Header
View tracker

Alltså den här videon måste vara något av det bästa jag sätt. Sån humor i sanningen. Nej men även idag har jag ångest och mår inte så bra, som sagt har jag säkert en sådan period nu. Men den här videon satte faktiskt ett leende eller två på mina läppar. Det han tar upp är något jag kan känna igen i samhället. Sex för kvinnor är väldigt tabu medan män kommer undan så lätt om de inte till och med hyllas för det. Tycker personligen det är ytterst konstigt. Vi människor värkar gjort ämnet sex till något mycket större än vad det faktiskt egentligen är.

Videon är väldigt över driven med mycket humor men jag tycker ändå han får fram sin mening ändå. Tobias Tikas. Killen har ju mycket energi och humor vilket gillas av mig. Jag vet inte vad ni tycker men jag gillar hans videos iallafall och kommer definitivt följa honom. Hoppas ni haft en fin dag så kanske vi ses mer mot kvällen, kram på er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jösses denna blogg torka, vad ska man skriva? Hum har faktiskt ingen amning. Denna vecka har även varit riktigt seg, varit sängliggandes alla dagar sedan måndag. Men till min försvar så ska jag försöka ta mig till skolan imorgon. Det är ju ändå fredag då.

Oh nästa vecka blir troligtvis bättre. Jag ska iväg med familjen och kolla på lite inrednings grejer till lägenheten, troligtvis skaffa gymkort och ja helt enkelt få någonting att hända.

Men ja mer än så har jag faktiskt inte att skriva, jag har sån himla bloggtorka. Aja hoppas det blir bättre imorgon, kram på er.

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Hur är det med er? Med mig är det sämre men jag överlever. Tror helt ärligt jag bara kommit in i sånt där stadie, där allt känns lite mörkt.

Tänkte komma igång med träningen igen. Har gått och väntat på dealen som skolan brukar göra med gymmet men efter som de inte verkar inträffa så får man ta tag i saken själv. Som jag gick ut med på Instagram har jag äntligen gott upp 2kg, från 45kg till 47kg för att va exat. Känner nu att jag är redo att återvända dit. Och oj vad jag ser fram emot att "lyfta skrot" igen.

Nu till en annan grej. Tråkigt nog kommer jag få lov att avgå från modevisningen. Det är av privata orsaker tråkigt nog. Och att det skulle va så nära, ja några dagar. Det får taggarna att sticka till inom en. Det hade nog blivit fina minnen. Men det blir nog fler gånger. Nej usch. Jag väldigt dåligt samvete.. men vad skulle jag gjort. Eller ja jag förstår att det låter enkelt för er som läser men om ni bara visste hela helheten.

Nej nu får jag inte gräva ner mig själv för mycket så nu försvinner jag från verkligheten en stund. På med hörlurarna och musiken, grabba pennan och blocket sen är man igång. Tills nästa inlägg mina kära, kram på er.

Likes

Comments

Det är väl ändå tragisk vart vårt samhälle är påväg. Sen när blev vi så nyfikna på andras liv och business. Sen när blev vi mer oroade hur andra ser ut än oss själva. Sen när blev andras liv vårt. Har aldrig riktigt förstått de.

Sen när blev revansch det nya livs målet, sen när blev såra andra en livs mening. Varför så brydd och långsint.

Detta är något som jag grubblat över länge nu men varför? Det är faktiskt inte mitt ställe att bry mig om hur andra väljer att leva sitt liv. Men generellt överlag så kan jag iallafall ge min åsikt om ämnet. Och det tänker ja.

Jag har nog aldrig vart den där hämnd lystna människan. Jag säger inte att jag är någon ängel, absolut inte. Men att få någon psykiskt nerbruten har aldrig vart mitt mål. Såklart jag varit förbannad, irriterad och ledsen och velat ge en lavett eller två men det har aldrig blivit av. Varför? Jo varför ska jag. Jag ser inte hur det kommer lösa något, jag förstår inte hur det kommer leda till fred. Såklart jag har velat spotta tillbaka en och en annan elak kommentar men då har jag ändå tagit en runda till och tänkt. Vad gynnar det här mig, varför skulle det här va värt min tid.

