​Natoband är i min mening det absolut bästa komplementet till din klocka. Det går enkelt att byta ut och ger klockan en helt ny stil. Kolla in bilderna nedan och säg gärna vad ni tycker! 

Klockarmband på stylechrono
Natoband i läder
Grönt natoband
Blått natoband
Brunt natoband

Likes

Comments

Här kommer lite tips om klockvård

Klockvård, ja inte låter det för roligt?

Visst vore det väl trevligt om din klocka aldrig gick sönder, eller aldrig behövde någon form av service eller klockvård.

Tyvärr är ju detta en utopi för oss klockälskare och verkligheten är tyvärr lika dyster och mörk som en höstdag i november. Men misströsta inte, med några enkla knep kan du spara dig själv mycket tid och frustration samt se till att din klocka håller i ytterligare många år framöver.

Det är ju egentligen inte så konstigt att våra klockor behöver service ibland, vi tar ju hand om allt annat vi använder dagligen, t.ex. våra bilar och hus. Av någon anledning glöms dock ofta klockan bort. Det kanske inte är så konstigt då den måhända inte är en vital del för våran överlevnad, så som tak över huvudet eller möjlighet till transport. Men vi ska inte bortse från det faktum att många av oss använder våra klockor dagligen i alla väder och under alla årstider.

Likes

Comments

Klockarmband i läder är tidlösa och snygga. I den här artikelserien kan du läsa i stort sett allt om läderarmband och få nya idéer om vilket klockband just du ska välja.

Då kör vi igång!

Tänk dig att du sätter en ny klocka på armen, du tänker dig förmodligen att remmen på klockan antingen är i metall eller i läder och visst är det oftast så. Men när man tittar lite närmre på klockarmband som ämne tar det inte lång tid innan man inser att klockbanden finns i otroligt många färger och variationer och alla har sin historia att berätta.Likes

Comments