Ångest, Hästar/ridning, Tankar

Det är en sak jg inte fattar. Jag har ingen riktig skola nu. För det är bara mys och skit kvar. Det är jul och min födelsedag snart. Jag ska om bara 9 freaking dagar träffa mitt hjärta. Mitt allt, utan henne skulle jag ine mås så bra. Så varför faller jag alltid ihop på kvällen? Ja kanske är det för att jag har det bra nu och den vill fucka upp allt. Eller så går mina tabletter ut nu. Jag vet inte.

Men nu dom senaste dagarna så börjar alltid på panik och mycket ångest på kvällen. Eftersom jag har ”överlevt” en hel dag innan så är min kropp helt slut. Det kanske är det. Jag kanske alltid mår så men när min kropp är trött så blir det värre. Jag har ingen aning men ja. Såfort jag mår dåligt så orkar jag inte. Undrar vad meningen är?

Emilia, mamma, pappa, Ingela, Affe, Cortina och Carmen är skälen till att jag fortfarande fortsätter. Hade aldrig klarat av mig själv. Never ever.

Men jag har haft bra halva dagen iallafall. Varit i stallet, helt på och skrittat lite för det är så mycket snö så går inte att göra något annat. Men det är skönt att bara kunna va där. Men det är också så jobbigt att jag inte har en egen. Som ’lever’ bara för en. Som gillar en och litar på en. En som man känner och har hand om. Men får väll va glad över det jag har nu. Även om jag inte vill säga det för då är jag så rädd att någon ska tro att jag är nöjd att inte ha en häst. Hahahahah ja man har ju konstiga tankar.

Men det är liksom bara stallet, varit med familj och pratat med Emilia. Det är det ända jag har gjort dom senaste dagarna.

Och försökt att sova. Men ja. Det går sådär. Kan inte lägga mig till ro, ligger bara och rullar runt haha. Men då får man gå och lägg sig rätt så tidigt så man iallafall kan somna vid 12 eller något sånt. Så ska sova snart.

Nästa vecka vet jag inte hur det blir. Det får man väll se. Ja.

Tack Emilia för att du finns här. Du e liksom inte tvungen men du gör det ändå. Loveee

Hajda mina Unisar!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ångest, ADD, Autism

Jag kan inte rycka upp mig. Så fort jag mår dåligt och får panik i kroppen så orkar jag inte. Jag orkar inte ta tag i det. Vill typ inte. Så fort man börjar må lite dåligt så ger man upp. Orkar inte med livet. Orkar inte ta tag i något. Mår skit och får panik i kroppen. Ont i bröstkorgen, klump i halsen. Panikkänsla i kroppen och tårar i ögonen.

Man orkar liksom inte rycka upp sig. Det kan ju kännas jo men det är ju bara att rycka upp dig. Men för mig går det inte. Det är typ som om jag ’vill’ må dåligt. Att det är rätt åt mig.

Men mår skit. Kanske inte ens är mycket. Är väll bara en liten snutt men ja. Dumma mig


En liten sak som jag skrev ikväll när jag mådde skit. Mår inte jättebra nu heller men mår bättre.

Jag tror alldrig stt jag hade klarat det utan min familj. Nej det vad jag inte. Så ja tack att ni står ut även om jag är jobbig Hahah. Och neee jag glömde inte dig Emilia. Never ever! Du hjälper mig så sjukt mycket också!

Vet inte vad jag ville med detta. Men kanske bar säga tack och att jag inte mår så bra just nu haha.

Hajda mina Unisar!

Likes

Comments

Hästar/ridning, Tankar

Jag låg typ i sängen ända till jag skulle till stallet. Då va det bara att göra sig iordning och åka till ridskolan. Idag så va den hästen jag brukar ha halt. Så fick en som jag hade mina downs med. Det var inget fel på honom då. Utan jag mådde inte bra då. Så det blev lite tårar idag innan jag tog tag i mig och gjorde det jag skulle.

Ridläraren tyckte det va bra att jag skulle ha honom för jag va tydligen den ända som kunde få igång honom, han är vällldddigttttt lat. Så det va ju bra att hon tyckte jag va bra med honom.

Idag va det hoppning. En bana på tio språng. Jag älskar att hoppa. Det är så roligt. Känna att man flyger Hahah.

Men det ända som inte är roligt är att vi inte har lång tid på oss. Man skrittar travar lite. Går över några bommar och sedan är det bara att köra.

