Ja i torsdag så hade jag migrän (jätte ont i huvudet). Ja men varför har jag inte skrivit sedan dess? Jo för att jag va hos bup i torsdags och vi pratade lite, det var inget jobbigt med det (förutom det vanliga jobbiga) och jag stängde av någon gång. Men annars så gick det bra. Men vi fick iallafall ett par ADD tabletter, det var ju jätte bra. Vi hade väntat på det jätte länge. Så vi började med dom på torsdagen och då kände jag inget annorlunda, vilket man kan förstå för tog den första då och man brukar inte känna något första dan.

Men på fredagen så börja jag få jätte ont i magen och rygg. Och jag blev lös i magen, men vi visste inte varför. Det gjorde verkligen jätte ont. Men vi klarade att va åka till stallet. Jag skulle kanske rida om magen va okej. Men när vi var där så stod inte mitt namn på listan av vilken häst man skulle ha. Sedan blev allt bara struligt så vi åkte hem.

På lördagen så gjorde det så fruktansvärt ont (jag tog fortfarande ADD tablett) Jag åt knappt något och va lös i magen. Trodde typ att jag skulle dö. Det gjorde sååå ont. Det var då mina föräldrar kom på att det kanske va ADD tabletterna, så vi slutade med dom på söndagen. Men vi kommer nog börja med några andra ADD tabletter snart.

Sedan dess har det gått upp och ner, har inte lika ont men äter inget och är lös i magen. Får se när det går över. Sorry för att jag inte har skrivit något dom senaste dagarna. Jag kommer skriva mer när jag mår bättre. Men nu när jag mår skit så kommer det någon inlägg då och då. Men jag har inte slutat att blogga!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sorry att jag inte skrev igår men va på bio och kunde inte skriva efter för tog så mycket energi så va helt slut efter. Och innan var det bara kaos. Vi tittade på Fast and Furious 8. Har sett alla förutom den och älska dom. Vi gick på bion och det var första gången på länge för mig. Men det gick bra för att va mig. Kunde koncentrera mig på filmen bra och så. Men gilla denna film lika mycket, förutom att Paul Walker inte va med (vet varför han inte va med) Så va jätte glad. Aaa som man kanske kan höra så handlar filmen om bilar, och om familj. Jag hade glömt av att bio duken var så stor så blev så paff.

Idag va jag med min kompis som jag inte har varit med på typ ett halv år nu. Direkt så kändes det som om vi var bästa vänner, så det va jätte kul. Det är bara det att jag alltid får jätte ont i huvudet efter så har det nu. Så orkar inte skriva så mycket. Får skriva mer snart, när jag mår bättre.

Byeeee

Likes

Comments

Okej just nu behöver jag bara skriva av mig, och måste bara säga först: alla utan mycket ångest är inte alltid så, jag känner själv människor som inte är såhär. Och alla med ångest är inte heller såhär, utan detta är bara om mitt perspektiv.

Det är inte skolan som gör att jag får ångest. Det är ångesten som gör att jag får skolångest. Det är ångesten som jag har för allt som gör att jag har skolångest. Även om det har blivit bättre, som det säkert har gjort för att jag tar antidepressiva, så är det inte bra. Jag har fortfarande ångest över mycket och mår dåligt. Jag skulle läsa något till skolan, som alla andra tycker är lätt. Men så fort jag tänker på det så får jag ångest. Men när jag säger till någon om det så säker dom bara att det är att göra det, men det är inte så jävla lätt. Och det där med att skolan blir svårare når man har varit bort länge. Det känns inte så, även om det kanske är så. Så behöver inte alla säga det till mig, för mig hjälper det inte. jag blir bara så sur på det typ. Så svårt att förklara, men men.

När man får en panikattack, en ångestattack, mycket ångest you name it. Så för den personen som har ångest, så känns det som om världen går under, som om man inte kommer klara det, som om man ska dö. Men man gör ju aldrig det. Men för den utan ångest. Så tycker dom bara: "ååå det kommer gå över" "det är bara att göra det" "du får väll ändra på dig" "du kommer inte dö" och mycket mer.

Det är samma med ADD och Autismen, jag kanske är på ett annat sätt en "vanliga" personer. Och då blir alla "a men det är bara att lära dig att inte va så" ja men tror du att det är så jävla lätt? Jag försöker ju bara överleva här. (jag vet att man kommer överleva men det är såhär jag känner.)

Och imon är det fucking skola. Jag har så jävla ångest för det. Förlåt att jag har skrivit svärord men måste bra få ut det, tack om det är någon som orkar läsa allt.

Likes

Comments

Glad påsk!

