Drar ett inlägg såhär på kvällskvisten, tjena hörni! 

Igår jobbade jag ju som sagt, kom ifrån parken runt halv två och drog direkt till garaget (onsdagsklubben i norrtälje). Var där i kanske 40 min sen sa jag tack och adjö och åkte hem. Var lätt värt 100 kr inträde, faktiskt. 

Idag har jag softat järnet, vaknade vid halv två, halvt död. Har inte gjort så mycket annat än att vara med Emelie och gymmat. Rätt skönt.

Har faktiskt inget intressant att snacka om idag, vilket jag får lite ångest över då det i princip alltid finns något jag vill yttra mig om och bara skriva av mig. Eller ångest och ångest, man har lärt sig genom åren att ångest är otroligt onödigt och inte alls användbart. Därför har jag slutat få ångest. Eller rättare sagt när jag känner att ångesten är påväg så tänker jag bara "äsch, gjort är gjort och det hände väl kanske utav någon anledning. Eller så fick du bara psykbryt, but still, gjort är gjort." Sen finns det flera olika ångest känslor. Men alla känner väl till sin egna värsta ångestsida bäst, och då är det bara tänka,  -antingen så gör jag något åt denna ångest eller så får jag bara intala mig själv att jag inte har ångest pga något. Det funkar, jag lovar! 

Kolla! jag fick något att snacka om. Dock allt för denna kväll och detta inlägg. Hörs. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Schysst va? Här kom de bilder jag tagit/snott under helgen! Hörs ikväll.

Likes

Comments

Ni vet när man har sådana dagar då man ba - De här kan jag leva på ett bra tag. Som om man bara kan spela upp dagarna i repris och tänka, "satan vad bra jag mådde och kul jag hade det". De dagar och de nätter man drömmer om. En sådan helg inklusive dag (idag) har jag haft. Kan inte ens förstå för ens nu hur lycklig och hur kul jag har haft det. Som om man lever i någon sorts lyckobubbla och ingen kan ta den lyckan ifrån dig. Ett rent njutande precis så som livet ska vara, med schyssta människor i min närhet, enbart kärlek och trygghet i luften.

Idag vaknade jag vid 9 isch, då farsan ringde och väckte mig. Jag skulle till kiropraktorn som då var hos oss. Så Zinah kom och plockade upp mig, sedan åkte vi hemåt. Var så fruktansvärt skönt att få bort mina spänningar/låsningar jag haft i nedre delen utav ryggen samt mellan skuldrorna. Kiropraktorer tack för ni finns, känner mig äntligen som människa igen.

Sedan åkte jag, brorsan, Emme, Niclas och My till minigolfen och rockade banorna. Jag kom sist men kunde inte ens känna mig ledsen då jag tröttnade efter halva pga värmen och att minigolf är uttråkande efter 18 banor. Minigolf är inte min grej så att säga. Dock! Om jag hade varit någorlunda bra hade jag ju älskat det, men det är väl så jag funkar. Hatar allt man är dålig på och älskar allt man klarar av. Men jag satte nog minst 2 hole in one i alla fall!! Det är ju ändå något (tröstsnack). Somsagt, dåliga förlorare som jag, vi måste säga att "sporten" suger då vi suger på själva sporten. Rätt enkelt.

En matpaus satt fint så vi drog ner till stan och käkade thai. Då vi sedan åkte hem till Niclas och mekade lite med hans bil för rutan gick sönder pga Emelie och Veronika som satt och lekte genom att dra den upp, ner, upp, ner osv. Men det löste sig någorlunda! 

Ner till parken där vi skulle spela kubb men slutade med några enkla passningar på gräsplätten. Jag råkade som förutspått skuta ner bollhelvetet i havet. Så det var bara att klä av sig och hoppa i, simma fort som fan innan bollen skulle åkt långt åt helvete och jag hade drunknat på cupen. Men! Jag fick tag i bollen, man lämnar aldrig en familjemedlem och den här bollen ska vara med hela sommaren på mycket skit. Var rätt enkelt sagt skönt med ett dopp. 

