Header

Jag är nu hemma i skokartongen, känns typ konstigt men även bra. Har börjat fundera på saker som ska kastas, kläder som ska till klädesåtervinningen och allt sådant. Har typ bara pengar och flytt i huvudet just nu! Spännande tider väntar, vill att det ska bli tisdag nu nu nu. Även om vi inte har mycket att flytta, så tänker jag ändå hur jobbigt det kommer bli. Ner för trapporna här och upp där borta, eller om man tar hiss eller vad det nu finns? Shit. Vet inte ens hur jag kommer bo, galet.

Tränade ben idag - direkt när jag kom fram till Älvsjö. Tyckte det var flitigt utav mig att göra det faktiskt. Gick bra, vart tungt och är nu trött i benen. Köpte med mig en kyckling och bulgur sallad hem. Har sedan dess slappat. Räknat på budget och fixat lite.

Ska nu ta hand om böcker som jag ska lämna in imorgon. Börja någonstans liksom. Får dock bara lämna in fem per tillfälle, så fem imorgon och fem på tisdag. Det är en början varje fall, har en del som kan lämnas in.

Sambon slutar 16:30. Ska möta honom vid hans jobb, blir att gå förbi Gula Kiosken i Högdalen för att köpa med thaimat hem. Kommer ju bara sitta i hans knä hela kvällen, prata om veckorna som varit som vi inte setts, se någon serie och bara umgås.

Dessa väntade på mig hemma - och med ett litet kort till också 🙌🏻 efter alla dessa år, så har han äntligen lärt sig vad jag förväntar mig, hehe. Skämt åh sido, så underbart gjort ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu verkar det lösa sig, känns det som. OM allt går som det ska, har vi nycklarna i våra händer på tisdag! Sambon skriver kontrakt 09:00 och det verkade även då som att vi får mer eller mindre flytta in. Firar först när vi har nycklarna i händerna 🥂 så ni vet vad jag gör på tisdag efter att sambon slutat, vilket är klockan 17:30! Då drar vi till lägenheten. Kommer gå en promenad dit i helgen, måste tusan glo sjävklart. Nu händer det verkligen grejer. Som min kompis skrev, nu är det bara andra händelser som ska slå in för vårt tjej- gäng på ön sen är det mesta kirrat liksom. Nu håller jag tummarna för oss och för mina vänner 🙏🏼

Sitter på pendeltåget, mitt i en skolklass. Ska fortsätta läsa kurslitteraturen strax. Väl i Älvsjö, ska jag dra och träna ben pronto! Kände för att köra direkt, sen hem till lägenheten med någon lunch typ grillad kyckling och något mer till. Känns som sagt tråkigt att lämna men är allt för, förväntansfull för att deppa även då jag höll på att börja grina när jag klev ombord på båten OCH när jag klev av. Nynäshamn kan ge mig ångest på så många olika sätt 😂

Likes

Comments

Godmorgon 👋🏻

Vet inte om jag fått med allting, det märker jag. Nycklarna och plånbok är ju det viktigaste, allt de andra ordnar sig. Har absolut MER saker nu än när jag åkte hit. Måste lära mig, under sommaren använder jag inte så mycket kläder. Mest arbetskläder. Så nästa år, mindre kläder - samtidigt - nästa år ska jag jobba mindre så då kanske behövs kläder.

Jobbigt som alltid att dra men vet att jag snart är tillbaka. Nya spännande saker väntar säkert och så börjar universitet igen, förstå SISTA året! Jag vill studera mera.

Nu: frukost, film och studier i 3 timmar och 20 minuter. Bye bye Gotland.

Likes

Comments

Här ligger jag i ett mörkt rum. Gillar inte att sova ensam, får typ svettnigar. Har haft mamma här hela sommaren eller sambon, och nu ligger jag här ensam. Dock bara en natt för sen är jag hemma igen 🙌🏻

Dagen. Började med studier, skulle packa men drog till morfar istället. Hängde på hans balkong och pratade skit åt vindruvor och drack kaffe. Sedan hem - och då var de strömavbrott på HELA ön - spännande. Fick halvt panik och kände hur omöjligt det var att packa utan en film, måste alltid ha något att titta på undertiden. Strömmen kom tillbaka och jag drog av fem kilometer på mammas springband, gjorde lunch åh därefter duschade. Började sen att packa innan syster plockade upp mig vid 16:00. Vi drog ner till stan, tittade lite. Sen begav vi oss till restaurang Beyrouth där vi bokat bord. Alltså deras mat - i love it! Så fantastiskt god. Vart proppmätta båda två, men så har jag en syster som gillar glass & kakor, och hon är duktig på att dra med mig i det också. Så, glass på MacDonalds vart det.

Väl hemma igen så har jag halvhjärtat packat klart. Men det går segt, går upp 06:00 imorgon och tänker att jag säkert hinner med det sista innan taxin kommer 06:40! Det blir nog bra det, dags att bege sig hemåt imorgon då. Nya äventyr väntar! 🙌🏻

Likes

Comments

Det här med att vara spontan, det är inte riktigt min grej. Min syster frågade om jag ville gå på stan med henne vid 16:00 eftersom hon slutar jobbet då, jag hade ju planerat in att träna från 16:00 och vara klar till 18:00 när vi ska gå restaurang. Skrev det till henne, att jag inte riktigt tänkt i de banorna. Då skickade hon någon jävla låt från YouTube som hetter spontanitation eller något liknande, och DÅ kände jag såhär - nu får jag fan ge mig. Dock tror jag hon fick lite dåligt samvete då hon ALLTID lyckats krascha mina träningsplaner. Men har tänkt om, och springer istället på mammas joggingband och kör lite lätt med hantlarna. Det får liksom räcka så idag! Är ju faktiskt sista dagen för mig här på ön, och då kan jag inte fokusera tiden på träning - spontanitet är visst inte min grej.