Ja idag är det Påskafton och då firar man! Jag tror det är olika men vi firar iallafall idag, äter gått och massor av godis.

Som jag trodde så fick jag ett påsk ägg, och ett ägg i ett ägg. Vilket var roligt, Nu har jag massor av godis. Och nu menar jag inte att påsk är att man måste ha påskägg, det behöver man verkligen. Man kan fira lika mycket utan som med. Alla firar på olika sätt.

Jag fick iallafall massor av godis och ett aktivitets armband, som är köpt på Wish. Måste bara skriva... INGET SPONSRAT INLÄGG😂 Vem tror egentligen att jag skulle bli sponsrad när jag har en så liten blogg. Men jag bryr mig inte, gör detta bara för att jag tycker det är roligt.

Men idag så ska man väll bara mysa och äta gott. Det händer nog inte något roligare än detta idag. Så detta får va ett lite kort inlägg.

Men ha det så bra!

Likes

Comments

Detta är varför jag har hoppat över en dag. Jag har inte glömt av. Jo jag tänkte eftersom jag skulle färga håret idag så skulle jag skriva ett inlägg idag istället. Så så blev det.

Så jag var hos frisören och färga/klippte mitt hår. Vi skulle va hos frisören vid två så gjorde lite saker innan. Och åt.

Jag träffa Familjen Reinhold vid frisören, är ett stort fan av dom så blev såå glad. Men prata lite med dom och sedan så tog jag kort med dom. Dom var så mysiga och verkligen som dom är på youtube. Jag vågade inte gå fram och fråga om jag fick ta kort så min moster fick fråga. Hehe

Men jag valde och färga lila. Vi färga håret och sedan klippte dom så mycket dom behövde. Det var väldigt skönt att va där för dom var jätte snälla och inte alls otrevliga och inte prata alls. Jag fick inte se hur det blev förrän hon hade stylat färdigt det. Kan bara säga att jag är såå nöjd. Det är ju så fint.

Och på lördag så är det påskafton, då ska man få påsk ägg. Hoppas jag får det. Jag låter som en 5 åring, men men. Jag får la göra det.

Men här är efter och förebilderna på håret:

Första bilden: slitet, urtvättad färg. ser inte fint ut.

Bild två: färgat, ny klippt. Inte lika slitet. Fint

Likes

Comments

Ja, hur långt sov jag idag då? Kanske tio över elva, och då väckte ändå min mamma mig. Ops måste nog ha varit trött. Men eftersom mamma var ledig och jag har lov (Yey) så bestämde vi att vi skulle göra något idag. Vi (eller hon) bestämde att vi skulle ta bilen till någon led och gå i skogen. När vi väll kom dit så fanns det mycket leder att välja men vi valde en som va ungefär 7 km. Det va ändå väldigt roligt även om ingen av oss är så sportiga, eller rör oss iallafall. Jag är så jäkla lat, men det var väldigt fint och roligt. Och såklart så fikade vi också.

Men det är väll det jag har gjort, och läst såklart.

På torsdag så kommer jag att åka till frisören och klippa/färga mitt hår. Jag ser såå mycket fram emot det, så taggad. Vilken färg jag väljer får ni se då.

Men här är det några bilder från utflykten:

Likes

Comments

Jag som skrev att jag bara skulle skriva typ två gånger i veckan, men det blev varannan dag istället. Men det va la bra!?

Alltså jag sitter verkligen här ute i det inglasade i mitt hus/mina föräldrars och dansar för jag har så bra musik. Hehe

Men aja, igår red jag (rider alla fredagar, förutom nästa fredag för då det är långfredag) och jag fick en häst som heter Putte, Putisen. Jag har haft honom tidigare och han har varit jätte snäll, ville trava när vi skulle och allt. Men igår var han nog trött på mig eller något, för han vägra trava, eller skritta över några bommar. Han ville inte heller följa fyrkanten (som ridskolan säger) utan ville gå in innan. När jag väl försökte trava så stannade han av på kortsidan, så fick arbeta mycket på det. Men i slutet gick det bättre. Men när jag skulle trava över en bom, då du. Ändra så stannade han precis innan bommen eller så skrittade han runt. Så ska bara säga att jag var väldigt svettig efter.

Och måste bara säga att jag är inte ett proffs med hästar. Jag kan inte allt, långt ifrån. Jag har mycket mer att lära mig.

Men alltså hur varmt är det inte, här är det iallafall jätte varmt. Gick en promenad med min pappa och min lillebror, svettades som en gris. Så ska bara sitta här och läsa. Och åta godis såklart, namnam.

