på mig själv att jag missar så mycket i skolan pga detta. Jag är så rädd att det ska hända på en offentligplats, men nu skiter jag fullständigt i de. Tänker inte låta det påverka mig längre.

So... Emmelie is back.

Likes

Comments

NEXT LONDON!

Godmorgon säger jag helt trött och vilsen på Landvetter. Nädå vilsen är jag inte men efter bara 3 timmars sömn snurrar det minsann. Next är London babbyyy! Varit taggad på detta.
Planen ser just nu ut att bara bli shopping och relaxa rejält. Man behöver de ibland. Dax att tänka på sig själv och prioritera mitt mående först. Det brukar jag va så fruktansvärt dålig på. Nu är det dax att få i sig något gott o äta sen åker vi nångång efter 7.
Kommer uppdatera mera under resan! Ha en härlig lördag!

KRAAAAM!

Likes

Comments