Lång dag idag.
Helgen var ju helt inbokad måndag blev helt inbokad.
Så åter igen är detta en väldigt trött mamma.
Idag har jag lärt mig att sätta ner foten konstigt nog så stannar den inte där, måste nog köpa mig lite kalsssons klister och visa att min vilja betyder något oxå.
Aja livet är väl fullt av kompromisser men då ska fan min röst finnas så att man iaf möts halvvägs och inte blir totalt överkörd , men idag står det 1-0 till Natalie jippi mig.
Sebastian vände sig idag från rygg till mage, vad jag älskar hans framsteg men fasar för dom på samma någon min pojke börjar bli stor. Det är nog en mening jag kommer använda hela hans liv :)

// trött stolt mamma som inte ska låta sig trampas på!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jadu vart ska jag börja.
Idag har jag väldigt ont i kroppen och knoppen men mest kroppen, var hos min bästa kompis sjukgymnasten igår och hon knäckte och grejade, sprakade som fan då helt plötsligt går det upp för mig att de dör knutarna nog haft sin del i min smärta. Det är väldigt synkat med mitt huvud var av konstant huvudvärk.

Dagarna bara flyger iväg skulle de sakna ner lite skulle jag aldrig orka men Tiden går gör fort! På gott och ont alltså

Sebastian lär dig nya saker hela tiden greppa, skratta, snacka filosofera det för det ser ut som att han funderar väldigt mycket, klock sån mycket eftertänksam.

Han är lite efter känns det som med vändningarna tror det beror på att vi inte haft han så mycket på rygg pga andning attackerna han fick på rygg som har lugnar ner si väldigt mycket nu tur att han inte har så bråttom utan kan lära sig det när han känner sig redo så känner iaf jag.

Älskar min lilla familj.

// Natalie ska sova lite fridfullt som en bebis haha she wish ;)

Likes

Comments

Känns som att i natt jag sova de finns de mornar jag vaknar fast jag sovit så känns det inte som det.
Solen skiner men jag har inget in planerat förutom att handla men det borde bli enkelt om jag inte fastnar i soffan.
Det känns skönt men samtidigt lite rastlöst.
Vi ska Kramas och Jorla allt som en mamma ska göra med sin bebis magträning står även på schemat.

//Natalie känner sig som en ny mamma 💚

Likes

Comments

Det finns stunder då man försöker vara super kvinnan, den perfekta mamman, den perfekta sambon. Det finns ingen som är perfekt men jag kan iaf säga att jag verkligen försöker. Min fundering nu när jag går och lägger mig är borde jag inte få nån uppskattning måste jag behöva be Om den. Du ser att något är fel men då såg inte alla Nytvättade kläder strumporna jag hade sorterat den nu bäddade sängen som du slängde dig över för att sätta din käraste ägodel på laddning. Köpte med dig mat hem utan att fråga om jag hade ätit vilket jag inte hade. Dock påpekade du att jag prioriterade fel att jag inte ätit ser fortfarande inte vad jag gjorde istället. Så nu ligger jag i sängen besviken mest ledsen och tycker synd om mig själv.
Jag antar att perfekta kvinnor gör allt detta utan att blinka med barnet på höften och inte behöver känna uppskattning för att det är bara såhär det ska gå till.

// godnatt säger nu en nedslagen natta

Likes

Comments

Godmorgon
Idag stod mycket på schema och ändå bestämde jag mig för lite till.
Vi skulle till Bvc mamma skulle kontrollera lite saker denna gång som tyr va hade vi med oss gudmor som ställer upp utan att man ens behöver fråga

Vi kämpade igenom regnet hem och skulle egentligen bara slapp nä då får jag flyget att ta mig an tvättstugan vi får se hur det här går :)

// Natalie med tvätt upp till midjan och där tar knoddis över resten av midjan

Likes

Comments

Hallå mitt namn är Natalie moder till Sebastian sambo till Magnus som även är mitt barns far.

Tänkte börja rensa mina tankar lite , inte för att man hinner tänka så mycket med en son på nu 12 veckor.

Eller tänka hinner man nog mer ha tid att skriva ut dom tankarna och hinner man det så kommer man nog vara så trött i huvudet att inget vettigt kmr ut ändå.

Eller så är detta ett sätt för mig att se vad jag egentligen gör på dagarna.

Nått kul hoppas jag att jag får ut av detta :)


// trött mamma som känner sig för rastlös för att sova

Han sover iaf!

Likes

Comments