Fått hem min nya kappa & är så nöjd! Nu blir det mat efter att ha kollat lite fotboll med Semah. Jobb imorgon tidigt men sedan tar jag äntligen heeeelg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Finns ingen plats som hemma! Kärlek, värme & omtanke i mängder!

Likes

Comments

Två måsten som jag klickade hem! En kappa som jag letat efter som en galning, inte just denna men kollat runt lite överallt så hittade jag denna. Så fint med kappor till höst/vinter! Sedan en klocka eftersom jag numera är rätt fattig på det. Hade några klockor men har lyckats tappa bort eller göra i sönder några stycken.

Likes

Comments

Tillbaka till jobb och verklighet imorgon efter två lediga dagar. Det väntas jobb nu fram tills måndag! Sedan ledig tisdag igen. Idag på min lediga dag har jag vart med Amanda, vi var på besök hos min syster, därefter Ikea, rusta, ÖoB & sedan handlade vi mat. Haha märks ju att pengarna rullat in idag, massa behövligt som var tvunget till att handlas! Nu i dagarna skall jag rensa min garderob för att få plats med alla höst och vinter saker. Jackor, koftor, halsdukar, mössor osv.

Likes

Comments

Alltså blir såååå lat på mina lediga dagar. Har liksom inte ens rest mig upp från sängen än haha. Har käkat frulle & satt igång en tvätt men inte mer än så! Ska snart fixa mig för att åka till hemtrakterna, kolla om jag fått post hem till mamma & pappa och sedan kanske träffa Sofia. Jag är ju så seg på att fixa med adressändringen.... Men skall ta tag i det nu i dagarna. Annars är jag ledig imorgon igen och då blir det lite handling osv.

Likes

Comments

Tillbaka igen! Full rulle hemma med nya möbler osv. Jag & Amanda fixade ihop den nya byrån i fredags, sedan sov hon här. Det tog ett antal timmar, men blev kanon i slutändan! I lördags fixade jag ännu mer hemma... Målade igen hål som var i väggen i vardagsrummet, skall det ändå införskaffas nya möbler och inredning så får även väggarna bli fina. Med andra ord göra allt ordentligt. Jag tvättade hela lördagen, handlade, satte upp en lampa i hallen, diskade & sedan kom Joacim hem på kvällen och vi bara gick och lade oss för idag var det upp hyfsat i tid för att äta brunch ute på Marstrands havshotell. Sedan gick vi en sväng på Marstrandsön innan vi åkte hem! Denna veckan är jag ledig onsdag & torsdag, sedan jobb hela helgen därefter. Har vart så skönt att vara ledig denna helgen & fått gjort en massa. Nästa vecka ska en ny TV-bänk flytta in här!

Likes

Comments

Igår blev en bra kväll, slutade hemma hos mamma & pappa och vaknade upp med mitt hjärta. Käkade frulle och sedan var det jobb kl.14.15. Slutar om ca en halvtimme och då blir det hem och sova för imorgon öppnar jag kl. 07.45! Egentligen skulle jag åkt till grebbestad imorgon men planerna blir ändrade pga att jag känner mig dålig igen. Hostar så jag får träningsvärk & sedan gör öronen fortfarande lite ont... Måste bli bättre nu till nästa vecka då mitt nya schema börjar på jobbet! Jag & mandisen igår innan hatten<3

Likes

Comments

Godaste parfymen helt klart! Hämtade ut den på kicks igår, fick massa rabatt + att jag hade presentkort. Kollar just nu på serier efter att ha provat kläder & packat lite. Imorgon åker jag till Ale igen för det är hattentorsdag & på fredag jobb igen. På lördag efter jobbet ser det ut att bli Grebbestad över natten! Sista afterbeachen & därefter bryggan i vanlig ordning. Man kan inget annat än & älska västkusten!

Likes

Comments

Idag på min lediga dag har jag vart & besökt min syster & denna lilla älskling här nere på bilden. Helt sjukt va han växer på bara några veckor! Nu ska jag gå och lägga mig framför Vampire Diaries en stund, imorgon är det öppning på jobbet 05.45.... Dessa tidiga dagar är fruktansvärt sega....

Likes

Comments