Header

Vad ska jag börja? Den här veckan har verkligen inte vart till min fördel. Den har varit riktigt tung att ta sig igenom, jag är otroligt tacksam för att det är fredag imorgon då jag behöver pausen.

Så mycket tankar flyger runt i skalen på mig och jag kan inte hålla fokus. Gjorde jag rätt val idag eller var det helt fel, jag antar att jag bara får vänta och se. Men det hela känns bara så underligt. Nästan son en dröm täckt av en tjock dimma. Situationen är verklig men har aldrig känts så overklig, förstår ni vad jag menar?

Ni kanske minns att jag tidigare i bloggen nämt min förvirring över om man ska försöka laga bandet mellan mig och han eller låta det va, det är iallafall vad situationen handlar om. Om jag skulle fortsätta kämpa för att lösa saker och ting eller bara lämna och försöka glömma med tidens gång. Idag tog väl ett beslut för mig själv och det är väl en av de saker jag grubblar över. Jag får ofta höra från vänner att jag tänker för mycket, att jag över analyserar. Men så är inte fallet. Jag reagerar ju endast om någon ger mig en anledning och oj har jag mina anledningar alltid. Men jag har gjort mitt bästa för att "skita it" och inte låta det få min tid på varken dagen eller natten men nu när det är punkt för min del så är det såklart man slänger några sista tankar på det hela.

Det hela får mitt inre att spricka lite men mitt yttre vandrar fortfarande starkt framåt. Detta är såklart tungt på en men det är inget som kommer dra ner mig. Vi hörs imorgon hörni. Då kommer bilder på tightsen och allt, längtar. Tills dess kran på er.

Likes

Comments

Hej.

Hörrni gissa vad jag kom hem till idag? Just det, mitt paket från aimń. Hur lycklig om inte lyckligast. Jag avlider så läckra tränings tights. Men det var inte det bästa utan det bästa var hur dem satt på, det är obeskrivligt sköna. Det känns ändå goals att kunna träna i sköna och stilfulla tights. Och när det kommer till favorit märke.. Släng dig i vägen Better Bodies detta är mitt nya favorit märke. Kan inte vänta tills jag får dra ett moster pass på gymmet med dessa styggingar. Bilder på hur dessa tights sitter på mig kommer imorgon eller på fredag. kram på er.

Är ni intresserade av dessa aimń snake tights är det bara att klicka HärLikes

Comments

Hej mina fina!

Nu har jag vart i farten igen. Det räckte inte med ett paket från aim'n som är påväg till min brevlåda utan jag var på en liten shopping runda idag med. Jag fick bland annat med mig en shaker från märker Better Bodies och BCAA superior amino matrix, allt detta köpte jag från fitness kompaniet. Sedan var jag in en sväng på Kicks och unna mig en ny parfym. Som ni ser blev det Ralph Lauren nr 2. Sist men inte minst var jag på H&M och köpte lite nya plagg, hade dock inte tid att fota dem men det var ändå inga särskiljt. Bara basic kläder till varsam liksom.

Nu hur som helst är jag bara hemma och försöker ta mig igenom en uppgift i svenskan. Har inte bestämt mig om den är svår eller bara ointressant, oavsett vad är det en kurring. Men det är pretty much it. Inte så intressant men en bra dag har det varit.

En sväng till skolan, sedan till gymmet och till sist lunch och shopping med några av mina fina skolkamrater. Låter ändå som en härlig dag i mina öron. Eller vad säger ni?

Likes

Comments

Söndag, vad ska man säga?

Ytterst seg men ändå skön. Ingen söndagsångest här inte. Ska jag vara helt ärlig längtar jag faktiskt till måndagen och skolstarten. En ny vecka med ny energi. Så som det ser ut blir jag rätt upptagen. Skolan ska skötas, möten ska gås på, gymmet ska besökas och inköpslistan ska checkas av. Men det hela kommer säkert gå bra.