Jag har varit ung och varit barnslig. Men det är det som är grejen, jag var ung jag var barnslig. Varför? för jag inte visste bättre. Som sagt jag utger mig inte för att va någon ängel för det vet jag att jag inte är. Jag har vart en sate det förnekar jag inte. Men det känns väldigt märkligt om jag skulle behöva definiera mig efter vem jag vart och inte av vem jag är. Förstår ni vad jag menar? Jag förstår bara inte. Och jag kan inte ändra någon annan bara mig själv men kan jag nå ut till någon, en enda så gör det mig lycklig. Saken är att oftast när de här människorna "försöker" dra ner andra så är det oftast för de själv har saker att ta itu med. Låter klyschigt men det är faktiskt något som oftast stämmer. Men bara för man har sina egna demoner att tampas med så ska inte de dra ner andra. Tro mig jag har mina demoner som sliter mig i stycken varje dag men jag är mycket noga med att inte låta det gå ut över andra. För i slutet av dagen så har ingen annan gjort mig något.

Varför så hatisk, varför så långsint. Om det förflutna sårat dig, gjort dig illa varför känna att man måste ha revansch. Vad får man ut av de? Det kommer bara gå i en ond cirkel. Och det kommer inte direkt gynna någon av dem, inte heller kommer det få någon att må bättre.

Så min fråga är helt enkelt, är det värt de? Är det värt att lägga ner tid på en människa som man ändå inte tycker om. Är det värt att spotta skit till andra, kanske till och med slänga dit en vit lögn eller två för att få den här människan att se ännu hemskare ut. Är det verkligen värt att sitta där och planera på vilket sätt man kan få den här människan att må som värst. Hur kan det va värt att lägga ner din tid på en människa du inte ens anser vara mer än skit. Isåfall är den här människan/människorna betydligt mer än skit. För du väljer att lägga ner din tif för dem. Nej nej nej, stop. Läs noga nu.

Du har ett liv, kanske tusen drömmar. Så varför ska då du behöva lägga det på någon annan. Varför ska du slänga bort din dyrbara tid på någon som du inte ens vill veta av. Varför skulle det va värt att kämpa så hårt för att få någon att se dålig ut i andras ögon istället för att se till att du ser bra ut. Inget av det där är egentligen relevant. Vad som borde va är du. Du borde va "the main focus", du borde va vad du bryr dig om. Du borde fokusera på att ta dig till dina livs mål. Du har ett liv har du verkligen tid för hat?

Likes

Comments

Så klockan är ungefär 2 på natten och jag är klar vaken. jag var hemma från skolan igår och ska jag vara helt ärlig så var det för att jag inte orka. Nej jag klarade bara inte av att ta mig till skolan igår, men det är okej. Det är okej att inte orka.

Fast bara fast jag vart hemma betyder det inte att jag varit helt off. Jag har läst och gjort saker i min takt idag. Har även haft tid att kolla upp lite inspirations inredningar till lägenheten. Det har snart gått 1 och 1/2 år sen jag flyttade till Falun men det känns fortfarande tomt där. Lägenheten är större än vad jag känner mig bekväm med, men det går att fixa med lite inredningssaker i min smak. Har även haft tid att kolla in lite kläder, skor och annat smått och gott som jag tänkt att införskaffa med kommande lönen.

Nej det har helt enkelt vart en dag i sängen för min del. Jag måste ta hand om mig själv med tanke på kommande modevisning på lördag och annat jobb på söndag. Det ska bli intressant.

Annars.. det här med Youtube. Jag blir verkligen sugen men jag vet inte om jag vågar. Jag är van framför kameran när det kommer till att fotas men att filma, nja nej inte så van. Jag är dock väldigt sugen så vi får se om det blir någon follow me around eller någon slags tag. Jag antar att ni får hålla ögonen öppna.

Likes

Comments

Hej min vänner och ovänner!

Nu är jag äntligen här på bloggen igen. Jag vet inte varför det blev en paus, det bara hände. Tror att det delvis kan bero på att jag inte riktigt vetat hur jag skulle komma tillbaka efter mitt förra inlägg. Men nu är jag här igen och hoppas på att energin räcker till.

Så halva första skolveckan efter höstlovet har gått och hur känner jag om de? Ska jag va helt ärlig så hade lovet fått vart någon vecka längre.

Gällande vad jag gjort under lovet är en helt annan historia. Det har vart fullspäckade dagar och nätter. Vänner, festligheter och hyss över går sedan till familj, jobb och vila. Rätt schysst lov om jag får säga det själv. Inte förryckte av det god men inte heller för lite.

