Tjena, tjena!

Idag har vi haft idrott och vi fick prova på judo! Vi har bara en sak att säga om det och det är "MAN BLEV MOS"

Ni har vi lunch och vi tyckte att maten var på en godkänn nivå. Snart ska vi planera lite för disco och klassresa. Efter det ska vi till ungdomsmottagningen (UMO). Där vi förmodligen ska få preventivmedel och förhoppningsvis lära oss något viktigt! Sen ska vi sluta och vi hoppas att vi får sluta tidigt. // Lis och Flis!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello från Mollan och Fjollan!

Idag har allas scheman sett annorlunda ut, men för oss två bestod förmiddagen av MATTE.

Vi har börjat med bråk och procent, och vad tycker vi om det då? Jamen det är väl helt ok. Det är faktiskt inte sååååå tråkigt. Eller iallafall inte lika trist som förra kapitlet -Sannolikhet.

Efter våran otroligt sega förmiddag fick vi äntligen lite lunch i magen. FISK, POTATIS MED KALLSÅS!!! Vad kan gå fel liksom...?

När vi var mätta och belåtna börja vi vandra ner mot hemkunskapen. USCH. Asså marken var helt hal av massa vidriga blöta löv.... Det var säkert hundskit på dom löven Fjollan gick på💩

När vi väl kom fram till våran hemkunskap var det strömavbrott så vi kunde inte göra något, tragiskt nog.. Tyvärr hoppa den igång när vi börja fundera på att ge upp *suck.

Vi hann inte baka brödet som vi skulle så vi fick bara laga spagetti och köttfärssås.

Och såhär såg vårat mästerverk ut! ✌

Likes

Comments

Tja Tja bloggen! Hur mår ni idag? Louise och Linnéa här.

Vi är iallafall inte på topp idag. Men varför då undrar säkert ni? Men tackar som frågar! Det är ju så att vi har precis kommit tillbaka till skolan från en lång helg. Vi har alltså vart lediga i måndags och i tisdags. Men då tror ju ni nej vad skönt med långhelg borde inte ni vara uppvilade nu? Svaret är NEJ. För det är ju så att vi är trötta tonåringar och på den här lilla långhelgen så glömmer man ju bort hur svårt det egentligen är att vakna på skoldagar. Resten kan ni lista ut själva. Men det var iallafall väldigt najs med två extra lediga dagar.

Men iallafall en nya vecka har startat och vi ska försöka kämpa vidare så gott det går.

Ha det bra!

Likes

Comments

Halloj!

Sorry att vi inte bloggat på länge (igår)!

Idag, igår och imorgon har vi utväcklingssamtal. Det är bra för då får vi gå hem och "jobba" efter lunch. Därför är stämningen lite positiv men Anna är ledsen för hon måste sitta i preppen.

Idag har vi haft idrott. Det visade sig att vi är ganska superbra på att skratta när vi sammarbetar. Kul. Vi blev våldsamt ihopbundna och tvingades kämpa oss igenom en brutal hinderbana med hjälp av endast armstyrka ( kanske lite överdrift ).

Nu ser vi fram emot en mysig so-lektion med många vänner och trevligt samtal ( inte överdrift ).


Dagens drama: Agnes la ett kokt egg i hennes väska för att äta efter idrotten ( man blir hungrig av idrott ). När idrotten var slut hade ägget, som var utan plastpåse, krossats i väskan. Som tur var låg egget i ytterfacket och gick fortfarande att äta.

Tack för idag, slut för idag!

Likes

Comments

Hej-hopp trevlig måndag på er! Idag är det Agnes och Lisa som skriver.

I går fyllde Patricia år och idag fyller Kritikern år, hipp hipp hurra!!!🎉 Dom firades med stora bokstäver på tavla och ett försiktigt grattis av ansvarspedagogerna.

Det regnar mycket och blåser med det gör ju inget för vi är glada ändå😁. Detta är ett tecken på att hösten är påväg, höst är ju lika med film och mys men även NP.

Ser fram emot fredag. Då har vi fadergruppsdag + långhelg = slutar tidigt.


Trevlig helg och grattis!

Likes

Comments

Tja tja bloggen!!

Nej men Agnes och Lejla (och kritikern) här. Vi har nu ätit lunch, köttbullar och potatis. Det smaka helt ok faktist.

På SO:n pratade vi om finansministern... Men vår lärare tyckte att vi skulle sluta prata om Anders Borgs dingelidong.... hahahah skönaste läraren, kärlek till dig<3.

Vi skrattade ganska mycket åt Mollans kärleksproblem, stackarn har en obesvarad kärlek med ful klädstil :) Men vi vet egentligen inte om det är Felica som har kärleksproblem...... #dramapåvittra #kärleksproblem

( Läggmärke till att allt i denna blogg handlar om Molly och Felicia )

Trevlig helg!

Likes

Comments

Hej från oss igen- Mollan och Fjollan!

Den här dagen har varit en trevlig och lärorik dag.

Dagen började med engelska lektion. Just nu skriver vi tal om oss själva, och det är ju trevligt! Födan idag bestod av en knäckemacka med smör på. Ganska näringsfattig och torr... :/

På pausen minglade vi bara runt och diskuterade Agnes fidget spinner och klassresa. OCH imorgon är det fredag! TJOHOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!


Likes

Comments

​Hej! Anonym tomte här. 

Efter en tidig idrottslektion och en seg So-lektion om samhällsekonomi har vi äntligen vår efterlängtade lunchrast. Idrotten var tidig, rolig och lökig precis som lunchen. Nu är det dags för svenska, vi ska börja skriva noveller (askul). 

I övrigt: sponsra gärna vår klasskassa...

Likes

Comments

Tja tja bloggen!

Skämt åtsido, Lejla, Louise och Agnes här :) Vi sitter och väntar på att slöjden ska börja och tänkte blogga lite.

Vi tänkte skriva lite om vårat tema i skolan och några lektioner, då vi känner att skolan har börjat på riktigt nu då gamla rutiner är tillbaka. Iallafall, på vår skola är läsåret uppdelat i olika perioder och varje period har ett eget tema. Varje tema har en temauppgift som redovisas i slutet av perioden. Nu är vårat tema "Jag i världen". Temauppgiften är att spela in tre olika podcaster eller vloggar, en till NO:n, en till SO:n och en till engelskan. I varje podcast eller vlogg ska vi diskutera ett visst ämne. T.ex så ska vi diskutera samhällsekonomi i SO:n. I början var vi väldigt skeptiska då vi inte förstod hur t.ex samhällsekonomi har något med temat att göra (vi vet att vi påverkar samhällsekonomin men det känns väldigt långsökt). Vi får väl se hur det går...

Annars så hade vi hemkunskap igår och lagade scones. Det var roligt och det blev väldigt gott!

Likes

Comments

Idag är det måndag. Måndag- veckans bästa dag! (not)

Vi har än så länge haft bild, slöjd och lunch.

Bilden var ju ganska kul. Vi jobbar på våra bildmappar och det är ju chill...

MEN SLÖJDEN DÄR EMOT!!!! Lektionen som man brukar få vara kreativ på, en rolig lektion liksom, den SÖG. Den var fett tråkig och jobbig. Vi skriver om mode från förr 😖 Ett ämne som inte är speciellt intressant...

Maten var INTE heller god! Det var kattspya med bajs. USCH!

Aja. Tack och hej, hoppas din måndag blir leverpastej, PUSS ❤


Likes

Comments