Idag var det väldigt skönt i solen, har solat hela dagen och haft det skönt! 24 grader i luften och inga moln på himlen kan inte bli bättre och om 25 dagar bär det av till Spanien, känns så himla långt dit men kommer bli väldigt mysigt! Ska vara där i 2 veckor och sola och bada! Det bästa är ju att på hotellet finns det gym! Det kan inte bli bättre! ☺️

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var längesen jag gjorde ett inlägg! Har haft ganska fullt upp att göra saker så det är därför, har tränat mycket och pluggat lite! Inte nåt intressant faktiskt! Jag har pluggat till lätt mc kort som jag vill ha och är ganska nervös över de faktiskt, hoppas de kommer gå bra på teoriprovet och uppkörningen! Måste plugga väldigt mycket för att jag ska vara säker 🙌 idag har det varit en säng dag, har legat i sängen och degat hela dagen, kollade på fotboll och sånt man gör nu förtiden haha! Heja Tyskland och Brasilien ✌️ vilket lag hejar ni på?


Puss klara


Likes

Comments

Resor... Resor är det bästa som finns och det roligaste, själv har jag rest väldigt mycket i mitt liv och jag tänkte dela med mig av några resor ;)

När jag var 9-10 så bilade jag, min bror och min pappa till Spanien och det var en mysig resa, när vi åkte förbli Frankrike så åkte vi till Disney land och stannade på deras hotell en natt på en svit och det var väldigt härligt!

När jag var 10-11 så bilade vi igen mot Italien och den resan kom jag bara ihåg att jag sov väldigt mycket!

När jag var 11-12 så bilade vi igen hahah! Till Italien igen och det var lite samma visa!

Men snart i juli ska jag och några till i familjen flyga (tack å lov) till Spanien och det kommer bli så härligt och mysigt och jag ska försöka blogga när jag är där men som sagt det är ett tag kvar tills dess så de kan man ju ta då' ;)

Sen har jag rest till London väldigt mycket, första gången jag var i London så var jag fortfarande i min mammas mage och andra gången var jag 1 år men nu tänker jag inte rabbla vilka åldrar jag har varit där för de kommer jag knappt ihåg hahah!

Men min familj älskar att resa speciellt min pappa, just nu är min mamma i Marocko och har det skönt och jag fick inte följa med 😔 men ska till Spanien så det är lugnt ☺️

Puss
K
lara ❤️
Likes

Comments

Hej på er jag har varit borta ett tag för jag har inte haft så mycket tid Att skriva och så, förlåt. Men nu ska jag skriva om en händelse som hände mig och mina kompisar ett tag sedan.

Det började med att jag var hemma och mina två kompisar hade precis kollat på bio och då skulle jag möta de och då mötte jag de vid Rådmansgatan och sen åkte vi till centrum där vi bor och då skulle vi först, tänk på att det var väldigt sent också. Men då skulle vi först till en av mina killkompisar klockan var då typ 1 på natten men vi kunde inte komma än tydligen och då fick vi hitta på nåt och då träffade vi två andra av våra killkompisar sen sa min killkompis att vi måste sova över om vi ska komma då tänkte jag, ja men de klart vi ska de liksom, meeeen mina kompisar sa nej vi ska ju hem till mig, och alla bussarna hade slutat gått så vet inte vad hon tänkte, men då sa jag att jag skulle sova över för jag skulle inte orka gå hela vägen till henne, och såklart döör min mobil så då kan jag inte ta kontakt där jag skulle slagga så jag var tvungen att gå med de. Då började vår resa kl.02.08 och slutade vid 04.48 och efter de var jag väldigt sura på de eftersom jag kunde ha sovit i en säng, men nej jag var tvungen att gå med!! Lite bilder från resan nedan.

