Header

Heiiii ja hyvää loppuvuotta! Kohta tämä henkisesti rankka vuosi on muisto vain, ja mekin päästään VIHDOINKIN asumaan rakkaudella rakennettuun kotiin <3 Meille tuli yksi pieni hidaste täyteen asuntovalmiuteen tässä matkalla, joka ei tunnu ihan ylitsepääsemättömältä, mutta pari harmaata hiusta aiheuttava juttu.

Haettiin kolme suurta lavaa keittiötavaraa Ikeasta ennen joululomalle suuntaamista. Lastattiin niitä pakuun, kunnes heräsi pieni huoli... "Totaaa, näkiks kukaan että oltais lastattu meiän keittiötasoja autoon?". Mentiin varaston aspalle, joka tietysti oli ihan uus duunissa, ja sano että ei meille oltu merkattu kun nämä, käykää tavaratalon neuvonnassa. Mentiin sit sinne, ja siellä selviteltiin tasojen kohtaloa puolisen tuntia. Lopputulema; pala 2/3 löytyikin varastolta, ja 1/3 sekä 3/3 on edelleen teillä tuntemattomilla. Ei auta itku, he lupasivat ilmoitella. Ikea vieritti vastuun kuljetusfirmalle, ja sieltä pyydettiin tästä selvitystä. Itsellä pieni epäilys että ne pala on nostettu siellä varastossa johonkin sivuun, koska miksi yksi pala olisi tullut mutta kaksi ei?? Noh, ei auta kun nyökätä ja odotella soittoa.

Ennen joulua sieltä sitten ilmoitettiin, että tasojen kohtalosta ei saanut selvyyttä, ja he nollasivat tilanteen ja tilaavat tehtaalta uudet. Me saadaan ne tammikuun viimeisenä päivänä. Pieni surku tästä tietysti tuli, vatsinkin kun esim liedet, tiskikoneet ja tiskialtaat jää asentamatta, joten pitää nyt tammikuun edelleen kokkailla soveltavasti. Mutta meillä on hirmusesti tekemistä, niin uskon että aika menee nopeasti! Meillä on listat, kaapit, lasiovet yms asennettavana, niin järki sanoo että ollaan todella lähellä loppua siinä vaiheessa kun keittiö saadaan viimeisteltyä :)

Mutta tosiaan kaikki muu paitsi vaatehuoneen hyllyt ja reet, vaatehuoneen liukuovi, vessan ja kylppärin hienosäädöt, listat, lasiseinä sekä keittiön viimeistely on tekemättä, MUUTEN READY!!! Lattia on niin kaunis ja kirkas että meinaa itku tulla, meillä on todella hienostuneet valaisimet ja tila tuntuu vaan niin urbaanin nuorenparin täydelliseltä kodilta :')

Onnellisena uuteen vuoteen,

Vi hörs 2018!

1.Palapeliiii 2. Siitä se lähtee

3.Alakaappien ovet ja vetimet 4. Aleksi työn touhussa

5. Alkaa jo näyttää joltain :) 6. LAMPPU JA FIILIS KATOSSA

​PS. Liputan edelleen Ikeaa, tykkään että se on yksi nerokkaimmista sisustusliikkeistä jossa huippuhyvä hintalaatusuhde ja asiakkaan tyytyväisyys tärkeää. Tämä on ensimmäinen meidän "huono" Ikea kokemus, ja sieltä on ostettu SHITLOAD tavaraa. Eli ihan HEJA SVERIGE edelleen :)

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Teen viikonloppuna missä mennään postauksen, mutta paljastan sen verran että leuat loksahti eilen kun käytiin asunnossa :) Ei siitä nyt sen enempää, to be continued... ;)

Oikeastaan tulin tänne tekemään pienen listan! Juteltiin viime viikolla Aleksin kanssa autossa siitä, että mitä tehtäisiin nyt toisin. Miksi tässä on kestänyt näin pitkään? Saatiin hyvät lopputulokset ja tässähän ne;

-Älä ikinä muuta rempan keskelle. For real, en tiedä miksi meillä oli kesällä tarve asua keskellä pölyä ja nauloja, mutta never again. Meillä meni suurin osa remppa-ajasta siihen että piti siivoilla hulluna, koska siellä elettiin. En tiedä kuinka monta kertaa sängyn ja kaappien paikat on vahtunut, tai kuinka monta kertaa ollaan roudattu samoja laatikoita ullakolle ja alas, mutta siis ihan hullujen hommaa. Ja täysin vältettävissä. Seuraavan kerran kun rempataan, niin neliöt pyhitetään remontille, ja sinne muutetaan vasta siinä vaiheessa kun kalusteet ja tavarat löytävät paikkansa.

