Alltså hur dålig är jag? Jag har inte skrivit på hur länge som helst. Varför? Jo för jag har mått skit och haft olika problem. Men det ska ju inte göra att jag slutar skriva för det.

Jag går ju utredning för ADD och jag väntar på en tid för att fortsätta. Men jag har väntat jätte länge och på den perioden har jag bara börjat må sämre och sämra. Vilket inte är roligt. Förut visste jag hur jag mådde och kunde förklara det. Men nu vet jag inte längre. Jag vet inget. Och det gör mig så galen och frustrerad.

Men ska försöka skriva så mycket jag klarar

Hejdå!🐒 (något nytt)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Im so so so sorry! För att jag inte har skrivit något. Men har haft så mycket att göra. Först mår man skit dåligt och kan inte skriva för det, för att man försöker bara gå i skolan och klara det. Sedan efter det så brukar jag bara få så jäkla ont och kan inte göra något för det. Så det finns ju inget bra just nu. Eller jo en sak, jag har fått JULLOV! Fick det idag. Så nu behöver jag inte tänka på skolan, vilket är skitskönt. Det är jul snart!

Vad jag ser fram imot det. Familj, julmusik, klappar och god mat.

Feliz Navidad!! Hahaha, var tvungen, lyssnar på den låten nu.

Hejdå!👋

Likes

Comments

Varför har det inte kommit något inlägg på länge? Jo, jag har inte mått bra förre veckan. Så har bara försökt att klara den vecka. Så det har inte gått så bra med att skriva något.

Och imon händer det något jag är jätte ledsen. En av mina katter ska få somna in, han är 15 år och han mår inte bra. Han har redan gått övertid. Men han har liksom varit här hela mitt liv. Det finns en sak som jag kommer ihåg. Det var att han och hans bror (hans bror dog för tre år sedan ungefär) hade varit hos min farmor och skulle komma hem igen (dom bodde lite hos oss och lite hos min farmor) och det första som jag gjorde när dom kom hem var att bär honom. Och vad tror ni han gjorde mot mig?

Jo, han bet mig😂. Det gjorde ont men jag våga inte säga till någon om det på jätte länge, för skämdes. Jag har fortfarande ett ärr av det. Så var rädd för honom sedan dess.

Men jag är ledsen för det, men det var väll tvunget att hända någon gång.

Men det kanske inte kommer ett inlägg imon om jag inte jag gör det idag.

Hejdå!👋

Likes

Comments

Alltså jag är så dålig på att starta skriva något,men när jag väl har kommit på vad jag ska skriva så brukar gå rätt så bra. Jag lämna ju in min ipad i måndags och imon ska jag äntligen få en ny (när man är van med en ipad är det väldigt svårt att leva utan någon) så jag ser fram emot det.

Idag har jag mått så himla dåligt, har typ gråtit hela dagen. Den läraren som jag har är på utbildning så nu har jag en som inte vet vad jag ska göra, jag går på ett rum där man får gå om man mår dålig eller behöver extra hjälp och sånt. Och jag vet själv inte vad jag ska göra så det hela sluta med att jag läste hela dagen idag. Så imon ska jag inte gå till skolan förutom när jag får den nya ipaden.

Sedan är det en sak i matten som jag fattar och allt men jag kan inte koncentrera mig på det, det är jätte konstigt och det gör mig galen att jag inte kan göra det. Sedan blir det bara värre när ingen förstår mig, att jag kan det men kan bara inte koncentrera mig på det. AAAA blir galen!

Hejdå!👋

Likes

Comments

Jag kommer ihåg att jag ska skriva inlägg men sedan kommer det massor som jag ska gö och jag glömmer av det, smart Klara. Väldigt smart! Men jag har sovit över hos mormor från igår till idag och det gick bra, vi tittade på Harry Potter. I love Harry Potter!!

Imon ska jag lämna in min skol ipad till skolan och på onsdag ska jag få en ny, jag vill ju ha en ny ipad fast jag vill inte lämna in min gamla men jaja. Det får bli så ändå.

Har ont i huvudet och är trött så har inget mer att skriva.

Hejdå!👋

Likes

Comments

Va dålig jag känner mig! Har inte skrivit på ungefär en vecka. Men jag var ju i Norge, och det var lite panik med att åka bil dit, för att det var så långt. Men det gick bra. När vi kom dit så var det bra, vi var med dom och bara myste, sedan var vi ju tvungna att åka hem😒 Vilket ingen såg fram till.

Och sedan så när vi kom hem så fick jag bara jätte ont så har inte gjort något utan legat i soffan och bara haft ont och inte orkat något. Men nu är jag på benen igen, hoppas jag.

Jag ska iallafall va i skolan lite imon och sedan rida så jag hoppas det går bra.

