Header
inspiration

Ja, jag har redan börjat tänka på höstgarderoben... Kanske beror det på vädret men också på att jag varit föräldraledig i ett helt år och fortfarande har problem att avgöra vad som är socialt accepterat att ha på sig och ej.

Någonting som verkligen saknas i min garderob är byxor! Jag har för vana att alltid bära svarta jeans eller leggings. Det vill jag göra ändring på - med svarta byxor! Ett litet steg ifrån min comfort zone, dock tror jag att någon av dessa ovan (alla från Zara) är mitt i prick vad gäller att vara bekväm. Helt perfekt när jag ska fortsätta mitt stillasittande liv som student!

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

perspektiv


Nu har vår lilla kille fyllt 1 år! Vi firade i fyra hela dagar med vänner och familj. Bland annat har vi smaskat tårta så det står ut genom öronen, öppnat paket i säkert ett tjugotal och passat på att njuta av det vackra vädret som erbjöds! Det kunde inte vara bättre, helt enkelt!

Puss och kram!Likes

Comments


Maj

Min födelsedagsmånad flög förbi fort. Jag och Fredrik hann sammanlagt skriva tre tentor. Utöver det jobbade jag hårt med en komplettering som senare resulterade i att jag nu har tillräckligt med poäng för att plocka ut en kandidatexamen - om jag inkluderar mina språkkurser som jag läste första året. Vi firade min födelsedag (som jag nämnt tidigare även var min första "riktiga" mors dag) med presenter och en massa god mat!Juni

Efter första veckan i juni gick vi på semester. Vi bilade upp till Övik och spenderade några regniga dagar med min släkt och familj. Vi firade min yngsta brors student och fick även andas lite havsluft i stugan.

Efter en jobbvecka hemma i Uppsala tog vi återigen semester och spenderade den i Sundsvall. Vi firade midsommar med våra familjer i Fredriks sommarstuga vid havet och jag fick påta i pappas trädgård - vilket gav tillbaka minnen från barndomen. Vi hann riktigt komma in i semesterlunket som alla pratar om!

Jag och Ebbe hann träffa några av mina närmaste vänner som jag saknat en massa nu när vi alla (just nu) bor på olika ställen. Vi hann också kickstarta grillsäsongen på pappas enorma gasolgrill. Det tummades inte på lyxen vad gäller semestern!Juli

Hela juli har vi hittills varit hemma i Uppsala. Jag har så smått förberett inför Ebbes 1årskalas (plural) plus att vi piffat upp balkongen rejält för att vi ska kunna vara där på dagarna medan F jobbar. Vi har hängt i lekparken de allra varmaste dagarna och träffat på några nya kompisar. Dessutom hunnit hälsa på Ebbes bästis och hennes familj, som just nu renoverar ett himla fint radhus.

Till helgen åker vi upp till norrland igen för att fira Ebbes födelsedag - och dessutom mysa med Fredriks föräldrars nya kattunge (kan inte motstå de små!).

Juste! Jag har klippt mitt hårt kort (för att vara jag) och färgat det mörkt. Skönt med lite kortare på sommaren (och mindre för E att dra i) plus att jag verkligen tröttnat på färgen jag hade innan.Augusti

Det känns som att sommaren nyss ha börjat men snart är vi inne på andra halvan av juli! Framtida planen för augusti är att ta en tur till Fredriks släkt i Småland. Förhoppningsvis få lite sol, åka lite båt men mest bara mysa.

Ebbe har fått förskoleplats i mitten av augusti så vi kommer börja inskolningen i tid. Planen är sedan att jag ska hinna ta några tentor, som smygstart, innan terminen börjar den 28e.

Jag ser fram emot att komma in i något slags vardagslunk med oss föräldrar på universitetet/jobbet och Ebbe på förskolan. Längtar till de dagar jag får längta efter honom och sakna honom. Just nu är det väldigt intensivt och han kräver mycket av mig och fastän det är fantastiskt så tar det mycket energi.

Jag tror att han kommer att trivas jättebra pedagogerna och de andra barnen! Väljer att fokusera på hur mycket han kommer att lära av dem och ganska lite på att vi faktiskt inte ska vara tillsammans hela dagarna längre. Det blir bra!

Hoppas ni har en fin sommar!
Puss och kram.

Likes

Comments

​Jag hann som hastigast ta tag i någonting kreativt idag - och denna gång blev det penseln. Nästa gång kanske det förhoppningsvis kan bli bloggandet. Jag saknar att uppdatera och jag vet att åtminstone en av er som läser saknar det med. Vi håller tummarna för mer tid framöver!

Puss och kram så länge!

Likes

Comments