Den senaste tiden har allt gått i 190 vilket är skönt men jobbigt när allt lugnar sig och man får tid att stanna och fundera.
Jag har fått svårt att sova igen, tankarna är överallt och ingenstans och jag har svårt att säga till vad jag vill och inte vill. Men jag måste börja säga vad jag känner och tror ät de bästa för mig, jag kommer nog aldrig komma ifrån ångesten men jag måste lära mig att underlätta för mig själv.

Jag miste även min farfar den 26 april i år samma dag som min farmor gick bort fast för 7 år sen, det har varit väldigt jobbigt då jag känner att jag inte kunnat sörja, men varför skulle jag de? jag har ju ingen rätt till de vad jag fått förklarat. och så även en känsla jag fått i vissa sammanhang. Jag träffade inte min farfar så mycket men det betyder inte att han inte finns djupt inom mig och att jag saknar honom oerhört mycket! Jag skulle göra vad som helst för att få säga hejdå ordentligt till honom en sista gång.
Men jag väljer att hoppas att han finns hos mig och hjälper mig med min sjukdom för jag vet att han om någon önskar att medicinering och allt vad de är skulle hjälpa mig, så jag vill tro att han kommer göra det i den mån han kan ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då har jag fått en ny medicin, eftersom dom inte hittar en donator som matchar mig till den procent dom vill. Så nu har vi medicin försök nummer 3, hoppas innerligt att denna hjälper för jag orkar inte mer bakslag. Fått biverkningar av denna så är yr och ont i kroppen men förhoppningsvis är de något som försvinner med tiden, frustration och rädsla tar över ibland mest för att jag inte vet vad som händer eller ska hända, men jag har äntligen börjat jobba! jobbar med underbara människor som är förstående för min sjukdom och vad som kan bli.


Fortsätt bidra till cancerfonden så att man en gång för alla kan få stopp på denna skiten och förhindra att sjukdomar eskalerar, gå även med i tobasiregistret och bli donator de kan rädda så många! en kan inte göra allt men tillsammans kan man göra mycket! #fuckcancer

Likes

Comments

Såg nu att de va ett tag sen jag skrev sist, men dagarna är så tråkiga när man bara går hemma.
Dom sista provsvaren har inte varit så bra tyvärr så nu ska man upp på donatorlistan för blodtransplantation. vet inte riktigt vad allt detta innebär så de är frågor jag kommer få svar på med tiden. Fick hem ett paket idag som va fyllt med massa provrör så har en del blod vampyrerna ska få ta imorgon (vardagsmat för en som har sjukdom eller iallafall mitt fall leukemi). Vad jag har förstått iallafall så måste detta åtgärdas så snabbt som möjligt då jag inte svarar på medicinen och dom har gett de ett år för dom ville väl precis som jag att de skulle funka.

Men tyvärr gör de inte de, och åtgärdas de inte kan sjukdomen eskalera. Men dom måste ändå ställa frågan vill du fortsätta till nästa steg? ja de är väl klart jag är 23 år jag har inte levt mitt liv färdigt med min sambo och inte sett allt klart än! men jag är ändå rädd. Rädd för vad allt innebär vad som kan/ska hända. Jag är helt handlingsförlamad och hoppas på snabbt tid så man kan få svar på alla frågor man har men som är svårt att få fram orden själv på.

Likes

Comments

Ja förra veckan var de både k-stad och Lund som väntade. k-stad för att ta bort cellförändringarna i livmodertappen och benmärgsprov i Lund så nu är de bara att vänta och se vad som händer

Likes

Comments

Snart är de dags igen, nummer 4 jag trodde verkligen att två skulle räcka men de har varit lite mer komplicerat. Förhoppningsvis den sista gången jag hoppas verkligen de! de gör ont speciellt efteråt. Tankarna innan man ska till Lund är alltid kaos, tänk om proverna inte blir positiva besked vad händer då? jag vet redan vad nästa steg är men hoppas med hela mitt hjärta att de är ett steg jag inte ska behöva. Jag är tacksam att jag har medicin att min cancer är "snäll" även om jag helst hade sett att den försvann men de kommer den inte att göra. Jag hoppas att detta blir de sista att jag får beskedet att cellerna har lagt sig medicinen gör den de ska du slipper detta! att jag endast behöver dom vanliga kontrollerna, jag hoppas ja jävlar vad jag hoppas!


