Header

En vecka, en vecka för att sätta ihop detta inlägg vilket jag egentligen tycker är snabbt. Det här är inget jag har svårt att skriva om för att jag vet att det inte är mitt fel. Men jag undviker det helst. Som ni säkert kommer märka vet jag inte riktigt vart jag ska börja ännu mindre vart jag ska sluta. Jag kan va ärlig om att jag lämnat ut det mest brutala bitarna av personliga själ. Så det finns vissa håll som gör att detta låter mildare än vad det faktiskt var/är. Ett stort själ är att det är förnedrande, jag vet att jag inte kunde ha vetat men fortfarande. Jag tycker bara det är förnedrande att jag någonsin älskat en människa som honom. Trots allt detta hoppas jag ni kan hitta den röda tråden och förstå början till slut. Jag hoppas även att ni kan hålla er i kommentarsfältet. Om det är hat eller onödigheter så snälla håll det för er själva, det behövs inte här. Visst det börjar bli vanligare att vi som råkat ut för detta träder fram men det för inte situationen mindre känslig. Detta är inte hela min PTSD men den stora basen. Så jag ber ännu en gång att va schyssta om detta. Här kommer inlägget..


Alla har vi haft våran första romans, när vi blivit blinda och fallit i en slags trans. De säger att du aldrig glömmer din första och för mig blev han oförglömlig. Det här är alltså inlägget om hur jag fick min PTSD. Jag var lite för ung men han var min första. Min första kärlek, pojkvän och älskare. Som sagt var jag ung men det gör inte händelsen mer acceptabel för de. Vad är det värsta din första kärlek skulle kunna göra? Vara otrogen kanske. Vad sägs om en pundare som inte kan hålla det i sina byxor för det var vad min första kärlek va. Jag fick reda på allt detta i efterhand så som jag fick reda på den verkliga fasan senare.

18 oktober för att va exat. Var inte jag naiv, jag ville tro gott om alla. Jag trodde på en andra chans. Kanske inte som partner men som en vän. Tillsammans anlände vi till en av hans vän som skulle fira sin födelsedag. Det var även första gången jag rörde alkohol. Jag minns smaken, den märkliga smaken. Bitter med en brämande eftersmak. Några shot vodka. Huvudet bulta, det bulta och snurra och jag kände hättan i kroppen. En efter en slocknade de och tillslut var det bara han och jag kvar. Jag kände att något inte va rätt. Jag mådde så illa, jag började försöka resa på mig och vackla in till badrummet. Efter hör jag någon annans fotsteg, en röst fråga vart jag ska. "In till badrummet, jag tror jag ska spy" och till svar fick Jag han med mig. Jag föl ner på knä framför toaletten. Synen började svika och resultatet blev svart och kroppen la av. Det sista jag hörde va ett klick, som om någon låste badrumsdörren. Även om min kropp var som orörlig och synen var som borta så kunde jag fortfarande höra och känna efter ett tag. Jag kunde känna hur kläder försvann, jag kunde känna hann. Resten lämnar jag osagt då det lär va uppenbart vid detta lag.

Att slå upp ögonen och se en flåsande man över sig. Att känna hur själen skriker och går sönder för varenda gång han pressa sig in. Jag ser en man så vidrig, ja ett monster. Men med ansiktet av min första. Det får mig i en chock i kanske sekunder tills jag känner den salta tårsmaken i munnen. Hesa skrik och ordet sluta går om och om igen. Mannen tittar på mig och säger sluta. Det får mig ännu en gång i chock. Jag stirrar rakt in i den som ska föreställa min första kärlek. Ögonen så tomma ja själlösa, rösten så kall som spjut av is. Hur mycket kroppen kämpa och själen skrek var det inte nog. När det hemska tog slut förstod jag att han inte sluta för att han äntligen förstod situationen utan för att han slutfört sitt. Han drog upp mig från golvet, ryggen mot väggen. Jag glömmer inte hans ord. varför gråter du för? Torka tårarna inget har hänt förstår du?.