Och efter jag hade badat ville alla andra också bada så vi tog våra arslen bort till malmen och ja, badade. Vidare till donken för middag och sedan var det bara lite solnedgång på det och hem till sängen samt bloggen. 

Imorgon börjar jag jobba på salongen 09:00 till ca 18:00, Vidare till mitt andra pass i parken där jag ska jobba 21 - 02. Så fullt upp skulle jag vilja påstå, men jag gillar ju när det är full fart så klagar inte. 

USCH vilket tråkigt inlägg om min dag, som om ni ens läste och som om ni ens brydde er. Inte en chans, men kanske finns en liten stackare som läser men ångrar det dirr sen. 

JALLA BYE 

Likes

Comments

Satan vilken FANTASTISK helg. Säger glad midsommar i efterskott , det är en sådan där söndag då man bara ligger i sängen, kollar serier, myser och allmänt bara softar för man pallar inte göra ett skit. Det har varit en lååååång helg som har gått fortare än min egna blinkning. Men det är ju så! Tiden går fort när man har kul, inte sant? Tro mig, märker det tydligare och tydligare för varenda dag som går. Som om det minskas med en timme för varje dag. 

Vad har jag gjort då? like u would care? NAH. säger det ändå. (X-antal pussmunnar)

I fredags så var jag först ute hos familjen, käkade lite hummer, mor gjorde en krans som hon gör VARTENDA år. No joke. Tror vi har haft den traditionen sen min första midsommar i livet. Alltså i 18 år. Sedan körde jag in till N-town och drog direkt till Niclas samt Emelie, där vi då var resten utav dagen. Gänget dök upp och då börjades det fixas med mat, alkohol, spel och allt annat som hör till. Sen gick det bara utför resten utav kvällen. SKÄMT ÅSIDO! 5-kampen gick åt fanders, vinnarskallen (Jag) förlorade men tog det faktiskt bra jämfört med vad jag brukar. hahah. 

I lördags, dvs igår! Var vi i parken bar & lounge, hängde med skönt folk och bara mådde. Drog sen vidare upp till c12 och fortsatte må. 

Idag mår man ju dock inte, som jag skrev där uppe, sängen vinner förstapris denna dag. 

Jalla bye! Hörs senare

Likes

Comments

​Hej världen! En vecka sen sist, tjockt busy och sånt. Eller? Har som vanligt inget att skylla på, även om jag inte behöver för ni bryr ju er säkerligen inte ett piss ändå. Enbart jobbat, träffat polare, kollat solnedgången, tränat och festat. En vanlig vecka såsom jag vill ha den. Ni vet att jag tidigare alltid tjatat om hur nice det är med rutiner och att man kommer in i något sorts flow. HA, fucking fuck that. Jag har nog mer inbillat mig att det är satans nice med rutiner för bekvämlighetens skull. Fine! vem vill inte känna sig bekväm? Men jag menar på en annan nivå. 

Jobbrutiner och sådant är en annan grej, men som jag levde förut, Skola - gym - käka - sova. BRA vanor men så jävla tråkiga när man väl tänker efter. Jag är en riktigt spontan jävel på alla olika fronter och finner mig själv mer och mer i att ta dagen som den kommer. Pallar jag inte gymma, nähe okej. Då gör du inte det för det är inget måste varenda dag. Vill du åka till Spanien imorgon, ja men gör det. (HAHA PARAKNAS, så det kanske skiter sig). Men okej! Själva grejen är att inte låsa sig fast i vad man tror får en må så jävla bra samt ska låta bra. 

Näej, såsom jag "lever" just nu, ja, fan i mig vad jag lever bra eller mår rättare sagt. 

Såsom en twitter status jag läste tidigare "Man ångrar samtalet man inte gjorde, sakerna man inte sa, sakerna man inte köpte, dit man inte åkte, chanserna man inte tog". OCH DET ÄR SÅ JÄDRA SANT. Hon sätter orden i munnen på mig. Hur många gånger har du inte ångrat saker du inte gjort för att du är rädd för konsekvenserna och vad alla ska tycka. Men vet du vad! Skitsamma, känns det rätt gör det, ta den där chansen och lev. Vi är så många i dagens samhälle som är så rädda för vad som kan gå fel eller kan hända. Allting är bara ett hinder på vägen och det är bara ta några feta springsteg och sedan hoppa över. Trotsa dig själv ibland, samt andra. (Här måste man vara tydlig också, det finns gränser. Som jag säger i varje inlägg.. men det är bara för att det finns jobbiga moralkärringar som tror att man syftar på - MEN HÖRRU! LEV! ta den där jointen och må sen. APAPAP! Inte det jag syftar på så sluta grina). 

Anyway, lista ut hur just du vill leva för ingen annan gör det åt dig. 

Tack och hej leverpastej. Midsommar imorgon, hörde jag god mat, fint sällskap, dagsfylla och lekar? JAAAAA. JALLA BYE.

Likes

Comments

Såg en bild på facebook idag, som fick mig att tänka och fundera ett tag. Ni vet en bild med en "quote". Eller hur jag nu ska uttrycka mig. 

I alla fall, den löd något liknande: "Har du någonsin tänkt på första gången du träffade någon och sen jämfört det med där ni står nu?" 

Klura på den ni, den meningen har jag grubblat över hela dagen. Hur kan någon som du exempelvis varit bästavän med vara så långt borta nu? Hur kan man inte ens höras av längre? Hur kan man ens låtsas som om man aldrig känt varandra mer än en enkel bekantskap och ett "hej" är det enda man säger när man väl råkar springa på varandra. Hur hamnade vi här? när vi för bara ett tag sen stod där? En enkel fråga, med ett jävligt svårt svar. För jag finner inte svaret men ändå är det rakt framför näsan på mig. Jag antar inte att ni ska förstå vad jag menar, men ni som vet ni vet.

Man glider ifrån människor men vissa man glider ifrån är så ovisst. När man innan har tänkt att denna människa kommer vara min högra hand genom all framtid och jag vill aldrig förlora honom/henne. Sen står man här idag som ett fån, år efteråt och ba HEJ! Vafan hände? Vi sa ju att det var vi livet ut. 

Jag har alltid sagt till mig själv att jag kommer aldrig i exempelvis kärlek påstå eller säga att det kommer vara vi livet ut, för hur fan vet du det? Det är en enkel vit lögn och varför om du inte vet ska du säga så? Bara för att du känner så just då. Vem vet vad som sker efter 5 år, eller kanske 50? Framtiden är oviss och varför ge någon falska förhoppningar? Jag kommer ihåg när jag och Mattias nästan precis hade blivit tillsammans och jag sa redan då att jag är inte den som säger sånt. Vem vet vad han skulle känna om några månader eller år? eller vad jag skulle känna? Även om jag verkligen kände att jag ville vara med honom livet ut just då, så... se vart vi står idag. 

Jag ska dock inte ljuga nu, efter vi hade varit tillsammans lite mer än ett år så sa jag för ovanlighetens skull att "dig vill jag vara med livet ut". How did that go? hahah. Jag ångrar inte att jag sa det för han kommer alltid vara en stor del utav mitt liv och mitt hjärta. Men jag kommer i fortsättning aldrig mer säga det till någon. För jag vet att det är en stor fet jävla lögn. OKEJ! kanske om jag är 90 bast och döende, om jag ens har en partner då vill säga. Då kan jag fan slänga ur mig det. Men inte innan dess. 

Jag och Mattias hatar inte varandra, som jag skrev i mitt tidigare inlägg: han kommer alltid vara min bästavän även om vi inte hörs av varje dag eller beter oss som bästavänner/kompisar överhuvudtaget. Jag kan inte stå för hans ord men så känner jag i varje fall. Inga hard feelings utan bara två personer med ett vackert förflutet! För det var det vårat förhållande var, som alla andra säger "ni var goals". Jo tack! och jag ångrar inte en sekund av hans närvaro, han har hjälpt mig och varit med om mina svåraste stunder. Han har sett mig i mina mörkaste dagar och vet i stort sätt allt om mig. När jag har legat ner har han rest mig upp och kämpat för att jag ska må bra. Och jag tackar honom för det. Likes