Innan vi började gå


När vi var nästan hemma, hittade vi en cykel som var övergiven och hade punka men vi sket i de och cyklade ändå 😂✌️

Likes

Comments

Min bal var den 10 juni och de var fantastiskt, alla var så fina och hade helt underbara klänningar som man typ dog så fina de var, alla hade gjort dig så fina och allt var perfekt för de.... Sen kom jag och typ såg ut som en zombie, inget blev som jag hade tänkt mig allt blev katastrofalt, jag sminkade mig i taxin som jag kom i och det blev ju inte alls bra det blev så dåligt. Mitt hår var ganska bra dock jag hade gått in i en drop in salong och fixat mig i sista sekund och det blev bra måste jag erkänna men inget annat blev bra för mig, jag köpte min klänning två dagar innan på NK och jag hade bestämt hur jag skulle sminka mig men jag sminkade mig på 10 minuter så det blev ju inte alls som jag hade tänkt mig så jag är lite besviken över de faktiskt men när man kom dit så brydde jag mig inte längre för jag var mig själv inga lösögonfransar eller så mycket ögonskugga så man inte ser nåt jag var "naturel" på mitt eget sätt och jag brydde mig inte så mycket jag hade en fin klänning som jag älskar och fina skor och fint hår det räckte för mig faktiskt. Det kanske inte blev som jag ville men det blev bättre 😌 dock så var min klänning för stor men jag orkade inte bry mig hehe..

Nästa dag var det skolavslutning och när man slutar 9:an så brukar folk säga att man gråter och så men då tänkte jag, jag kommer inte börja gråta men det slutade att alla grät och det blev ett stort gråtkalas med hela klassen och jag tror att jag inte har gråtit så mycket i hela mitt liv det var som att säga hej då föralltid och för några var det ju de men det kändes så hemskt, de personerna man har spenderat 3 år med i samma klassrum ska man bara lämna det känns så hemskt bara att tänka på de inte alls härlig känsla alltså!

Senare på kvällen samma dag så åkte jag hem till en kompis och åt middag och pratade efter de så åkte vi till en strand där hela klassen var och alla hade de så kul vi pratade skrattade och dansade och det var ett minne för livet och jag tror att vi kommer träffas alla igen slutet av sommaren, eller jag hoppas ju de haha! Men det kommer bilder på balen/middagen

Puss på e
r tisar 😘

BalenSkolavslutningen

Likes

Comments

Just nu är jag så trött... 😴 var uppe jätte länge igår och tältade så nu är man halvt död faktiskt, skulle sitta bra med en mjuk säng och en bit pizza just nu! Fast hade så kul och ett minne att komma ihåg!
Kommer lite bilder också på vårt lilla över nattnings ställe för natten väldigt cozy tycker jag ;)

Puss på er sötisar

Jag sitter och har mys i tältetJag försöker vara snygg ✌️


Juste här är en bild på ett par nya shorts jag köpte igår 👌

Likes

Comments

Nu när det är sommar så är man uppe fett länge och kollar på film/serie eller är med kompisar, det har gått ungefär 4 dagar sen jag fick sommarlov och jag har inte gjort nåt av de, jag har bara degat i sängen och haft tråkigt och såklart ätit ✌️
Men nu efter 4 dagar får jag äntligen ett sms från min bästis och hon frågar om vi ska göra nåt and im just like, FUCK yeah!!!
Så nu är jag på väg till henne och jag ska äntligen få prata ut som jag inte har gjort på länge och skratta också!
Hörs sötisar
Puss
Likes

Comments

Nu när det är sommar tycker jag att det är som mest tråkigast, jag hade tänkt vara med kompisar men de flesta har ju rest bort :( 

Nu ligger man och slöar vid datorn och har inget speciellt att göra. 

Jag vill göra nått kul, hade tänkt åka till bråvalla men vet inte om det blir av, hoppas... idag är det ju summer burst men man måste vara 18 för att komma in det är lite tråkigt tycker jag, min syster ska dit och fick inte följa med typpan också :( 

Men nu vill jag inte vara så negativ, det är sol ute jag kan shoppa och sånt men kommer nog sitta och dega framför datorn ett tag till haha😉

Puss

Likes

Comments

Opsi... Glömnde göra ett inlägg sorry.. Men gör ett nu istället ;) ja igår firade vi min syster som fyller 22 idag fast vi firade henne igår hahah' men nu ska jag till gymet och pusta lite hör av mig efter det! ✌️

Puss
Likes

Comments

Nu har jag varit och ätit lunch med pappi, nu väntar jag efter mina längtande systrar som kommer till Stockholm idag yaay! Vi ska fira min stora syster idag och det kommer bli skoj! Mer bilder och sånt ikväll!

Puss


Likes

Comments