Bilder från Pinterest.

Då har nedräkningen börjat! Det är bestämt! I December åker vi till anda sidan jordklotet för 3 månaders "semester". Har börjat spara för fullt och tagit fram anteckningsblocket för att skriva ner alla plaster vi INTE får missa! Jeppe och jag kommer att resa tillsammans med Amanda och hennes Hampus! Jag är så taggad så jag spricker!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade en helt underbar dag igår! Började med en sovmorgon till 09.00 sedan hoppade Bailey och jag in i bilen och åkte ut till Djurön, 20 minuter utanför Norrköping. Så himla fin dag igår! Det var helt vindstilla och vattnet var spegelblankt.

Sedan väntade kartonger och påsar på mig hemma, dags att flytta hem igen för att spara ihop lite pengar.. hmm men till vad? Skriver ett inlägg imorgon om det! So exited!

Likes

Comments

❤️

Likes

Comments

Finns inget bättre än en lång höstpromenad 🍂🍁🍁

Likes

Comments

Lite plock med tjejerna hemma hos Linn, sen blev det drinkar på vila! Idag blir det filmkväll med gurka, morötter & dipp! En perfekt söndag enligt mig 🎬

Likes

Comments

Shopping och Lunch i Linköping!

Likes

Comments

Hallå där!

Blivit lite ändrade planer. Då jag i lördags faktiskt avbokade min och Amandas resa till Asien... Känns jätte tråkigt att vi inte längre kommer iväg, men vi har sagt att det kommer fler tillfällen, så det får bli i framtiden. När dörrar stängs, öppnas nya, Så i December åker jag över till USA och hälsa på Jeppe. Påtal om det? Han har redan varit borta en månad? Tiden bara springer iväg! Så yaaas, "snart" kommer han hem hihi.
Vilken höstvecka det har varit förövrigt? Riktigt ruggigt väder med kalla mornar. Får mig att längta tillbaka till värmen i Grekland. 

Imorgon är det fredag! OJ, vad jag längtat

// Amanda

Likes

Comments

Missing this one so much ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments