Header

Ligger just nu i Wilmas säng medans hon klär på sig. Lite senare så ska vi träffs några tjej kompisar och kanske träffa ett par killar ifrån Östermalm. Ska bli roligt.

Igår var en sån sjukt bra dag. Jag var i stan med fina Estelle, och sedan hem och myste med familjen och sedan vid 21 så drog det av emot Vera, en av tjejerna vi ska träffa ikväll. Livet är på topp💪

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

bilder ifrån de 3 senaste dagarna :))

// Emma 💩

Likes

Comments

Denna dag har varit rätt så skön, könslosam men ändå jävigt jobbig, völdigt konstig kombination. Dagen började av med skolavslutning, jävligt tråkigt och segt. Den känslosamma delen var när jag och hon sa hejdå. Iallafall så åkte jag hem och kollade på två avsnitt av glee med mor, sedan drog det av emot stan och träffa Wilma för att fota lite. Vi tog tunnelbanan till gamla stan och fotade lite där i de små gränderna, haha. dock blev dom bilderna ej så bra. Vi gick sedan till slottet, ner till Kungsträgården, mot Nybroplan, Östermalmstorg sedan till Karlaplan till min mammas salong, Epic by stockholm. Så det blev en ganska lång promenad. Sedan gick vi ut och fotade lite till, dom bilderna blev grymt bra, iallafall på Wilma.

Sitter just nu bredvid och pratar lite om Spanien då vi nyss bokade biljetter åt henne, ska bli grymt kul. Det roliga är att Wilmas pass har gått ut, får se hur det går, hahaha😄 Vi får se hur det går.

Likes

Comments

Nej, det handlar inte om att jag hatar henne, det gör jag inte, verkligen inte, jag älskar henne fortfarande, hon var ändå min bästavän. Emma du förtjänar mycket bättre. skit i henne, hennes förlust. fyfan för henne. Jag förstår att dom säger så, det gör jag verkligen. Hennes vänner och säkert familj säger också så, det har hon sagt till mig när hon ringde mig i lördags. Det gör så ont att höra dom säga så om henne, ja hon har sårat mig, och alla mina andra så kallade vänner, men jag har sårat henne också, men bara för att vi har sårat varandra och inte är vänner längre betyder det inte att vi inte bryr oss om varandra eller saknar varandra. När hon ringde mig sa hon även att hon saknade mig, fan vad jag saknar henne också. Det går inte en dag, inte ens en timme utan att jag tänker på henne. Jag ber människor att sova med mig för att jag har så svårt att sova för att jag tänker på henne, hela tiden. Jag tänker på hur mycket jag saknar att ha henne sovande hos mig. ( vi låter som vi var ett kärlekspar, ja, men så är ju bästavänner, förutom allt gulligull vill säga. ) Eller att jag sätter på hennes favorit låt hero på högsta volym, som jag även hatade men den får mig att tänka på henne och alla våra minnen tillsammans och för mig tillbaka dit där vi än gång var, självklart lyssnar jag på den. Eller best friends av janoskians. Den kvällen var nog ändå bäst. Vi hade varit i stan och kollat på bio med hennes kompis som precis skulle flytta. vi tog även hål örat. vi tog tunnelbanan hem och vi skulle ta bussen hem till mig och hämta saker för att vi skulle sova hemma hos henne. bussen skulle inte komma förens om ungefär 30 minuter så vi bestämde oss för att gå hem. klockan var sisådär 22 och det var i mitten av februari så det var snö, is och mörkt ute. Vi blev både förföljda, halkade på is och hamnade i lera och jag kissade på mig för att jag skrattade så mycket. Vi kom tillslut hem och då dansade vi mitt på gatan till den där låten, best friends.

I början av våran vänskap hade vi så jäklans kul, det varade till ungefär april. Sedan gick det utför. Hon blev tajt med en av mina närmaste vänner, som jag känt hela mitt liv. Enligt mig så förändrades hon. Vi gled isär, vi irriterade oss på små saker om varandra, vi tjafsade. tillslut så satte vi oss ner och pratade ut om allt. Sen var ju allt okej. trodde jag. Två dagar får jag ett sms. Emma ta inte detta på fel sätt, men jag vi inte vara vän med dig längre. Det var då hela mitt liv krashade. försökte gå till skolan, bröt bara ihop, om och om igen. mina "vänner" kom i grupp och sa alla mina misstag jag har gjort i mitt liv. och allt bara blev kaos. sedan dess har inte jag gått i skolan. det var två veckor sedan. Jag vill såklart gå i skolan. det är jobbigt att gå upp tidigt på morgonen, ja, men det är ändå jäkligt kul, när man hade en massa vänner där vill säga och mår bra, har eller är inget utav det längre. Men som tur så är det sommarlov imorgon. Jag saknar dig.