-Älä huijaa vuorokauteen lisää tunteja. Aleksilla on ollut aivan hullun täytenäinen kalenteri koko syksyn. A on yrittänyt pallotella koulua, remppaa ja töitä samaan aikaan, ja tämä on luonnollisesti hidastanut remontin etenemistä jonkun verran. Seuraavassa rempassa A ottaa vaikka kuukauden työvapaata, ja tekee pelkästään remonttia.

-Tee tarkkaa listaa pitkällä tähtäimellä. Ollaan tosi monta kertaa ajettu Bauhausiin ostamaan ihan muutamaa hassua ruuvia. Pitää tehdä isompi ostoslista yhdellä kertaa, jottei koko remppalauantai mene edestakaiseen ajamiseen.

-Tee päätös ja pysy siinä. Aleksi oli alusta asti ulkoistamassa tasoituksen ja maalauksen, mutta saatiin neuvoa että se on helppo tehdä itse oikeilla työkaluilla. Tuli säästämisen himo, ja ajateltiin että no tehdään se sitten itse. Aleksi on tällä osa-alueella epävarma, ja empi tätä hirveästi, mutta päädyttiin sitten siihen että "no joo osataan me". Aleksilla on mennyt lukematon määrä aikaa ja rahaa siihen yhteen väliseinään ja sen tasoittamiseen, kun sen olisi voinut myös välttää sillä että olisi alusta asti tiennyt että ammattilainen tekee sen.

-Se himputin väliseinä. Tasoitus ei kannattanut, olisi pitänyt levyttää. Mutta nyt sen tietää, ja tulipahan kokeiltua!


...Mutta siis muuten on mennyt oikeasti tosi hyvin. Ollaan alkubudjeteista joissain asioissa jopa säästetty, eikä isoja virheitä ole tullut tehtyä. On meillä ihan tulevaisuutta näissä hommissa vielä. 

Kohta meillä on koti <3


Likes

Comments

Vitsi mitä haipakkaa on ollut viime aikoina - parhaalla tavalla. Meillä remppa edennyt vauhdilla, ja nyt on jopa jo tiedossa milloin ollaan valmiita! Ota mukava asento, tästä tulee pitkä postaus. Eli tällä mennään;

Aleksi sai ohjeet perhetutulta miten katon madallus kannattaa tehdä. Aleksi pystyi sen tekemään mun avustuksella itse, joten siinä meillä meni pari päivää kun koolailtiin puita seiniin ja kattoihin. Itselläni oli kauhea paniikki katoaako arvokas töölönhenki katon madalluksen myötä, mutta se oli kyllä täysin turha pelko. Asunto madaltui kymmenisen senttiä, ja on edelleen korkeampi kun uudet asunnot. Miksi madalsimme kattoa? Vanha katto oli pintarapattu todella rumaksi, ja siellä valaistus toimi vanhan pohjjapiirustuksen mukaisesti. Eli siellä oli yhdet valaistuspisteet per huone, ja keskellä huoneita. Koska me muutimme pohjaa aika reippaasti, oli meidän saatava pisteet uusiksi. Vanha piste olohuoneen puolella oli myös esimerkiksi juuri siinä kohtaa mihin lasiseinän kiskot tulee, eli se ei olisi oikein toiminut edes rumalla pintavedolla. Joten vaikka se katon madallus on harmillista, niin se oli myös pakollista. Ja se ei siis todellakaan tunnu yhtään niin matalalta kuin kuvittelin :D

Meillä kävi myös sähkömies, joka kiroili vanhoja sähköjä jotka aikoinaan tehty huonosti, ja hän teki KAIKEN uusiksi. Tästä tuli kyllä äärettömän hyvä mieli, nyt tietää että sähköt on priimaa, ja olemme itse suunnitelleet esim spottivalojen kohdat. Asunnossa on tällä hetkellä yksi toimiva sähköpiste, joka on kylpyhuoneessa. Ollaan siis remppailtu jatkoroikan ja yhden työmaavalon voimin. Haaveilen jo siitä miten tunnelmallinen asunnosta tulee kun kaikkialla on himmentimet ja kauniit valot <3

