Header

Åh ja vad det var SKÖNT att sova! Typ älskar det, fanns det en jobbar så skulle jag absolut varit mästare i det. Söndag idag! Åh vi har en dag kvar utav denna tjejhelg. Vad gör vi åt den? Skansen? Stan? Museum? Eller vad? Shoppa gjorde vi igår - men idag då?

Vill börja morgonen med bananpannkakor och pannkakor 🥞 undrar vad brudarna tycker om de?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Och så har vi nu avslutat denna lördagkväll. Det är dock ganska mysigt att ligga här alla i samma sovrum, och småpratat lite, eller surfa på mobilerna åh så. Bara att umgås är guld 👌🏻 sen att kvällen kanske inte vart sådär fullt drag till småtimmarna, gör ibland ingenting. Vi har umgåtts och flängt runt hela dagen tillsammans ändå. Otur dock att en av oss i gänget skulle få ont i huvudet! Hoppas hon känner sig piggare imorgon. Tror vi alla mår bra utav lite sömn.

Efter Ikea varje fall så drog vi hem, började fixa oss och drack lite alkohol. Älskar känslan utav att gå från lite halvt sunkig till att känna sig fräsch, love it. Drack en god bål som en utav brudarna stuvade ihop åh så vart det även en suranappar shot.

Vidare ut med kollektivtrafiken. Jag måste ändå säga, jag är numera en van person med att åka kollektivtrafiken ✌🏻 känner mig ganska säkert - vilket känns kul. Kommer ihåg i början, jag var SÅ lost.

Middag på Sthlm Tapas. Kycklingklubbor, falafel, sötpotatis och ceviche var lite utav det som jag åt. Säkert glömt en utav rätterna? Och så delade vi på en kanna vit sangria 🍹. Efteråt kände vi väl oss ganska nöjda, och begav oss hemåt igen.

Som sagt, nu ligger vi här. En håller på åh hostar lungorna ur sig, hoppas hennes hosta försvinner snart. Har inget att hjälpa hostan mot! Jag har ont i magen 🍒 och hoppas att det försvinner under natten. Så ja, en tidig sänggång kanske inte gjorde något för oss.

🌟

👆🏼 min otroligt snygga tröja som jag köpte idag!

Likes

Comments

Det gick hur bra som helst att sova alla fyra i sovrummet. Vart inte speciellt varmt heller. Vi vaknade utav att byggarbetarna utanför typ droppade container i marken, det blir skönt när bygget runt omkring är klart.

Nu har vi shoppat i Skärholmen, nu ska vi vidare till IKEA. Lunch och lite annat ska handlats där. Har idag shoppat ett spel åh lite klädesplagg, saker jag inte alls behöver. Men ser fram emot ikväll, spel, musik, smink, drink, mat åh allt sådant 👏🏻

Likes

Comments

Nu är tjejerna här. De tog sig till Älvsjö även då jag vart lite stressad för deras skull att tåget plötsligt inte skulle gå hela vägen hit, fick nämligen på messenger om kort tåg. Tänkte då, att tåget bara går till Västerhaninge och att halva tåget inte går vidare, åh de satt på den del son inte skulle gå vidare. Men så var inte fallet.

Hem till mitt för tacos 🌮 sen till mataffären igen för att handla gott gott. För min del vart det glass, med hasselnötskräm åh så något nytt godis med typ mindre % socker i. Och tip fyra glas juice.

Vi introducerade även Fifty Shades Of Gray för en utav kompisarna. Hon hade tydligen inte sett den, så började kolla på den. På söndag blir det eventuellt film nummer två.

Nu ska vi sova. En heldag med shopping imorgon väntar, vi ska till Skärholmen och även Ikea. På kvällen väntas middag och lite utgång.

Nu ligger vi fyra i vårt sovrum. Jag på sambons sida utav sängen, en bredvid åh två golvet. Härligt att ha dem här, fått inflyttningspresent åh så har det som alltid skrattats en del 💕

Likes

Comments

Betyget från förra kursen har nu registrerats. Och jag är typ bitter. Mitt betyg över godkänt men inte det allra bästa, vilket störde mig lite. Får sällan bästa betyg, men vill varje fall vara näst bäst. Men inte det heller denna gång. Och det störde mig. Nu i slutspurten utav utbildningen ska jag fan ge ALLT för att få högsta eller varje fall näst högsta. Det ska stå B eller A på tamifan varje betyg. Dock tror jag, att kurskraven kommer höjas nu?

Hem för att bädda iordning lite sängplatser. Sen vidare för ben och kondition på gymmet. Möta tjejerna för en sväng till affären, vidare hem för matlagning 🌮 kvällspromenad till affären för gotta och typ häng resten utav kvällen. Antar att vi kommer vara trötta, kanske. Vi får se!

Likes

Comments