Må si jeg er ganske så fornøyd med resultatet. Nå er det bare å finne ut hva som skal strikkes av dette, og ikke minst vil fargene blande seg ved vask? Kanskje noen har tips til hva disse nøstene skal bli?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 100 Lesere

Likes

Comments

​For en liten stund tilbake fikk jeg forespørsel om jeg kunne strikke en Kaja kjole fra Klompelompe. Det kunne jeg ikke si nei til. Ekstra morsomt er det å strikke litt jenteklær da man ikke har jente selv og det ikke er så mange jenter i venninnekretsen. Den tar sakte men sikkert form.

  • 203 Lesere

Likes

Comments

på lørdag når jeg kokte rødbeter så var det en så utrolig fin farge på vannet at jeg måtte teste ut å farge noe bomullsgarn. det gikk heller dårlig, etter litt googling fant jeg ut at garnet jeg hadde brukt ikke egnet seg samt litt små tips for fremgangsmåten. så i går fant jeg frem noe restegarn som jeg måtte teste ut. planen var å ha en del turkist og en del grønt i det hvite. dette funket helt fint, frem til jeg la garnet etter farging ned i edikkvannet som skulle varmes opp til kokepunktet, men det ser ut til å bli en knallfin grønn farge på garnet. lover å vise bilder av endelig resultat når det er ferdig tørket. et lite tips er å bruke hansker, noe jeg ikke gjorde, så i dag har jeg gått med fine turkise fingertupper på jobb....

  • 154 Lesere

Likes

Comments

​når jeg gikk gravid i 2013 begynte jeg å strikke til det lille nurket i magen. etterhvert som jeg ble litt dreven måtte nye teknikker prøves ut. når han begynte i barnehagen la jeg merke til at ytterst få av barna hadde hjemmestrikk. da ble det vår måte å "sette merke" på klærne. etterhvert som venninner har fått barn har jeg strikket gaver og etterhvert bestillinger. her inne ønsker jeg å dele med dere mine strikke prosjekter og etterhvert litt nye prosjekter som jeg ikke kan si så mye om akkurat nå. er du nysgjerrig? bare å følge med da vell :)

  • 230 Lesere

Likes

Comments