Hej på er fina ni!

Förlåt för dem senaste dagarnas brutalt dåliga uppdatering här inne. Det har varit några fartfyllda dagar med tre dagars fältstudier på ambulansen och det var så himla roligt! Kommer garanterat jobba på akutmottagning eller ambulans i framtiden, så häftigt yrke med så mycket ansvar och ingen dag är den andra lik. Wow!

Igår när jag slutade på ambulansen åkte jag direkt till Ica och jobbade till stängning. Var riktigt trött men alltid lika roligt att vara tillbaka hos mina gamla goa kollegor. Köpte även med mig nya färska blommor hem, vita tulpaner. Tog en välbehövlig sovmorgon idag och vaknade upp med förkylning. Hostat och nyst hela förmiddagen men hoppas det inte blir allt för segdraget.

Ha en fantastisk torsdag!

Gillar

Kommentarer

God kväll fina ni! Hoppas att ni har haft en underbar helg och att ni mår bra. Jag har haft en toppenbra helg som inleddes med bröllop igår, vilket jag skrev om i förra inlägget. Fina Erik och Lena som äntligen sa JA till varandra efter alla år dem har kämpat sig igenom allt tillsammans. Kom hem runt halv elva från bröllopsfesten igår kväll och lade mig direkt. Sov hos mamma och min syster inatt, så att jag skulle slippa cykla tillbaka och hämta bilen på morgonen.

Vaknade en stund innan klockan nio imorse och gjorde mig då klar för en frukost dejt med Alice. Har inte träffat henne på evigheters evigheter så det var så härligt att få träffa henne igen, prata ut om allt som hör livet till och att få se hennes fina lägenhet. Nu ikväll blev jag bjuden på hemmagjord pizza av mamma och gänget, mums! Nu har jag äntligen intagit soffan och tänker sitta kvar här tills det är dags att sova. Imorgon väntar nya äventyr då jag ska vara på ambulansen här i stan i tre dagar denna vecka. Ska bli så himla spännande!

Gillar

Kommentarer

Hej på er!

Igår var det dålig uppdatering här inne, men jag hann helt enkelt inte med. Hoppas att ni mår bra och att ni har en härlig helg! Det har iallafall jag haft! Jag startade gårdagen i stallet med stallmöte och lite fix av ridbanan. Åkte sedan hem, duschade och packade i ordning mina grejer. Åkte sedan till min syster och mamma för att göra mig i ordning inför Erik och Lenas bröllop.

Själva vigseln var så himla fin och det blev så känslosamt. När man vet vad dem gått igenom och kämpat med under dessa år, så är det så fantastiskt att se hur stark kärleken är mellan dem. Tack för att vi fick dela eran stora dag tillsammans med er!

Gillar

Kommentarer