Igår när jag och Tilda bilade runt lite i Hagfors. Är så otroligt fint ute nu på kvällarna. På dagarna också såklart!

Haaay! Kan inte förklara med ord hur skönt & välbehövligt det är med påsklov! Trots att jag har så otroligt mycket plugg så är det ändå så skönt att lägga upp det som man vill och framförallt SOVA UT. Sover tills 11-12 hela tiden känns det som, är nog i behov av det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har ni sett någon stelare?

Igår fyllde jag 19 år, den härliga åldern mellan 18 & 20.. hade iallafall en jättebra dag trots att jag jobbade i princip hela dagen. Men älskar att jobba och möta trevliga kunder. Var så kul att äntligen få komma till affären igen faktiskt!
Avslutade dagen med kycklingtacos med mamma & pappa och sedan kom Tilda och vi avslutade kvällen med ost & kex, samt vin. Så mysigt och ett perfekt avslut!

Likes

Comments

Igår hade vi "avslutning" med laget med bowling & fest på kvällen. Rolig dag/kväll/natt och somnade direkt jag kom hem kan jag säga! 

Ångesten idag över två prov till veckan är enorm. Så denna söndag kommer alltså bli en lång pluggdag. Precis som de flesta söndagarna..

Likes

Comments

För lite mer än en vecka sedan besökte jag, tillsammans med cirkus 70 skolkamrater vår huvudstad Stockholm. En vecka senare drabbas den av en terrorattack. Det är så obegripligt att något så avskyvärt ska få hända Sverige, men även att det sker i övriga världen allt för ofta. Många undrar vart världen är påväg, vilket heller inte är en bisarr fråga. För vart är egentligen världen påväg?

Jag vill ge en tanke till de i Stockholm. De drabbade, de hjälpande, invånarna.. Ta hand om er! Även till övriga världen, vart det än sker omständigheter och om inte.
Vi måste hålla ihop!

Likes

Comments

Har ni testat den nya noccon Caribbean, ananas??? Detta är min första och jag tycker den är sååå god!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tre bilder från senast. Fick fina tulpaner av Julia, åt djävulskt god pizza på Pizza Hut & köpt mig färgbomber. Jag & tulpaner alltså. Älskar det verkligen!

Hej på er! Att jag är jättedålig på att uppdatera märks ju. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Veckorna går så fruktansvärt snabbt så man hinner ju inte med någonting känns det som. Vi är snart inne i april också, vilket innebär min födelsedag, min & Erics tvåårsdags, nationella prov(....) och annat "gott". Nåväl, hoppas iallafall ni har det jättebra, så höres vi!

Likes

Comments

Hej på er & trevlig helg! Idag är den en sån där dag då jag inte orkar göra ett dugg bokstavligt talat. Ska försöka gå upp från soffan snart iallafall och göra nåt av dagen!

Sen vi hördes sist så har Tilda tagit körkort, så vi tog premiärturen på onsdagskvällen! Iiiiih. Jag har även varit sjuk som jag tidigare nämnt och blev väl relativt frisk i onsdags iallafall. Vi åkte ur SSL-kvalet i torsdag också.. oerhört tung torsdagskväll med många tårar.
Igår var vi hemma från skolan då vi kom hem sent från Göteborg. Vaknade runt tolv vilket var väldigt skönt & behövligt! På eftermiddagen följde jag med Tilda till gymmet och på kvällen blev det räkfrossa med Eric och hans familj. Så gött ju!

Likes

Comments

Godafton på er! Igårkväll kom och Pontus, Julia och Eric hit. Vi hade mellokväll och åt middag tillsammans. Så mysigt när hela familjen är samlad!
Idag känner jag mig dock krasslig, kände redan igårkväll att jag inte mådde så bra. Har ont i halsen och är hängig. Därav har jag gått runt i morgonrocken hela dagen vilket även brukar vara standard såhär på söndagar. Snart ska vi till farmor där även min faster och kusin kommer vara! Så mysigt. Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments