Min USA resa 2017, Ångest

Nu har vi kommit till huset som vi ska bo i en stund, eller vi har varit här en stund. Det är jätte mysigt. Det är en vånings hus. Med tre sovrum, ett för mig och min lillebror. Men jag tycker att dom sängarna är så små så jag sover hos min mormor, större och mjukare säng. Ett sovrum för min mormor och ett för mina föräldrar där dom har ett badrum själva också. Senad har vi ett kök, ett vardagsrum och en toallet till. Så mycket som vi behöver. Vi har också en pol som har myggnär runt sig. Det är väldigt månnga hus här som har det runt sin alltan. Just nu så bor vi i Fort Myer, i Florida. Det är så varmt här också, men det är skönt att bara kunna gå ner till polen och svalka av sig, även om det inte är så speciellt kalt i poolen.

Man kan också bara gå en liten liten bit för att komma till havet, men där är det varmare än att bada i poolen.

Det är lite så vi har det, vi njuter.

Jag har ju så klart också ångest, vilket är så j*vla jobbigt. Jag vill inte ha ångest nu när jag är utomlands. Jag har ångest för hur jag ser ut, skolan (även om jag inte har skola nu) och ja, allt möjligt. Och jag får inte in i mitt j*vla huvud att alla duger som dom är. Vissa dagar går jätte bra och vissa går inte alls.

Jag tycker att jag har förstor mage, vilket ingens mage är. Jag vet att magen svullnar upp på kvällen men ändå vill inte jag tänka så, jag har bara ångest över det istället. Jag tycker att jag har för runt ansikte, för många prickar och bara allmänt ful. Jag har alltid haft runt ansikte, jag får bara försöka och inte tänka på det.

Angående något annat. När man tycker att man ser fin ut och man tänker "nu kan jag ta kort" men så fort man tar fram kameran (mobil tänker jag på) så ser man hur ful som helst ut. Som en kamel som har ätit något surt (även om en kamel är söt, hmm) Hahah, Så blir man ledsen. Men alltså kameran har så himla ful lins eller något, det måste va fel på kameran, det måste det. Det får inte va mig det är fel på haha, eller så kanske det är mig det är fel på. HAhah, så får det va.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min USA resa 2017

Vi va på Legoland i onsdags. Det handla bara om lego och mycket va gjort sv lego, såklart. Min lillebror tyckte att det va jätte kul, han älskar lego och Ninjago (En serie/film) Men jag vet inte vad jag tyckte, njaaa. Det va så himla varmt, men det som va bra va att det fanns en vattenpark i Legoland. Vi tittade på allt tills vi tyckte att det blev för varmt, då gick vi till vattenparken och kylde av oss. Det fanns några vattenrutschkanorna (det låter inte bra, det låter bara som en liten pjåkig rutchkana) jag åkte en. Sedan våga ja inte mer, hehe. Det fans en pool, som inte va så rolig, men det va vatten. Efter att vi bada så tittade vi lite till. Det blev så jäkla varmt då, ungefär 40 g. Så vi tänkte åka hem. Men jag "vann" en söt unicorn. Eller vann och vann, vi fick hjälp av den som "gav ut" unicornen. Den är så cute!

Men nu är vi påväg till ett hus som vi ska bo i i tre veckor, denna med i USA. Alltså ett annat hus, inte det vi va på. Men detta kommer nog ut när jag får internet igen, vi sitter i bilen. Men det känns bara som om vägen aldrig ska ta slut, vägen är bara rak.

När jag bara försöker sätta mig ner och skriva så går det inte bra, eller iallafall inte ibland. Jag går inte ur mig det, det kommer bara när det vill. Så nu ska jag försöka skriva lite hela tiden. Men det kommer nog ändå bli att jag skriver när jag sätter mig, för det går bra och jag behöver ändå få ur mig det. Haha, jag har ingen aning om vad jag ville få fram med det.

Det är så jag är, jag kan bara skriva något utan veta vad jag menar. Men det är så jag är. Och jag vill inte att detta ska bli en blogg som ska se ut att allt är perfekt. Så gillar ingen detta, så blir det nog hejdå från min blogg. Ingen är tvingad att se på något som man inte vill.

Haha nu är jag helt förvirrad

Hajda mina unisar!

