Kapitel 7


Nu var det tre timmar kvar till daten med Anton skulle vara men jag hade ingen aning om var den skulle vara, precis som förra gången så hade han bara sagt att jag vi skulle mötas vid gullmars men den här gången kl 19.00.

"ska jag ha den här klänningen eller den här?" frågade jag Klara som satt i min säng och knappade runt på mobilen, jag höll upp en marinblå klänning som slutade strax ovanför knäna och en röd långklänning.

"Den marinblå, med ett par vita klackar till!" sa Klara förväntansfullt, "plus att jag fixar ditt smink och hår!" lade hon till.

"visst!" svarade jag.

"taack, tack,tack, tack, tack!" ropade Klara och flög runt på mitt rum och letade efter smink.

Efter att jag satt på mig mina kläder så var det Klaras tur att sminka mig eftersom att hon vägrade låta mig kolla mig i spegeln så blev det bara nervösare.
När jag såg att Klara tog upp locktången så var jag snabb med att resa mig upp.

" vad hände?" frågade Klara mig förvirrat.

"du vet att jag inte gillar att ha lockar så nu är et bäst för dig att du gör det snyggt och INTE bränner sönder mitt hår." sa jag och Klara började skratta.

" ska försöka, men lovar inget eller jo snyggt ska det bli men det där med att bränna ditt hår kan jag inte säga nångonting om för man vet ju aldrig med mig." sa Klara som nu börjat skratta ännu mer.

"Haha, jätte kul!" sa jag som blivit lite halvt iriterad.

Efter sisådär 15 minuter så var Klara äntligen klar med håret och nu var det bara att välja vilken VS body mist som jag skulle ta.

"Jag får välja VS också!" Ropade Klara.

"Nä, nu har du fått sminka mig och fixa mitt hår så det tycker faktist jag att jag får välja." Sa jag och Klara satte sig ner på min säng igen.

"Glädjedödare" mumlade Klara fram och jag började att skratta.

"Nästa gång!" Skrattade jag fram.

"Lovar du?" Frågade Klara förväntansfullt.

"Jag lovar" sa jag och tog fram midnight dare ( en VS body mist).

"Gud Klara kan du ta fram spegeln igen, för nu vill jag se hur jag ser ut?" Sa jag nervöst.

"Ok, hoppas du blir nöjd!" sa Klara och tog fram spegeln.

"Åh Gud Klara! De vart ju mycket bättre än vad jag trott det skulle bli, du kan bli värsta makeup artisten ju!" Log jag.

"Äh, det kanske inte blev så dåligt som jag trott ändå." Skrattade Klara fram.

"Men skojar du med mig eller? Så här bra sminkad har jag nog aldrig blivit föut! Tack! Tack så jätte jätte mycket! Fick jag lyckligt ur mig.

"Ingen fara!"

Jag sprang lyckligt in på toaletten och uträttade mina behov innan jag sprang ut med Klara hack i häl.

"Hejdå och tack än en gång för den fina sminkningen som du gjort!"

"Äh, det var så lite så! Sålänge du bjuder mig på donken sen så går det bra men hejdå!"

Jag skrattade för mig själv åt hur knasig bästis jag lyckats få, jag menar att liksom ja eh ni fattar hon e konstig.

• 20 minuter senare•

Efter att ha suttit på en buss i 20 minuter så hörde jag den inspelade automat rösten på bussen som informerade om att det endast var en station kvar till slutstationen Gullmarsplan.
Ju längre bussen åkte desto nervösare blev jag.
Jag kollade upp och tröck på den röda knappen ovanför mig som det stod stannar på och genast när jag tryckte på den så hördes ett "pling, plong" i bussen och sedan stod det "stannar" i rödmarkerad text markerad bredvid den elektroniska plattan som det stod att nästa station var gullmars på.

Bussen saktade in och dörrarna öppnades, jag klev upp ur den obekväma busstolen som nu hade blivit lite bekvämare utav bussresan och gick mot utgången, när jag kommit ut och andats ut och in, ut och in några gånger så började jag gå mot den bussen som Anton skulle komma ifrån och där stod han.
Min fantastiska date Anton.(Hej allihopa och förlåååååt att jag inte har uppdaterat då jag varken har haft tid eller ork att skriva, men jag lovar att jag ska försöka skriva oftare åtminstone 2 kapitel i veckan, jag skulle bli glad om ni ville komentera några tips och om hur boken ska fortsätta.
Ska Anton och Alva bli ihop direkt eller ska de ta mer tid på sig?
Ska Klara, Hanna och Olivia vara med mer eller mindre?
Det är sånna svar jag vill ha.
Hoppas ni tycker om min novell och jag uppskattar verkligen att ni läser den, det är så himla kul att se antalet läsare växa och bli fler och fler under dagarna som går.
Men vi ses i nästa kapitel!
Kram // Melina😘)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments