I fredags va jag och H iväg på afterwork med vänner, väldigt trevligt.
För första gången sen jag fick min diagnos lyckades jag släppa på mina "principer" och faktiskt ha roligt! drack till och med! haha vilket inte har hänt på säkert ett halvår :).
Det va trevligt sällskap och väldigt god mat! något som jag och mannen kommer göra fler gånger för de va väldigt uppskattat :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Snart en vecka sen jag byta medicin, och nästa vecka bär de av till Lund. Hoppas denna gör vad den ska nu!
Som jag sagt tidigare så finns de ju sina biverkningar och även denna visade sig ha de, yrsel huvudvärk och illamående är nu en del av vardagen. Vissa dagar värre än andra, men man ska väl inte klaga jag lever iallafall. Men jag skulle vilja leva mer utan alla tänk om, festa tex jag är helt anti att blanda mediciner och alkohol men min läkare har sagt att de är okej att dricka något glas då och då, försöker ta in de men de tar liksom lite emot när man väl är där och man faktiskt ska ut och ha roligt. Förhoppningsvis är de något som släpper och förhoppningsvis kan jag också njuta av ett glas vin eller så utan att bli nervös.

tipsa gärna vad ni vill läsa mer om här :)

Likes

Comments

Det värsta jag vet är stora förändringar, speciellt eftersom de ger mig så mycket ångest. Jag ska börja på ny medicin imorgon och som dom andra medicinerna är där rätt kraftiga biverkningar. Jag borde inte läsa dom men vem gör inte de. Så i två dagar nu har jag gått runt med kraftig ångest och väldig tryck över bröstet, för jag vet inte vad jag ska vänta mig.
Ja jag är tacksam att jag har den form jag har, men de betyder inte att de inte är jobbigt, att jag inte har dödsångest för om inte denna medicinen gör sitt jobb gör då nästa de? många tankar hela tiden, och tycker så synd om H som får ta de tyngsta lasset med att lugna mig, få ner mig på jorden och lyssnar. Jag är så tacksam för all hjälp. För vad än folk tror så är jag alltid rädd, där är alltid någon i bakhuvudet som säger tänk om

Likes

Comments

De va ett tag sen jag skrev, men känslorna går upp och ner. Just nu är jag nere i en svacka då läkaren ringde och berättade att jag inte svarar på medicineringen som jag borde, och hon vill därför byta behandling vilket betyder ytterligare en resa till Lund jag igentligen inte orkar med just nu. Jag ville bara ha en lugn sommar ta mig igenom och bearbeta allt som hänt. Men något måste komma och slå luften ur magen och få mig att tappa balansen.
Vill bara ha goda nyheter någon gång inte slag på slag, känner mig trött och besegrade vet inte hur jag ska hantera detta.
#fuckcancer

Likes

Comments

Tack för nomineringen @beckalindhe

1. Var bor du? Är du där ifrån som du bor?

Jag bor i Perstorpfödd och uppvuxen här jag.

2. Hur länge har du bloggat?

från och till många gånger så vet faktiskt inte

3. Vad är ditt huvudämne till din blogg?

min vardag, men framförallt min sjukdom

4. Vad heter du på alla sociala medier du är medlem i?

snapchat: Jassezander
Instagram: Misspaulsson
Facebook: Jasmine Paulsson

5. Vad vill du jobba med efter du gått ut gymnasiet?

Ska läsa vidare till förskolelärare

6. Bor du med din föräldrar? Inte? Vem bor du hos?

Nej jag bor med med min sambo

7. Favorit maträtt?

Tacos tror jag

8. Har du någon allergi?

laktos ^^

9. Favorit resemålet som du åkt till?

Inget än sålänge :)

10. Tränar du?

Sjukgymnast 2 ggr i veckan, och hemma övningar

11. Skulle du hellre föreslå för varmt så det rinner i pannan eller kallt så du skakar?

Varmt! älskar värme!

Likes

Comments

Jaha då blev de akuten igår kväll, troligtvis en allergisk reaktion på min medicin. Fick nässelutslag, shit vad de kliade! börjat klia på kroppen nu igen, lite panik i kroppen att de ska komma tillbaka.

Likes

Comments

jag trodde att när jag väl gått till läkaren och fick veta vad som var fel på mig, varför jag mådde som jag gjorde, och att jag eventuellt då skulle få hjälp och må bättre igen.
dom hittade felet gav mig mediciner, men jag mår fortfarande inte bättre. Jo magen har minskat jag är inte lika trött längre, men där är fortfarande en del kvar. Samtidigt så tror jag inte visa saker beror på sjukdomen. Visa saker beror nog mer på mig själv,  men jag är trött på att vara nervös och må dåligt! när är det min tur att må bra och vara "frisk" igen?

Likes

Comments

efter en tid på sjukhuset är de rätt lätt att bli  stel och få värk! något jag fick märka av. Har sen innan haft ont i axeln och nacken så armen domnar av, men efter min tid inlagd så har de blivit värre. Imorgon väntas sjukgymnasten och hoppas få hjälp med nacke och även ryggen som tagit sin stryk

Likes

Comments

​Den 26 Januari 2016 började en helt ny resa för mig. Jag hade inställningen att detta skulle bli ett bra år, att jag skulle må bättre och jag skulle känna mig frisk och stark. Det var i somras allt började, jag kände en hårdnad i magen men tänkte att det var för att jag ätit för mycket, månader gick och jag tänkte inte mer på de. Inte förrän efter nyår, jag hade varit trött och yr en längre tid och denna hårdnad hade nu blivit större, nu täckte den mer än halva magen. 
Jag är väldigt envis och hatar allt som har med sjukhus och läkare att göra så detta skrämde mig rejält.
Min sambo skällde ut mig i två dagar då jag gick här hemma och tänkte att jag skulle dö, men med inställningen "vad ska läkarna göra". Jag gick upp till läkarstationen där dom tog prover och läkaren kände på min mage, efter en stund skulle jag gå in på hennes kontor, där sa hon till mig att jag skulle åka in till akuten, hon skrev en remiss och ja ringde H. Vi kom till akuten och där började allt. Nya prover togs vilket visade sig vara rent åt helvete. Efter några timmar kom det en läkare som sa att jag skulle skrivas in, han sa att jag troligen hade en blodsjukdom en kronisk leukemi. Allt jag hörde var leukemi de va nu jag skulle dö. Jag skrevs in och åkte upp på min avdelning, den första natten var hemsk jag visste ingenting bara var det möjligtvis kunde vara. När jag vaknde på morgonen åt jag frukos och väntade på läkaren, och det var samma sak där denna läkeren trodde också efter rådfrågning med Lund att det var den sjukdomen. Jag blev flyttad till Lund den förmiddagen, där väntade 9 långa dagar läkarna trodde till 98% att det var kronisk myeloisk leukemi, det var skönt att dom var så säkra men jag ville ju veta till 100%. Efter 9 långa dagar fick jag nu komma hem med en diagnos kronisk myeloisk leukemi, det blir täta kontroller i början medicin i troligen resten av mitt liv, men vad gör de? så länge jag kan leva i princip ett helt normalt liv då tar jag mina två tabletter 2 gånger om dagen och tackar för att jag kan leva mitt liv!

Likes

Comments

När slutade folk att faktiskt BRY sig?
nu menar inte jag bara när de gäller att man ligger på sjukhus eller liknande, utan bryr sig, hör av sig?
Så trött på att folk bara hör av sig när de är något dom vill ha eller behöver ha hjälp med.

Likes

Comments