Angående Youtube, hade ni velat ha en video? För jag tror jag ska slänga ihop en nu när jag känner mig lite piggare. Håll ut mina fina det är på gång och med det tror jag att det var allt jag vela skriva i mitt come back inlägg. Ni får ha en bra fortsättning sköt om er så ses vi i nästa inlägg, kram på er!

Likes

Comments

En vecka, en vecka för att sätta ihop detta inlägg vilket jag egentligen tycker är snabbt. Det här är inget jag har svårt att skriva om för att jag vet att det inte är mitt fel. Men jag undviker det helst. Som ni säkert kommer märka vet jag inte riktigt vart jag ska börja ännu mindre vart jag ska sluta. Jag kan va ärlig om att jag lämnat ut det mest brutala bitarna av personliga själ. Så det finns vissa håll som gör att detta låter mildare än vad det faktiskt var/är. Ett stort själ är att det är förnedrande, jag vet att jag inte kunde ha vetat men fortfarande. Jag tycker bara det är förnedrande att jag någonsin älskat en människa som honom. Trots allt detta hoppas jag ni kan hitta den röda tråden och förstå början till slut. Jag hoppas även att ni kan hålla er i kommentarsfältet. Om det är hat eller onödigheter så snälla håll det för er själva, det behövs inte här. Visst det börjar bli vanligare att vi som råkat ut för detta träder fram men det för inte situationen mindre känslig. Detta är inte hela min PTSD men den stora basen. Så jag ber ännu en gång att va schyssta om detta. Här kommer inlägget..


Alla har vi haft våran första romans, när vi blivit blinda och fallit i en slags trans. De säger att du aldrig glömmer din första och för mig blev han oförglömlig. Det här är alltså inlägget om hur jag fick min PTSD. Jag var lite för ung men han var min första. Min första kärlek, pojkvän och älskare. Som sagt var jag ung men det gör inte händelsen mer acceptabel för de. Vad är det värsta din första kärlek skulle kunna göra? Vara otrogen kanske. Vad sägs om en pundare som inte kan hålla det i sina byxor för det var vad min första kärlek va. Jag fick reda på allt detta i efterhand så som jag fick reda på den verkliga fasan senare.

18 oktober för att va exat. Var inte jag naiv, jag ville tro gott om alla. Jag trodde på en andra chans. Kanske inte som partner men som en vän. Tillsammans anlände vi till en av hans vän som skulle fira sin födelsedag. Det var även första gången jag rörde alkohol. Jag minns smaken, den märkliga smaken. Bitter med en brämande eftersmak. Några shot vodka. Huvudet bulta, det bulta och snurra och jag kände hättan i kroppen. En efter en slocknade de och tillslut var det bara han och jag kvar. Jag kände att något inte va rätt. Jag mådde så illa, jag började försöka resa på mig och vackla in till badrummet. Efter hör jag någon annans fotsteg, en röst fråga vart jag ska. "In till badrummet, jag tror jag ska spy" och till svar fick Jag han med mig. Jag föl ner på knä framför toaletten. Synen började svika och resultatet blev svart och kroppen la av. Det sista jag hörde va ett klick, som om någon låste badrumsdörren. Även om min kropp var som orörlig och synen var som borta så kunde jag fortfarande höra och känna efter ett tag. Jag kunde känna hur kläder försvann, jag kunde känna hann. Resten lämnar jag osagt då det lär va uppenbart vid detta lag.

Att slå upp ögonen och se en flåsande man över sig. Att känna hur själen skriker och går sönder för varenda gång han pressa sig in. Jag ser en man så vidrig, ja ett monster. Men med ansiktet av min första. Det får mig i en chock i kanske sekunder tills jag känner den salta tårsmaken i munnen. Hesa skrik och ordet sluta går om och om igen. Mannen tittar på mig och säger sluta. Det får mig ännu en gång i chock. Jag stirrar rakt in i den som ska föreställa min första kärlek. Ögonen så tomma ja själlösa, rösten så kall som spjut av is. Hur mycket kroppen kämpa och själen skrek var det inte nog. När det hemska tog slut förstod jag att han inte sluta för att han äntligen förstod situationen utan för att han slutfört sitt. Han drog upp mig från golvet, ryggen mot väggen. Jag glömmer inte hans ord. varför gråter du för? Torka tårarna inget har hänt förstår du?.

