Hej!
Det var väldigt länge sen jag uppdaterade bloggen men det är antagligen för att jag har varit sjuk. Det gör i och för sig inget för jag fick mycket tid att levla upp i hearthstone. Fast idag tänkte jag prata om skridskor. Det är nog min favoritsport på länge. Jag kom på att jag var en jävel på att åka och sen har jag åkt varje helg 2 vintrar i rad. Jag vet inte hur många som gillar att läsa om att jag gillar skridskor så jag ska försöka prata om något mer intressant. Men eftersom jag inte kommer på något nu så går jag och sover ist.
Hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ich liebe Pferds. Min tyska är flawless.
Jag är som en tysk invånare. Vi har inte haft tyska än, sen vi började skolan. Det är synd för att det är riktigt roligt. Men vem bryr sig om det. Jag har varit på besök på mitt djurdagis där jag ska praoa. jag hittade knappt dit och sen kom jag nästan inte hem pga tillfällig minnesförlust. men nu har jag iaf fixat praoplats. Vi har också haft sexualkunskap idag. Vi fick sätta en kondom på en glaspenis. Men det tröttnade jag på efter ungefär 1.14 minuter, så jag började fylla den med vatten istället.
Farewell!
  • 81 Readers

Likes

Comments

Tja!

idag är första gången jag skriver från min dator. 

Idag var första skoldagen. Det var hemskt. Det enda positiva som får mig att inte säga FML just nu är  ​att det snart är Prao. WOHO! Jag kommer att gå hårt och långt in i (thats what he said) djurbranschen som hund och smådjursvakt på ett smådjursdagis😌

Jag vet. Bästa prao-platsen någonsin. 

Jag vet inte vad mer jag ska säga. Eller skriva rättare sagt. Eller rättare skrivt. 

Det här var inte ett bra slut men Herrå!!!

Likes

Comments

Andra inlägget idag men varför inte?
Jag lyckades ta mig till stan tillsammans med min kompis Birk. Efter att vi hade köpt GTA 5 och gått runt lite så bestämde vi att vi skulle gå och käka på McDonalds.
Efter att vi hade suttit där ett tag så kom det en annan man som ville sitta med oss, och eftersom vi är så snälla så lät vi honom. Men efter ett tag så började han prata om väldigt personliga grejer som att han var alkoholist och sånt, och helt plötsligt tog han upp en öl, mitt inne på McDonalds och han sa att han skulle öppna den mot bordskanten, och efter att han spillt ut halva ölen på golvet och på Birk så gick vi hem.
Tack o hej!

Likes

Comments

Idag snöar det. Efter julafton. Jag stör mig så jävla mycket på detta eftersom vi fick fira jul utan snö! Det var en mardröm. jag funderar på att gå ut och hoppa studsmatta nu, mitt i snön. något roligt ska man väll ha nu när det ändå snöar ordentligt.
Jag har försökt att åka ut på stan men det gick inte för Stockholms bussar är skit så den kom aldrig.
Men nu ska jag hoppa studsmatta.
Bye!

Likes

Comments

Förhoppningsvis kommer den här bloggen att bli bra. Jag har en tendens att skriva "that's what she/he said" skämt men jag ska försöka att inte dra så många såna.
Den här bloggen kommer handla om mitt liv, mina ultimat sexiga och snygga vänner, och djur som varit ett av mina största intressen under de senaste åren. Utom trummor. Och mat. Och att sova... HUR SKA JAG ANNARS LEVA?!!
Aja jag ska försöka hålla bloggen så seriös som möjligt (not) och följ gärna så blir det fler inlägg!
HERRÅ!

Likes

Comments