Likes

Comments

Min USA resa 2017

I Tisdags så va vi på Disney springs och titta. Där va det väldigt mycket att se på, och väldigt mycket folk. Vi va här förra gången vi va i USA också. Men efter en stund vi hade varit där stund så blev det för jobbigt för mig. Jag börja gråta och allt blev skit. Som det blir för mig när det blir för mycket. Det va halvt för att jag behövde mat och halvt för att det blev för mycket. Men vi hann ändå se mycket. När vi åkte hemåt så stannade vi och åt middag och då blev mycket bättre. Men det va väldigt fräckt det vi fick se.

Tre bilder som jag tog på Disney Springs. Dom första va gubbar som dom har gjort av lego. Så häftigt, det måste ha tagit så jäkla lång tid. Den sista bilden är på en affär som ligger där bland allt. Där finns massor av olika saker där. Som har med Disney att göra.

Just nu är det midsommar här, men det är nog dagen efter i Sverige. Vi har inte firat så jätte mycket, vi har bara ättit lite glass för att fira, mums. Imon ska vi åka till flygplatsen i Miami, för att hämta min mormor. Sedan ska vi åka till ett hur som vi ska va i, i tre veckor. ungefär. Men jag har bara vilat i två dagar nu, för jag har verkligen varit helt slut. Men nu är det upp och köra på igen.

Det har blivit varmare nu sedan vi kom hit. Nu är det ca 30-36 grader och det regnar inte på eftermiddagen, som det alltid gjorde i början när vi kom. Men nu sk jag sättamig i soffan och titta på Fast and Furious 5. LOVE den serien av filmer.

En bild som jag tog idag. Ja, lite cute.

Likes

Comments

Mina bilder, Min USA resa 2017

Jag blir så jäkla sur, hade skrivit färdigt och skulle bara lägga in bilder. Men såklart så försvann allt, så nu måste jag skriva om. Förlåt att jag inte har skrivit på jätte länge. Men nu är jag i alla fall i USA. Här är det ungefär 30 grader varje dag. Man måste bada varje dag för att inte dö av värmen. Men färgen i håret försvinner fort.

Jag va i Ikea idag i Orlando. Det va så roligt att se mycket som stod på svenska. Lite som möblerna hetter av: Bittergurka, senap och pruta. Lite av maten hette på svenska också. Det va så roligt. Svensk flagga fanns också.

Just nu ska jag nog sova snart, är kväll här. Men först ska jag chilla. Imon vet jag inte vad jag ska göra. Allt vill tydligen inte att jag ska skriva för allt jag skrivet är det rött under även om jag skriver rätt och allt går fel. Men här kommer lite i alla fall. Hade skrivit längre men såklart så försvann det.

Edit: Jag skrev detta igår men så skulle jag bara lägga in bilder igen, men så försvann allt. Då la jag av. Men nu när jag titta idag så är det kvar. Så nu försöker jag igen.

Nu ska jag snart sätta mig i en bil och åka till Disney Springs. Så om hur det går, får veta i nästa gång jag skriver. Nu kommer det rött under igen. Men nu har jag i alla fall skrivit nu, även om det går sådär och allt går skit.

Men här är två bild från Daytona Beach. Jag har en till bild men vågar inte lägga in den för är rädd att detta ska försvinna igen. För det var när jag la in bilder som det försvann.

Likes

Comments

Ridning, Ångest

Ja, vad har hänt idag? JAG HAR FÅTT SOMMARLOV!!! Yey, det känns så j*vla skönt. Slipper skolan och lite ångest. Jag fick lite matte att göra på sommarlovet, men det gör inget. Jag har sommarlov, det räknas.
Det känns så jäkla skönt, slut på skolh*lvetet..... En stund.

Jag, min mamma och min lillebror åkte och åt glass precis efter att jag hade slutat. Sedan fick vi åka hemför att direkt fixa mig till stallet.

Stallet idag gick skit, jag va nära för att få helt panik. Jag kunde inte trava för så fort jag trava så kändes det som om jag skulle ramla av. Det gick så skumpigt, jag kunde inte hålla balansen. Tappa stigbyglarna mycket, även om dom korta upp dom jätte mycket. Detta är ändå den sista dagen som jag fick rida på jätte länge, för sedan har dom lov. Så det var skit att det gick dåligt sista dagen jag får rida på jättelänge. Men men, det kan inte alltid gå toppen. Jag fick rida lite iallafall. Men att jag just va nära att få panik på den platsen som ska va min fristad. Men jaja.