I efter hand känner jag inget detta hände ändå när jag var unga 14 år. Jag fick dock aldrig någon hjälp för detta vart jag än vände mig. Polisen eller psykologen. Så jag antar att både kroppen och sinnet utvecklat sin egna läkning så som bearbetning. Samhället har svikit mig så många gånger och den här gången har inte vart nå annorlunda från alla andra. Men jag förstår de som inte ens väljer att försöka, jag förstår dem som inte vågar söka hjälp. För ska jag vara ärlig vem fan vill sitta och svara på samma efterblivna frågor. Vad hade du på dig, hur mycket drack du eller kan du fört dig eller agerat på ett vist sätt som kan triggat detta? Det är så efterblivet så jag nästan spyr. Främst när det kommer till kvinnor också har jag märkt. Då kommer dessa frågor upp hela tiden. Det är egentligen fuck you jag ska kunna springa naken utan att denna skit ska hända. Det är då något så fasligt fruktansvärt men det är våran värd. Det enda jag önskar och ber om är att den ska förbättras och göra något åt detta. Att den i slutet av dagen ska tillföra rättvisa. Vad kan en 14 åring någonsin gjort för att få något så grovt mot en. I vilken värd betyder skrik och tårar ja. I vilken värd betyder slag och panik kom och ta mig, berätta för mig för Jag förstår inte. Till alla där ute som råkat ut för våldtäkt, det är inte ert fel och det får ni aldrig tro. Det skulle aldrig behövt hända och jag hoppas ni får hjälpen jag aldrig fick. Så jävla ledsamt att se hur vanligt detta egentligen är men jag tycker även att det är bra att vi överlevare vågat träda fram. Det kanske kan bli ett wake up call för värden så vi kan göra något åt detta. Kram på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon underbara!

Har ni sovit gott? Själv har jag inte sovit ut men det duger. Sitter just nu på bussen rullandes mot mitt hem, Falun. Asså fy Buddha vad skönt att åka. Kanske bara varit i "Mora" i 2 dagar men det är mer än nog. Nu kan jag inte vänta tills bussen nått sin destination och jag min, darling I'm coming home. Men Gud så sur man kan låta men sen har jag aldrig vart en morgon människa. Skatter, vet nu vad? Jag tar och droppar det "stora" inlägget nu först innan jag spelar in videon till er. Känner att det redan vart så mycket inlägg med djupare tankar och mening så varför inte avsluta allt de med ett boom. Så är vi klara med allt de sen och kan fokusera på roligare.

Usch vad hungrig jag är, hade inte tid med frukost imorse och maten på bilden. Damn jag behöver de. Men jag och mina tjejer lär väl säkert köra en through back på den snart. Skulle sluta fint som sagt.

Likes

Comments

Hej på er!

Hur mår ni? Med mig är det okej jag är bara väldigt trött. Igår som jag nämnde umgicks jag med min Queen A och ​vi hade det trevligt. Trodde helt ärligt inte kvällen skulle sluta som den gjorde. Jag trodde vi skull ut på festligheter men när tiden närma sig kände varken A eller jag för det. Det blev en gotti kväll istället. Pizza, Falafel rulle, chips, is te, popcorn, godis och massa mer fanns hemma på mitt vardagsbord. Vi prata om allt från himmel till jord och tillbaka igen. Jag tror helt ärligt inte att någon av oss trodde vi skulle klicka så bra och ta oss till just en sån kväll som vi hade igår. Men jag ångrar igår kväll. Det kändes bara skönt att något fatta mig. Skönt att kunna öppna upp mig lite utan att känna ångest efteråt. Nej men hoppas på fler minnen med den där människan, för skön. 