Aleksin kanssa mietittiin sitä tasoitusta ja maalausta. Oltaisiin ehkä osattu homma itse, mutta joskus on vaan pysähdyttävä ja mietittävä että mihin kannattaa käyttää aikaa ja energiaa. Todettiin että no ei ainakaan tähän. Aleksi laittoi työtarjouksen urakkamaailman verkkosivuille, ja sieltä satoi yhteydenottoja. Päädyimme työllistymään supersympaattisen ja ammattitaitoisen Mikkelimiehen, jolla on ollut oma yritys viime tammikuusta. Alan töitä hän on tehnyt viimeiset 10 vuotta, ja ote tuohon hommaan oli todella ammattitaitoinen ja ripeä. Aleksi myös kysyi kuinka paljon maksaisi jos hän sutaisee sen meidän lattian valkoiseksi samalla, ja hinta oli niin sopiva että ei olisi mitään järkeä itse lähteä sutimaan. Ammattilainen on kuitenkin aina ammattilainen.

Oltiin eilen Aleksin kanssa levyttämässä katto kipsilevyillä umpeen. Tämä oli oikeasti so far omaa lempihommaani tässä rempassa. Nostettiin kipsilevy yksi kerrallaan sellaisen vinssin päälle, joka nostetaan pyörivästä rataksesta ylös, ja sitten ruuveille puupaaluihin kiinni. Koolaukset Aleksi oli mitoittanut niin että levyt aina osui hyvin puihin, ja oli helppo kiinnittää. Tietysti oltiin pystytetty kisa siitä kuka mittaa kohdat nopeammin silloin kun koolattiin, joka johti siihen että Lottapieni pesusieni teki muutaman virhemittauksen :D pienen soveltamisen jälkeen saatiin kuitenkin kaikki todella hienosti kiinnitettyä. Se oli myös todella hauskaa hommaa eteisessä ja vaatehuoneessa jossa vähän epämääräisen muotoiset katot, ja spottivalojen kohdat piti mitata. Siinä oli hauskaa aivojumppaa mittailla, leikkailla ja mallailla, mutta todella hyvää jälkeä tuli! Meillä meni pitkä viikonloppu katon parissa (oli siis siin muutakin hommaa, Aleksi laittoi viimeisiä seiniä umpeen yms) mutta nyt se on tehty! Meillä on nyt molemmilla pieni tauko asunnosta joka tuntuu todella hyvältä. Tasottaja on nyt tekemässä omia hommiaan, ja kun meille tulee meidän Ikea keittiö 5.12, on meillä kaikki pinnat valmiit!! Huikea ajatus!! <3

Lasiseinästä teen kohta oman postauksen :)

Ihanaa uutta viikkoa!


Koolaushommia - Katon levytys - Aleksi ja vinssi - Meidän kitcheeeen

Likes

Comments

Sama virsi jatkuu! "Voi voi en oo päässyt päivittämään blogia kun ei oikeen oo edenny...", mutta kyllähän se nyt etenee! Siis kun on siellä itse koko ajan, ei oikeen hahmota mitä ympärillä oikeasti tapahtuu, mutta Hanna kävi meillä, ja oli ihan häkeltynyt mm. vaatehuoneesta ja väliseinstä. Eli loppujen lopuksi kun miettii, niin ne kauheimmat hommat on melkeen jo takanapäin, ja kevyemmät mutta näkyvimmät muutostyöt tekemättä. Eli ei tässä ihan epätoivoon tarvitse vaipua :) Aleksilla on myös ollut Kroatiassa kuoromatka, ja se vienyt aikaa ja ajatuksia, mutta A kotiutuu sieltä tänään, ja aikoo pistää vauhtia remppaan. Pyytää siihen myös apua, jeejeeeee!

Laitan nyt vähän kuvia siitä vaatehuoneesta. Se seinä tulee siis suht lähelle etuovea, joten siihen ei voinut laittaa ihan tavanomaista 90asteen kulmaa jotta ovesta pääsee esim muuttamaan. eli siinä on nyt kaksi kulmaa, joiden asteista ei ole hajua. Aleksia hirvitti että tuleeko siitä outo, mutta itse olen aivan rakastunut! Huone maalataan jollain ihanalla värillä (ruusukvartsi on omalla toivelistalla tällä hetkellä). Parketti myös vähän hajosi huoneessa, joten veikkaan että laitetaan sinne kokolattia matto. Hykertelen onnesta kun mietin miten ihanaa mennä suihkun jälkeen paljain jaloin pehmeälle matolle valkkaamaan vaatteita, mmmmm ..... <3

MUTTA NYT KUVAT

Levytetty väliseinä ja iloinen remppamies

Väliseinää vaatehuoneen sisältä

Ja loppukevennyksenä meidän ihana sisäpiha <3<3

Likes

Comments

Hello hello hello!