Hoppas ni har en bra helg även om det som hände i Stockholm (kommer inte va någon som skriver mycket om det för tycker det räcker med dom som finns) men tycker det är hemskt.

Likes

Comments

Om det är någon som undrar, fast det tror jag inte, om varför jag aldrig har kort med i mina blogginlägg. Så har jag inte så så bra svar på det, men. Jag har typ inga kort på mig själv och gillar inte att at kort på mig för gillar inte hur jag ser ut. (Jag vet att man ska tänka positivt men men) och jag är usel på att ta kort, fast jag tycker det är kul. Så där är en liten dålig förklaring.

Men här kommer en ful bild av vad jag gjorde idag. Måste bara såga att jag är dålig på att måla och ta kort. Men man måste lära sig. Så här kommer mina missbildade stressbollar.

Idag va jag i skolan en lite stund, sedan åkte jag och mina mamma till stan. Vi letade efter stressbollar, för jag sitter alltid och vill hålla på med något med mina händer. Så vi tyckte det var bra. Men såklart, med våran otur så hade ingen affär någon stressboll. Vi måste ha gått till iallafall 7 butiker, minst. Så vi bestämde att vi skulle göra egna. Det var väldigt svårt och det gick sådär.

Men nu sitter jag iallfall hemma i soffan och bara chillar. Ska snart läsa ut min bok, men har ingen aning om vad den heter.

Men aa här är mina "snygga" stressbollar:

Likes

Comments

Okej, jag behöver skriva va mig. Så jag klara att gå i skolan i ungefär två veckor och det var okej. Inte bra men okej, jag klara det. Det var ett väldigt framsteg, för hade inte klarat gå i skolan på jätte länge. Jag var väldigt glad att jag klara av att gå till skolan och jag kunde till och med arbeta rätt så bra, även för min ADD.

Sedan gick jag ju till bup för att prata om mina diagnoser vilket jag inte tyckte var jobbigt alls. Tyckte det var skönt att prata om det och få svar på mina frågor. Sedan efter typ halva tiden så stängde min hjärna av mig och jag kunde inte tänka på det hon sa. Det blev lite mycket för mig. Efter besöket den dagen så mådde jag väldigt dåligt. Blev ju lite förvänd för hade mått så på några dag, men trodde att det bara för att jag hade fått så mycket information som skulle bearbetas. Men trodde det skulle bli bättre dagen efter.

Men såklart blev det inte det. På måndagen så kunde jag inte gå till skolan. Idag gick jag bara ditt kort tills jag bröt ihop och gick hem igen.

Mina föräldrar tycker att jag ska gå till skolan för jag klarat det i två veckor nu. Det förstår jag helt, missförstå mig inte. Men det känns som dom behöver förstå att jag börjar må dåligt igen. Men aja.

Men det är just det att jag hade börjat må bättre igen och börja tro att det skulle gå uppåt och sen bara "PANG" så går det ner igen. Man börjar ju tvivla på att man ska må bättre igen. Men det är bara så jag känner och det är kanske inte så andra känner utan bara jag. Men behövde prata ut. Hade en panikattack idag för första gången på några dagar :(

Likes

Comments

Så i torsdags så va jag på bup för att prata om mina diagnoser. Så vi prata om lite frågor som jag hade? (lite om känslor och hyperaktivitet) vi fick veta att jag var lite hyperaktiv men det var inte det största momentet så det var inget. Sedan efter det så var hela huvudet kraschat och jag kunder inte tänka, efter att fått så mycket information i mitt lilla huvud. Så vi bestämde att jag skulle hoppa över skolan och göra lite hemma. Vilket kändes skönt. Men när jag kom hem så började jag må jätte dåligt så det var inte bra, jag visste inte vart det kom ifrån. Kanske att jag fick in så mycket i mitt huvud att det blev kortslutning eller något.

I fredags så va jag i stallet och red, det gick väldigt bra. Traven fick jag fram väldigt bra. Även om jag bara har ridit i ett år snart så älskar jag hästar av hela mitt hjärta. Känns så skönt att bara kunna rida och släppa allt. Var även i stallet i lördags och då gick det inte lika bra (red inte då) för hade lite problem med min kompis men sedan i slutet så gick det bättre och kunde va med hästarna.

Men alltså idag, hur jäkla varmt är det inte!? Här är det iallafall jäkligt varmt. Har bara suttit och njutit, och läst såklart. Älskar att läsa. Jag tror att det är runt 13 grader i skuggan. Men nu ska jag fortsätta och njuta. Hoppas att det fortsätter vara såhär varmt.

Likes

Comments