Jag vill galoppera hela banan. Men jag har ju en latis så det gick inte så bra. Blev lite trav ändå. Jag skulle väll säga att det gick rätt så bra. Men det blev inga riktiga hopp.

Men det är bara det. Blir det en nedgång i banan så kan man inte göra det igen. Det är liksom bara en gång. Så det är skit jobbigt. Blir det något fel så får man leva med det. Man får inte göra det igen.

Så jag hoppade banan och sedan slutade lektionen. Tråkigt.

Man vill ju säga. Asså jag bryr mig inte på hur många som tittar på min blogg. Asså jag vill säga så. Men då ljuger jag. Man blir mer motiverad när bloggen går uppåt. Jag gillar att skriva men man får liksom mer motivation när bloggen går upp. Vill inte säga det men så är det. Även om jag inte vill. Haha vet inte vad jag ska säga om det. Jag ska försöka skriva ändå för jag tycker det är roligt.

Man har lite blandade kännslor om det. Om någon tycker jag är en idiot så tvingar jag den inte att titta. Men man får ändå mer motivation och blir glad när det går uppåt med bloggen.

Hajda mina Unisar!!!

Likes

Comments

Allmänt, Djur

Jaaa, jag vaknade inte imorse. Jag sov igenom allt. Men nu har min kropp verkligen lagt av. Den orkar inte mer. Nu behöver jag bara vila upp mig och sova. Min kropp bara strejkar och jag är helt slut. Även om jag har sovit länge så är jag fortfarande slut. Men ja, vaknade inte när jag skulle. Mina föräldrar typ förstod och lät mig sova. Så jag vakna av mig själv men låg i sängen en lång stund till. Min katt va snäll och höll mig sällskap. Han låg på mig och ville bli kliad. Hahaha han låter sig bara bli kliad av mig, ingen annan. Så det är ju rolig att någon katt gillar mig, våran andra katt biter mig bara hahhaha.

Hästarnas ägare var så snäll så jag fick åka med henne till stallet, så jag kom till stallet idag. Då gjorde jag som vanligt nästan allt och tog in Cortina. Sedan pratade jag lite med ägaren och myste med Cortina. Såå myssss heheh. Ägaren skulle bli sen imon och behövde hjälp med hästarna. Men jag kan inte för ska till ridskolan och den personen som ska va i det stallet kommer bli sen. Men jag hjälpte så mycket jag kunde idag.

Idag så har jag varit trött och inte mått så bra så har inte gjort något.

DET ÄR 12 DAGAR KVAR TILL EMILIA KOMMER. YAY!!! ASSÅ YASSS, HON ÄR BÄST!! SER SÅ MYCKET IMOT DET!!

Edit: Jag sitter i min säng, ska sova snart och så hör jag hur det typ skrapar på golvet. Men tror att det är en katt, så tänker inte mer på det. Sedan helt plötsligt så tittar jag ner på marken och ser en råtta\mus. EN RÅTTA. Asså föll på att skrika till. Jäklar vad rädd jag blir. Så får panik så ringer till pappa och visk skriker att han ska komma. Försöker va tyst så att inte råttan ska springa iväg. När han kommer ner så sticker han igen för att hämta mamma, som sover då. För han är för rädd hahah. Men jag satt i sängen och va rädd medan mamma försökte få tag i den. Den gömde sig, men när den skulle springa under min säng så fick mamma tag på den. Den pep så mycket, nieeee. Men mamma släppte ut den och allt. Men en råtta i mitt rum, visst dom är lite gulliga men asså dom kan inte komma in i mitt rum och tro att jag inte ska bli rädd. Det r mitt rum, inte dens.

Men en liten rolig sak är att mamma sa innan att pappa och min lillebror hade på morgonen sett en stor mus på morgonen. I vårt hur, men dom hittade inte den sen. Men jag kan säga att det va ingen mus. DET VA EN RÅTTA!!!! Men är lite uppskakad nu för helt plötsligt satt den på mitt golv, i vägen så att jag inte kan springa och gömma mig.

Hahaha konstigt slut på dagen

Hajda mina Unisar!!

Likes

Comments

Ångest, Mina bilder, ADD, Autism

Ändra så skriver jag när jag har jätte bra tid och lalala. Eller så skriver jag när jag ska go och sova. Asså när jag igentligen inte har tid. Så är det nu. Jag ska alldeles strax sova. Men Aa tänkte berätta hur det är i mitt liv nu hahahah.

