Header

Jag har sovit från 23:30 till 06:00 HELA TIDEN! Jag har inte varit vaken en enda gång, det är typ otroligt. Vaknade nu igen omkring 07:30 och inser att det är ännu är mörkt ute, så mysigt. Ska nog börja morgonen med en promenad, sen hem för frukost. Sambon lär sova ytterligare ett tag till, så kan lika gärna ta in frisk luft och njuta utav en ledig morgon.

Idag är planen att mysa hemma under förmiddagen, tanken är att vi i eftermiddag ska dra in till julmarknaden i Gamla Stan åh kolla där och vid 16:00 har vi åh några andra bokar bord på TudorArms.

Det väntas vilodag åh en jävla massa mys!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skojar inte när jag skriver att det var SKÖNT att lägga sig i sängen, det bästa är: no alarm ⏰ imorgon, det väntas sovmorgon. Hur länge det blir, återstår och ser. Och hur morgonen imorgon ser ut är ännu oklart, beror på dagsform och vad jag känner för. Tänkte eventuellt kliva upp åh ut för promenad, där efter hem för frukost med sambon. Men får se, kanske väljer att kliva upp åh bara mysa hemma.

Apropå mys, det har vi haft idag. Thaimat från Högdalens thaikiosk, en film och så har vi börjat kolla en realitiserie som mamma tipsade om - 60 dagar i fängelset - typ? Och så avslutade vi kvällen med filmen, mig äger ingen som går nu på tv:n.

Ikväll har vi gottat oss med thaimat, glass med hasselnötskräm, mandlar och massor av lokal.

Nu 🌟

Likes

Comments

Satt hela dagen med power point från föreläsning ett, alltså första och fattade inte mycket. Kurser som denna, där man måste tänka ”såhär är det - rätt & fel” gör mig så osäker åh hjärnan samarbetar inte. I de andra kurserna har man typ kunnat ordbajsa lite åh så länge man förklarar hur man tänker, så blir det på något sätt rätt..

Igår släppte sambon bomben om att han plötsligt INTE ville gå till en barberare då han från ingen stans fick någon självförtroendeboost åh tyckte att han lika bra kunde göra det hemma. Åh så uppstod det här problemet med julklappar. Jag har fyra människor som jag ska handla åt (mamma, sambon, syster + sambon) åh mamma är på sätt och vis klar (..) och så kommer de till pengar, nästa år då blir det även julklappar åt alla mina barn i livet. Vilket då ligger upp emot åtta kids, ni förstår varför jag inte kan handla åt barnen nu när jag studerar?

I övrigt är det ett svettarpass på boxen idag, fredagar brukar vara tuffa. Är bara att kötta på åh där efter bli det hem för studier hela dagen. Och hörni, det är fredag 🌟

Likes

Comments

Börjar morgonen med att gå på händer, i like. Och där efter övning i muscel up åh jag kommer inte upp 😭 från A till B är problemet, från B till C är inga konstigheter, eller hur man nu ska förklara det. Åh det gör mig så IRRITERAD att jag inte fattar.. Innan januaris slut ska jag kunna det, är bara så.

Är nu påväg hem. Var förbi Ica i Globen åh handlade, ska göra mig en smoothie med massa gott gott i och så blir det en hemmadag med studier. Är taggad och ser fram emot att bara få mysa hemma, känns typ som länge sedan jag gjorde det. I veckan har jag alltid dragit hemifrån vid 12:00 tiden för en eftermiddag på universitetet, men inte idag.

Likes

Comments

Det här med saffranslax i ugn gick ju väldigt bra.. Sambon var visst trött åh tyckte att vi skulle ”äta något lätt” vilket innebär köpmat, vi drog till E4:a barnen och handlade käk. Det var veggirulle med falafel, potatismos, mozzarella, morötter, rostad lök och annat namnam. Sambon klämde en burgare 🍔

Sen när jag kon hem, så har vi inte haft något kallvatten (!) så vi gick ner till affären för att handla några liter vatten så vi har, eftersom man aldrig vet när de slår på det igen. Väl hemma, precis innanför dörren - då hör vi att de rinner i rören, vad fan! Hade de varit typ Loka med smak, hade de varit en sak men nu helt vanligt vatten..

I övrigt så händer det inte så mycket. Jag har fantastiskt ont om pengar, redan gått flera hundra back denna månad åh december ska vi INTE prata om. Kan ju säga såhär, innan ens alla räkningarna är betalads så går jag back, får typ fem tusen in och har typ åtta ut - DET GÅR INTE! Men försöker tänka, att de löser sig på något sätt åh har därför precis köpt en hoodie från boxen. Smart girl!

Körde lucia- mys här hemma ikväll också.

Likes

Comments