Header
View tracker

Hörrni! Vi flyttar imorgon! Kan inte förstå att vi ska lämna lägenheten och gå vidare i ett radhus i Nåntuna. Det är ju så mycket som har hänt här och nu ska det lämnas att bli till historia. Vilket fall så kommer det att bli bra för mig, behöver ett nytt kapitel att påbörja och gå vidare från, lämna allt gammalt groll som hänt.

Som sagt, det är inte bara flyttvecka utan också Caprice vecka, min favortit vecka på hela året. För hur underbart kommer det inte bli att spendera 5 dagar tilllsammans med OD - ett gäng härliga sjungande gubbar och springa runt bakom scen som backstage manager? Mer kommer ni få veta om detta, stay toned!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I samarbete med UF-företaget "Be aware of epilepsy"

Epilepsi är en sjukdom som påverkar hjärnan och de epileptiska anfallen orsakas av övergående störningar i hjärnans nervceller. Jag har läst på lite om epilepsi för att förstå allvaret i denna sjukdom och förstå vad UF-företagets mening och betydelse grundar sig i och varför de valt att uppmärksamma just epilepsi.

För UF-företaget, som grundats av 5 målmedvetna tjejer, vill uppmärksamma sjukdomen för alla människor, att förstå och vilja veta mer. För det är svårt att veta vad du vid tillfället ska göra och vad som finns att göra för att hjälpa och visa medkänsla.

Följ dem på deras sociala medier och visa er stöd. Det är så viktigt med alla sjukdomar och liknande att det blir accepterade som vad det är. Det handlar om dyslexi, anorexia mm. Jag vet att du vill engagera dig och bidra till förståelse och stöd.

Följ "Be aware of epilepsy" på...

instagram och Facebook under namnet: beawareofepilepsyuf och kontakta dem via mall vid frågor eller liknande: beawareogepilepsyuf@gmail.com


Visste du att förresten att

  • Det finns ungefär 60 000 personer i Sverige som har epilepsi.
  • Diagnosen epilepsi får den som haft återkommande epileptiska anfall som inte framkallats av någon tillfällig yttre påverkan, så kallade oprovocerade epileptiska anfall.
  • Risken att få epilepsi är störst under det första levnadsåret och efter 70 års ålder.
  • Om du får ett enstaka epileptiskt anfall behöver det inte betyda att du har epilepsi.

För att stödja verksamheten köp vattenflaskan ovan eller armbandet för 50kr vardera, eller varför inte köpa båda två?

Flaskan är verkligen så fin! Det blev tisdags yoga som vanligt och flaskan såsom armbandet var närvarande.

Likes

Comments

View tracker

Upp och hoppa! Nu iväg på utvecklingssamtal och en eftermiddag med litteratur och mediaproduktion. Fast inte innan jag hunnit dricka den goda laktosfria drick yoghurten med smak av apelsin och mango, ICAs egna.

Puss!

  • LIFE
  • 34 readers

Likes

Comments

\\ Väska från ZARA //

Favorit väskan på språng. Tycker så mycket om den här glada väskan. Den bär på en egen personlighet och lyfter de enkla klädvalen. Med så mycket stress runt om mig behöver jag en väska som den här, en väska som bringar lycka och glädje. Jag älskar den.

Nu skulle jag behöva sätta fart med att plugga litteratur, men vad gör jag om jag verkligen inte orkar? För jag orkar verkligen inte...

Kram

Likes

Comments

Late night blogging! Hur otroligt jobbiga är inte de här veckorna nu fram till jul? Har sådan lust att säga upp mig från livet och fara långt bort, så långt bort att jag inte hittar hem igen. Behöver sova, få tillbaka mina matrutiner och ta hand om mig själv.

Skolverket jag hoppas du läser det här! Ni tar livet av oss ungdomar. Inte det att själva uppgiften är jävlig (för det är den), eller att vi inte kan (för tror mig, det kan vi), utan stressen, tidspressen och tron att vi är totalt oövervinneliga. Jag förstår dock varför, det är möjligt och vi dör inte bokstavligen men snälla ni jag hinner inte med allt. För dem som dock inte gör något annat om dagarna än att studera (för dessa finns och inget fel med dem, men jag gör också mycket annat) så finns både tid och rum att omfamna dessa utmaningar, bearbeta, slå upp och hinna förstå uppgifterna och proven.

