View tracker

Hej på er allesammans! Har blivit automatiskt att jag bloggar mer mot veckosluten konstigt nog. Kanske kan det vara för att min vardag är relativt fullspäckad med skola och innebandy.
Idag är det iallafall första december och en månad kvar av detta året! Är lite blandade känslor, tycker allting går så himla fort och ibland vore det bara skönt att få stanna tiden. Jag ska iallafall njuta av årets mysigaste månad! (och den årliga chokladkalendern förstås.)

Tänkte ge ett litet låttips såhär på kvällskvisten. Ganska gammal men utspelad av mig nu under juletider. Vet inte varför dock haha. Tycker den är så fin iallafall! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kolla vilken fin himmel det var i eftermiddags! Lite mysigt är det ju med detta mörker.
Ännu en ny helg. Det går så fruktansvärt fort och imorgon är det första advent! Idag har jag gjort mycket samtidigt som jag tycker dagen har gått så himla sakta. 

Nu befinner jag mig hos syrran för en myskväll med tacos och "Så mycket bättre". Övernattar där också! Finfint

Likes

Comments

View tracker

Då var det söndag igen. Vaknade runt elva och kände att det är lättare om jag gör en brunch istället för frukost. Fixade amerikanska pannkakor och lite smoothie bland annat, noterbart är också att jag fixade KAFFE.
Tänder ljus gör jag hela tiden också! Tycker det är så mysigt när det är lite mörkare ute.

Likes

Comments

Snart var det slut på denna lördag & dags för en trött söndag igen. Negativ jag låter men har ångest för en ny skolvecka som kommer startas med ett engelskaprov och förhoppningsvis nya uppgifter..
Idag spelade vi iallafall match och vann med 5-2 vilket betydde den sjunde raka vinsten! Bytte om snabbt när jag kom hem för att åka till mormor och morfar där vi hade ett tidigt födelsedagsfirande för mormor som blir pensionär.

Likes

Comments

Känns som jag just nu är Therese största fan med allt jag köper. Men var bara tvungen att gå in på vårt apotek och införskaffa dessa! 189:- gick det på.

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen är det fredag och helg.
Igår så blev mitt rum "klart" efter massa målning och fixande. Började inreda runt nio igår kväll också, haha.
Har iallafall flyttat in möbler så nu är det bara lite småköp som måste inhandlas!

Likes

Comments

Igår under mina vakna minuter innan jag somnade låg jag och funderade på hur allt skulle bli ifall jag skulle förlora dig. Hur ledsen jag blev när jag bara kom på tanken. För vad vore man utan sin pojkvän och sin bästa vän? Varje sekund är en sekund för mycket när jag inte får umgås med dig och jag är så glad över det vi har skapat tillsammans. Du är det finaste jag vet.

Likes

Comments

Hitta denna på sängen när jag kom hem förut. Älskar böcker och älskar Therese Lindgren så detta blir ju perfekt!

Likes

Comments

Hej på er! Snart är ännu en vecka slut och vi närmar oss allt mer DECEMBER. Gillar verkligen den månaden med advent, julpynt, julshopping, julbak, julafton (juljuljul), nyår.. herregud snart är det nytt år(!!!!) Inte vilket år som helst utan detta året tar jag och mina älskade vänner studenten! Så oerhört spännande.
Nog om allt längtande. Igår hade vi match mot Västerås och det blev en vinst med 8-4. Efter det hade vi överraskningsfest för Hanna som blev så himla lyckad! Älskar att umgås med mina vänner.

Likes

Comments

Nu har i princip hälften av höstlovet och äntligen startar resan mot Schweiz och EFT! Först ska vi övernatta på Arlanda en natt.
Nästan hela höstlovet har och kommer ägnats åt innebandy men vad gör det när det är så roligt? Imorgon lyfter vi!

Likes

Comments