Just nu vill jag bara gå och lägga mig och sova, även om det är så tidigt. Men ska nog ta ett päron (har börjat älska päron) sedan titta på youtube och kanske läsa lite.

Men ni får ta hand om er mina Unisar, Hajda!

Likes

Comments

Allmänt, Ångest

Träna precis lite, bara lite stretch och planka. Det var väldigt skönt även om jag inte ville det i första fall, mamma typ tvinga mig. Jag är så jäkla trött hela jäkta tiden så orkar inget. Men jag gjorde det.

Jag va hos bup idag också. Pappa hämta mig i skolan och körde mig till bup, mamma va där och vänta på mig. Det är hon som alltid följer med. Men va jätte roligt att pappa körde mig, ändå om han inte va med.

På bup prata vi om mina tabletter hade gått bra, hjälpt, vilket dom har gjort. Även om dom inte är super. Men det finns nog ingen tablett som är super. Sedan prata vi om att jag inte vill äta. Det tyckte hon inte va bra, att jag kunde få en eating disorder. Men det tror jag verkligen inte, även om det säkert är så man säger innan man får det. Men ärligt, jag tror inte att jag kan få en allvarlig iallafall, jag älskar choklad. Men ja det var det vi prata om. Vi vägde mig också, jag hade inte gått ner något, inte upp heller. Så jag blev lite nere för det. (Alltså vad har jag för konstig hjärna nu?) (Bli inte som mig)

Men jag har växt 5 MILLIMETER. Nu är jag 170,5 cm (tror jag). Im happy. Jag har växt lite. Men när hon sa det först så trodde jag att hon sa 5 cm så blev jätte glad. Men sedan rätta mamma mig och sa att det var millimeter, hon förstörde min glada stund :(

I skolan idag gick det bra, även om jag var där en liten stund. Han göra lite matte.

Vet ni vad??? Jag går bara på skolan imon (fredag) också, sedan slutar jag för ungefär 3 månader. Mina andra skolkompisar slutar någon annan dag men eftersom det bara kommer va olika skolsaker och jag inte klarar av det, plus att jag säkert sitter på planet till USA då också. Så går det inte. Jag slutar innan "Glad" hehehe.

Likes

Comments

Allmänt

Ja, vad har jag gjort idag? Jag har varit i skolan, försökt jobba med saker jag behöver göra. Gick rätt så bra, sedan gick jag hem. Är ändå nöjd att jag fick göra lite. Har ju inte varit i skolan i två veckor, för har varit sjuk.

När jag kom hem så chilla jag lite, sedan satt jag mig direkt vid skrivbordet, och gjorde så jäkla mycket. Nu sitter jag med youtube, och skriver här såklart.

Men är inte på ett skriv mood, vet inte vad jag ska skriva. Det har bara varit skit väder idag också, har ingen aning om varför jag skrev det.

Jag ska till bup imon, ska väga mig imon på bup tror jag. Jag gör det bara för att se hur mycket mina tabletter har ändrat på min vikt. Men det har jag lite ångest av. Men men.

Jag längtar till jag åker till USA det kommer närmare och närmre, har börjat packa också. Snart bär det av.

Här kommer ett skit inlägg men ville iallafall skriva något.

Hajda mina Unisar

Likes

Comments

Ångest

Jag mår skit just nu, försöker att rycka upp mig men är så jäkla svårt. Har gjort så mycket idag. Har varit vid Bohus fästning. Där vart det massor av personer, mycket att se och mycket att gå. Det var jätte kul, var så coolt att se. Träffade Fam Reinhold, såå roligt. Darrade som attans men hoppas inte att någon märkte det, hehe. Tog kort med dom också men vill inte visa det för gillar inte hur jag ser ut. Blir typ så ledsen av bara det. Dom är så fina och så kommer jag. Sad.

