Header

Är nu påväg från Älvsjö gym. Vart ett ganska så bra benpass, är inte den bästa på att lägga upp pass som har med ben åh göra. Samtidigt har jag crossfiten som hjälper mig bygga ben - tänker jag. Men avslutade på stairmastern och den tröttare verkligen ut mig, pallar bara ynka 5 minuter i hastighet 12 - sen är jag fenito.

Nu ska jag hem - duscha - och sen bänka mig i soffan med frukost, är inte hungrig dock. Kan bero alla bananchips och den bar jag VRÄKTE i mig igår. Åt dessutom någon riskaka innan träning med hasselnötskräm på morse bara för att det är så jävla gott.

Ska lägga undan luren strax och några timmar framåt. Måste få in det som en rutin när jag ska plugga, finns SÅ mycket som är mer av intresse på social medier än i litteraturen 👋🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Räknat ut att kvällssnacket jag frossade ikväll låg på 750 kalorier. Fan det var ett saftigt intag. En påse bananchips, en bar och tre klunkar påskmust 🐣 vet inte vad som tog åt mig, jag som annars brukar vara duktig och tänka på vad jag äter. Under helgen brukar det spåra, men tänker att det blir ändring på det med start nästa helg. Behöver inte frossa bara för att det är en röddag, man kan vara rutinerad och äta som man brukar. Måste bli ändring på det! Åh hur jag åt denna kväll, det vet jag som sagt inte - gott var det varje fall.

Nu ska sambon och jag lägga oss. Alarmet är ställt ⏰ på 07:00 och när jag klivit upp, ska jag dricka en kopp kaffe och sen bege mig direkt till gymmet, har som sagt lite energi att göra av med.

Sen är tanken att jag ska isolera mig och studera fram till 16:00 då det väntas jobb. Men nu ska vi sova - hur fasiken det nu ska gå till? Jag är typ speedad ✨

Likes

Comments

Vilken söndag, så lugn och skön! Inte rört mig speciellt mycket - ganska så skönt - suttit i solen och läst kurslitteratur ☀️ så jävla skönt.

Nu grillas det. Kyckling och god sommarsallad väntar - ser verkligen fram emot sommarvärmen. Dagar ute i gräset, verkligen njuta utav solen. Om jag jobbar lika mycket som förra året så kommer jag inte få ta del av solen så himla mycket. Ska dock detta år, försöka vara mer ute när jag väl är ute/ eller börjar på eftermiddagen för då kan man vara ute hela förmiddagen. Är ett måste.

Senare ikväll ska jag eventuellt ta en promenad till ICA Bea, får se vad klockan blir dock. Kanske bara tar en promenad eller så stannar jag inne och pluggar istället.

Likes

Comments

Och så var söndagen här! Och inte kunde jag sova sådär länge som jag tänkt, förstår inte, är tydligen inte någon sovmorgon människa.

Slappade i soffan en stund tillsammans med sambon. Där efter gjorde vi scones! Jag körde på ett nyttigare alternativ och sambon gjorde klassiska vanliga. Hans var SÅ fina! 🍞

Nu ska både vi studera. Sambo ska förbereda saker till sin praktik och jag ska läsa i någon kurslitteratur. Senare ikväll ska det grillas! Jag vill ha lax men får se vart diskussionen slutar.

Likes

Comments

Strax ska vi lägga oss. Är ganska trött i kroppen efter loppet känner jag - förbannat härligt. Har tankat kroppen ikväll med thaimat 🍜 bars, nötter och mandariner 🍅 och så annat gott.

Har hunnit kolla andra lopp jag vill göra: tjurruset & midnattsloppet, bland annat. Egentligen skulle jag kunna springa vad som, tycker det är kul med allt så..