Min kropp orkar inte mer. Jag orkar inte mer. Jag/min kropp är helt slut. Jag orkar knapp öppna ögonen på morgonen. Jag orkar verkligen inte. Och det gör det ju inte bättre när det är skola.

Asså skit orkar inte hahahhaha. Jag är helt slut och det känns som om jag ska bli sjuk snart, för att min kropp strejkar.

Men stallet igår gick inte så bra. Jag började må dåligt där. Grät lite men tröstade mig med hästarna. Jag var inte där lika långt utan åkte hem tidigare. Jag ringde pappa då och sa att han skulle köpa choklad till mig. För att jag orkade inte något och ville bara ligga i sängen och titta på datorn.

Så det va också det jag gjorde hela kvällen. Sedan kom det massor av snö också. Yeyy!!!

Idag så va jag en zombie på morgonen. Men jag va tvungen att gå upp för lin lillebror skulle ha lucia i sitt dagis och han ville att jag skulle va med. Så jag gjorde som han ville. Åkte ett äpple och åkte med till dagiset. Det va väldigt roligt att se när min lillebror sjöng med sina dagiskamrater. Det va en mysig morgon. Sedan Åke jag hem för att va hemma lite innan jag gick till skolan.

Idag hann jag äntligen att skriva färdigt sv deckaren som skulle va inne SENAST imon. Tur. Men det va allt jg gjorde i skolan. Sedan gick jag hem och va helt slut.

Så inget stall blev det idag heller. Asså jag orkar inget. Jag är helt slut och mår skt Hahah. Man vet att det är dåligt när jag inte orkar stallet Hahah.

Hajda mina Unisar!

Bilder på snön hahahah. Som va kvar även idag. Yeyyy!

Likes

Comments

Mina bilder

Skrev att jag skulle lägga upp bilder på förra inlägget men glömde Hahaha. Snön har inte smält en iallafall. Yey!! E vitt och -4 kalt hahahaha. Jag tror att jag ska till stallet idag. Ska nog också titta på skor för har inga bra vinterskor. Dom jag har nu är sönder och jag brukar ha dom till stallet hahahah.

Men nu är jg i skolan och försöker skriva en svensk deckare. Har skrivit 2 och en halv sida. Men jag har knappt kommit till mitten hahahah. Men ska väll fortsätta och försöka. Mamma tog med sig min dator till skolan för min iPad e helt död och gillar inte ipaden. Är lättare att skriva på datorn och gillar den mer. Men här kommer bilderna. Inte dom bästa men som jag skrev i förra Why not?! Haha men fortsätt att ha en bra måndag. Även om måndagar är skit Hahha. Nu ska jag försöka skriva och lyssna på musik.

Min lilla katt som jagar snöflingor Hahah gullig

Min söta lillebror och mamam❤️

En liten bild på mig när jag sitter här framför datorn Hahah

Hajda Mina Unisar!!!

Likes

Comments

Allmänt, Ångest, Hästar/ridning

Hajhaj!!

För det första: du som skrev på mitt förra inlägg att jag skulle ha en bra helg. Tack!! Blir så glad. Men ha en bra vecka! Kan inte säga helg för det är måndag imon :((

Idag så skulle ägaren ha en advents middag så jag gjorde allt till hästarna. Bra träning Hahaha. Men eftersom vi tog nytt spån igår så va det jätte jobbigt att mocka när Cortina såklart gömmer bajsarna. Men det gick ju efter en stund.

Men när jag va färdig så tog jag in Cortina och började borsta henne. När jag hade borstat henne en stund så försökte hon bita mig. Sa till henne men hon fortsatte. Så jag släppte lös henne för hon stod på gången. Jag trodde att hon kanske behövde klia sig. Men hon gick direkt till sin box.

Hon började springa runt i boxen, titta ut genom fönstrets och skrika. Jag försökte lugna henne men hon blev bara spändare och spändare. När hon skrek så fick hon svar av Carmen. Så jag försökte lugna henne igen men det gick inte. Så jag gick ut till Carmen som stod i hagen. Hon sprang runt och skrek. Såg ut som om hon tänkte hoppa över stängslet. Så jag tänkte att jag kunde ta in henne också, så kankse det skulle bli bättre. Men hon sprang runt och blev lite rädd att om jag skulle ta henne till stallet så skulle hon börja springa.

