View tracker

Som texten lyder, efter helgens vinst är vi nu säkra till SSL-kval. Riktigt skoj och därför fick det firas med fest i Munket som blev riktigt lyckat!

Igår vaknade jag kvart i TVÅ och fick världens panik då jag skulle hinna duscha, äta, städa och sminka mig när vi vid tre skulle åka till Munkfors för fika hos Amanda. Därefter kollade vi på hockeyderby och sedan slappade jag bara hela kvällen. Idag hade vi skola igen och jag kommer numera hata måndagar då vi börjar 08.00 till 15.35 och ingen håltimme heller. Usch, fy och blä!

Likes

Comments

Fick med mig Eric på bio somsagt. Var helt säker på att dom hade sen träning eller match men lyckligtvis hade dom en tidig träning bara. Vi kollade på thrillern Split som jag har velat se sedan trailern kom ut. Den var helt okej, trodde faktiskt den skulle vara mer läskig men helt klart sevärd!

Likes

Comments

Lite från rummet. Herregud vad jag älskar lampskärmen! Så himla snygg.

Likes

Comments

Något bland det bästa jag vet är att åka i en bil mitt ute i ingenstans och lyssna på superhög musik. När jag inte hade körkort så tvingade jag alltid med folk ut och köra haha.

Äntligen fredag får man väl ändå säga. Har inte gjort ett dugg idag i skolan vilket var riktigt skönt. Slutade också mycket tidigare än annars så jag och Amanda gjorde stan. I Hagfors, haha! Fick med mig efterlängtade tulpaner, en korg och en superfin ljuslykta. Är så nöjd!

Ikväll ska jag och Eric till Karlstad och kolla på bio. Ska bli så mysigt!

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen är det snart fredag & jag har verkligen inga planer inför morgondagen mer än skolan. Har tjatat i en månad säkert att jag vill på bio så ska försöka tvinga med mamma. Ska iallafall bli oerhört skönt med helg efter ännu en skolvecka! Ha det fint.

Likes

Comments

Har börjat fått tycke för ringar igen. Kaaaaan vara för att jag sett på SKAM och inspirerats av Noora! Tycker iallafall att det är jättefint.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, HEJ IGEN! Skulle helst vilja göra en 2016 resumé, skriva om jul & nyårsfirande, att jag fått körkort(!!!!!) och att vi har nu inlett den sista terminen i skolan! MEN, jag har inte tid. Eller tiden har jag ibland men då orkar jag inte! Jag ska försöka som många flera ta dag i bloggandet nu under 2017 men jag lovar inte för mycket. Jag gör mig bara själv besviken då, haha.

Likes

Comments

Hej på er allesammans! Har blivit automatiskt att jag bloggar mer mot veckosluten konstigt nog. Kanske kan det vara för att min vardag är relativt fullspäckad med skola och innebandy.
Idag är det iallafall första december och en månad kvar av detta året! Är lite blandade känslor, tycker allting går så himla fort och ibland vore det bara skönt att få stanna tiden. Jag ska iallafall njuta av årets mysigaste månad! (och den årliga chokladkalendern förstås.)

Tänkte ge ett litet låttips såhär på kvällskvisten. Ganska gammal men utspelad av mig nu under juletider. Vet inte varför dock haha. Tycker den är så fin iallafall! 

Likes

Comments