Dock har jag svårt att finna denna tid och nu tänker säkert en del att det handlar om prioriteringar, det är sant att vi måste prioritera oss genom livet för att hamna på någon jämnvis nivå som får oss att må relativt bra åtminstone, men jag vill ju leva ut mina drömmar maximalt och tråna efter den lycka jag vet att de kan ge mig.
Sådär, nu börjar jag känna mig klar. Behövde få lätta på trycket och dela med min av min frustration.

Sov så gott nu! Imorgon väntar en tisdag full av möjligheter.

Mötte upp en riktigt saknad stråle idag som fick humöret att gå upp och motivationen att öka! En av mina stjärnor på himmelen, I love u!

Likes

Comments

Grå, gråare, fredag... Kan man skriva så? Vilket fall, regnet faller ner, frisyrer blir förstörda och jag vill idag ligga undertäcket och ta en lång nap för en livstid.

Ligger hemma i soffan nu och samlar kraft tills det är dax att rulla vidare. Ska ut på landet en stund och till kvällen hoppas jag på något skoj. Vad väntar er denna helg?

  • 92 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Eller snarare godnatt... skulle jag vilja säga. Det är nu dax att vakna till liv och möta ännu en dag i min vardag. Onsdagar är dock min favvo dag! Ser fram emot mina onsdagar nu mera och det grundar sig i att jag har en relativt kort skoldag och efteråt körrepetition. Allting med kören är så rolig nu, lucia närmar sig och vi sjunger så mycket fint under julperioden, något som får en att må så bra och fyllas med endless lycka och glädje!

Tre bilder som påminner mig om varför jag ska dra mig upp ur sängen och påbörja dagen

Påminner mig själv om drömmen om att arbeta hos Vouge, att sängen finns åter kvar när jag återvänder och att livet består att många höjdpunkter.

Ha en go dag!

  • DRÖMMAR
  • 97 readers

Likes

Comments

|| PINTEREST INSPIRATION ||

Rött! Galet snygg färg som jag önskar att jag bar mer, mycket mer! Titta bara på Gucci klackarna däruppe, jag BEHÖVER dem. Min stil går verkligen från chic till classic till loose. Så oregelbunden stil men det är okej. Variation för mig och att blanda stilar är helt okej och SÅ snyggt.

Likes

Comments

Som jag saknar den här dagen! Skulle så vilja dra tillbaka klockan och befinna mig precis här. Trivs som bäst på stranden med en bok i handen, se fram emot middagar uppe i bergen och sedan promenera i staden om kvällen.

Dock befinner jag mig just nu i soffan hemma och förtränger det faktum att jag imorgon ska skriva ett lagom stort konsthistoria prov. Det är det sista jag vill nu, att stänga av datorn efter jag publicerat det här inlägget och ta fram den sista energin och studera konsten genom historien.

Jag tycker verkligen inte om prov och ännu mindre om att skriva dem. Blir alltid så stressad och ångestfylld då jag inte alltid hunnit pluggat maximalt och inte känner mig fullt redo. Dock de gånger då jag känner mig super redo så blir det ändå inte bra eftersom jag då blir för taggad och glömmer saker pågrund av det. Vilket struggle eller hur...?, går i en bra skola och lär mig saker varje dag och här klagas det? Samtidigt som jag får resa och njuta av en trygg vardag.

Nu ska jag sätta mig själv i arbete. Puss så länge!

Likes

Comments

Inte hämtat mig efter resultatet USA valet gav världen. Chockad, arg, frustrerad, ledsen och besviken. Helt tappat fattningen om livet. Hur i helvete kunde en man som både är sexist och rasist bli given en sådan stor makt och ett så stort förtroende. Han är ju helt klart inkapabel till att göra USA något bättre. Jag trodde att vi hade kommit längre. Till alla er därute som känner er bortvalda och oönskade, NI ÄR GULDVÄRDA!

Bilder från de senaste dagarna. Helt slut efter all konsthistoria jag studerar nu och helgen spenderar jag sjungandes. Sjungit från 09.00-17.00 idag och samma tider gäller imorgon då vi dessutom har konsert i Domkyrkan vid 16.00, kom och kolla om du känner för det!

Bild från imorse! Så fint vinterväder det varit hela dagen

KÄR i den här ringen från Hvisk! Som du hittar här (!!!)

Notera rivmärket på mitt långfinger... Lilla bebisen här hemma som lyckats med detta

Uppsala är under ljus! Vackert hur de dekorerat Domkyrkan och andra plaster i stan. Du vill bara ta en massa promenader för tillfället

Likes

Comments

Instagram @elinhagglov