En bild från tidiga hösten. Nu är träden så fint prydda med gula och orangea löv istället.
Även en bild för att fylla upp inlägget lite. Måste verkligen bli bättre på att ta bilder på saker jag gör i min vardag!

Hej hopp! Nu har det gått drygt en vecka sen jag slank in med ett inlägg. Försöker hela tiden hitta tid men har som sagt inget speciellt att dela med mig av för tillfället. Sedan i fredags har jag iallafall kollat innebandy, spelat innebandy, pluggat och tränat. Igår var jag även på en kort visit till Sunne för två körlektioner och sedan fikade jag, mamma och Julia samt kollade lite i affärer.
Idag har jag varit hemma då vi har haft gymnasiearbetsdag fast min handledare var sjuk så har pluggat hemma istället och det var inget jag klagade över! Nu på kvällskvisten följde jag med mamma på träning har bara slappat sedan dess. Ha det gött vänner!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon/god förmiddag eller hur man ska säga. Igår hade vi endast en lektion på förmiddagen. Jag och Emelie gjorde upp att vi skulle gymma efter maten och sedan hade jag som sagt slutat! Hade verkligen ingenting att göra så gick runt och kollade lite i Hagfors. Igårkväll tog jag och Wilma bussen till Karlstad för att sedan äta på Pinchos. Verkligen supergod mat också testade jag en av deras "omtalade" drinkar som var kanon! Mer än så blev det inte då vi har match imorgon. Trevlig helg!

Likes

Comments

Idag tänkte jag börja i bloggvärlden igen efter cirkus ett halvår ifrån det. Mitt liv är dock ganska stressigt när alla lärare överöser en med uppgifter men någon gång ska jag väl försöka få tid för ett inlägg eller fem. Skämt åsido, hoppas ni vill följa med i min vardag!

Likes

Comments