Nu däremot sitter jag på bussen hem till mina föräldrar då vi ska fira min pappa. Han fyller år på måndag men jag är tyvärr inte hemma då för uppenbara anledningar. Nej men det ska bli kul att se familjen igen. Även om dagen är grå är mitt humör fyllt av ljus. Inget kan få ner mig idag, jag ska trotts allt träffa familjen. Efter åt måste jag planera lite för kommande vecka. Jag undrar, eftersom de senaste inläggen har vart väldigt fulla av tankar så skulle det kanske va roligare för er att få en video? Typ get 2 know me tag. Eller skulle det vara bättre att jag droppar det stora inlägget om hur jag fick min PTSD först. Nej jag vet inte den får jag lura på lite till antar jag. Men hur har eran start på helgen vart? Bra om inte bättre hoppas jag. kram på er.

Likes

Comments

Hej vänner och ovänner!

Fredag är enslingen här, hur firar vi denna gång? Jo med att umgås med min andra anka in crime. Skoldagen har vart otrolig lång men ni äntligen är den slut. Sitter just nu på bussen och har noll tålamod, kan den va framme snart?! Haha nej men jag har en bra känslan denna helg, känner mig så otroligt lycklig idag. Men där helt okej och väldigt skönt då det var längesen jag var såhär glad. Men nog om det. Hur har eran dag vart, händer något kul i helgen?

Likes

Comments

Känner mig så delad, ja men nästan kluven. Är detta vad jag som barn såg fram emot? Att väx upp till det här. Är det här bara ett stop i livet alla går igenom eller är det bara jag.. jag vet inte. Varför tar saker som inte borde spela någon roll alldeles för mycket tid av mig. Jag blir så besviken på mig själv. Att jag låter små saker ta min tid och mina tankar. Som jag sa det är saker jag inte borde bry mig om längre, jag borde inte reagera. Jag må ha en utsida lika hård som en diamant men på insidan är jag människa som alla er andra. 30 Augusti var dagen. Den dagen som var så blandad för mig, ville jag falla ner på knä och gå sönder i mina tårar eller vela jag dansa runt och sjunga av glädje. Jag kan nog inte tacka N nog för att vart med mig den dagen och natten. Det var den dagen jag också insåg att "nej det var inte synd om mig" för jag insåg just i stunden att jag kommer klara mig. Jag kommer komma ut från stormen och se sol sken. Att senare få höra den ena skit saken efter den andra rörde inte mig i ryggen. Så länge det inte var jag så vela jag inte lägga ner tid på det. Jag skiter fullständigt i vad andra har och säga om mig, jag skiter i vad det tror och tänker om mig. Man kan inte va om tyckt om alla enkelt sagt. Men när det nu inte handla om mig utan något i det förflutna så är det inte min ensak. Jag bryr mig inte om den här personen gjort det eller ej, det visar i så fall bara mer av vad den individen är för människa. Lol låter otroligt aggressiv men i själva verket är jag bara ärlig. No shade, jag kommer alltid bry mig om den här person men jag har inte orken att bry mig om saker folk kan säger om vårt band i det förflutna. Det är tyvärr inte relevant för mig. Och det är just det som stör mig, att jag inte känner någon slags känsla för allt gossip. Jag menar borde man inte de? Ännu en gång jag vet inte. Ingen sa att tonåringslivet var enkelt haha. Men jag försöker göra det bästa av det, inte oroa mina vänner och familj för mycket. Nej ska försöka ge sömnen en till chans nu, Godnatt och kram på er

Likes

Comments

Man får va oseriös innan ett seriöst inlägg(bilderna). Detta inlägg blir lugnet innan stormen. Jag har funderat flera gånger i flera år om jag borde göra ett sånt inlägg jag ska göra i snar tid. Jag har som sagt haft blogg förr, flera olika för att va exakt. Och skillnaden mellan de förra och min nuvarande blogg är att jag äntligen ska gå ut med de. Hur jag fick min PTSD. Det är absolut inget jag skäms över men det är något jag inte trodde jag skulle va med om. Men i efterhand så står jag ändå här som en starkare person. Det är dock det enda jag kommer säga tills nästa inlägg då jag tänkte ge hela den händelsen ett eget inlägg.

