Header

Hej kära ni.

Det blev ingen fika i torsdags men det var ingen chock och som jag känner just nu orkar jag inte bry mig. Detta är inte första gången X har fått förhinder eller ställt in på mig i sista minuten vilken är tråkigt men det har blivit en vana. Det ända jag har att säga är att X får ta och göra istället för att säga. Jag tog igen den förlorade tiden med att umgås med Felix och hans vän på fredagen, det var trevligt. Vi tog en promenad och bara prata. Vi prata om allt mellan himmel och jord, det känns så skönt. Jag är inte hon som slänger ut sina känslor och "problem" för andra, varför? Jag tycker bara att det är allmänt svårt att prata om sånt. Men med Felix till exempel vet jag att jag kan snacka om jag behöver. Jag behöver inte hålla muren uppe, föra mig med någon slags fasad som inte är jag. Jag kan vara mig själv till 100% i närheten av honom. Sen kan det också hjälpa att han liksom känt mig i 6 snart 7 år haha.

Men sedan jag tog bussen hem till föräldrarna så har det bara vart sängen och jag. Jag har känt mig så sliten så jag sket i allt. Skoluppgifter, människor och annat. Ibland kan behöva en sådan helg. En helg bara för sig själv. Inte bara sliten men jag har också känt mig rätt kluven, är de jag gör rätt. Är min lycka här för att stanna eller kommer jag tabba mig och falla tillbaka. Det är lite såna tankar jag har just nu. Att känna glädje är så härligt och jag vill så gärna att den stannar, är liksom rädd att den sticker. Men oavsett så tacklar jag situationen som den kommer sen.

Vad har ni för kommande veckoplaner? Själv vet jag inte riktigt, det ända jag vet för säkert är mina kommande gym besök. Men sen har jag faktiskt snackat med X och att vi eventuellt ska ta en pizza kväll med någon serie och bara snacka. Men dömande på hur det blivit sen förr så är det stort tvek på den. Hade dock blivit riktigt glad om det faktiskt hände. Det är stelt mellan oss vilket är synd då vi en gång i tiden har haft så jäkla sköna stunder med varan. Men det viktigaste är väl att vi ändå försöker.

Nej jag lär sätta igång med utgifterna jag så generöst soppa undan i helgen. Det är ändå riktigt roliga uppgifter då du får tänka och skriva mer självständigt men det jobbiga är att man får för mycket frihet. Man får så fria händer att det blir svårt att formulera sig. Och jag som sätter ribban himmelsk högt och resultat målen ännu högre kommer mig lite fast. tyvärr. Det enda jag känner går som rinnande vatten är gymmet. Det går hur bra som helst men angående allt annat.. Det är knas.

Likes

Comments

Gokväll älsklingar!

Har dagen inte vart bra härlig. Den började dock lite segt. Skolenergin var ganska låg idag men jag lät mig inte påverkas. Varför vet jag faktiskt inte. Men jag blev lite trött när bussen hem krångla, sån händer dock.

Harley var redan i min lägenhet så när jag kom hem började vi göra choklad doppade jordgubbar till dagens ära. Första försöket gick inte så bra som ni säkert såg om ni följer mig på Snapchat. Men andra blev riktigt bra som ni ser på bilden. Det blev pizza, choklad doppade jordgubbar och Ben&Jerry. Alltså väldigt mycket gotti gott. Känslan är att jag definitivt måste ta mig till gymkort imorgon och komplettera godsakerna ikväll. Men over all har tjej kvällen vart hur härlig som helst, jag behövde verkligen detta.

Morgon dagen bjuder på ett gympass som sagt samt en väldigt lång skoldag. Planerna efter är att ta sig till Mora, där ska jag träffa Felix och George. Har inte sett de tokarna på över en månad. Men efter jag sett dem så fortsätter det hemåt till mina föräldrar, då jag har ett möte tidigt imorgon i Mora. But thats all, kram på er.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag!

Godmorgon på er mina fina. Hoppas ni får en dag fylld av kärlek. Himlen är ett enda färg stänk och månen står fortfarande starkt uppe när jag mu sitter på bussen påväg hem, hem till Falun.

Idag blir som sagt en lite segare dag. Det beror på att jag tror min hälsa är påväg utför, jag tror att jag kommer bli sjuk. Känt mig så sliten och energilös i kroppen. Det här började lagom till helgen som vart och har inte blivit nå bättre. Men inga sura miner för de, jag krigar vidare. Ett leende på läpparna och en positiv inställning samt en hög motivation. Bra kombo. Sen har vi i HUSP massage idag så jag klagar inte Haha.