Är det bara jag som nyligen "förstått" att man ibland måste klippa bandet till vissa människor fast man egentligen inte vill, Förstår ni hur jag menar? Jag vet knappt hur jag ska förklara. Men kort sagt du kan "älska" personen fast än den är gift. Vän eller partner det händer oss alla. Det behöver inte alltid handla om att någon är elak mot någon bara att man inte är bra för varan. Det finns ändå så mycket som kan ligga bakom och varför jag delar med mig om det här tankarna är för att jag nyligen varit med om en sån här situationen. Jag kan endast tala för mig själv och från mitt perspektiv. Jag känner nu i efter hand att jag kämpade för någon som aldrig kämpat för mig, vilket är tråkigt. I slutändan kanske det bara var för mycket historia mellan oss för att kunna fixa och laga det brustna band vi hade. Tråkigt då jag verkligen tyckte om den här människan men vi hade ändå gått igenom mycket och haft våra ups and downs. Jag minns ju ändå honom som den här underbara fina härliga människan men jag antar att alla förändras med tidens gång. Jag har inget emot honom fast han kanske tror det, jag är bara ledsen och besviken på honom. Men personligare än det här går vi inte.

Har inte mer att skriva just nu, ni får ursäkta för kort inlägg med no feeling men ibland kan även såna vara nödvändiga. Det är en dag imorgon också och då kanske det kommer ett roligare inlägg. Men jag vill att ni kommer ihåg det jag skrev i början av min "come back", inga löften. Jag checkar in och skriver när mitt mående tillåter det. Ja jag mår bättre vissa dagar mer än okej. Men det är fortfarande skört om ni förstår vad jag menar. Aja tills nästa inlägg, kram på er.


Likes

Comments

Hej ni.

Nu är helgen äntligen här, fast min blir nog inte så livlig. Jag ska trots allt bara vara hemma och plugga. Men det är okej för min del. Uppgifterna jag har är trots allt riktigt intressanta enligt mig.

Igår avslutade jag skolveckan med ett riktigt moster pass på gymmet. Hade nästan gymmet helt för mig själv, vilket kändes riktigt skönt. Efteråt var det bara att återvända till skolan. På vägen testade jag att dricka Nocco Persika. Det var något nytt för mig iallafall och vist släckte den törsten, riktigt good. Resten av dagen riktigt seg. Jag ska inte ljuga. Personligen tror jag det beror på att vi inte gör något på vissa lektioner vilket får mig att känna mig rastlös och omotiverad.

Efter skoldagens slut satte jag mig på bussen till Mora där Felix väntade. Det blev en liten snabb träff då båda skulle iväg. Trevligt var det ändå med tanke på att jag inte sett honom sedan innan jullovet.

Hemma upptäckte jag att min lön kommit in så gissa vad? Jag unnade mig själv ett par tränings tights från aim'n. Vilka det är håller jag hemligt så jag kan överraska er sen, sounds good huh. Har tänkt länge nu att köpa från aim'n men det har bara inte blivit av. Sedan har ändå Better Bodies haft min uppmärksamhet lite mer. Men nu äntligen, Jag är så himla taggad. Vem vet efter att få testa det nya tightsen så kanske jag har en nytt favorit märke. Men vi får se.

Nu är mitt babblande slut, tills nästa inlägg. Kram på er.

Likes

Comments

Hej vänner och ovänner.

I onsdags var det äntligen dags, jag tog mina första riktiga steg på min resa. Min resa till att må bättre fysiskt och psykiskt. Jag har nog aldrig haft sån hatkärlek till det hela. Älskade känslan av hård träning, mindre kärlek till den grova träningsvärken men men... no pain no gain. Såklart jag blev chockad och besviken på att inte kunna ta vikterna jag en gång kunnat men det var ändå räknat. Jag har inte tränat på länge och sedan säger start kilona ett och annat med, 45kg liksom. Men däremot kan jag med glädje meddela att jag nu väger 50kg. Vad ska man säga? Det tog sin lilla tid bara det men det vare värt.