Men nog om det. Vad hände igår då jag inte uppdatera? Jag hade fullt upp. Jag hade en jobbig skoldag men det blev bättre. Det Slutade med att jag och några klasskamrater hade en tjejkväll. Vi köpte lite gotti grejer och bara tog det lugnt hemma hos mig. prat mellan himmel och jord såklart. Små planerade helgens god saker. Nej men hela kvällen var trevlig och görs gärna om. Helt otroligt om man tänker tillbaka till ett år sen. Vid den här tiden då var jag fortfarande isolerad från det underbara jag har nu, PTSDn har verkligen förstört så mycket för mig. Men det börjar bli bättre även om jag aldrig fått någon riktig hjälp för de. Jag har aldrig blivit behandlad rätt av läkare eller psykologer så tillslut tröttna jag och tog sakerna i egna händer. Jag har aldrig velat lära mig att rulla med "hjulet" utan min tanke har alltid vart att bryta det. Det har aldrig vart min tanke att lära mig leva och hantera min PTSD, nej. Oavsett om jag fått hjälp eller inte har mitt mål vart att bli av med den. Jag tappade hopp för "professionell hjälp" så jag blev/har blivit min egen hjälte. I slutändan spelar det ingen roll hur många samtal jag går på, inte heller hår många mediciner eller undersökningar genomgår det är endast jag som kan ändra på detta. Det är bara en själv som kan bryta sig loss från kedjorna. Och ja jag går hos ännu en psykolog nu, även om det är okej att prata och ha samtal så hjälper det mig inte mycket mer än att jag får släppa av lite saker jag bär på. Men jag är tacksam, för vänner och familj. Jag är tacksam för det mesta. Det stora sakerna till de små. Om ni tyckte detta var "a hand full" vänta tills kommande inlägg. Kram på er.

Likes

Comments

​En annan har vart mitt gift och jag ens botemedel, Jag har vart en annans gift och en har vart mitt botemedel. Jag har velat gått, jag har velat stannat. Jag har stannat, jag har gått. Nätter som denna har mig sömnlös. Hur kan kärlek va så vackert men ändå så destruktivt. Till vänner, familj och partner. Vart är logiken när det ologiska blir logiskt. Vad är verkligheten när det känns så overkligt? Allt känns som ett underland. Något jag inte kan förklara. Hur mycket jag än försöker och vill så kan jag inte komma ifrån detta underland. Och när jag inser att det är hopplöst, gör jag bara det som är förväntat av mig. Jag lever och jag lär. Jag lär mig skillnaden av behov och begär, jag strävar efter att förstå vem jag är. Men resan är lång och svår. Period till period kan jag känna mig stark men ibland så maktlös. Sinnet känner sig klar vaken men kroppen så trött. Alla dessa tankar på kvälls sidan kan inte va hälsosamt för mig men jag tänker ändå på dem och många fler. Men vad ska en tonåring göra? Detta är vad det är. Jag försöker iallafall och jag vill lyckas med.

Likes

Comments

Godmorgon underbara!

Har ni fått någon sömn inatt? Själv har jag sovit som en stock. Äntligen, det var så längesen jag fick sova utan problem. Eftersom jag lider av PTSD och djup depression så hälsar sällan John Blund sällan på. Det resulterar till sömnlösa nätter. För att ni ska få en hint om hur just min PTSD i samband med depression påverkar mig så lär jag nog sätta mig ner och skriva ett riktigt inlägg om de. Well I'm on it.