Ah, på senaste har mina lurar bara innehållit Ed Sheeran. Så jäkla schysst musik när du vill försvinna in i dig själv ett tag.

Likes

Comments

Hej hjärtisar!

Imorgon är det alla hjärtans dag, vad har ni för planer? Själv ska Harley sova hos mig så jag lär spendera den med henne, trots att jag är lite låg just nu. Men det ska nog gå bra. Hade inte vart helt fel att kolla in den nya fifty shades of grey filmen. Fast jag tyckte faktiskt inte att den första var nå bra. Men ändå intressant att se om den andra är nå bättre.

Men vad är eran åsikt om alla hjärtans dag? Själv tycker jag att det är överskattat. Ett lamt försök för butiker att sälja mer men det funkar så bra för dem antar jag. Men jag förstår bara inte varför vi ska behöva ha en speciell dag för att kunna uppskatta våra partners. Det ska vi väl kunna göra utan en "speciell" dag? Ta mig inte fel, jag har inget emot alla hjärtans dag men jag tycker som sagt att det är överskattat. Uppvakta sin partner ska man som sagt kunna göra ändå, lite då och då. Materiellt eller inte så länge man lägger lite extra fokus på sin partner då och då.

Äsch själv är man singel och bekväm med de. Men jag ska inte ljuga, klart man saknar närheten av en annan. Sova med och vakna upp. Vara nära och passionerad. Och listan går vidare men ni fattar vad jag menar. Men jag är som sagt bekväm med singellivet. Jag har också nyligen kommit underfund med att jag tyvärr inte har tiden att lägga ner på en annan just nu. Jag har fullt upp med annat. Men who knows, kärlek brukar komma när man minst anar.

Likes

Comments

Hej kära ni.

Nu kikar jag in här på kvällssidan, hoppas det är okej med er. Har inte haft någon energi till att blogga idag då min kropp förbereder sig för just den perioden i månaden. Så jag har vart sängliggandes hela dagen, med magont och massa andra otrevligheter. Men jag överlever det enda dåliga är att jag inte tagit tag i mina skoluppgifter än.

Till en oväntad händelse. Fick ett samtal i morse av en människa jag inte talat vid med på ett bra tag. Sist vi talade vid uppstod en otrolig blixtrande kemi i mellan oss dock inte av de positiva slaget, nej inte alls. Allt är oklart mellan han och mig. Kanske det bror på för många minnen eller oförklarliga situationer. Minns ni inlägget jag skrev för ett tag sen? Det där inlägget där jag grubbla över om jag gjort rätt val eller ej, det är samma person. Jag vill ha klarhet och det trodde jag att jag funnit. Klarhet om att jag aldrig kommer få någon från honom, jag hade ändå accepterat situationen. Den dåvarande situationen var ju allt utom positiv men jag var okej med det trotts att jag innerst inne vela fixa det hela så vi skulle slippa va på den dåliga sidan med varan. Men där var vi båda igen. Han på ena sidan luren och jag på den andra. Vi satt säkert i en timme eller två. Men vad fick vi ut av de, en eventuell fika? Ja det är ju iallafall en början.

Nu på kvälls sidan ska jag väl bara vila. Känner att bara skriva detta korta inlägg tar på krafterna då det kniper i min mage varan sekund. Tänka sig att jag var 110% igår, både på gymmet och Carlings. Men tills nästa inlägg mina underbara, kram på er.

Likes

Comments

Hej, hur står det till med er?

Med mig är det riktigt bra är dock väldigt trött. Idag var min allra sista dag på Carlings och det känns faktiskt lite vemodigt. På dessa två veckor har jag fått lära mig en hel del inom handels/klädindustrin vilket jag funnit så kul och intressant. Vi ska inte börja tala om Carlings personalen, riktigt sköna människor. Jag ser mig definitivt kunna jobba där i snart framtid. Lite därför jag faktiskt tog mig friheten att lämna in ett cv idag innan jag tackade för mig. Nu väntas bara en intervju och sen får vi helt enkelt se.

Annars drog jag igång dagen med ett benpass på gymmet. Det är ju APLn som fått min uppmärksamhet under de här två veckorna så jag har inte riktigt hunnit lika mycket som jag brukar. Men åtminstone ett pass i veckan fick jag till och där kan jag ändå känna att det känns rätt skönt att få komma tillbaka till sin vanliga rutin. Jag har ändå mina mål jag vill uppnå i träningen så att små fuska går ju inte för sig. Jaja den kommande veckan kommer jag som sagt få köra min vanliga rutin. Efter jag vart på gymmet möte jag upp några skolkamrater och luncha med dem. De fick mig att längta tillbaka till skolan. Det är ändå där jag får träffa alla, vilket jag saknat. Som ni säkert märker är jag mer än redo att få åter gå till min vardagliga sacka. Men något jag inte saknat är alla uppgifter som måste göras. Jag får helt enkelt ta helgen och göra klart dem så jag har de ur vägen.