Men efter en stund så tog jag in henne medan jag hade mamma i högtalaren. Asså det va absolut ingen fara. Jag va inte rädd för mig, utan för att hon skulle springa någonstans. Men hon hade bråttom men jag kunde hålla imor henne. Jag hade sms ägaren så hennes mamam kom precis när jag fick in Carmen. Både hon och ägaren sa att dom bara är barnsliga Hahaha. Asså dom ska ju klara att va själva men ja. Såfort båda va i stallet så blev båda lugna och åt sitt hö. Efter det så gjorde jag bara småsaker.

När mamma kom och hämta mig så sa hon att det va jätte halt. Men vi skulle äta pizza/kycklingtallrik. Så vi visste inte ifall vi skulle åka dit eller ifall vi inte skulle det. Men vi valde att försöka. Och det va halt i början men blev bättre. Så jag fick äta min kycklingtallrik.

Men när vi hade varit hemma i ungefär en timme och en halv. Så tittade mamma ut och det snöade så mycket. Så jag försökte ta lite kort bara för why not Hahah. Men det kommer säkert bli plusgrader imon så snön smälter.

Men nu sitter jag i soffan och vill inte gå ner. Vill inte at det ska bli skola. Skit. Asså mår inte bra nu Hahah. Kommer börja gråta. Orkar ibte skolan. Gasshhhh. Vill inte. Vill inte. Vill inte. Men ja. Jag försöker. Kanske inte klarar det hela tiden. Men försöker. Det borde alla gö. Gass det är skit Hahaha. Men nu ska jg sluta tjata. Tror man fattar nu

Hajda mina Unisar!!

Likes

Comments

Allmänt, Hästar/ridning

Jag har verkligen jätte svårt att börja skriva. Kanske är det för att jag alltid skriver när jag nästan ska sova. Eller ska sova. Men ja ska försöka.

Idag väckte min pappa mig och sa att vi skulle va i bilen om en halvtimme eller så. Så jag åt och gjorde mig iordning och drog till stallet. Där gjorde jag allt vanligt, mockade fixade höpåsar och allt. Fixade även pellets och spån i Cortinas box. Sedan gav vi dom lunch. Dom andra gick in och åt och jag va kvar i stallet. Och frös hahsh.

Men när ägaren kom ut igen så tog vi in båda. Jag borstade Cortina och hon borstade Carmen. Sedan så longerade jag Carmen lite innan ägaren satt upp. Carmen va väldigt duktig bara några få skutt. Så efter hon hade fått galoppera av sig en stund så satt ägaren upp på henne och började rida. Jag satt bara och titta på. Efter det så körde hon mig hem.

Mamma hade frågat om jag ville följa med henne och pappa och träffa min morfar på en resturang. Men jag är inte riktigt redo för så mycket folk som det är i en resturang än. Så jag stannade hemma med min mormor ocj min lillebror. Vi åt och sedan försökte få min lillebror i säng. Vid 9 lyckades min mormor. Då satt vi och tittade på Netflix. Tills mina föräldrar kom hem och hon gick. Nu sitter jag här och ska sova.

Asså jag skriver ju inte om något roligt hahahah. Men ja. Jag skriver som jag vill. Detta är min blogg och sånt. Jag tvingar ingen att titta på den. Även om det är roligt när någon gör det hahahah

Men Hahah

Hajda mina Unisar!!

PS: min katt bet mig när jag bara skulle krama honom. Jag kasta ner honom och han gick upp till min mormor istället. Haha blev så sur och ledsen på honom att jag börja gråta HAHAHAH

Likes

Comments

Ångest, Hästar/ridning

Jag sitter här, är beredd att skriva. Men vet inte hur jag ska börja. Vet vad jag ska skriva. Men inte hur jag ska börja.

Men när jag va färdig hemma så åkte jg till stallet. Gjorde ordning allt till både Cortina och Carmen. Tog in Carmen och började borsta när jg va färdig. Cortina ville gärna komma in men det skulle komma någon som skulle ta hand om henne så tog bara in Carmen. Sedan kom deras ägare och hjälpte mig sätta på Carmen hennes utrustning. Får skulle longera henne. Så sedan gick jag och Carmen ut till paddocken och jag började longera henne.

Hon va jätte snäll när jag skrittade och travade. Bara gick så elegant och fint. Men sedan kom ju galoppen. Då fick jag att hålla i mig. Såfort när hon började galoppera så blev hon jätte pigg och började hoppa och studsande. Väldigt mycket bockande och slå med huvudet. Det brukar va jobbigt för att longeringslinan brukar va så lång och man måste håll koll på den. Men nu va det tvärt om. Fick hålla handen rakt ut för att kunna hålla henne. Hon sprang överallt och va galen. Men sååå grymt roligt Hahah. Jag höll mig faktiskt kvar på marken, flög inte överallt.

