Header


December är här och det börjar bli dags att göra julklappar och vad passar bättre en härliga handstickade raggsockor?! För mig är det nog den ultimata handgjorda julklappen, folk tycks alltid bli glada när dom får ett par (vilket är fördelaktigt).

Det gröna garnet är handspunnet (av mig) i 100% Corridale-ull, Navajo-tvinnat (tretrådigt utav endast en tråd). Det bruna är Raggi.

Nu är frågan om jag kommer drabbas av second sock syndrome som det så vackert heter i dom internationella sticksammanhangen, det betyder helt enkelt att andra strumpan är tråkig att sticka så den blir sällan gjord...

Skulle du bli glad av ett par handstickade sockor som julklapp? Och kanske ännu viktigare, behöver dom se likadana ut?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Fick inspiration att göra en ljuslykta igår kväll så jag började rota runt i lägenheten för att se vad som fanns. Och visst hittade jag grejor! En glas burk, jutesnöre, ståltråd och lim.

Jag blev nöjd med resultatet men jag vet inte hur brandsäker den är så jag har ett LED-värmeljus i den för säkerhets skull.


Likes

Comments


Första inlägget.

Jag har snyggat till mina kängor och gjort dom lite personliga med ett allmogeband. Jag är så förtjust i crossovers!

Bandet är köpt från Panduro. Jag hade självklart inte orkat mäta dom gamla skosnörena så jag köpte 3 meter och fick lite över att ha till nått annat projekt ;)

Likes

Comments