I efter hand känner jag inget detta hände ändå när jag var unga 14 år. Jag fick dock aldrig någon hjälp för detta vart jag än vände mig. Polisen eller psykologen. Så jag antar att både kroppen och sinnet utvecklat sin egna läkning så som bearbetning. Samhället har svikit mig så många gånger och den här gången har inte vart nå annorlunda från alla andra. Men jag förstår de som inte ens väljer att försöka, jag förstår dem som inte vågar söka hjälp. För ska jag vara ärlig vem fan vill sitta och svara på samma efterblivna frågor. Vad hade du på dig, hur mycket drack du eller kan du fört dig eller agerat på ett vist sätt som kan triggat detta? Det är så efterblivet så jag nästan spyr. Främst när det kommer till kvinnor också har jag märkt. Då kommer dessa frågor upp hela tiden. Det är egentligen fuck you jag ska kunna springa naken utan att denna skit ska hända. Det är då något så fasligt fruktansvärt men det är våran värd. Det enda jag önskar och ber om är att den ska förbättras och göra något åt detta. Att den i slutet av dagen ska tillföra rättvisa. Vad kan en 14 åring någonsin gjort för att få något så grovt mot en. I vilken värd betyder skrik och tårar ja. I vilken värd betyder slag och panik kom och ta mig, berätta för mig för Jag förstår inte. Till alla där ute som råkat ut för våldtäkt, det är inte ert fel och det får ni aldrig tro. Det skulle aldrig behövt hända och jag hoppas ni får hjälpen jag aldrig fick. Så jävla ledsamt att se hur vanligt detta egentligen är men jag tycker även att det är bra att vi överlevare vågat träda fram. Det kanske kan bli ett wake up call för värden så vi kan göra något åt detta. Kram på er.

Likes

Comments

Godmorgon underbara!

Har ni sovit gott? Själv har jag inte sovit ut men det duger. Sitter just nu på bussen rullandes mot mitt hem, Falun. Asså fy Buddha vad skönt att åka. Kanske bara varit i "Mora" i 2 dagar men det är mer än nog. Nu kan jag inte vänta tills bussen nått sin destination och jag min, darling I'm coming home. Men Gud så sur man kan låta men sen har jag aldrig vart en morgon människa. Skatter, vet nu vad? Jag tar och droppar det "stora" inlägget nu först innan jag spelar in videon till er. Känner att det redan vart så mycket inlägg med djupare tankar och mening så varför inte avsluta allt de med ett boom. Så är vi klara med allt de sen och kan fokusera på roligare.

Usch vad hungrig jag är, hade inte tid med frukost imorse och maten på bilden. Damn jag behöver de. Men jag och mina tjejer lär väl säkert köra en through back på den snart. Skulle sluta fint som sagt.

Likes

Comments

Hej på er!

Hur mår ni? Med mig är det okej jag är bara väldigt trött. Igår som jag nämnde umgicks jag med min Queen A och ​vi hade det trevligt. Trodde helt ärligt inte kvällen skulle sluta som den gjorde. Jag trodde vi skull ut på festligheter men när tiden närma sig kände varken A eller jag för det. Det blev en gotti kväll istället. Pizza, Falafel rulle, chips, is te, popcorn, godis och massa mer fanns hemma på mitt vardagsbord. Vi prata om allt från himmel till jord och tillbaka igen. Jag tror helt ärligt inte att någon av oss trodde vi skulle klicka så bra och ta oss till just en sån kväll som vi hade igår. Men jag ångrar igår kväll. Det kändes bara skönt att något fatta mig. Skönt att kunna öppna upp mig lite utan att känna ångest efteråt. Nej men hoppas på fler minnen med den där människan, för skön. 

Nu däremot sitter jag på bussen hem till mina föräldrar då vi ska fira min pappa. Han fyller år på måndag men jag är tyvärr inte hemma då för uppenbara anledningar. Nej men det ska bli kul att se familjen igen. Även om dagen är grå är mitt humör fyllt av ljus. Inget kan få ner mig idag, jag ska trotts allt träffa familjen. Efter åt måste jag planera lite för kommande vecka. Jag undrar, eftersom de senaste inläggen har vart väldigt fulla av tankar så skulle det kanske va roligare för er att få en video? Typ get 2 know me tag. Eller skulle det vara bättre att jag droppar det stora inlägget om hur jag fick min PTSD först. Nej jag vet inte den får jag lura på lite till antar jag. Men hur har eran start på helgen vart? Bra om inte bättre hoppas jag. kram på er.

Likes

Comments