Viime päivityksestä on ehtinyt vierähtää, ja tässä on tapahtunut kaikkea kivaa välissä. Käväisin Köpiksessä Fannyn ja Raden vieraana nauttimassa lempikaupunkini alkusyksystä, ja Aleksi on saanut jo vaatehuoneen rungot rakennettua, ja tavoitteena olisi tänään myös levyttää se lähen umpeen. Ihan huikeaa nähdä jotain näin siistiä ja konkreettista!

Kelaan nyt tarinaa kuitenkin vähän taaksepäin ja kerron Köpiksestä parilla sanalla...

Lähdin siis viime viikon perjantaina töiden jälkeen iltalennolla Kastrupiin, ja vietin Kööpenhaminassa kaksi kokonaista päivää. Fanny ja Rade asuu nykyään Köpiksessä, ja oli äärettömän hauskaa kun oli ihan oikea kotitukikohta aivan keskustan tuntumassa. Meillä oli lauantaina kylmä keli ja rankkasade, mutta pyörittiin kaupoilla ja syötiin lounasta Papiröenin street food marketissa. Illalla Fannyn työkolleegat tulivat illanviettoon, ja mentiin illalla myös hetkeksi ulos. Seuraavana päivänä aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, mutta tämä fossiili (jonka alkoholikestävyys lähentelee näköjään nollaa), vietti tuskallista aamua tukka kipeenä :'D Ei se menoa haitannut, vuokrasin bycykelin ja F&R näytti Köpiksen ulkopuolella olevia ihania rantoja ja asuinalueita. Oli äärettömän hauskaa fillaroida Köpiksen pyöräystävällisillä teillä ja nähdä ihania dyynirantoja ja arkkitehtuurisia rakennuksia. Syötiin iltapäivällä herkkupizzaa joen äärellä ja nautittiin kirppishuminasta. Sunnuntai oli kuin täydellisen kliseinen nautiskelusunnuntai, ja tulen varmaan hyppäämään tuohon päivään kun haikailen talviräntäkeleissä takaisin syksyn parhaaseen aikaan.

Pari kuvaa Köpis weekendistä;

Nyt jatketaan remppailua! Olisin nyt laittanut väliaika kuvia vaatehuoneen rungosta, mutta A kielsi (lol), niin palaan asiaan parin päivän sisään :)

Nauttikaa kauniista sunnuntai-auringosta kaunokaiset! <3


Likes

Comments

Siskoni Hanna on pienen mutkikkaan tapahtumaketjun lopputulemana muuttanut vuodeksi kommuuniin - 500m meiltä! Kämppä jonka he saivat on aivan mielletön temppeliaukion kirkon ympyrässä, läpitalon huoneisto jossa isot korkeat huoneet ja 110m2 elintilaa. Heillä kävi kyllä mieletön tuuri sen kanssa, ja pakko myöntää että olen tositosi onnellinen että Hanna muutti näin lähelle meitä! :) Oltiin muuttohommissa koko porukka perjantaina, ja eilen saivat paikat kuntoon ja siistiksi. Pientä katkeruutta kun me viellä asutaan keskellä työmaata ja Hanna laittoi kuvan maailman suloisimmasta pienestä makuuhuoneestaan, mutta perässä tullaan :D


Asiasta toiseen aloin tänään himoitsemaan sitä että hankkisi telkkarin sijaan projektorin ja upottaisi kattoon tulevan palkin sisään valkokankaan, mutta prjektorit on niiiin kalliita! Voitaisiin ehkä käyttää meidän veronpalautukset siihen, mutta ei nekään varmaan riittäisi tarpeeksi hyvään projektoriin. Noh, katsotaan mitä käy. Telkkaria en vaan millään haluaisi, kun se nyt ei yhtään istu sisustussuunnitelmiini.Hannan huone - meidän edennyt väliseinä - MUN UUS TUKKA