Nu till ett annat ämne, mitt mående. I dagsläget mår jag faktiskt bättre. Ja kanske lite mer än okej. Men det känns så ovant att må "bra" för mig så ibland får jag en liten klump i magen bara för att jag inte är van. Ibland så letar hjärnan lite efter saker att grubbla och bekymra sig över.. ja men du vet bara för att. Ett exempel är om mina vänner inte förstår min sarkasm. Jag kan skämta om att jag är "desperat" då jag vart singel i nu lite mer än ett halvår och oftast tror då mina vänner att jag menar allvar, att jag är så brydd om saken. Men i själva verket bryr jag mig inte ett dyft. Det kommer när det kommer. Att vara singel eller inte är väl det sista jag skulle energi på. Man kan ha så mycket kul som varken eller. Det blir lite som de tror att jag alltid är seriös vilket jag absolut inte är. Och jag bryr mig inte i vanliga fall, det är ju bara att förklara men när sinnet börjar leta fel börjar jag över tänka och bekymra mig. Vilket solklart är jobbigt. Men sedan blir jag så stel och frusen när jag får den uppfattningen. Oftast då kan jag inte ge den simpla förklaringen "jag skämtar bara, sarkastisk humor liksom". Så det är ju mitt fel men det är något jag måste träna på, att bara kunna ge den simpla förklaringen istället för en lång rulle. Men tillbaka till huvudämnet. Jag tror personligen att mitt undermedvetna jag inte riktigt accepterat att jag är påväg upp igen. Personligen tror jag att det beror på att må bra är utanför min "safe zone" om ni förstår vad jag menar? Att jag blivit så "van" att inte må bra så nu när jag börjar luta mot glädje istället så vet helt enkelt inte min kropp hur den ska hantera det hela. Men det är bara för den att börja vänja sig för jag har då inga tankar på att falla tillbaka.

Egentligen är 2017 bara ett års skift från 2016 och jag vet inte varför jag blir så exalterad över skiftet men jag får bara den här känslan. Känslan över att det här kommer bli ett grymt år. Personligen tycker jag att ja fått en kick start.

Jag har vart så blind, jag har inte sett vad som funnits framför mig. Till exempel min klass. Hur Goa och fina är inte dom liksom. Fram tills nyligen har jag känt mig så ensam och oförstådd. Jag har känt mig som en riktig ensam varg med andra ord. Men det har bara vart jag själv som gjort mig till en. Jag har varit så rädd att öppna upp mig, att vara mig själv. Kanske är det från faktumet att jag aldrig blivit accepterad för de förr. Klart det sätter sina spår men jag är glad att jag inte får i det spåret mer. Det tog 1 och 1/2 år för mig men jag gjorde det iallafall, öppna mig alltså. Och det är väl inget hemskt som hänt. Nej snarare tvärt om. Det är ju hur fina människor som helst, ställer upp och är mon om en. Det är så himla fint.

Tills nästa inlägg, kram på er.

Ps, om ni är intresserade av dessa träningskläder är det bara att klicka på plaggen i bilden.

Likes

Comments

Hej ni.

Nu är nyår över och det är äntligen 2017. Hur var ert nyår? Mitt var väldigt trevligt. Fint kväll härligt sällskap. Kunde inte önskat för ett bättre avslut på 2016.

Nyårskyssen, det var så himla mysigt att se alla par stå och vara så kärleksfulla medan raketerna fyllde den natt svarta himlen med färger. Kyssande människor överallt. Men mindre singel kunde man ändå inte känna sig haha. Nej men det var ju par överallt och mitt i hela stod vi alla singlar i en liten klick och kolla. såklart vi fick lov att skämta lite extra om det, vi i singel klicken alltså. Gällande mig så fick jag faktiskt en nyårskyss ändå, vilket var rätt oväntat. Inget jag hade något emot direkt då han var riktigt trevlig och med härlig humor. Vi klickade bra helt enkelt. Men mer än varandras nyårskyss blev vi inte. Det fanns kemi men inte "den" slags kemin. Och så lämnar vi det samtalsämnet.

Okej. Så 2017 är året då jag att äntligen fylla 18 år. det enda jag kan tänka "vad i helvete har jag gjort av mina tonår" på riktigt? Känns som det var igår jag fyllde 13 liksom. Hur som kommer det ändå bli kul. Har en del grejer jag velat boka av sen några år tillbaka och nu när jag fyller 18 kommer jag äntligen kunna boka av dem från att göra listan.

Jag vet att jag skrev att jag skulle posta bilder på min nyårsoutfit men jag glömde helt bort. Så jag ska ta tag i det så fort jag kan. Det jag kan göra är att visa och länka min klänning. Den är från Bikbok (Klicka här) och kostade 299kr men finns nu på deras hemsida med 50% avdrag, så passa på mina vänner. Det var nog allt jag kunde komma på att skriva, kram på er.

Likes

Comments

Hej kära ni,

Herregud vilken dag de var igår. Jag och en vän åkte till Borlänge för att shoppa, det var trots allt mellandags rea. Nej men vi hade väl inte sets på länge och bestämde oss lite spontant att vi skulle åka då vi inte setts på länge. Snacka om att träffa rätt.

