Header

5 saker jag Älskar:
- Jag älskar när man kommer hem ifrån skolan och bytit om till mjukis kläder och lägger sig i sängen och halvt dör.
- Jag älskar när jag och Matilda börjar sjunga på exakt samma låt, exakt samma mening, exakt samtidigt. Även om det är ganska så obehgaligt så är det så kul och creepy.
- Jag älskar när jag träffar min hund (när jag inte sett honom på ett tag). För han blir så sjukt glad så man blir själv så glad.
- Jag älskar när man har en sådan där '' självförtroende dag'' då man känner sig fin, håret är snyggt, sminket blir parfekt, outfiten äger och humöret är på topp.
- Jag älskar mat!
 
Det finns mycket mer som jag älskar, det var så svårt att välja så tog de jag kom på.
 
5 saker jag inte gillar:
- Jag gillar inte när en lärare ger ut läxor/uppsatster 
- Jag gillar inte att gå upp på morgonen eftersom det är då sängen är som mysigast.
- Jag gillar inte när man är ute och fryser för antingen det är såå kallt eller så har man inte tillärckligt med varma kläder.
- Jag gillar inte när någon annan tycker att den är smartare än mig? Haha vädligt svårt att förklara men när någon annan säger att den anser att den är smartare än mig, även om det är sant.
- Jag gillar inte spindlar, för dom stirrar jätte otrevligt på mig!
 
5 saker jag vill göra i framtiden:
- Jag vill gå på  uneversitet i ett annat land som till exempel london.
- Jag vill bo i ett annat land.
- Jag vill fira ny år i new york ''time square''.
 
- Jag skulle vilja resa till ett annat land med en kompis själv innan jag är 18 år gammal.
 
 
- Jag vill köra twister med färg.
 
Tycker att det verkar så kul så det vill jag verkligen göra.
 
 
 Det var 15 saker ni inte visste om mig.
 
 

Likes

Comments

Idag var det tisdag om du inte visste det haha. Dagen har varit helt okej. Veckorna är ganska neutrala nu när skolan börjar. Man går liksom i skolan och när jag kommer hem så typ går jag runt som är zombie i huset i min morgonrock så, så mycket händer inte. Men som vanligt i skolan ''like old times'' så har jag och Matilda tagit en massa bilder.
 
 
 
        

Likes

Comments

Man märker nu att lovet är slut det börjar slå en, jag tror faktiskt att jag är okej med det. Och det blir ljusare för varje dag vilket betyder att för varje dag som går så är vi ett steg närmare sommaren. men idag har varit en bra trots min värk i mitt revben sen i fredags. Tror jag kan ha fått en liten spricka i revbenet (inget allvarligt). Men det har varit en bra dag idag jag tror till och med att jag lärt mig lite, det trodde jag inte. Att skolan lärde ut kommer nu som en chock haha.
 
        
 

Likes

Comments

Imorgon är min första hela vecka i skolan 2015. Och det är många andras. Jag gillar att ha relativt bekväma kläder i skolan. Om jag fick välja skulle jag ha pyamas men det går tuvärr inte, men man vill ändå ha bekväma kläder.
 
 
clothes for school
 

Likes

Comments

Det var så sjuukt skönt med fredag igår, att bara behöva gå i skolan i två dagar innan helgt är helt fantastiskt och fredagen var faktiskt en väldigt bra skoldag. Det roligaste den dagen var på idrotten, när vi i slutet hela klassen hade en tävling då alla stod i 90 grader och sen så skulle vi se vem som klarade längts. Så jag bestämde mig för att vinna när jag började (stor vinnarskalle). Efter cirka tio minuter så var nästan alla borta tror det var typ tre kvar (jag var en av dom). Då så fick jag värsta utslagen/röda pricka över mina bröst. Det var lite små konstigt men jag forsatte och jag satt i nittio grader i EN HALVTIMME. Så det blev delad etta plats mellan mig och en annan vinnarskalle. Vi var tvugna att ställa oss upp för våran lektion hade redan slutat för länge sen och vår lärare ville äta lunch. Men EN HALVTIMME! Det ska upp på framtidens CV det!
 
Inte alls photoshoppad som ni ser helt äkta!
 
Hur jag såg jag ut i en halvtimme

Men det som var väldigt obehagligt efter var att efter cirka en halvtimma eller något så fick jag jätte svårt och andas och super ont i min lunga. Så fick hjälp av en kompis till våran skolsyster som då fick ta min puls och sånt. Som tur var det inget speciellt. Min kropp hade bara fått syrebrist eftersom jag inte andas tillräckligt ofta. Det var även anledningen till mina utslag. Så, så kan det gå, men gud så ont det gjorde har aldrig kännt sådant  obehaglig och det gjorde suuper ont. 
 
Nu idag så har jag fortfarande ont men det är en annan slags smärta, förmodligen träningsverk. Jag känner verkligen av i mina ben (kan inte gå i trappor och går som jag vore 95 år gammal). Men jag måste endå erkänna att trots smärtan så är det så sjukt skönt att ha träningsverk eftersom då vet man att man presterat bra och att kroppen bygger ens muskler. Så det är super bra!
 
En sak jag som jag prova idag var coca cola med vanilj smak.
 
Inte så gott enligt mig, föredrar vanlig coca cola. Den smakade först helt vanligt men man får en vanilj eftersmak, tyckte eftersmaken påminde om vanilj kvarg. Har du någonsin provat coca cola vanilj?

Likes

Comments

 
Idag så somnade jag kl. 05.00 på morgonen och gick upp kl. 07.00 och hade min längsta skoldag. Hur jag klarade mig igenom dagen är ett under, men jag har varit så sjukt trött.. Jag hade såklart värsta morgonen då jag knappt kunde ta mig upp och kom iväg från hemmet alledes för sent och fick halvt springa i regnet till skolan, så en sammanfattning av det var nog att morgonen sög. men jag måste säga ändå att det var ganska skönt att få komma till skolan för då vet jag att mina rutiner kommer tillbaka och det ska bli såååååå skönt så är även väldigt possetiv till att skolan börjar. Kommer såklart sakna lovet men snart blir det lov och nu kan kämpa lite i skolan tills sommarlovet!
 
 
 
 
  
      
 
 
 
 
 
 ?bilder lånade ifrån google?
 
Men vill även påminna att för varje dag blir det lite ljusare och det är deeet bästa jag vet! 
 
 
 
 

Likes

Comments

Å det är helt sjukt hur detta lov har gått snabbt imorgon är min sista lov dag och då ska jag ut med några tjejkompisar och fira sista dagen. Man blir så sjukt ledsen att ledigheten är slut men jag ska inte klaga eftersom jag fått mer ledighet än de flesta. Men bjuder på några relatable posts. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Det känns så sjukt konstigt att skolan börjar snart.. Och jag har verkligen ingeen lust att börja, jag förstår inte ens hur jag ska kunna ta mig upp på morgonen! Men i alla fall så får vi hoppas att det funkar. Ledsen att jag inte skrivit sen nyår men det är eftersom på nyår total vände jag på dygnet så har alltid vaknat på eftermiddagen och totals glömt bort att skriva inlägg. Men nyåret var super mysigt! Först så var jag på middag hoss en kompis och sen vid tolv slaget så drog vi hem till mig och bada lite jacuzzi och dansa till hög musik. Så det blev ett bra nyår. Men tuvärr tog jag inte så mycket bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

 
 
 
           
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 

Likes

Comments