tiden lunkar på. vi har bytt boende. bor hos min bästa vän. Det går jätte bra. men det är jobbigt. känns som om vi är ivägen med barnen. men nu har vi fått tag i bostad. tack vare min vän. vi ska flytta in senast den 1 november. i en liten by. så nu ska vi barn få in barnen på dagis. så vårat liv kan komma in i rutinerna igen. i vardagen.
jag längtar tillbaka till vardagen.
vi har tömt vårat drömboende. så nu är det kapitel slut.
nytt liv. ny början. och jag älskar min man så jättemycket. tillsammans med honom och min vän är jag stark.
Love

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi bor just nu 7 personer i en liten två. fyra vuxna och tre barn. det är både jobbigt och påfrestande. Jag och min man har inget privatliv. Vi bor hos svärmor och hennes son. Men det är en okej tillfällig lösning. Men psykiskt påfrestande. Jag gråter Jätte mycket. Men på onsdag får vi se om vi får ny lägenhet i ett nytt ställe 25 mil från vårat vanliga hem.
Men jag längtar hem. Till mitt hus i skogen. men det går inte. kan inte leva i otryggheten om knarkaren kommer. vet ju att han har vapen och eftersom han håller på med tunga droger så är han så instabil.
jag riskerar inte mina barn på det.
Det jobbiga är att familjen inte förstår. Dom tycker att vi är löjliga. Men det jag såg och hörde när jag träffade knarkaren. det var något otäckt. Polisen gör ju inget men dom tycker vi gör rätt. Så i dag ska jag söka nytt jobb. Jag vill flytta. Komma till nya staden. Sätta barnen i dagis och börja leva igen. känns som våra liv har tagit ett uppehåll på en och en halv månad.
Nää nu in i Duschen och sen städa efter alla grisar här.
// Love

Likes

Comments

allt började med att vi lånade deras bil. och på vägen hem så började däcket att slå. skumt. vi höll på att tappa däcket. och dom reagerade väldigt skumt. vi kunde ha kört ihjäl oss.
Sak nr 2.
Det var inbrott på jobbet. och jag kände direkt att det var han. ringde min man som sa exakt samma sak. Ett jobb som jag lagt ner ett år på. med att vända minus resultat till plus. Jag har kämpat. och så är det någon som gör inbrott. och har förberett från insidan. och det var ju inte svårt. vi var ju vänner. bästa vänner.
allt känns som en film.
// Love

Likes

Comments

Jag kommer skriva lite. För jag behöver skriva av mig. Men kommer vara anonym. Vi lever gömda. 

Vad hände? Jo våra kompisar var falska och vi hjälpte kvinnan att sätta dit sin man. Men hon tjänade inte tillräckligt på det. Så hon fixade så mannen började jaga oss genom att säga att min man var ute efter henne. Att han ville ha henne i säng. Men jag som läste alla meddelande läse att hon ville ha honom. Men det hjälper väl inte. Eftersom som han tydligen håller på med droger. Men han slog min man. Och hotade mina barn. Så vi har dragit hemifrån. Lämnat allt. Bostad, dagis, andra vänner. 

Polisen gör inget. Det finns över 20 anmälningar på honom på ett par veckor, polisen har prejat av honom från vägen. Men dom la ner allt. Dom hittade stöldgods hemma hos honom , droger och plantor. Vad händer inget. Inte ett skit. 

Jag har tappat förtroendet för polisen men jag vet att allt är pga underbemanning. Och eftersom man är utsatt så ser man det så väl. Annars hade jag ju inte märkt det så väl. 

Skriver senare. 

// Love

Likes

Comments

Man funderar på vilka annorlunda val man kunde ha gjort. Varför vara snäll och godtrogen. Hjälpa till, och sen måste man lämna allt. 

Helt sjukt. 

Likes

Comments