View tracker
Food, Life

Godmorgon på er, känns skönt att vara tillbaka och ha gjort en riktig uppfräschning av allting! Riktigt juligt och fint :) Idag har jag en relativt kort dag där jag slutar klockan 14.45, planerar därför att stanna till på gymmet påväg hem och få bort lite överskotts energi. På tal om energi, är ni också som jag och skippar eller äter dålig frukost om ni ska någonstans och är lite stressade?

Jag var mycket sämre på att äta frukost tidigare, nu försöker jag att alltid stoppa i mig någonting. Har b.la alltid små yoghurts hemma som jag kan ta on the go ifall det krisar. Däremot märker jag sån enorm skillnad på hur jag tacklar skoldagarna ifall jag ätit en vettig frukost. Nu när det är vintertider föredrar jag personligen att äta och dricka varmt till frukost, känns lite som ett slag i magen annars. Börjar nästan varje dag med en kopp te, bryggkaffe eller en god latté tillsammans med någon av dessa 3.

  • Havregrynsgröt smaksatt med massor av kanel, toppat med antingen äppelmos eller rivna äpplen.
  • American pancakes toppade med maple syrup, frukt/bär. (Pannkisar blir dock mer på helgerna)
  • Scrambled eggs eller stekt ägg och vita böner i tomatsås.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
About

Mitt namn är Alma Klingström, jag är 17år gammal och bor i Stockholm med min familj och hund. Jag går andra året på Viktor Rydbergs gymnasium där jag läser samhällslinjen. I framtiden drömmer jag om att vara min egna chef, besöka nya platser och träffa nya, spännande människor och få göra sådant jag älskar helt enkelt! Utöver studentlivet jobbar jag i ett stall där jag även tränar dressyr.

Utöver student och hästliv har jag ett stort intresse för mode, skönhet och livs relaterat. Det kan vara allt från böcker till matlagning, vänner och resor helt enkelt. På denna sida kommer jag att skriva lite om mitt liv och saker som intresserar mig gott och gott. Lite som en dagbok för mig själv men som andra kan ta del av om de känner för det. Jag hoppas att du som läser får dig ett gott skratt och inspireras av det jag delar med mig av och gör här i livet.

Likes

Comments

View tracker