Likes

Comments

Väistettiin "kunpa oltaisiin mietitty vähän fiksummin..."-luoti ja havahduttiin fiksuun päätökseen tarpeeksi ajoissa. Asunnon keittiössä oli saareke, jossa oli pala kivitasoa. Musta, siisti, hiton painava. Se oli siis niin painava, että kukaan ei oikein saanut sitä edes muutamaa senttiä ilmaan. Olen tässä miettinyt että nonnih kivaa sitten raahata se täältä viidennestä kerroksesta kierreportaita ja sitten viellä sinne sorttiin. Pähkäiltiin sitä hetken, ja Aleksi tajusi mennä toriin katsomaan kuinka paljon tasoista pyydetään. 300-400e!! Ei mennyt montaa silmänräpäystä kun omamme oli jo torissa 190€ hintalapulla koristeltuna.Samana iltana tuli jo kaksi yhteydenottoa, ja kaksi päivää myöhemmin täällä oli kaksi isoa korstoa kantamassa sitä ulos. Heillä oli vaikeuksia kantamisen kanssa, ja toinen kantaja jäi jopa tason alle rapussa koska oli niin painava. Mitenköhän Aleksilla ja mulla olisi mennyt jos oltaisiin yritetty sitä kantaa :'D

Eli superhyvä fiilis että saatiin vähän rempparahaa, ei tarvinnut rikkoa itseään, ja ostaja teki myös hyvät kaupat laadukkaasta ja edullisesta tasosta. Win-win!

Tänään meillä on pitkä ja tehokas remppapäivä, tasostetaan seiniä ja listoja ja alotetaan varmaan myös vaatehuoneen runko. Sähkömies tulee maanantaina, jeejee :)


Likes

Comments

Kerron nyt kullan arvoisen vinkin, ja kerron sen tarinan saattelemana...

Olen nyt muutaman kuukauden haaveillut kullertavan sinapinkeltaisesta sohvasta. Se on aivan järjettömän kaunis väri, joka on vähän outside the box, helposti yhdisteltävä ja istuu hyvin rakastamaani syys väripalettiin jota sisustuksessa mielelläni käytän. Persoonani kuitenkin suosii että hankkisin sinapinkeltaisen tyynyn, enkä koko sohvaa, sillä kyllästyn aika nopeasti ja tykkään uusia. Sohva mitä mietin, olisi maksanut noin 1100e, ja toimitusaika oli pitkä. Joten laitoin määrätietoisen googlausmoodin päälle, ja etsin itselleni vaihtoehtoja. Ja siinä se oli. Vastaus. Bemz.com.

Bemz teetättää päällisellä varustetulle Ikea huonekalullesi (oli se sitten sohva, nojatuoli tai ruokapöydän tuoli) uuden päällisen valitsemastasi kankaasta. Kankaita heillä on 250+, joten oman haave värin, materiaalin tai kuosin voi hyvin todennäköisesti löytää heidän valikoimastaan. Kankaita on eri istuvuudella, helmalla tai ilman, ja sieltä saa myös kodin muita tekstiilejä samaisista kankaista. Hinnat liikkuivat sohvan päällisissä 250e ylöspäin, ja sitäkin halvemmalla löytyi aleosastosta.

Päädyin meidän kohdalla siihen, että ostan torista noin satasella Karlstad sohvan (ts liikkuivat siinä hintaluokassa kun viimeksi katsoin), ja teetätän siihen 499e maksavan Tegnér Melange straw yellow päällisen. Tuntuu toki hullulta maksaa viisinkertaista hintaa päällisestä sohvaan nähden, mutta toisaalta tuntuu hyvältä sitoutua yli puolet halvempaan vaihtoehtoon joka myös tulevaisuudessa on muokattavissa. Tilasin heidän verkkosivuiltaan kangasnäytteet ilmaiseksi, ja pakko sanoa että oli kyllä livenä sata kertaa kivemman näköinen ja tuntuinen kun netissä. Eli ihan huikean hauskaa toivottavasti kohta olla siinä pisteessä että saadaan ostaa sohva ja päälliset, ja tehdä satkun sohvasta million dollar babyn =)

En saanut kangasnäytteistä hyvää kuvaa, niin laitan sen kuvamallin siitä väristä (vääristynyt) ja sitten Bemz:in pinterestistä pari mallikuvaa minkälaisia päällisiä tekevät.


Siis kyllä toi vasemman puoleinen pellava loose fit olisi aika super myös. Ehkä sitten seuraavaksi ;)Likes

Comments

Tänään heräsi toivon kipinä... Alustan hieman; Meillä on siis asunnossa kaksi eri lattialaatua jostain kumman syystä. Olkkari/makkari puoli on parkettia, keittiö/ruokailu laminaattia. Me ei lähdetä vaihtamaan lattioita kustannussyistä, ja maalataan betoluxilla valkoiseksi. Pientä päänvaivaa aiheuttaa tuo laminaatti johon betolux ei ilmeisimmin tartu, mutta Arja tiesi kertoa että laminaatillekin löytyy oikeat myrkyt. Eli glossy fancy valkoinen lattia koko asuntoon!