#fuckcancer

Likes

Comments

Årsdagen närmar sig, den dagen jag fick min diagnos svaren på varför jag mått som gjort under en längre tid. Jag märker att de närmar sig för tankarna snurrar vad hade hänt om jag hade envisats mer? eller vad hade hänt om jag sökt hjälp tidigare?
hade jag sluppit ovissheten om vad som kunde hända? förmodligen inte men man undrar ändå. Överallt ser man att någon antingen förlorat eller vunnit mot denna hemska och orättvisa sjukdom även om min är kronisk så kommer den inte få besegra mig! jag mår dåligt till och från oftast psykiskt men de ska inte få knäcka mig, cancer ska inte få vinna över mig

Likes

Comments

I fredags va jag och H iväg på afterwork med vänner, väldigt trevligt.
För första gången sen jag fick min diagnos lyckades jag släppa på mina "principer" och faktiskt ha roligt! drack till och med! haha vilket inte har hänt på säkert ett halvår :).
Det va trevligt sällskap och väldigt god mat! något som jag och mannen kommer göra fler gånger för de va väldigt uppskattat :)

Likes

Comments

Snart en vecka sen jag byta medicin, och nästa vecka bär de av till Lund. Hoppas denna gör vad den ska nu!
Som jag sagt tidigare så finns de ju sina biverkningar och även denna visade sig ha de, yrsel huvudvärk och illamående är nu en del av vardagen. Vissa dagar värre än andra, men man ska väl inte klaga jag lever iallafall. Men jag skulle vilja leva mer utan alla tänk om, festa tex jag är helt anti att blanda mediciner och alkohol men min läkare har sagt att de är okej att dricka något glas då och då, försöker ta in de men de tar liksom lite emot när man väl är där och man faktiskt ska ut och ha roligt. Förhoppningsvis är de något som släpper och förhoppningsvis kan jag också njuta av ett glas vin eller så utan att bli nervös.

tipsa gärna vad ni vill läsa mer om här :)

Likes

Comments

Det värsta jag vet är stora förändringar, speciellt eftersom de ger mig så mycket ångest. Jag ska börja på ny medicin imorgon och som dom andra medicinerna är där rätt kraftiga biverkningar. Jag borde inte läsa dom men vem gör inte de. Så i två dagar nu har jag gått runt med kraftig ångest och väldig tryck över bröstet, för jag vet inte vad jag ska vänta mig.
Ja jag är tacksam att jag har den form jag har, men de betyder inte att de inte är jobbigt, att jag inte har dödsångest för om inte denna medicinen gör sitt jobb gör då nästa de? många tankar hela tiden, och tycker så synd om H som får ta de tyngsta lasset med att lugna mig, få ner mig på jorden och lyssnar. Jag är så tacksam för all hjälp. För vad än folk tror så är jag alltid rädd, där är alltid någon i bakhuvudet som säger tänk om

Likes

Comments

De va ett tag sen jag skrev, men känslorna går upp och ner. Just nu är jag nere i en svacka då läkaren ringde och berättade att jag inte svarar på medicineringen som jag borde, och hon vill därför byta behandling vilket betyder ytterligare en resa till Lund jag igentligen inte orkar med just nu. Jag ville bara ha en lugn sommar ta mig igenom och bearbeta allt som hänt. Men något måste komma och slå luften ur magen och få mig att tappa balansen.
Vill bara ha goda nyheter någon gång inte slag på slag, känner mig trött och besegrade vet inte hur jag ska hantera detta.
#fuckcancer

Likes

Comments