View tracker

❤️

Likes

Comments

Finns inget bättre än en lång höstpromenad 🍂🍁🍁

Likes

Comments

Igår tog jag och Amanda bilen till Karlstad direkt efter jobbet! Där mötte vi älskade beckis! Alltså haha haft det roligaste dygnet på länge ❤️

Likes

Comments

Lite plock med tjejerna hemma hos Linn, sen blev det drinkar på vila! Idag blir det filmkväll med gurka, morötter & dipp! En perfekt söndag enligt mig 🎬

Likes

Comments

Shopping och Lunch i Linköping!

Likes

Comments

Hallå där!

Blivit lite ändrade planer. Då jag i lördags faktiskt avbokade min och Amandas resa till Asien... Känns jätte tråkigt att vi inte längre kommer iväg, men vi har sagt att det kommer fler tillfällen, så det får bli i framtiden. När dörrar stängs, öppnas nya, Så i December åker jag över till USA och hälsa på Jeppe. Påtal om det? Han har redan varit borta en månad? Tiden bara springer iväg! Så yaaas, "snart" kommer han hem hihi.
Vilken höstvecka det har varit förövrigt? Riktigt ruggigt väder med kalla mornar. Får mig att längta tillbaka till värmen i Grekland. 

Imorgon är det fredag! OJ, vad jag längtat

// Amanda

Likes

Comments

Missing this one so much ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är en sån där dag där jag ligger & skrålar igenom hela kameraalbumet på mobilen, och när alla New York bilder dök upp. Då kunde jag inget annat än att sakna det, okey inte kylan på -20 men.. allt det där andra!

Likes

Comments