Comments

Finns det någon bättre känsla än att lägga sig i sängen, pusta ut och tänka "jag är klar för idag". Som ett glädjerop, JAG KLARADE DAGEN, jag lever och jag mår bra. Svar: nej.
Eller hm, jo klart det finns. Men det är ta mig fan en utav dom bästa känslorna i varje fall.
Det är ju just det jag gör nu, eller kommer göra efter detta inlägg. Dock är blogga och skriva för mig så harmoniskt så det ingår i den där fantastiska känslan.
De bästa känslor som existerar är väl för mig lycka, adrenalin, kärlek (närhet utav någon man tycker om, tjej som kille, vänskap liksom (parentes i parentes, MEN! Läs noga, inte det vanliga ordet liksom "lixom" för att ni ska förstå, utan liksom.) förvirrande? Sorry. Vart var jag? Vänskap liksom en man är kär i.) och som sagt "jag är klar" känslan.

Annars? Idag LIKSOM igår har jag jobbat. Dock på två olika jobb. I måndags var det ett event uppe på IP, Sverige är med i EM. Om ingen visste. Höhö.
Där hade vi storbildsskärm eller ja vad säger man? Vi hade som en biograf, utomhus på en läktare. Alla (de flesta) klädda i Sverige tröjor, det fanns öl, cider, läsk, chips, snacks, mat och allt som hör till. Ni vet, bra stämning, fylla, mycket folk och såklart världens bästa personal som anordnar och alla fina sponsorer som löser lite liv i Norrtälje stad. Jag stod delvis i baren, plockade tomma ölflaskor samt mat, ni vet dirtywork. Men jag gillar det. Det är en rush och man är social med folk. Sen pricken över i:et, PAAARA. Hahah.
På fredag är det dags igen och då är det Sverige - Belgien. Så ta ditt feta arsle upp dit och sätt dig på träbänken samt socialisera dig och bara allmänt må!! Där snackar vi!

Mitt jobb idag, eller igår då klockan är över tolv... (Måste sova) var på salongen! Hade en bayalage kund. Men Tyvärr! Inga bilder knäppta.
Jobbar imorgon också, ska upp vid sju så detta inlägg måste sluta nu.. Eller snart.

Är ledig torsdag, då ska jag bara sova ut och mysa hemma i Guess. Lär väl dyka upp något, kanske drar ner till kajen med högtalaren. Var ett tag sen jag var där känns det som. Behöver harmonin och solnedgången!!!

Nej vafan hörni, god jävla natt!

Likes

Comments

HÄJ! Jag har haft en fantastisk helg med så mycket lycka och kärlek. Detta är faktiskt den fetaste helgen på länge, min bästa upplevelse var Åre men det här slickar fan Åre i arslet.

I alla fall! Helgen löd såhär:

I fredags så tog alla i kära Norrtälje studenten, dvs i princip alla man känner. Jag och några utav tjejerna var på mottagning hos Lovanna! Där var vi från fem till halv nio på ett ungefär. Vi firade, drack champagne, käkade och hade allmänt jätte trevligt. Sedan drog vi till Jentan där vi fortsatte förfesten med drickspel och allt därtill. Närmre halv tolv drog vi till slutskivan och resten utav kvällen är ett minne blått. HAHA, skämt åsido morsan! Där blev du rädd va?

Drog hem klockan tre, då klubben stängde. Alltid sist ut, vägra gå och inse att det är slut? JA HEJDÅ. hahah.

I lördags då? Softade mestadels hela dagen och tänkte egentligen bara ta det lugnt med familjen under eftermiddagen och sedan åka hem och mysa med My. Langade dock dissen till alla och drog till summerburst istället. Bestämde mig vid fem att jag skulle dit, checkade biljett och sen sa jag bara hejdååååååå. Spontanitet är ta mig fan det bästa jag vet och om du inte är spontan och hittar på crazy shit är du inget för mig. I alla fall, jag drog in själv, men mötte upp Emelie och alla de andra där inne.

OCH DET GOTT FOLK! ÄR DET FETASTE JAG NÅGONSIN GJORT.