Over all var dagen hur trevlig som helst. Men jag hade sån tur i oturen. Gång på gång igår kom oturen till mig men det gick bra då jag hade turen på min sida. Nu när jag tittar tillbaka på det skrattar jag men där och då ville jag bara gömma mig, så pinsamt.

Hur som helst fick jag tag i allt jag behövde och lika så för min vän. Så ja en lyckad dag.

Jag har kommit på att jag köpt ganska mycket nu utan att visa upp det till er här på bloggen. Men jag köpte liksom det mesta när jag var på min "break". Jag får bli bättre på det och komma ihåg att fota och fixa så jag kan visa upp det till er.

Okej, kan ni förstå att imorgon är det nyår?! helt sjukt och jag är redo. Nyklippt hår, fräsa smycken och kläder. Men viktigast av allt ett starkt hopp och en stark vilja att göra det här året bättre än det förra. Jag har som sagt en lista med 14 punkter. Nr 5 och 6 är verkligen mål jag vill komma i mål med och uppnå. Känner kanske inte att jag vill dela med mig om det nu men senare absolut. Bara jag får starta gå mot de målen så ska ni får veta.

Haha ni kanske ser att jag gillar sushi då det kommer lite inlägg om/ med det då och då. Och för att sätta pricken över it så åt jag först och främst sushi igår och ska nu göra det senare idag, Ja så fort det blir dag vill säga. Det är trotts allt natt när jag skriver det här inlägget.

Men ja det var väl allt för lilla mig. Jag ska väl försöka sova så jag kommer med bussen till A. Kram på er.

Likes

Comments

Alla har vi dessa nätter som lämnar oss sömnlösa och utmattade. Inatt var just en sån natt för mig. Det är ju ingen nyhet att jag lider av PTSD och depression. Jag kan göra ett inlägg som fokuserar mer på det ämnet någon annan gång, kortfattat den enkla versionen jag hade svårt och sova.

Hur som helst, hur mår ni? Med mig är det helt okej. Känner mig lite seg då jag i princip vakna nyss. Men det ska nog gå bra. Energin räckte iallafall till bas och bryn på ansiktet hah.

Jag känner dock att jag har lite blogg torka idag och skulle gärna vela läsa vad ni skulle vela att jag bloggar om. Jag förstår även om ni är besvikna på att jag ännu inte börjat med Youtube men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte vågat. Ja jag är van framför kameran med foton men inte med videos. Tror själva tanken på att sätta sig och spela in något och lägga upp det offentligt gör mig lite nervös. Jag beundrar verkligen youtubers och hoppas att jag en dag själv kan kalla mig en.

Små steg. Jag menar jag blir alltid så inspirerad när jag kollar på youtuberna men det gäller väl att ha modet till att verkligen ta tag i det. Nej vi får se, förhoppningsvis så börjar jag snart. Kanske kan göra en liten follow me around imorgon när jag och min barndomskompis åker och shoppar.

Men det var nog allt för nu, kram på er.


Likes

Comments

Nytt år nya möjligheter, det låter så kliché och det är det också men det är även så sant. Snart är det dags att avsluta detta kapitel och på börja ett nytt. Märks alldeles för tydligt att jag längtar. Men som jag nämnt i tidigare inlägg, 2016 har inte vart i min fördel. Men hur har ert år varit? Bra hoppas jag.

Jag vet att det är några dagar kvar, 3 för att va exakt. Men jag kan knappt vänta. Jag vill bland annat visa upp min nyårs klänning, jag vill kicka igång det nya året på riktigt. Åh nej jag längtar så.

Det blev även en sista minuten planering med en väldigt gammal barndomsvän till mig. Det blir en liten shopping tur för oss på fredag. Det var otroligt längesen vi umgicks så det ska bli trevligt.

Kan vi ta en minut till att uppskatta utsikten som ägde rum ikväll. Det är såna stunder som får mig att inse hur lyckligt lottad jag egentligen är. Att ha fötts, med en helt fungerande kropp. Fullt fungerande ögon så jag kan få uppleva såna här syner. Jag stannade på mina föräldrars hustaket tills det blev kolsvart, jag ville inte missa något. Som sagt det var en "one of the kind" syn.

Fick även lov att slänga in en bild från en lunch date med mina tjejer. Jag kan berätta mer om det en annan gång för just nu känner jag mig nöjd såhär. kram på er.

Likes

Comments