Må si jeg er ganske så fornøyd med resultatet. Nå er det bare å finne ut hva som skal strikkes av dette, og ikke minst vil fargene blande seg ved vask? Kanskje noen har tips til hva disse nøstene skal bli?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 83 lesere

Likes

Comments

​For en liten stund tilbake fikk jeg forespørsel om jeg kunne strikke en Kaja kjole fra Klompelompe. Det kunne jeg ikke si nei til. Ekstra morsomt er det å strikke litt jenteklær da man ikke har jente selv og det ikke er så mange jenter i venninnekretsen. Den tar sakte men sikkert form.

  • 155 lesere

Likes

Comments

på lørdag når jeg kokte rødbeter så var det en så utrolig fin farge på vannet at jeg måtte teste ut å farge noe bomullsgarn. det gikk heller dårlig, etter litt googling fant jeg ut at garnet jeg hadde brukt ikke egnet seg samt litt små tips for fremgangsmåten. så i går fant jeg frem noe restegarn som jeg måtte teste ut. planen var å ha en del turkist og en del grønt i det hvite. dette funket helt fint, frem til jeg la garnet etter farging ned i edikkvannet som skulle varmes opp til kokepunktet, men det ser ut til å bli en knallfin grønn farge på garnet. lover å vise bilder av endelig resultat når det er ferdig tørket. et lite tips er å bruke hansker, noe jeg ikke gjorde, så i dag har jeg gått med fine turkise fingertupper på jobb....

  • 123 lesere

Likes

Comments

​når jeg gikk gravid i 2013 begynte jeg å strikke til det lille nurket i magen. etterhvert som jeg ble litt dreven måtte nye teknikker prøves ut. når han begynte i barnehagen la jeg merke til at ytterst få av barna hadde hjemmestrikk. da ble det vår måte å "sette merke" på klærne. etterhvert som venninner har fått barn har jeg strikket gaver og etterhvert bestillinger. her inne ønsker jeg å dele med dere mine strikke prosjekter og etterhvert litt nye prosjekter som jeg ikke kan si så mye om akkurat nå. er du nysgjerrig? bare å følge med da vell :)

  • 208 lesere

Likes

Comments