Idag målade jag lite. Jag använde Aquarelle-färg som man kan köpa på hobbybutiker 🐼🐼

Be young🎈
With Love // Milou

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen!✨
Jag har inte bloggat på ett tag nu men jag tänker nog börja igen. Jag har tänkt lite över bloggen nu & jag tror att jag kommer att lägga upp lite blandat, alltså inte bara konst utan också lite mode bland annat💕 Det var mest det jag ville säga nu. Ska försöka uppdatera mer nu.

Be young🎈
With Love // Milou

Likes

Comments

Hej igen!
Nu är det ju så att detta är det första riktiga inlägget, vilket är jättekul! Då tänkte ju jag att jag skulle göra något som start utav bloggen, och då kom jag på att jag har en gitarr som såg tråkig ut.

Så jag tog min gitarr och målade med vanliga akryl-färger på baksidan, före var den helt svart så jag tyckte att det blev ett riktigt lyft.

Jag vart väldigt nöjd, så om du också har en gammal gitarr hemma, testa! Kom bara ihåg att torka av gitarren innan du börjar måla eftersom att annars blir det kanske små spån/klumpar i färgen och det blir inte lika slätt.
Sen är det bara att låta fantasin flöda och måla vad du vill! Min målning bestod ju mest av svart och blått, Men jag tror att det blir minst lika bra om man väljer en massa färgglada färger!
💜💛💚💙

Sedan tror jag nog att det är bra att lacka gitarren efter att färgen har torkat. För att om man inte lackar finns det en liten risk att färgen kanske färgar av sig på kläderna, och det är ju aldrig kul!
--------------------------------------------------------
Så kom ihåg:
•Torka
•Måla
och sedan väntar du över natten & efter det:
•Lacka
--------------------------------------------------------

Hoppas att du gillade inlägget & kanske testar detta tips så ses vi snart igen! 

PS. Ha ett skönt höstlov alla ni som får det på måndag! Och ha en bra FRIYAY!🤗💗🦄

Be young🎈
With Love // Milou

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg!
I denna blogg kommer jag att lägga upp bilder på teckningar/konst jag har gjort. Jag älskar konst och om du inte gör det så behöver du inte titta på min blogg. Jag hoppas på att kunna inspirera andra.

Jag säger inte att jag är bäst på att rita men eftersom att jag tycker om att skriva & rita så såg jag detta som en möjlighet. Så ifall du är intresserad: följ med mig!

Be young🎈
With Love // Milou

Likes

Comments