Hejdå!👋

Likes

Comments

Jag är glad, slapp åka buss idag, fast vi kom lite försent. Men det gör inget. Idag började vi utredningen för ADD. Där vi fick frågor som man skulle ringa in från 0-3 (3 var värst och 0 var inget) och så kom det lite frågor om koncentrationen, siffror och allt möjligt. Men det var inte svårt, eller för mig var det svårt för jag kunde inte koncentrera mig på frågorna. Men det gick bra, nästa vecka ska jag va där i 2 timmar. Lite jobbigt, men det kommer gå bra.

Denna helgen så ska jag till Norge så kommer nog inte skriva något, tror jag. För jag skriver på datorn (för min ipad vill inte som jag vill) och vi ska inte ta med datorn, tror jag. Men vi får se.

Men annars så skriver jag på måndag.

Hejdå!👋

Likes

Comments

Nu är klockan sent! Hahaha gillar att skriva det, vet inte varför. För en gång skull så sitter jag i min säng och inte i soffan. Ett framsteg tycker jag.

Men denna vecka ska jag inte kalla bra, har mått bläää. Skolan har varit skit och har bara viljat gå hem, även om jag bara går till 11 ungefär. Och sedan på kvällen så har jag inte kunnat sova utan har varit ledsen så har inte somnat förrän 12 tiden ungefär, någon kanske tycker att det är tidigt men för mig så är det sent. Så har bar mått skit, inte roligt. Och när man är där och mår skit på kvällen så känner man sig ensam och usch.

Har också försökt att fixa så att jag ska va i stallet två gånger istället för en. Men vet inte hur bra det går, men tror att det går bra. För nu har hästar verkligen blivit mitt liv hahha. Vill bara mysa och gosa med dom.

Imon ska jag till bup och då skulle jag behöva åka buss, men det klarar jag inte. Men då blev väll min mamma sur för "Du har gjort det förut" men ja, nu tror jag att jag slipper åka buss. Vi få se hur det går imon.

Men nu får väll jag fortsätta att må dåligt😪 😂

Hejdå!👋

Likes

Comments

Hade (?) gjort mig redo med att skriv något, hade hämtat datorn och allt (jag skriver på datorn för tycker det går bättre med den). Men jag hade gjort iordning allt och helt plötsligt, utan en förvarning, så blev jag jätte ledsen. Vet inte vad som hände, det bara kom över mig. Ångest, ångest och ännu mer ångest. Det var ju första skoldagen på en vecka och det var hemskt, eller alla skoldagar är hemska. Liksom alla; "det är bara dåligt för att det är första skoldagen efter en vecka" liksom kan alla sluta påminna mig och vadå ´det är bara dåligt för´ det är ju dåligt hela tiden. Och: "du har skolplikt, du måste gå" ja, det kanske jag har. Men kommer det hjälpa någon med ångest för skolan? Nej det kommer bara bli dåligare, för man kommer få mer ångest av det.

Jag orkar liksom inte mer. Det är ångest, ont, ångest, ont. Åååå, glömde jag säga ångest och ont?

Men kommer väll få gå i skoan och må piss och känna mig ensam, för om man pratar med detta med mina föräldrar så kommer det sluta med bråk. Så lycka till med mig!!

Hejdå!👋

Likes

Comments

Det är snö! Jag kan inte fatta det, såhär tidigt. Det brukar inte vara snö här såhär tidigt, iallafall inte här där jag bor. Snö är vitt, ljust och mysigt. Det finns bara en dålig sak med snö, det är så förbaskat kallt. Idag när jag gick ut kunde jag känna att jag inte var van vid denna kallhet, det sved i hela ansiktet.

Jag red i fredags, det var även om det är lov. Det gick bra, traven gick bättre än förra gången. Efter att vi hade ridit så stanna jag och min kompis längre och var med hästarna som var i stallet, så mysigt. Det kändes så bra att man inte behövde tänka på all ångest och skit och bara kunde mysa med hästarna.

Jag börjar ju skolan imon, ångest ångest ångest. Fy vad jag inte längtar till det. Det finns saker som jag egentligen ska göra för skolan men har inte gjort det för orkar inte ta tag i det. Det förstår inte mina föräldrar så dom kommer säkert bli sura på mig.

Jag har så jäkla ont i ryggen och magen, men det känns som om ingen förstår. Och för det känner jag någon konstig känsla (va det lät konstigt) men det går inte beskriva vad det är och det gör mig så jäkla ledsen.

Jag va hos en ny läkare i fredags och den var inte bra, hen gjorde upp en bild av mig som verkar värre än vad den egentligen är och det känns inte så bra och så var mer saken som inte var bra men tar inte upp det nu. Men aja.

Det var nog allt!

Hejdå!👋

Likes

Comments