Så himla nöjd med denna dag. Den var verkligen superbra! Var som sagt där med Adam, mamma och Simon och fick så mycket fint av mamma och Si! Först gick vi runt och kollade allt fint och vid ett tillfälle försvann jag och Adam iväg på en föreläsning; "En trygg förlossning", som jag var jättenöjd med! Hursom så träffade vi de andra efteråt och där stod dom med fyllda kassar och stora smile! De missade tyvärr min babyshower så de hade en liten egen överraskning och jag är superglad. De hade köpt massa fina gåvor till oss och bebis och åh vad jag är tacksam! Fina dom! ❤

Och kolla så mycket jag fick med mig hem?! Köpte 2 saker själv. TVÅ SAKER! HELT GALET?! Hur bortskämd får man vara och hur bra mässa fick man gå tll?!?! Ser fram emot nästa år! Tror detta får bli en tradition! Haha 😄

Fick en sån där jättefin fejkpäls som jag ville ha! Fick en supersöt skallra, ett dragspel, ett gosedjur (grisen!) jag velat ha till bebis länge(!), en blöjhink, flaskor, nappar, medlemskap på en sida för att göra massa bebis foto-album, kalendrar etc, och bara massor av saker! WOW. Tack, vad ni är bäst, ni hade så verkligen inte behövt. ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Får jag lov att presentera vårt val av vagn?! Är så nöjd. Den är så bekväm att köra, så enkel, och så fin! Jag är iallafall supernöjd, Adam också och så får vi hoppas att den duger för lill-grodan i magen också! Det allra finaste var väl att vi faktiskt fick den. Hur lyckligt lottad får man va?! Tappade ju hakan när jag hörde att Adams föräldrar ville ge oss denna i present! 😭

Vi valde alltså Bugaboo Donkey:n! Det blev en mono version då vi väntar 1 barn, i All black chassi med svart sufflett (precis som på bilden då). Så himla bra att den kan göras till en duo vagn också då vi absolut kommer vilja ha en bebis 2 innan bebis 1 slutat åka vagn! Dessutom totalälskar jag sidokorgen! Så smidig!

​Och kolla den fina färgen på suffletten som vi köpte med oss hem från mässan igår! ​Velat ha den så länge! Vagnen är så himla fin! Dessutom fick jag även hem en sån där fejkpäls, och även mugghållare från mässan och köpte ju tidigare en muff till handtaget och t.o.m en smartphone-hållare, så vagnen är ju helt klar. DUNDERSNYGG. SUPERMYSIG. ÅH SÅ FIN!

Likes

Comments

Åh men ni. Dags för mig att gå på min första barn-mässa! Precis nu! Otroligt taggad och väntat länge på denna dag! Får med mig min kära Adam, mamma och min styvpappa, vilket känns himla mysigt. De flyttade nämligen bort utanför Stockholm förra året så är verkligen mysigt att få tillbringa tiden som de hälsar på med något vi alla är taggade på att göra!

Vet inte riktigt vad som väntar faktiskt. Hört mycket om att den ska vara bra men det säger ju inte så mycket om själva mässan... Egentligen... MEN det räckte gott för mig! Tänker mig att man kanske kan hitta sig något fint som man kanske inte tänkt på att man vill ha innan?

Saker som jag faktiskt har dåligt av kan man ju faktiskt köpa på sig. För visst är det väl oftast ganska bra erbjudanden på mässor? Det har jag för mig och hoppas på! Har väldigt dåligt med kläder som man kan amma i. Har 2 tröjor jag fick av min styvmamma. Söta, vill ha dem till förlossningen men kanske inte riktigt min stil om jag fick välja, och behöver nog några fler iallafall då jag verkligen vill få till amningen och kunna amma bebis! Åh! En sån där fejkpäls att ha på suffletten på vagnen kanske man kan hitta? Tycker det är en sån söt detalj. Napphållare har jag knappt någon.. Vill man testa tygblöja? Är som massor med upprivna garnnystan i huvudet på mig! 😂

Smet in och kollade programmet nu (vad de håller för grejer på scenen m.m). Amningstips, "den första tiden", prat om förlossning etc, så känner att jag bara har kul att vänta mig! Hey, man kan t.o.m 3D printa sin preggomage?!?! Hoppas, hoppas det blir något fint! Någon mer som ska hit?

Likes

Comments

Hej på er igen! Himla kul att man kan rösta anonymt på instagrams händelser numer, om ni hunnit se det! Tänkte att jag fick testa jag med (förra veckan tror jag det var!) och efter nästan ett dygn såg det ut såhär. 👆😊 Vad tror ni? Jag tror personligen att jag kommer få mig en liten flicka, och blev VÄLDIGT förvånad efter denna röstning! Man kan ju nämligen se resultatet när man vill och snipp-rösten har varit i ledning hela tiden, MEN, har bara stött på en enda person som gissat på att det blir en flicka (av de som faktiskt gissat, sen vet jag inte vilka som tänker på det men inte säger något) och det var IGÅR. Resterande; bekanta, familj, vänner etc har alla (som sagt något då gissat på att jag blir en pojkmorsa, vilket de senaste åren varit min mamma-dröm, hehe. Men ja, jag blev helt paff när jag sen såg detta och snipp-bärare blev populäraste gissningen!

Faktum är att jag faktiskt ville bli pojkmorsa fram tills att ultraljudet började närma sig. Ungefär en vecka innan så fick jag som världens ångest. Jag smakade på tanken att det skulle ligga en liten bebis med snopp där inne, men efter ett tag blev den tanken lite läskig. Jag vill ju ha en tuff liten tjej också. En sån där skittuff liten mini-Isa. Men vafan. Min mini-Adam då? och sen bara slog det knut i huvudet! 😂 Kan ju inte bestämma mig, måste helt enkelt få flera på en gång, men icke, det är endast en groda där inne! Så nu är jag helt enkelt lite kluven. Har typ skapat några identiteter i huvudet, flera barn som jag väntar på, men vem kommer nu och vilka kommer om några år?! Man kan ju inte välja?! 😂 Adam tror iallafall att vi får en liten Adam, så jag gissar på en liten Isa och sen får vi se! Det är ju 50/50!!!!!

Så jobbigt att inte veta vem som kommer, när hen kommer, hur hen ser ut,

men fyfan vad mysigt det är och ÅH vad det pirrar ända ut i fingertopparna av att man är så spänd och lycklig!

Likes

Comments

Nu har jag fått in litegrann iallafall! Längtar tills jag får fylla i mer när bebis kommit! Har strukit över innehållet lite då jag vill hålla lite privat, våra mysiga datum att komma ihåg samt känslor m.m, hoppas att det är förståeligt!

Men jo, mer finns ju att fylla i! Finns även mycket att få med om packningen av BB-väskan m.m, och inte kommit så långt än, men det blir väl kanske till nästa vecka? Hade varit skönt till helgen men då blir det full rulle! Min lillebror ska döpas, ska bjuda hem ppl på middag, ska på mässa, TV:n ska monteras upp och gärna en ommöblering i vardagsrummet om tid finns! 😂👍🏽 tjoho!

Ciao sålänge💕

Likes

Comments