Header
View tracker

Imorgon - då börjar det - då är det dags. Känner mig efter denna kväll SJUT onyttig, förstår inte varför jag ska svullna så fruktansvärt mycket. Är trött på nötter och socker nu, blä.

Imorgon blir det nyttigare tag - även om jag inte kan träna så är det inte så bra att överäta. När jag tränar, visst ät på - men har ju den där förmågan att jag alltid äter (för mycket) och typ alldeles för lite när jag väl tränar sådär hår, balansen är ett problem var gäller mig.

🍴💪🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Haha jag saknar visst min sambo ikväll, vet inte vad jag ska göra. Snart ätit upp hela nötpåsen för 67:- samt ätit kvällsmat och klockan är inte ens 18:00 (!) vad tusan.

Kollar Teen Mom och funderar på att ta en kopp kaffe ☕️ till. Kanske fixa lite med iPaden eller något. Vet inte vad jag ska göra. Hade jag varit friskt hade jag absolut tränat, men jag vet inte. Känner mig rastlös.

Kanske ska ta en promenad 🚶🏼‍♀️

Likes

Comments

View tracker

Aha.. Här står man i värsta bilkön. Dumt utav mig att välja bussen, vet inte hur jag tänkte. Fredag och denna tid, idiotiskt.

Har varit på ICA i Liljeholmen och handlat. Blir kalkon och en god sallad till bland annat mozzarella. Sambon är inte hemma, så kör något sådär "simpelt". Har även handlat VÄRSTA påsen med naturgodis. Kan inte bestämma mig om jag ska äta först (middag) och sen mumsa - eller tvärtom. Kan som sagt inte bestämma mig.

Vet varje fall att jag inte har några planer denna kväll. Första målet är att komma hem, tid kommer det absolut att ta eftersom att bussen inte rullar verkan framåt eller bakåt.

Kan kanske fördriva tiden med att plugga. Mindre åh göra när man kommer hem. Då kan jag börja denna fredagkväll med att plocka iordning i lägenheten, äta, fixa naglarna och läsa träningstidning samt kolla Teen Mom.

Träningstidning... Tänk när man pysslade med sådant - träning. Snart tillbaka, ska bara gotta mig lite lite lite till.

Likes

Comments

Och så var det fredag. Jag är redan fredagsfin - duschade nu på morgonen 👌🏼 sitter och väntar på bussen, idag är det tvärtom - jag är i tid och bussen försenad..

Efter praktiken ska jag åka till ICA Liljeholmens chark ❤️ köpa lax, eller något annat gott. Och ha fredagsmys med lite naturgodis. Vi ska även börja kolla en ny serie, sambon försöker lite snyggt att knuffa undan Desperate Housewifes! Han har dock lovat att vi ska se klart det också.

Nu får bussen gärna komma så jag kan få äta frukost. Gröten ligger i väskan.

Likes

Comments

Påväg hem - sambon ska möta mig snällt utav honom ❤️ han är duktig, varit och joggat åh allt idag. Något som jag inte gör - just nu. Där emot så har jag håller igång hela dagen idag, från 05:50 till nu. Praktik och jobb och det känns, vill jag lova! Trött.

Brukar inte känna något speciellt för helgen eftersom att det är slappt att plugga men nu gör jag det! Så härligt med fredag imorgon. Vet precis vad jag ska göra efter praktiken samt vad jag ska äta 👌🏼

Blir att kliva upp 06:20 för att hinna duscha och packa väskan åh lite sådant fix. För se om jag äta frukost hemma eller på bussen mot praktiken. Är vrålhungrig efter typ en timma där, så konstigt.

Som sagt, fredag imorgon!

Likes

Comments

Jobbar alltså ikväll. Ganska mysigt! Ska kolla julkalendern strax vid 19:45 - bra att man jobbar såhär, så man är uppdaterad lite.