Men vad händer i helgen? Själv lär jag inte göra något speciellt jag ska faktiskt hem och hälsa på min familj. Ska ändå bli skönt att höra TVn från mamma och pappas sovrum, höra hur hunden tassar runt på kvällen och checkar så alla kommit till sängs. Ska bli skönt att bara kunna gå in till bror min och umgås om jag är uttråkad. Det ska helt enkelt bli skönt att inte vara själv för det kan man också tröttna lite på då och då, kram på er.


Likes

Comments

Hej allesammans!

Hoppas ni haft en bra dag, själv har min vart hur mysig dom helst. Startade dagen med ett härligt APL pass på Carlings. Hade otroligt kul och lärde mig ännu mer. Imorgon har halva APL tiden gått och jag är otroligt nöjd, plats valet var helt rätt. Jag vet att jag tjatat ut min APL plats otroligt mycket men jag kan inte låta bli. Det är på heder och samvete en av de bästa butikerna att praktisera på.

Lol, moving on. Efter arbetet begav jag och några av mina vänner till ett sushi ställe i stan. Och som ni ser blev det en riktigt sushi måltid och allt smakade så himmelsk. Efter vi ätit klart så tog jag och Harley bussen hem till mig, vi stannade dock på vägen vid Willys och köpte lite go saker till kvällen.

Just nu chillar vi bara hemma hos mig. Med Ben&Jerry o högsta hugg samt en bra rulle till. But thats all. Kram på er.

Likes

Comments

Hej mina fina!

Hur har eran dag varit? Min dag har varit helt okej. Den blev dock inte som jag förväntade mig, mycket stress och komplikationer. Men det har gott relativt bra ändå. Humöret är fortfarande på top fast jag känner mig trött och sliten.

Känner verkligen hur lite ork man har efteråt och jag förstår inte hur vissa av mina äldre vänner som orkar dra ut på krogen efter fredags passet ibland. Nej tack, det blir ett bubbelbad med kall dryck och serier för min del. Det är den jag kommer köra på fredag.

However, är det bara jag eller går tiden ruskigt fort? Det är redan dags att välkomna Februari och säga farväl till Januari. I den här takten är sommaren redan här och jag ber att denna blir varmare och klarare, vill se 100% klart solsken. Tänk dig sena sommar kvällar med vännerna samt bad och BBQ. Perfekt! Nej nu får jag ge mig. Tills nästa inlägg, kram på er.

Likes

Comments

Hej!

Hörni angående min APL, vad ska jag skriva? I freaking love it. Härligaste stället med den goaste personalen. Hittills har mina APL-timmar vart väl spenderade. Jag skulle egentligen jobbat till 5 idag men jag valde att stanna kvar 1 1/2 timme till, då jag fann det riktigt kul att jobba. Hoppas på en lika energifylld dag imorgon.

Just nu ligger jag bara i sängen, jag orkade faktiskt inte laga mat på direkten när jag kom hem. Men jag ska ta mig upp och tvätta bort sminket för att sedan laga lite mat. Det kommer säker bli omurice då det på sistone blivit en av mina favorit rätter, så enkelt att göra. Men efter maten blir det att kasta sig i sängen och somna till nån bra serie. Jag är helg slut. Men vi hörs i nästa inlägg kära ni, kram på er.

Likes

Comments

Söndag men ingen ångest, hur härligt är inte de?

Imorgon börjar mina APL veckor och som ni kanske kommer ihåg att jag skrev att jag skulle vara i klädbutiken Carlings. Känns ändå som om detta kan bli riktigt intressant. Hoppas jag kan ta mig igenom de här 2 veckorna och komma ut på topp. Vill verkligen göra ett bra jobb och jag hoppas de kommer tycka att jag gör det med.

Men annars har jag inte mycket att säga. Dagen har vart lugn, tagit hand om hunden och fortsatt på mina uppgifter. Men That's pretty much it.

I veckan hoppas jag på att göra ett riktigt bra jobb som sagt men jag hoppas även på att orka trampa iväg till gymmet efteråt. Jag ska även hinna klämma in en fika med en skolkamrat, en träff med en fräsch bekant och en eventuell sleep over med en nära vän till mig. Full packad vecka men det kan ändå bli riktigt roligt.

Men det är veckans planer och förhoppningar, kram på er.

Likes

Comments