// Emma 💩

Likes

Comments

tröja- Hm

kjol- stradivarius

väska - Michael kors

ballerinaskor- ralph Lauren

armband- hermes

// Emma 💩

Likes

Comments

Vaknade för kanske 40 minuter sedan och sitter fortfarande i sängen och myser💁Wilma sov ju som sagt hos mig och hon går i skolan så jag fick gå upp vid 7.30 (!) men sedan när hon gick iväg till bussen så la jag mig ner i sängen igen och sov ett par timmar till, vilket var hur skönt som helst.

Ska snart gå upp och klä på mig, fixa mig och sådana saker för jag ska vara på en väns student vid ungefär klockan 16. Det ska bli jätte kul, efter det så ska vi vidare till en annan student mottagning.

Och ja, en sak till, för ett par månader sedan så hade vi inbrott i vårt hus, var väl kanske 7 månader sedan och vi har ännu inte fått tillbaks försäkringspengar, vilket suger. Iallafall så kom mamma nyss inrusande in i mitt rum och sa att vi har haft inbrott i en av våra bilar. Blir så arg, alla dåliga saker ska hända min familj hela tiden, blir inte särkilt kul för försäkringsbolaget heller kan jag säga.

// Emma💩


Likes

Comments

Äntligen kommit hem efter en timmes lång, välbehövd promenad, nu blir det en snabbdusch sen hopp i säng😍😉

Likes

Comments

När du är så utråkad för att du har inte gått i skolan på tre veckor så du bestämmer dig för att ringa grannen aka världens bästa wilma, och ta bilder, dem blev väll lite sisådär.

Har just övertygat henne att sova hos mig, då jag på senaste tiden har haft otroligt svårt att sova. Hon sa nej först men så övertygande som jag är så gick hon med på det 😄 Vi har även idag bakat chokladbollar (!!) med Sofia som var här och gjorde fransar hos min mamma som är sjukt duktig på fransförlängningar och även en massa andra skönhets grejor. Nu har vi bestämt oss för att ta en promenad såhär på kvällskvisten 😍

// Emma 💩

klänning ifrån Hm även skinjackan.

och skalet är ifrån Michael kors :)

Likes

Comments

​Vad är en blogg? en sida där personer som delar samma intressen som dig själv, läser vad ​du ​skriver. ja, kanske, varför inte? Du kanske skriver om vad du gör på dagarna, vad du har på dig, etc. Har faktiskt ingen aning, 'cause i'm quite knew at this :) ​Eller ja.. vi alla har haft dom där bloggarna från när vi var 10 år och trodde vi skulle bli något, haha. Nej det är inte riktigt min grej, alltså att tro att man ska bli något, för om man tror det så blir det inte så och då blir man besviken, oftast iallafall. Jag vill att detta ska bli min, ja vad ska man säga, dagbok? den här bloggen kommer bli rejält personlig. 

För ett tag sen, kanske sisådär 7 månader sedan skaffade jag ett privat twitter account där jag skrev alla mina känslor. jag hade få följare, ungefär 10-15 följare. De var mina vänner. Inte vänner som man har hemma i sitt område, som man går i skolan med, nej dom fick inte följa, utan vänner ifrån, göteborg, norrland, etc. Personer jag mött igenom pojkbandet ​the fooo conspiracy,. ( foooer tiden är över, lol haha.) ​Jag, Emma bor i stockholm. Iallafall så fick mina vänner här hemma reda på det och blev arga, verkligen arga, vissa ville inte ens vara vänner med mig längre, hade ​inte ​skrivit något taskigt emot någon. Hur dom såg vad jag hade skrivit? ​Hur dom fick reda på mina känslor?​ Dom loggade i på den, utan min tillåtelse. Så jag tog bort den eftersom den var sååå dramatiskt sårande. Jag hade tänkt göra samma sak här, skriva mina känslor, åsikter och problem, fast så att ​alla, ​vem som helst kan läsa, man måste stå för vad man tycker, right? 

// Emma 💩

Likes

Comments