Men det är så roligt att longera Carmen. Hon har så mycket energi och gör sina roliga skutt.

Men det va nog allt jag gjorde i stallet. Sedan har jag varit hos min mormor för mamma och min lillebror var hos min mammas kompis och pappa är på julbord. Såå jag va hos mormor tills mamma kom och hämtade mig. Men det som är bra är att det bara är typ 5 min mellan vårt hur och där mormor bor.

Just nu, när jag skriver detta. Så vet jag inte hur jag mår. Det känns som om jag mår okej. Men det känns också som om jag mår skit och vill ba gråta. Skolan är skit och ja. Jag kämpar men min kropp är helt slut nu.

Det som jag också mår lite dåligt över är att jg har så dålig kondition. Asså den är usel. Det känner jag mycket när jag är i stallet. Så det är ju jobbigt. Men det är ju inte så konstigt när jag bara har suttit inne själv i typ två år nu. Men nu när jag är i stallet så blir det väll bättre.

En annan sak är att jag vill ha långt hår, Hahah kanske inte ner till benen men kanske ner til midjan eller något sånt Hahah.

Asså först skriver jag att jag mår dåligt, sedan att jag har dålig kondis och sedan helt plötsligt att jag vill ha långt hår Hahah.

Hajda mina Unisar!!

Likes

Comments

Allmänt, Hästar/ridning

När man har kommit på vad man ska skriva, så sätter man sig och ska börja skriva och ba ”vad skulle jag skriva? Att jag e en idiot elle, Nemen det är ju ingen nyhet precis” så ja, sitter just nu med hjärnsläpp.

Men jag fick gå upp rätt så tidigt idag ;(. Mamma va hemma så hon släpade upp mig. (Hur fasen får man hemma till henna. Okej det är bredvid varan men ändå) men vi hade ingen yoghurt hemma så jag fick äta några inte alls goda bröd. Magen gillade inte dom heller. Men jag åt lite. Sedan tog jag på mig och åkte till skolan. För mamma skulle åka och handla.

Jag ber om ursäkt redan nu för att detta inlägg säkert kommer bli väldigt oinhägnat. Men har fått något konstigt flow. Jag är konstig så nu som tittar in här tittar in på egen risk. Heheheh

Men skolan va skit och jag vet inte vad jag gjorde där. Klippte och klistra något skit. Men sedna kom mamma och jag åkte hem för att kunna sova/vila lite. Men såklart innan vi åkte hem så va mamma tvungen att stå och vänta på en lärare för att prata. Så jag fick bara stå där och nästan somna ståendes.

Nutid: tittade precis på min taklampa och ena lampan lyser grönt eller något skit. Asså den lyser knappt men det är grönt. Skumt.

Men efter en stund fick jag äntligen komma hem och lägga mig i en kall säng, mysss Hahaha.

Men efter en stund så satt jag mig o soffan med min dator och mobil. Tittade på youtube och gjorde något pixel skit på mobilen (vet inte vad det heter)

Sedan va det daxs för att ta på mig ridkläder och åk till ridskolan. Men jag kom försent. Och såklart så tyckte ju hästen att det va jätte roligt att rulla/lägga sig i lera. Så hela hon va full av lera. Och jag som hade bråttom. Men jag borsta av henne så att hon blev okej. (Kom-ihåg att detta är en skimmel) så då sadlade och tränsade jag och angav mig till ridhuset.

Idag så tränade vi på att rida över bommar. Gick bra men min häst ville gärna gå genvägar Hahah. Sedan fick vi galoppera lite. Jag tycker fortfarande det är tråkigt att va där. Jag får ingen utmaning. Min ridlärare tror att jag är rädd för hästar av en konstig anledning, vilket jag absolut inte är. Men vi får se hur det blir. Ifall jag ska fortsätta efter årsskiftet eller sluta.

Men jag hade en vind och vatten tät tröja med en väst. Så va helt genomsvettig Hahah. Så det va bara att hoppa i duschen.

Sedan har jag ätit och åkt till min mormor för att fixa hennes lilla ”julgran” dom fixa den och jag pynta. Efter det åkte jag hem. Och nu sitter jag här. E helt borta och fattar inget. Kanske ska sova snart. Men innan ska jag läsa. Skriva lite med min besti och drömma om en häst hahahah.

Hajda mina Unisar!!

Likes

Comments