Är i övrigt trött på att vara förkyld. Jag vill ju träna - är snart en vecka sedan sist. Men när man går med dubbla tröjor och raggstrumpor utanför ens vanliga strumpor, då vet man att man inte riktigt är sådär hundra procent frisk. Sen känner jag det, i näsa och lite hals, så.

Tanken är att jag ska köra igång på måndag igen. Och jag längtar! 💪🏼 de blir dock endast styrketräning, då tiden inte riktigt finns för dubbelpass men absolut att man kan trycka in lite kondition vid styrketräning också, men det blir inte endast bara kondition. Ingen tid för det.

Trevligt kväll 🌟

Likes

Comments

Inlägget jag skrev på bloggen försvann då jag somnade och råkade trycka bort det jag skrivit. Är så fruktansvärt trött nu. Helt otroligt. Sommar typ efter två sekunder efter att jag vaknat. Hinner varje fall hem, innan det är dags att tagga kvällsjobb 👶🏼

Praktiken idag då? Jo, den har väl gått bra. Hoppas att resten utav de 20 dagar känns lika bra! Nöjd över mina tider varje fall, antingen 08:00 till 14:00 eller 09:00 till 15:00. Varför det inte är fulla dagar är för att det ska finnas tid, till att sitta åh planera och liknande.

Blir att dricka kaffe och äta någon mandarin innan det är dags att gå hemifrån igen om en timma. Bra att jag hann hem för då kan jag hämta matlåda som jag glömde i morse eftersom att det vart så stressigt.

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon 🌟

Vilken morgon. Tur att jag sprang till bussen, annars hade jag aldrig hunnit! Det var en minut kvar innan bussen skulle komma när jag väl kommit fram. Skulle behöva vatten, harklar mig alltid på morgonen speciellt när jag är tjock i näsa och mun som nu - har en tom vattenflaska, men vad hjälper det?

Kommer kolla fram tidigare än 07:30 då jag "börjar" men har frukost mer mig plus massa saker. Behöver ju fan extra av allting, extra jacka och tröja - vantar och strumpor. Sen har jag med mig iPad och kalender då denna första dag kommer handla om planering och så tänkte jag läsa nu på morgonen på bussen.

Var ganska otaggad igår. Gillar universitetlivet när man bara chillar, men nu känner jag mig ändå motiverad och det ska bli roligt åh visst, det är en omställning. Men som sambon sa igår, "du gillar ändå att gå upp tidigt och är van med det..." ja, det är ju inga problem.

Likes

Comments

Sambon och jag har haft det mysigt! Ätit 13 kycklingvingar (starka och neutrala) samt en sallad med tomat åh lök på Olearys. Där efter så gick vi till godisaffären JamJam i Globen.

Nu har vi varit hemma ett tag, jag har fixat lite med skolan - senare blir det att packa väskan inför imorgon. Annars ska vi inte göra något mer ikväll - duscha och ligga åh gäsa, typ.

💫

Likes

Comments

Ooooohhhh yes, jag har bara suttit i soffan hela hela dagen. Hatar att sitta inne hela dagen, blir typ sur och grinig då! Känns som att man inte gjort något klokt alls, blir irriterad bara när jag tänker på det! Hehe.

Men NU är allt inlämnat i denna kurs. Nu är det bara att vänta på att allt ska gå igenom, typ. Hoppas hoppas. Så taggar vi på en ny kurs imorgon, som kommer pågå till mitten utav januari.

Som sagt. Inte gjort något annat idag. Inte ens promenad och ingen styrketräning. Mår inte riktigt bra, eller känner mig frisk men är mer näsa och hals som är knäppa. Sambon och jag ska dock ut nu och äta middag, sambons mamma som gett oss pengar för att vi ska kunna gå ut och unna oss bara vi två. Så ska göra mig iordning nu, och så blir det kycklingvingar i mängder! Så jävla gott 🍴

Likes

Comments