Fasen vad otaggad jag var. Det spöregnade ju. Men jag hade bestämt mig! Jag har haft min slövecka. Nu äre fan dags att komma igång!! Så regnet stoppade mig inte! Slog desutom mitt rekord i snabbhet. Tjintjing! :DMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har mått riktigt dåligt de senaste dagara och inte haft nå ork till nå alls faktist. Tror att största anledningen till att jag mår sämre och sämre är för att jag nu inte har sprungit på en hel vecka. Jag säger bara, har du en gång kommit igång med träning SLUTA aldrig. Man blir så seg av det. Har dessutom ätit massa skit bara. Ush! Nej idag fåre fan vända. 

Nu kör vi! När jag kommer hem från skolan ska jag FAN ut och springa och där med BASTA

Hejdå!

Hahah Diggar citatet! <3

Likes

Comments

Jag säger detta med lite halvångest. Denna morgonen hoppar jag att springa trots att jag hade hunnit det innan jobbet. Men grejen är den att jag vill hinna göra mat och så i lugn och ro. Det är sådär lite halvjobbigt att stressa. =) 

Men hänger inte läpp allt för mycet ändå. =) Jobbar ju 8 timmar idag och eftersom att jag rör mig så mycket på jobbet så bränner jag en hel kcal där. Plus att jag har inga problem med att ta en ynka vilodag ch sedan komma igång igen redan dagen efter. =D

Slänger upp två härliga bilder på mina två katter och min pojk. =) Vackraste. <3
 


 

Likes

Comments

Kändes riktigt bra. Så himla mycket skönare när det svalnat lite ute. Blir sjukt mycket tröttare om jag springer på morgonen/dagen när det är ca 28 grader. =) 

Likes

Comments

Nu var det allt för länge sedan jag såg den här filmen så idag äre dags tycker jag. Att den finns på youtube är ju grymt! Så slipper man ladda ned den. Älskar svenska komedier och det här måste nog vara en av de bästa svenska filmerna jag sett. För er som inte sett den. Kryp fram under stenen nu och SE DEN! =)

Kass kvalle men den duger. Jag är inte så kräsen! =D


Likes

Comments

Vaknade för en halvtimma sen ungefär. Grym är jag ju! Trodde jag skulle sova bort hela dagen eftersom att jag var vaken till sju på morgonen. Men icke då. Här är jag utvilad och gla! Hah. Nä inte mycket faktist. Försökte mig på att sova länge men gick inte. Bra iofs eftersom att då får jag tillbaka min dygns rytm igen. Tjing tjiiing! =D

Ska moffa i mig en eller två bananer strax. Är taggad för att dra ut och springa men denna värmen asså! Jag SKA springa idag självklart. Men kan bli senare. Sist jag tänkte så började det spöregna så kanske inte borde chansa. Haha. Får la se vad jag gör. 


Likes

Comments

Wiho! Eller inte. Haha. Varit vaken hela natten nu. Ush! :( Kanske inte heter dygnat ännu iofs. Lär sova snart. MÅSTE! Tänker inte fucka upp mitt dygn helt. =) Ska nog vakna 15 SENAST. Får se hur det går. Hehe!

Haha, sitter och kollar massa videos på youtubekanaler jag följer. haha. Är en riktig youtubenörd. Följer för det mesta svenska vloggare, följer sammanlagt 156 stycken. =D Känner mig dock udda. Känner ingen annan som följer de eller vet vilka det är ens medan jag ser de som värsta celebsen ju.

Såg denna video precis. HAHAH asså jag dog lite rejält. =) Antagligen på grund utav att jag börjar bli trött eftersom arr denna pojke är faktist inte nån jag uppskattar annars. Hahah, men JO denna VAR rolig! =)

Nä! nu drog pojken min precis till jobbet så nu kan jag fan inte stanna uppe mer. Hejdå !

 


Likes

Comments


Var några dagar sedan jag sprang nu så idag vare dax att komma igång igen. Varit kass i övrigt också.Ätit masa glass o pizza. Ush! Det vänder nu! Nu blir jag duktig igen. Innan slutet av september MÅSTE jag lyckas gå ned till 50. 5 kg kvar. Blir tufft. :D


Likes

Comments

Vaknade inte för så länge sedan och upptäckte att mitt hår var "genomborstat" haha. Nej men nu när jag har så kort så var håret varken ruffsigt eller tovigt. FETT SKÖNT! :)

Likes

Comments

Är rätt nöjd. Dock blev jag inte så fotogenisk i kort hår. enklare att få bra egopics när man har långt. Ser bättre ut i verkligheten imo. :) känns dock ovant som fan. 

Lär komma bättre bilder nån dag när jag känner mig mer bekväm i det. :)

Likes

Comments