Som sagt, sova strax ✨ och sovmorgon imorgon väntar. Det ska bli så skönt att inte behöva stressa upp till något 🙏🏻

Likes

Comments

Och så är man hemma! Loppet gick bra, sprang hela vägen dvs (7,5) och lika så sambon! Åh jag är så STOLT över honom. Han sprang hela vägen 🙌🏻 så jävla duktig. Han har fått mersmak dessutom, så nu ska fler lopp planeras! Så kul. I loppet var de olika händelser, till exempel en kör och annat spännande. Så kul att ha gjort de! Just detta lopp kan man inte gör igen, så.

Efteråt ville sambon åh ta en öl 🍺 så gick med på det - och det var mysigt! Men nu ska vi frossa thaimat och BARA slappa.

Likes

Comments

Goddag 👋🏻

Vaknade upp till en solig lördag, men nu vart det plötsligt molnigt. Denna förmiddag har vi mest planerat dagen: när vi ska åka, vilka kläder man ska ha och så vidare. Gäller att vara förberedd. Vilken man typ aldrig är 🙈 City Tunnelbanelopp sker tydligen under vattnet och så händer det tydligen olika aktivitet där nere? Låter skumt jag vet. Dock får man ingen medalj 🏅 men får nöja mig med de två jag har, en tredje blir de nog även i april - OM jag kommer i mål hel. Fasiken vad NERVÖS jag är över det loppet, herregud!

Springer denna dag med sambon och hans bror. Ska bli roligt. Är taggad och typ nervös. Tror inte jag kommer palla hela vägen, men ska försöka. Vill gärna kunna springa hela, vet att jag klarar det på springband dock är det direkt på morgonen innan jag ätit - springer som allra bäst då - nu har man ju ätit både frukost och lunch innan, så risken finns att jag känner mig typ full och tung i magen.

Men det löser sig. Dags att tagga 🏃🏽‍♀️💦

Likes

Comments

Och så är det fredagkväll - jävlar vad skönt det är. Tänkte handla mat från Chateau men de hade ställt köket, så vart lax från den grekiskarestaurangen. Det helt mat! Hade dock velat ha salladen hellre för den är fräsch.

Annars har sambon och jag slappat bara. Förbannat härligt inget stress alls. Och dessutom gick det lätt och bra åh hämta grejerna för imorgon 🙌🏻 nu är VI taggade! Ska bli roligt, vid 16:00 går starten. Spännande.

Imorgon behöver jag inte kliva upp tidigt. Ligger före med läsningen i skolan så behöver inte tänka på det, fan vad jag ska sova.

Likes

Comments

Och så var det fredag och jag står i Odenplan, vid den nya City Tunnelbanan där man kan hämta sitt start kit inför loppen imorgon (Tunnel Run) som sambon och jag ska springa 🙌🏻 så jävla spännande.

Dagen idag har varit bra. Började morgonen med träning tillsammans med en vän på gymmet, köttade rygg. Har varit på seminarie, diggar läraren hon är mer av den person som är av raka rör! Är faktiskt taggad på denna kurs. Så ska fasiken plugga GÄRNET nu.

Och så är det fredag åh sol ☀️ känns härligt. Och så ska det bli rött skönt med en helg på hemmaplan.

Likes

Comments

Ja. Då var man i Gullmarsplan, på bussen påväg hemåt för en snabb kaffe ☕️ med sambon, plocka med sig ingredienser till kvällsmaten och så byte av kläder. Det väntas jobb! Hade hellre tagit en härlig solig ☀️ promenad men det får jag vänta med.

Nu blir det trevligt att komma hem till sambon 💙 men så konstigt det känns, att vara tillbaka i storstaden. Har ju ett speciellt band till ön och vet att jag snart är där igen tillsammans med mamma åh alla andra. Men sålänge så får jag hålla mig här, händer en del roliga saker här hemma i Stockholm.

Kaffe - packning - byte av kläder - promenad - jobbarkväll - promenad - sova - så ser min fortsättning av torsdagen ut 👋🏻

Gamla Stan i Stockholm. Något vackert och speciellt är det med det också ✨

Likes

Comments