Det känns som om jag ska gråta men kan inte, allt är bara så rörigt i mitt huvud. Just nu tycker jag att allt är så komplicerat. Men alla andra tycker inte det. "Vad är det som är komplicerat?" Ja men jag vet inte, det är så komplicerat så jag kan inte tänka på vad det. Jag vill bara att världen ska gå lite saktare så jag hinner med. Hinner samla tankarna och kunna fortsätta. Det bara kommer så mycket saker på en gång. USA, skolan, packa till USA, göra läxor, sova, alla människor, alla nya saker. Även om mycket av det är roligt så får jag ångest av det. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vill bara att allt ska bli lättare. Kroppen känns bara så tom.

Allt snurrar runt i mitt huvud och jag kan inte tänka. Usshhh, sedan blir jag bara "mår jag så dåligt som jag känner?!" Man bara: ja annars hade du inte skrivit om det eller berättat det, alltså jag litar alldrig på mig själv.

Men nu får jag sluta tänka negativt, dagen har varit bra ändå. Nu ska jag nog upp från mitt rum och äta kaka, mums.

Hajda mina Unisar 🐴 (Får ta en häst för finns ingen häst)

Likes

Comments

Allmänt, Ångest

När man vet jätte bra saker man ska skriva, men när man äntligen sätter sig vid datorn så glömmer man allt. "Vänta vad heter jag nu igen?" Haha kanske inte glömmer det men nästan. Men titta, jag skriver idag också. Jag känner att detta ändå kommer gå väldigt bra, men det kommer gå bra till söndag. För efter det kommer jag inte ha internet på några dagar. Då drar jag till USA, Florida. Yess, har väntat på den dagen i något år nu.

Alla andra bloggare tar kort på roliga saker dom har gjort på dagen och lägger upp på sin blogg. Om jag skulle göra det så skulle det bli bilder när jag sover, tittar på youtube eller ligger och softar på golvet.

Låg och softa på golvet i en halvtimma idag. Det var skönt, tills man ställer sig upp. Då känner man att man har ont överallt. Hahha får skylla mig själv. Men brukar lägga mig på golvet när jag har tråkigt, har ont eller bara är så jäkla rastlös. Hehe. Men det är mysigt, jag rekommenderar.

Det jag skrev om igår, att jag inte vill äta. Är fortfarande kvar, äter så lite som möjligt och vill träns men allt är bara bläää, ååå orkar inte hahah. När jag väll mår dåligt om hur jag ser ut så äter jag lite men tråna det orkar jag inte neee. Jag orkar inte ta tag i något. Allt är bara skit. Vi får se hur det går i USA, hoppas det går bra. Kan jag inte bara sluta att bry mig om hur jag ser ut!

Har precis varit och cyklat lite på min pappas mountainbike, va skönt men ändå så jäkla jobbigt. Men vad tror ni precis händer när jag kommer innanför dörren? Det börjar vräka ner, riktigt spöregn. Det kallar jag tur att komma in i tid. Men nu ska jag försöka ta det lugnt och inte få jätte ångest. Wish me luck.

Hajda mina Unisar

Likes

Comments

Allmänt, Ångest

Det har regnat hela dagen och det ända man har gjort är att sitta hemma. Bra suttit med ipaden eller datorn, och sagt alla små små detaljer om USA resan för min lillebror (han e fyra) hehe. Men han tyckte att ett va spännande, vi skulle såklart leka med han leksaker. Vi får la se om jag är hos honom och leker eller gömt mig någonstans för att slipp att leka med honom. Nee jag är inte elak, det är bara han som tycker det. Hehe.

Men jag har alltså suttit hemma med pyjamas på mig hela dagen, det är sånna här dagar jag får ångest av att jag inte rör på mig och tycker inte att jag är fin. Utan att jag är ful och för tjock. Det gör det inte bättre att jag ska till USA snart och inte kan ha på mig mycket kläder. Jag har mycket ångest och vill inte äta något, vill inte stoppa in mat i munnen. Men måste äta. Gahhh har ångest, fan.

Vill bara träna och inte äta, men det går inte. Får bara försöka att tänka att jag duger och är fin ändå. Även om det inte går just nu.

Men men nog med depp. Jag har tänkt att försöka, hör ni? Försöka, att skriva något varje dag, ibland något litet och ibland något stort. Vi får se hur det går.

Jag har också gjort om lite i bloggen, hoppas att någon gillar det

Hajda mina Unisar

Likes

Comments