Hej Hej! Jag heter Niklas och det här är min nya blogg.

Min blogg är en plats där jag kommer dela med mig av mitt liv och mina intressen, fysisk aktivitet kombinerat med golf spel. Jag studerar på college i USA (Georgia) på Georgia Military College (GMC). Jag är intresserad av ekonomi och business, vilket även är den inriktning jag läser på college. Jag kommer att studera åtminstone två år i USA, men kommer satsa på att försöka läsa fyra år.

Fysisk träning är bland det roligaste som finns anser jag eftersom att kroppen utvecklas och blir hälsosam. När jag tränar brukar jag använda mig mycket av kroppsvikt och medel tunga vikter. Återkommer om vad jag anser är medel tunga vikter.

Lite om mig nu. Jag gillar att vara med vänner som har samma intressen som jag, men gillar även att träffa nya människor. Som sagt är fysisk träning och golf mina favorit aktiviteter att göra när som helst jag kan. Spendera tid med min familj är en stor del av mitt liv. Jag tycker mindre om haters eftersom dem är osköna och vill bara få negativ uppmärksamhet på sociala medier... Jag är en positiv människa och gillar att göra andra människor glädje fyllda.

Jag har även sociala medier där ni kan gilla, följa eller lägga till mig. Jag spenderar mest tid vid Instagram, Snapchat och Twitter. Namn på de sidorna:

-Instagram: niklasfrimodig

-Snapchat: nickekingen2

-Twitter: nickekingen

Jag kommer snart igen uppdatera min blogg med detaljer om min vardag och vad jag sysslar med!

Likes

Comments