NEXT LONDON!

Godmorgon säger jag helt trött och vilsen på Landvetter. Nädå vilsen är jag inte men efter bara 3 timmars sömn snurrar det minsann. Next är London babbyyy! Varit taggad på detta.
Planen ser just nu ut att bara bli shopping och relaxa rejält. Man behöver de ibland. Dax att tänka på sig själv och prioritera mitt mående först. Det brukar jag va så fruktansvärt dålig på. Nu är det dax att få i sig något gott o äta sen åker vi nångång efter 7.
Kommer uppdatera mera under resan! Ha en härlig lördag!

KRAAAAM!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså att vara sjuk det suger verkligen. Hatar det.. Man missar så mycket i skolan och tycker redan det är mycket att göra. Jag har redan varit sjuk så många dagar och missat sååååå mycket, vill bara kunna må bra igen. Men jag ska minsann forfarande kämpa på även om det är svårt.

När jag är sjuk lägger jag alltid ifrån mig mobilen och stannar hemma hela dagen.
Istället läser jag en bok, målar, skriver en låt, städar, självklart äter jag mat för mat är bäst och inget man kan säga nej till... och bäst av allt är att bara sova. Men sängliggandes blir jag alldeles för ofta så är trött på att vara trött, om de ens låter logiskt.


5 random facts om mig:

1. Jag ÄLSKAR glass. Känner inte att jag behöver förklara varför direkt..för vem älskar inte glass liksom?
2. Kramar! Det kan man ju bara inte säga nej till. det gör en människa så otroligt mycket lyckligare. Det behövs tydligen 4 kramar om dagen för att kunna överleva och runt 12 för att må psykiskt bra. Så varför inte kramas?
3. Jag är en riktig tävlingsmänniska och ger alltid 100% när jag tränar eller inprincip när jag gör vad som helst.
4. Yngsta barnet i familjen och uppväxt med bara bröder, min syrra bodde själv långt innan jag kom till världen. Jag har 5 syskon, en mamma och en pappa.
5. När jag var liten ville jag bli cirkus artist. Inte direkt vara clown utan vara en av dom som gör en massa cool akrobatik eller åker motorcykel i en stor boll av stål! Det är la fortfarande en av mina drömmar.

Jag älskar även att bjuda på mig själv och yeeeesss jag har glasögon. Otroligt snygg bild jag fick till idag helt sjuk haha!

Nu ska jag krya på mig ordentligt, varva ner och ta något att äta innan man lägger sig i sängen. Skola blir det imorgon, då vi ska åka ut till Läckö slott med klassen. Det låter spännande så hoppas det blir lika bra som förväntat!

KRAAAAAAM & sprid mer kärlek

Likes

Comments

Ja i lördags va det ju sista dagen i Spetember! Helt galet hur snabbt tiden går eller...

Lördagen var ju helt underbar redan på förmiddagen med babyshowern och massa ROSA. Om ni inte läst det inlägget så gör det!

Fick dra ifrån babyshowern ganska tidigt för att hinna vidare till en överraskningsfest som varit planerad länge! Då var det även dax att byta om.

Det blev grillat och mat säger man aldrig nej till!! Hamburgare, godis, POPCORN som jag älskar, chips och massa god dricka var upp dukat!

Det var ganska kallt i partytältet men skadade inte så mycket när det var bra musik och goda vänner där! Man får ju också passa på att vara ute när vädret är bra i Borås och innan det blir alldeles för kallt ute.

Kallare blev det och då fortsatte vi med firandet där inne med hög musik.
+ dansade såklart!

Efter att man varit där ett tag drog man sig vidare till en annan kompis som fyllde år!
Där stannade man hela kvällen och tog sig hem vid midnatt efter att man hjälp några andra vänner att ta sig hem för det är lite svårt när man inte bara druckit saft och inte ätit några bullar. Stopp på härliga mackedonken blev det också där man käka en glass(:

Ja det var en underbar sista dag i September, och ja nu är det redan 2 Oktober idag.
Tiden bara går! Ta vara på dagen och sprid kärlek!
KRAAAM!!!

Likes

Comments

Instagram@emmeliekoivisto