Jonna stjerna kleveryd

Jag älskar verkligen Gotland!
Jag kom hem för 2 dagar sen och jag saknar det så mycket.
Det är så himla fint och mysigt och vara där.
Visby är så fin och gå i. Du upptäcker mycket nya saker.
Vi hyrde cykel och åkte längst med vattnet. Så fint och mysigt.
Tips från coachen:
Åk till Gotland.
Haha men ett stor tips.
Puss på er;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej;)
Hoppas ni mår bra och har haft ett bra sommarlov hittills.
Ja som ni ser i rubriken så kom mitt lag faktiskt 2:a i världens största ungdomscup i Göteborg.
Så vi är alltså 2:a bäst i världen.
Jag är så stolt över mitt lag. Vad hade jag gjort utan dem?
Vi körde mot USA, Singapore och Tyskland.
Och vi kallade hem silver från Gothia cup. Helt otroligt:
Vi hörs!
Bye:)

Likes

Comments

Hallu!
Ja det blev de som jag skrev i morse. Åka och shoppa lite.
Jag var inne i gallerian och kollade runt lite, Gud så mycket nya affärer det har byggt. Verkligen bra affärer också.
Idag köpta jag 2 par kläder från bik bok som var rea. Dem passar jätte bra ihop och så söta.
Sedan köpte jag ett nytt och så så bra skal, dog nästan när jag satt på det. Verkligen jätte nöjd;)
Men ha en fortsatt trevlig dag. Kram:)

Likes

Comments

Hej hopp!
Vaknade upp idag för att solen sken på himlen. Lite tråkigt att det är moln på himlen, man vill ju ha klar blått.
Men i alla fall så har sommarlovet precis startat. Det är så himla skönt. Jag hoppas att vädret också blir lite bättre under veckan.
I sommar har jag mycket med fotboll och innebandy och göra. Som ni kanske vet att det finns en stor cup i Göteborg som heter Gothia cup. Den kommer vi spela. Och snart åker vi till Örebro och kör en cup där.
Med innebandyn åker jag och några kompisar ner till stadium sport camp för första gången. Ska bli jätte kul att vara där i en vecka och köra det vi gillar.
Idag är det lördag och jag tror jag kanske ska vara med en kompis eller så åker jag in till stan och handlar en present.
Men jag hoppas ni njuter av ett bra lov om du har det, så hörs vi. Kram;)

Likes

Comments

Hej!
Idag gick jag ut 6:an och det är så skönt. Äntligen sommarlov. Det går så snabbt, kändes som jag stod för en vecka sen för att ta sommarlov från 5:an. Hoppas att alla ni som har haft en bra termin och grattis till er som tog studenten. Bloggen kommer vara mer uppdaterad den här sommaren. Men jag har verkligen haft en bra start på 2016, och det hoppas du också har haft. Ha så bra. kram:)

  • 67 Readers

Likes

Comments

hej! nu ska jag prata om nät mobbing och vanlig mobbing.

jag har blivit utsatt av nät mobbing. 

på instagram gjorde några ett hat konto. jag blev inte så himla ledsen av att de skrev så om mig. men sen när jag fick vetta vilka de va. blev jag så ledsen att bara kom tårar hela tiden​. de va min förra bästa vän och hennes bästa kompis. dem gick och pratade skit om mig och forsätter med att mobba mig. de blev väldigt allvarligt. jag sa sluta flera gånger men ingen hjälpte. jag trivs inte i min skola. jag har ingen skola att börja i riktigt. ni som är en mobbare eller vad ni en nu är. gör inte sånt här. de kan bli väldigt allvarliga saker som kan hända som du inte ens vet. ni tänker bara på er själva och inte på den du mobbar. jag fattar inte vad de är för mening att mobba nån. vad tycker du? jag vill bara veta. tycker du att de är kul? snällt? roligt? hur hen ser ut? jag skulle vilja göra nått så mobbing ska sluta. att jag har blivit utsatt såhär de här är jätte jobbigt. jag visste inte att de skulle va så här jobbigt som de har varit. jag hoppas inte ni blir utsatta av de här. de är så jobbigt. sen kommer mobbarna inse att hur mycket fel dem har gjort. dem kommer ha de hela livet. så tänk på vad du skriver till nån. hoppas du läste hela mitt nät mobbing liv. de har självklart blivit lite bättre nu. om du undrar nått kommentera i kommentarsfältet. så svarar jag så fort jag har tid. puss och kram

Likes

Comments

hej alla bloggare idag ska jag tipsa om nått fin och sött. idag tänkte jag tipsa om en fin ställning [eller vad man nu en säger] har du en lilla syster eller en bror som leker med dockor och som inte ens använder sängen så gå och ta den. eller så kanske du hade en liten docksäng när du var liten. så det är så enkelt att göra den fina ställningen. jag hoppas det tipsar er puss och kram alla bloggare herå👋


Likes

Comments