Noh. Keittiökaappien alta on ilmeisimmin sahattu sitä laminaattia, ja koska me levennetään meidän keittiötä niin se tyhjiö tulisi täyttää. Sata salamaa iski mun aivoissa kun älysin että saisin keittiöön ihanan ruudullisen kaakelilattian, mutta Aleksi ampui idean alas todella nopeasti. Tästä käytiin kiivasta keskutelua sillä lopputulemalla että "nope, not gonna happen". Tänään jatkettiin keittiön purkua ja tutkailtiin sitä lattiaa. Mainitsin siinä ohimennen että niin se kaakeloitu lattia edelleen elää mun unelmissa, johon Aleksi vastasi että "voin töissä vähä kysellä mitä parin neliön laatotus maksais". SIIS OIKEESTI OON NIIN HAPPY JOS TÄÄ MENIS LÄPI!!!! Se on niin pieni tila että lähtisin jostain laattapisteestä etsimään näteimmät vintagelaatat mitä löydän, ja keittiöstä tulisi niin julmetun kaunis <3 Pitäkää peukkuja, laitan tähän vielä pinnaamiani kuvia.


Likes

Comments

Aleksi on ollut tämän viikon vaellusreissulla pohjoisruotsissa, ja itse olen ollut mamman seuraneitinä täällä Långvikissa. Meillä on ollut ihana tyttöjen viikko suunnitellen tulevaisuutta, käyty kierrätyskeskuksissa aarrejahdissa, Långvik hotellin Spa:ssa ja saatu tarjota illallisia kunnia-arvoisille vieraille (Reeta ja Johanna). Ollut ihana viikko, mutta nyt on ihanaa palata pölyn ja melun keskelle meidän työmaalle jota kodiksikin kutsutaan.

Eli remppapäivitys tähän väliin;

Viime viikolla ryhdyttiin tositoimiin, ja purettiin purettava osa väliseinää. Jouduttiin tosiaan tekemään se muutamassa osassa, koska pelkästä rappauksesta, joka paikoittain 15cm paksuista, tuli n 10 jätesäkkiä kiveä ja pölyä. Pyritään tekemään kaikki osissa, joten otettiin ensin se rappaus alas yhtenä päivänä, siivottiin, ja itse seinä toisena päivänä. Homma oli äärimmäisen hikistä, kuumaa, fyysisesti rankkaa mutta myös palkitsevaa. Kun A alkoi purkaa seinää, ja alettiin keittiön puolelta näkemään toiseen huoneeseen, innostuin kuin koiranpentu uudesta vinkulelusta (yes Hanna I said something this stupid and not taking it back).

Kun seinä oli kokonaan auki istuttiin vaan ja fiilisteltiin miten hyvä päätös tuli tehtyä. Ihan kun asunnossa olisi ollut tukahdettu zen joka vihdoinkin pääsi kiertämään avaraa tilaa. Myös valon määrä kahdesta ikkunasta yhteen tilaan on ihan mielettömän ihana ja mieltä ylentävä juttu.

Nyt siis aletaan funtsailemaan ja rakentamaan sitä vaatehuoneen kevyttä väliseinää, levytetään vanha oviaukko kiinni, ja ruvetaan miettimään sähköjä, seinän tasotuksia (aah tästä pitää myös tehdä oma postaus, koska maailman paras Arja kävi meillä ja piti pientä maali ja tasote konsultaatiota ja uli mahtavia ideoita ja vinkkejä, mutta siitä sitten enemmän) ja ja ja... Noh, kaikki muu :D Viellä on pitkä matka kunnes voidaan vaihtaa pölyvaatteet ihaniin talvisiin villasukkiin jolla tepastella valkoisella betolux lattialla teekuppi kädessä, mutta se kuva pistää jaksamaan. Toivon että saadaan tehopiikki ensi viikon aikana ja ehkä lopullisesti purettua loppukeittiö ja rakennettua ne seinät?? Itsestähän se on kiinni :)

Lopetan tämän sunnuntairomaanin tähän, ihanaa viikonloppua ja alkavaa työviikkoa! Palaan huomenna takaisin hammaslääkärihommiin ja oon siitä todella intona! Vaikea kuvitella että olen ollut siellä jo melkein vuoden töissä, aika mennyt älyttömän nopeasti.​Purettu seinä ja meitsin sunnuntaiselfie!

Likes

Comments