Har studerat lite, faktiskt. Började med en engelsk text - inte direkt svår där emot tar den TID att komma igenom just för att det är engelska och jag behöver skriva ner det som jag anser vara viktigt eftersom att dokumentet inte går att skriva i på datorn. Ska dock ta en paus nu och bege mig bort till min morfar sen blir det hem för träning, dusch, lunch och packning.

Likes

Comments

Det vart en annorlunda tvist detta sommarslut, annars brukar det vara jag som kliver utanför dörren och åker från ön. I år är det mamma - hon ska till Stockholm över natten med sitt jobb, så är kattvakt ett dygn innan jag drar också. Väldigt sällan jag är ensam här hemma vid mamma, men det ska nog gå bra. Förmiddagen blir hemma för att packa, eftermiddagen och kvällen blir på gymmet och middag på stan med syster 🍴 blir förhoppningsvis ett bra avslut även om det är jobbigt att alltid lämna. Ett perfekt avslut vore om jag får meddela mina nära & kära ett bra besked, men från gårdagens status så ser det ganska mörkt ut. Och som jag skrev, inga förhoppningar alls.

Nu sitter jag och äter frukost åh ska börja läsa lite kurslitteratur inför den kommande kursen, får läsa det jag har. Och bara det visar sig vara en del. Tjejen utan någon vila 👋🏻

Likes

Comments

Mamma och jag har legat i varsitt soffhörn under kvällen, bland annat så har vi kollat på idol. Tycker det är mysigt med höst, då börjar alla bra program - eller bra åh bra, men program som är underhållande och roliga att kolla på! Som typ Idol, Paradise och så börjar det en ny svensk komedi om några dagar - och jag ska försöka tvinga sambon att kolla The Sopranos med mig igen.

Imorgon drar mamma till Stockholm. Jag blir "ensam" här hemma på ön, ska dock ut med min syster på tisdagkväll åh hela dagen imorgon är planerad MEN det kommer kännas konstigt och framförallt tung när mamma går imorgonbitti för att hon ska med flyget, samtidigt, ärendet SKÖNT att det inte är jag som alltid måste åka. Nu åker hon imorgon och jag på onsdag lagom när hon kommer hem, men det är ett val jag gjort för att slippa säga - på återseende - så ofta.

Ska göra mig iordning för sängen strax. Eftersom hon ska med flyget tidigt, så kommer jag också vakna tidigt. Gör mig ingenting, har som sagt lite att stå i - imorgon. Väntar dock på ett positivt svar imorgon 🙏🏼 känns dock som att allt sådant är långt långt borta och det gör mig lite ledsen om jag ska vara ärlig. Jag vill ju att det ska flyta på åh att det inte ska vada några konstigheter, men får nog leva med tanken att bo i min skokartong minst ett år till.

🌟👋🏼

Likes

Comments

Så var sista arbetsdagen gjord för denna sommar 🙌🏻 det var tusan SKÖNT att ta mina saker åh säga bye bye 👋🏻

Väl hemma, gick mamma åh jag ut med lite saker till komposten. Hämtade ett paket på öster OCH köpte med oss hamburgare från Max hem, som vi nu sitter med i soffan. Hade tagit fram torsk, men det sket sig. Det vart halloumiburgare 🍔

Likes

Comments

Vill hem åh dra täcket över huvudet, jag vill gå hem och bara vara - absolut inte jobba, så less just nu. Det går svårt med lägenheten, tusan alltså. Har ställt in mig på att vi inte får den, de första papperna vi skickat in räckte inte och helt ärligt så vet vi inte VAD de är för papper som de ska ha? Tycker sambon ska ha all kredd att han ens fixar med de här. De nya papperna kommer han skicka ikväll, så imorgon borde vi får svar. Men de ser mörkt ut eftersom vi inte förstår alls vad man ska göra.

Vill så gärna, men det går så segt. Hade SÅ stora förhoppningar på denna, nu har jag noll. Känns som mitt hjärta gått sönder i tusen bitar 😭😂

Likes

Comments

Måndag: jobb 06:00 till 16:00 dessutom sista dagen på sommarjobbet. Hem för att börja packa, städa lite och umgås med mamma.

Tisdag: packa under förmiddagen, besöka morfar, träna, äta lunch och packa mer, ut med syster på kvällen för middag 🍴

Onsdag: båten ⛴ hemåt 07:15. Hemma vid typ 12:00 tiden. Blir att packa upp åh gå till affären för att fylla på kyl och frys där hemma. Middag med sambon - antingen ute eller hemma 🍴

Torsdag: hemmadag, studier, plock, träning av överkropp.

Fredag: hemmadag, studier och träning av ben.

Lördag: träning av överkropp och sedan kräftskiva 🦐

Söndag: vilodag, promenad och studier.

Likes

Comments