Ångrar inte en enda sekund och inte ett öre. Jag har faktiskt träningsverk från allt dansande, det var min träning eller cardio for the year.

Men det roligaste med festivaler, eller säger man så? Festival, konsert? Anyway, det roligaste är fan då man gör ringar innan droppet och sedan hoppar alla in samtidigt, knuffas och har sig. Fan vad det är underbart. Stackars alla små personer dock, som i princip blir ihjäl hoppade och dör på cupen. (Sarkasm, menar inte att någon dog) Den enkla anledning till varför jag älskar att vara lång, haha. Nej det finns både bra och dåliga stunder med det.

Ja men det låter väl som en suverän helg huh? Det var den kan jag lova.

Likes

Comments

Äntligen i säng. Upp igen om 4 timmar, Why? Jo för imorgon tar min bästavän studenten. Kommer bli så jävla fett att få se dig Emelie, utspringandes med andan i halsen, tårar i ögonen och bredaste leendet på läpparna. Du är så jävla grym och förtjänar den fantastiskaste (särskrivning) dagen du någonsin upplevt.
TÄNK! Att allt slit och skit har lönat sig. Du har nått målet med riktigt bra betyg och som en sann, rak och ärlig person. Du har inte vikit undan en enda gång.
Sen att du ska börja med plugget igen i augusti är en annan femma! Sommaren är här och fan vad vi ska leva livna.

Igår kväll när My satt och läste genom min kära lilla blogg uppstår skratt. "Hannah.. Det står här att du skulle lägga ut bild lite längre ner på skillnaden?" (Hudfärgen).
JAAAAAAA, man försöker ju i alla fall. That's Why jag lägger ut den nu istället! Sorry not sorry. Inte för att någon gives a shit egentligen, MEN.

Funderar på vad jag ska prata om nu, har så mycket crazy shit i hjärnan som flödar men får fan inte ner skiten på papper. Eller i detta fall tangenterna och skärmen. Tror jag tar det i nästa inlägg eller bara när jag känner "FAN NU. Nu vet jag hur jag ska formulera mig och mina ord." För just nu, för ovanlighetens skull så är det to fucking much.
Eller asså det är alltid för mycket i min hjärna, men brukar alltid kunna behärska skrivandet och få ut orden på rätt sätt. Inte denna gång dock, tack ändå.

Med några riktigt feta låtar och bilder säger jag godnatt.
Även om jag inte kommer kunna sova riktigt än. Och då har jag inte ens druckit kaffe idag(?!). NÄEJ, det räcker. Gnight.

Likes

Comments

Tjofan! statistiken på blogghelvelvetet har skenat iväg sen jag började igen. Fan vad härligt att några är intresserade över hur mitt liv och mina tankar ser ut. Dock så märker man ju att dem flesta inte orkar läsa mina 4 km långa inlägg som jag oftast gör, men det är väl mer cred till dem som pallar.

Om vi säger såhär, det går inte att skum läsa min blogg för då kan man antingen få saker om bakfoten eller bara inte fatta någonting. Sååå ja..

Anyway igår satt jag vid kajen igen och tok softade med Emme, Niclas och Wevve. solnedgång, bra sällskap och musik. Kan ju inte bli mycket bättre, eller hur?

Just nu? Sitter eller rättare sagt ligger i sängen med Veronika, allmänt bara chillar som vanligt. ett blogginlägg hit och ett annat dit. Tidigare mötte jag upp friends och la mig på stranden och försökte bättra på brännan. Gick väl bra? eller? Kände mig lite sisådär solkysst innan Olle räckte fram armen och vi jämförde hudfärgen. Ni kommer förstå då ni ser bild lite längre ner. höhö.

OCH NU KOM MIN SAMBO HEM <333<<3<3<33<<33<<3 dvs My the one and only Svensson. Förhoppningsvis blir det volleyboll ikväll och massa tjat och gnat med softar polarna. Ni vet, vi har alltid dessa djupa konversationer mellan himmel och jord som eskalerar till allt men samtidigt ingenting. Svårt att förklara men ni som vet, ni vet.


Likes

Comments