Hur ser min dag ut? Ja jag ska va i skolan från 9.35 till 15.30. Efter det så ska jag gå på stan i en 30min innan jag ska möta en gammal vän till mig. Vi ska bland annat fika, mysigt. När vi är klara lär jag iväg och handla mat till veckan och sedan hem och trappa upp ett varmt och skummande skönt lavendel bad. Känns ändå som en helt okej dag eller vad säger ni? Tycker ändå man kan börja veckan lite försiktigt och skämma bort sig lite. Har faktiskt inget riktigt inplanerat för resterande av veckan, skulle kanske "turn up" på fredagen med en eller flera men vi får se. Ska jag va ärlig är jag inte på nå riktigt fest humör just nu men vem vet det kanske kommer. Men that's pretty much it. Tills nästa inlägg, kram på er.

Likes

Comments

Hejsan!

Nu tänkte jag ta och göra min allra första tag här på bloggen. Det hade vart mer logiskt att göra en get to know me tag men eftersom hösten är igång så tänkte jag göra Höst tagen istället. Och jag vet att det kan vara lite tråkigt att endast läsa så jag funderar faktiskt på att börja med Youtube. vad säger ni? Jag kollade runt på olika kanaler i morse och blev riktigt inspirerad. Så Ja det är absolut en möjlighet. Men ska jag vara ärlig är jag ändå lite ovan med tanken men det blir spännande. Man får se det som ett spännande experiment. Nej men vi får helt enkelt se, jag är van framför kameran men inte när det kommer till videos. Du är inte lika personlig i foton som i videos om ni förstår vad jag menar. Men nu tycker jag att vi ska dra igång med tagen!

1. Favoritdoftljus? Yankee Candle - Midnight Oasis och Clean Cotton

2. Kaffe, te eller varm choklad? Te alla dagar i veckan då jag varken driker kaffe eller choklad

3. Vilket är ditt bästa höstminne? Kan man säga GGS( a.k.a Granny Goes Streat)?.. Eller ja kvällen innan. Det var tacokvällen jag hade hemma i lägenheten när Felix, Nicklas och George sov över hos mig. Det var så trevligt och så roligt har jag inte haft på länge. Men GGS var en saga för seg de med, nej riktigt knas.

4. Vilken sminktrend föredrar du? Följer ingen tränd. Men något jag börjat bära mer nu på höst sidan är Röda läppar, så snyggt.

5. Favoritdoft för hösten? Äpple, Bark doft och nybakat.

6. Hur är hösten där du bor? I Falun är det inget speciellt om jag får säga det själv, viket jag tycker är synd. Men hos mina föräldrar är det verkligen fint. Så många färger att se och njuta av.

7. Mössa eller halsduk? Hum.. jag vet verkligen inte. Jag är en sån där människa som är allt eller inget. Men jag skulle väl säga båda för att få det extra varmt och mysigt.

8. Din mest använda tröja? Oj jag använder faktiskt sällan tröjor men just nu är det min basic gråa tröja som är på headern.

9. Favoritnagellack för hösten? Jag brukar inte använda nagellack men om jag gör så är det väldigt jordnära färger.

10. Fotbollsmatcher eller hoppa i lövhögar? Älskar fotboll mer än det mesta men efter som jag inte spelar längre lär det bli lövhögarna för mig haha.

11. Jeans eller leggings? Det beror på helt på vilken stil jag har den dagen.

12. Stövlar eller Uggs? Inget av de men uggs är iallafall mer bekväma på fötterna.

13. Favorittv-program som går under hösten? Empire, The Originals och Svenska hollywoodfruar skulle jag vilja säga men mest efterlängtad nu på höst sidan är Vikings.. Alexander Ludwig a.k.a Björn "host host".

Men det var allt hörrni, Jag hoppas verkligen att ni uppskatta detta. Så håller vi utkik efter en video med mig på Youtube. Men om det nu skulle hända, skulle ni då uppskatta en Get 2 know me tag eller något åt den stilen? Iallafall hoppas jag ni får en fin fortsättning så ses vi i nästa inlägg, kram på er!


Likes

Comments

En repost från min gamla blogg. Men känslorna då och nu har aldrig förändrats, det är fortfarande min svaghet. Jag vet egentligen inte riktigt varför men det ät något med just tatueringar och piercingar som gör mig svag.

Likes

Comments