Godmorgon , just nu äter jag de bästa måltiden under dagen behöver verkligen inte ätanågot annat bara jag fått min frukost haha den gör mig pigg och äter världens godaste mackor också!


Likes

Comments

Ska sleep nu eller iallafall försöka e inte så trött men ska likssom vakna 6 imorgon så de kan bli jobbigt . Åååh borde aldrig sovit underdagen assååå! Ja som behöver också att få min sömns annars kmr ja vara riktigt tjatig..


Likes

Comments

VET NI VAD SOM HAR KOMMIT ?!?!
Mina efterlängtade cheer skor ! Är sjukt glad och det är träning imorgon också så kommer få pröva mina nya bejbs , dom kom den perfekta tiden , de skickades ut i måndags å det kom idag så det tog typ 3 dagars leverans tid så de kom också ganska snabbt. Men yesyes är iallafall sjuuukt glad!

Före och efter bild!

Likes

Comments

Hejsan ! Idag så har det vart ganska seg dag hehe va i Thoreen på elev för en dag så var aldrig i skolan, skolan va feeeett bra vill verkligen börja där måste jobba upp mina betyg .. När ja kom hem hade mamma köpt en sallad åt mig från Ica för vart med henne i Ica ,mmm. Men iallafall så vaknade jag nyss haha e helt död , sov i typ 3 timmar shit haha.. Men iallafall så nu ska jag gå och sola med Alice så ni får ha de braa!


Likes

Comments

Godmorgon på er! Ja , jag är faktiskt på bra humör idag , men insåg nyss att ja måste verkligen börja gymma å ska göra det i slutet av månaden ska köpa gymkort med Mammsen haha .. Tkr ja e too fat till vita jeans haha men har endå på mig de , iallafall idag blire träning efter skolan så ja , puss!


Likes

Comments

Hejsan , min måndag är sjukt seg idag . Idag fick vi sluta tidigare så kom hem och gick och sov en stund , sen har jag bara pluggat och kollat på tv suttit inlåst i mittt rum hela tiden , har också haft feber , men mår bättre nu lite , måste gå till skolan imorgon eftersom kan inte missa viktigaste grejerna nu plus vill träna så vi får hoppas att ja blir friskare till imorgon har drogat ner mig med tabletter mot förkylning hehe .


En lite tbt till en helg ja va med min nikii​

Likes

Comments

Hejsan sitter på tåget påväg till skolan nu , är inte så trött idag faktiskt , konstigt men yes ja e lite förkyld också.. Orkar inte hahah Alice smitta mig typ, men iallafall igår så va det träning så hann inte blogga . Innan jag träffa donya så åt Max med familjen sen när jag träffa donya åt vi blåbärs paj haha , riktigt tjockis jag e ... Men ja man måste fan börja träna hårt till sommaren 2015 haha... Jaja men puss på Er!
Dagens outfit


Likes

Comments

Ja ska med familjen till sjukhuset för lossas morfar ligger där typ sen ska vi till länna efter vi vart i länna ska ja åka å träffa donya!


Likes

Comments

Hejsaaan , har typ ångest för det är söndag jag orkar inte ! Men från och med imorgon måste jag satsa på skolan eftersom vill komma in i en bra linje .. Men yees igår va jag på tonis fest å det va sjukt roligt , idag är jag död orkar inte med nått har sjukt ont i magen och huvet är typ också lite förskyld.. Men idag ska jag träffa donya innan träningen sen ska vi gå till träningen tillsammans såå yes , puss på er!

Likes

Comments