Header

hauls, stylish

äntligen kom paketet från Lyko, tur också eftersom skolan börjar IMORN (??!!) och jag behövde dom här innan!

jag beställde en mascara (vänster bild) från MAX FACTOR som heter ’max factor 2000 calorie dramatic volyme’ och köpte den för det var den enda som var billigare som fanns kvar och jag vill just nu spara pengar till annat. Vet inte om den testas på djur men förmodar att den gör det och det står jag aldrig upp för, tänkte inte på det innan jag beställde den.

Sen så lösögonfransar, är helt beroende av ardell’s fransar och det är dom enda jag använder. Brukar använda whispies men ville prova några nya och dom ser så snygga ut!!!! Gillar när det är ganska många ”strån” och ganska tjockt men ändå ojämt så dom ser peeeerfekta ut verkligen! Det är ’ARDELL double up 203 black” och jag tror lim följer med. Jag brukar inte använda limmet som följer med fransarna men det är bra när man inte har nått annat.

Sen så var jag i stort behov av en eyeliner och gjorde samma där att ville köpa en som var på rea, sjukt osmart när jag inte har nån koll alla vart dom är ifrån.. det är iallafall ett märke jag aldrig sett innan som heter ’aden’ och jag vet inte alls om dom testar på djur eller inte. Var typ den enda eyelinern som fanns i lager när jag beställde. Hoppas den e bra haha :)

Sen så köpte jag ett balsam också från ’living proof’ samma som jag har i schampo, det rekommenderade frisören sist jag var där så hoppas de e lika bra som schampot!

haha vet inte om det är intressant ALLS men tipsar verkligen om lösfransarna!!! Jätte snygga.

xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

övrigt

nytt år (nytt hår) nya möjligheter eller hur?
min bucketlist just nu är superkort, har inga idéer alls om vad jag vill hinna göra egentligen och är rädd att skriva in saker jag inte kommer hinna... jag vet att man inte behöver hinna alla ;)

1; Den för mig viktigare jag har är att åka till Göteborg, har aldrig varit där och min bästa vän bor där nere som jag lärde känna för kanske 1,5 år sen via att båda älskar Ariana Grande. Och det finns nog ingen bättre än henne!!

2; jag vill så himla gärna skänka mer saker till välgörenhet, har redan rensat ur kläder jag inte kommer använda eller som inte sitter bra (har typ inget för litet för växer ju knappt) men vill också ge bort gamla leksaker osv. Vet inte vart jag vill skänka saker så tips skulle behövas! Vill också gärna få till att skänka pengar till nån hjälpinsamling för djur, har hört att de just nu är mest problem med haven och havsdjuren och det hade jag INGEN ANING OM. Man glömmer ju ofta dom djuren man inte riktigt ser eller hör om.

3; sen vet jag inte om det här kan finnas på en bucketlist men jag vill klara skolan nu sista terminen i nian. Eller ja jag vill iallafall gå dit och göra mitt bästa hur det än är att vara på den platsen!!

5; vill såklart utomlands, mamsen hade också denhär på sin bucketlist så det är väl större chans att det händer haha! Vill helst i år att min storebror och pappa följer med, förra året var det jag och mamma som åkte till cypern en vecka på sommarlovet (det var för varmt för min existens trust me)

4; JAG VILL LÄRA MIG FLER SPRÅK! Menar inte att jag ska kunna dom helt men veta nån mening är ju kul. Går spanska i skolan så kan ju endel spanska & engelska också! Men tycker det är kul med språk!

5; vill komma igång med träningen, som jag sett på bilder från första terminen i åttan var jag mycket mer fit men sen blev det ju allt med att jag inte orkade någonting osv. Men saknar att träna ändån även om det är svårt att komma igång är det kul när man väl har rutinen.

6; vill lära mig laga mat, är bättre på baka än matlagning men vill så gärna kunna båda mer!! Verkar så kul

7; sen så vill jag faktiskt gå vidare från saker som hänt, har velat de länge och känner att jag inte behöver vissa människor och händelser i mitt liv längre. Låter hemskt men om det är tex någon som får dig att må dåligt varje dag så antingen kan du låta de vara så, prata med personen eller gå vidare. Har provat att låta det vara sånt hela livet men nån gång måste man ta tag i sig själv och veta vad man e värd. Du är perfekt, underbar, och värd all kärlek du kan få, man måste bara hitta rätt personer!!! SPRID KÄRLEK ÖVERALLT!!! Alla behöver det♡

xx

Likes

Comments

övrigt

hola igen, eftersom jag är så ny här så tänkte jag att jag kunde göra en 20 facts bout me eller något sånt! Och nu kommer jag bara på tråkiga saker men jag är rolig believe me!!!!

1; jag föddes den 3 juni 2002

2; jag är glutenintolerant sen jag var ca 2 år och har varit något som enligt mig förstört mitt liv.

3; jag är sen i juli (ish) 2017 vegetarian.

4; ÄLSKAR djur och har just nu en liten katt som heter Smulan, hade förrut en katt som hette Katta (2004-2016) och två kaniner som hette Stella (2009-2014) & Leia (2015-2016)

5; är för onyttig men leker nyttig ;)

6; jag är ca 157 cm ”lång”

7; min största idol är Ariana Grande och hon har varit det sen 2011

8; var på Arianas Dangerous Woman Tour i Stockholm 2017.

9; min största fobi är spindlar

10; mina intressen är smink, resor och bakning

11; min favoritserie of all time är nog Vänner, INGET slår den (även om jag knappt var född när den existerade)

12; älskar Harry Potter filmerna och böckerna och det är dom enda böcker jag kan läsa.

13; står alltid för lbqt

14; är feminist (INTE MANSHATARE!)

15; är en väldigt liten person och har under hela mitt liv fått kommentarer om min vikt och att jag inte är tillräckligt ”stor”

16; älskar Disney och vill hinna besöka Disney Land innan jag dör

17; vill besöka många fler platser i världen men är väldigt flygrädd

18; har aldrig flyttat

19; är verkligen inte bra på laga mat men vill verkligen kunna det!!

20; något som jag hatar mest av allt är racism (mot både svarta och vita och alla olika hudtoner) och bodyshaming (mot alla olika kroppar små som stora).

ja det var nog inte dom bästa fakta om mig men det är svårt i stunden att komma på haha :)

take care xx

bild från cypern 2017

Likes

Comments

övrigt

ja hejhej, lite stelt med första inlägget.
Iallafall, jag heter Emilia Olofsson och är en 15 årig (född 02) tjej från Åre!!
Jag går i 9 på en skola jag inte alls trivs i och har under 1,5 haft mest frånvaro så är inte så jätte insatt in life just nu om ni förstår haha 🤷🏽‍♀️

Sen jag var 11 år har jag mått psykiskt dåligt men har väl blivit mycket värre senaste 2 åren och jag hoppas att jag kan flytta härifrån så snart so möjligt, denhär byn jag bor i (utanför Åre/Östersund) är inget jag vill bo i just nu. Och ska försöka nu sista terminen i 9:an att få tillräckligt bra betyg för att komma in på ett gymnasium.

Vet inte hur jag ska beskriva mig själv men jag är väldigt rolig (trust me) och bryr mig väldigt mycket om andra människor. På nått sett alltid extra mycket om dom som inte bryr sig om mig :))

det är mycket mer jag skulle kunna säga men blir lite mycket på samma gång känner jag men jag finns på snapchat @ millaelephant, instagram @ knasemilia och twitter @ knasemilia ❤️

xx

Likes

Comments